#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Μεσαίωνας δεν θα έρθει γιατί ήδη τον βιώνουμε

Του Χρήστου Επαμ. Κυργιάκη
Μία γρήγορη σύγκριση, χωρίς καμία δόση υπερβολής, της κατάστασης που βιώνουμε με αυτή που βίωναν οι άνθρωποι την εποχή των ιπποτών και των βασιλιάδων, μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο «Μεσαίωνας» έχει ήδη επιστρέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη με διαφορετική αμφίεση σε διαφορετικό σκηνικό.
Τότε, όλη η ακίνητη περιουσία μιας χώρας και οι ζωές των ανθρώπων ήταν στην κατοχή των βασιλιάδων.

Γιώργος Κατρούγκαλος: Η εξέγερση απέναντι στην αδικία συνιστά θεμελιώδες δικαίωμα

Συνέντευξη στον Χρήστο Σίμο
Οι κινητοποιήσεις και η επιμονή στην τήρηση των νόμων μπορούν να εξουδετερώσουν κάθε είδους προβοκατόρικο σχεδιασμό, υποστηρίζει ο Γιώργος Κατρούγκαλος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αυγή" της Κυριακής, ο Γ. Κατρούγακλος σημειώνει πως είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς πού διαφέρει η σύγχρονη Κεντροαριστερά από τη Δεξιά, η οποία υπενθυμίζει διαρκώς το αυταρχικό παρελθόν της.

Αφιερωμένο στα τηλεοπτικά κανάλια και όχι μόνο που με αφορμή την αποκάλυψη για το "ξανθό αγγελούδι που είχε απαχθεί από Ρομά", σε ένα κρεσέντο ρατσιστικού παραληρήματος, βρήκαν και πάλι τον εχθρό τους.

ΔΙΝΟΥΝ 9 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Το πλήγμα που δέχεται η εικόνα της χώρας παρά το γεγονός ότι απορρίπτει οποιαδήποτε οφειλή της Γερμανίας προς την Ελλάδα από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προβληματίζει το Βερολίνο.
Επεξεργάζονται μάλιστα ακόμα και σενάρια μερικής αποκατάστασης, ενδεχομένως με παραίτηση από τμήμα των κεφαλαίων που έχουν διαθέσει για τα ελληνικά πακέτα διάσωσης ή με δημιουργία ταμείου για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αντίσταση-Ξεσηκωμός

 
Τρισήμισυ χρόνια ακούμε το παραμύθι της σωτηρίας της Χώρας.
Την υποχρέωση που έχουμε να υποστούμε συνεχείς και βάρβαρες
θυσίες για να σωθεί η Πατρίς...

Να κλείνουμε τα μάτια και να ανεχόμαστε οποιαδήποτε συνταγματική
ή άλλη θεσμική εκτροπή... 
Να "περιορίσουμε" την υπερβολική Δημοκρατία που έχουμε...

Η αμείλικτη αλήθεια των αριθμών

 
Τώρα πια το ξέρουμε όλοι. Κάθε φορά που σηκώνονται οι σημαίες με τις «κόκκινες γραμμές» και το μέγαρο Μαξίμου γίνεται ταμπούρι αντίστασης, κάστρο απόρθητο για τους βαρβάρους της τρόικας, στα υπουργεία ετοιμάζουν ήδη τα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Το ‘χουμε δει τόσες φορές το έργο, ώστε από δράμα (όπως ήταν τα πρώτα ανεβάσματά του) να λειτουργεί πλέον ως κωμωδία. Στο τέλος, βέβαια, το γέλιο παγώνει απότομα και το διαδέχεται το κλάμα.

απο το facebook


Η διεύθυνση της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα εμφανίζεται ως έδρα οφσορ με έδρα τις Παρθένες Νήσους!!!

Πριν από λίγο στάλθηκε στον Διεθνή Οργανισμό ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists) και σε όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα Για να δούμε θα σπάσει η ομερτά;