#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Γίνε κι εσύ επενδυτής – σερίφης υιοθετώντας το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα

Κάνε και εσύ μια επένδυση, και η Πολιτεία σου δίνει δώρο τη διαχείριση του αστυνομικού τμήματος. Αρκεί να τους βάζεις τη βενζίνη στα περιπολικά
Ξεφυλλίζοντας το τρέχον τεύχος του εντύπου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στο οποίο η εταιρεία διαφημίζει σε όλους τους τόνους πόσο έχει ευεργετήσει την τοπική -και όχι μόνο- κοινωνία φτάνουμε στη σελίδα 10 όπου γίνεται αναφορά στην ανταπόδοση στα σώματα ασφαλείας.

ΔΕΝ παραδίνομαι!

 
Αγόρασα σπίτι. Και μεγάλο αυτοκίνητο.

Πήγα διακοπές στη Χαλκιδική. Στη Σάμο. Και στην Κέρκυρα.
Εκδρομές στο Πήλιο. Στα Ζαγόρια. Και στο Καρπενήσι.
Πήγα σε ταβέρνες. Και στα μπουζούκια.
Εστειλα τα παιδιά μου φροντιστήριο. Και στα αγγλικά.
Τάδινα χαρτιλίκι. Τάκανα δώρα Χριστούγεννα. Στα γενέθλια.
Ξόδεψα...το παραδέχομαι...

Συγχαρητήρια στον Νίκο Δένδια που εξάρθρωσε τα δύο κοινωνικά ιατρεία


Πηγή: Ανανδρανιστάκης Γιώργος - "Αυγή
Με υπουργό Δημοσίας Τάξεως τον Δένδια και υπουργό Υγείας τον Γεωργιάδη ήταν θέμα χρόνου να γίνει έφοδος στους Γιατρούς του Κόσμου και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ταυτοχρόνως. Εισαγγελείς, ΕΟΦ.  Αστυνομία, Δίωξη, εισέβαλαν όλοι μαζί για να βρουν ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα που δήθεν διακινούνταν παρανόμως, κατόπιν καταγγελίας κάποιου που ουδέποτε μάθαμε το όνομά του.

Για να θυμόμαστε


Του Γιώργου Αλεξάτου
Στην φωτογραφία βλέπουμε επίθεση έφιππων καραμπινιέρων κατά της φοιτητικής διαδήλωσης την 28η Οκτωβρίου 1941 στην κατεχόμενη Αθήνα.
Η διαδήλωση οργανώθηκε με απόφαση της Κ.Ε. της ΟΚΝΕ και σ' αυτήν ακούστηκε για πρώτη φορά το σύνθημα "Λευτεριά στο λαό! Θάνατος στο φασισμό!".

Η έρημος των διανοουμένων

 
Του Γιώργου Κ. Καββαδία*
Σε περιόδους κρίσης δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίζει «η ήρα από το στάρι», να γίνεται πιο καθαρός ο ρόλος των διανοουμένων απομυθοποιώντας τον μύθο περί «σιωπής» τους. Γιατί η αλήθεια είναι ότι οι διανοούμενοι – όσο δύσκολα και αν ορίζονται ως ανομοιογενής κοινωνική κατηγορία – δε σιωπούν. Αντίθετα πολυμιλούν, αρθρογραφούν, υπογράφουν διακηρύξεις, «στολίζουν» τα ψηφοδέλτια των κομμάτων εξουσίας.

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ..

Ανεργος ή με ένα εισόδημα της πείνας, είναι νόμος πως με τον άλφα, βήτα ή γαμα-τα τρόπο, ο αγαπημένος νοικοκύρης του συστήματος θα μεταλλαχτεί. Το γεγονός πως κάποιος δεν έχει λεφτά να καλύψει τις βασικές υποχρεώσεις του, να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες του, θα τον αλλάξει σε κάτι. Δεν είναι αυτό το κάτι ίδιο σε όλους αλλά το σίγουρο είναι πως θα τον βγάλει από τη συνηθισμένη του ΤΑΞΗ.

Η ΕΡΤ μας καλεί ...


Πληρώνουν ιδιωτική εταιρία για σχεδιασμό, υλοποίηση και επιλογή προσωπικού στη ΔΤ


Η ρεμούλα καλά κρατεί στο ελληνικό δημόσιο και φαίνεται πως θεμέλιος λίθος αυτής είναι η Δημόσια Τηλεόραση, καθώς οι αρμόδιοι έδωσαν σε ιδιωτική εταιρία τον σχεδιασμό, υλοποίηση του φορέα καθώς και την επιλογή προσωπικού αντί ΑΣΕΠ, με κόστος 58.500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Όσο παραμένουν στην κυβέρνηση τόσο πιο επικίνδυνοι γίνονται

Του Γιώργου Αλεξάτου
Ανοίγουν μια σειρά μέτωπα με τον μόνο τρόπο που έχει απομείνει σε ένα καθεστώς που δεν μπορεί να πείσει τον πολύ κόσμο ότι τον συμφέρει η διατήρησή του: με την καταστολή.