#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

ΝΔ:Υπερασπίζεται τη δολοφονική ρατσιστική βία ...απ όπου κι αν προέρχεται (Video ντοκουμεντο)

 
Επαναφέρουμε σήμερα βίντεο από εκδήλωση του φασιστικού περιοδικού Patria, στο οποίο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, απορρίπτει κατηγορηματικά τη θεωρία της καταδίκης της βίας απ” όπου κι αν προέρχεται. Μεγαλύτερη αξία όμως από τη δήλωση του κ.Βορίδη έχουν οι συμμετέχοντες στα πάνελ της εκδήλωσης, καθώς στο ρόλο των ομιλητών συναντούμε “μαζί” στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, Χρυσαυγίτες και φυλακισμένους ακροδεξιούς για επιθέσεις σε μετανάστες και μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Εθνικός ευεργέτης!

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης θα καλύψει το κόστος για τα καύσιμα των τανκς και των αεροσκαφών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Προφανώς, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ στην Motor Oil που ακυρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο αλλά και για την δωρεάν παραχώρηση της ψηφιακής άδειας για το Star και το Mega.
Στους Ιταλούς μπορεί να πεις «ΟΧΙ», στον Βαρδινογιάννη αποκλείεται.

Εκδήλωση ενάντια στο φασισμό, στα Τρίκαλα

18 Οκτώβρη 1944 – 18 Οκτώβρη 2013. Εξήντα εννέα χρόνια μετά την απελευθέρωση των Τρικάλων από τους Γερμανούς ναζιστές και την ήττα του φασισμού και του ναζισμού, γινόμαστε μάρτυρες σχεδόν παντού στην Ευρώπη της ανόδου της ακροδεξιάς.

Του Αδόλφου τα εγγόνια...

Ο καταζητούμενος συνιδιοκτήτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»


Του Νίκου Ανδριόπουλου - "Hot Doc"
Θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αστυνομική νουβέλα, ως ο άνθρωπος με τις χίλιες ιδιότητες που πάντα ξεγλιστρά στο παιχνίδι «κλέφτες και αστυνόμοι». Εξάλλου ένας τέτοιος του αρμόζει όπως προκύπτει και από την «αξιοθαύμαστη» πορεία του και τα επιτεύγματα του. Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κατάφεραν μέσα σε κάτι περισσότερο από 10 χρόνια να γίνουν από σμηνίες πενταετούς θητείας, εφοπλιστές - χωρίς καράβια -, εν συνεχεία συνιδιοκτήτες μίας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας και να σφίγγουν το χέρι του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα, Κάρολου Παπούλια, μπροστά στα φλας των δημοσιογράφων. Ο Αναστάσιος Πάλλης είναι καταζητούμενος από την ΕΛ.ΑΣ. για ξέπλυμα χρήματος και για υπόθεση όπλων.

Εμφύλιες τσαλαβούτες


Του Θανάση Καρτερού - "Αυγή"
Πρέπει να το αναγνωρίσουμε: Διαχρονικά η Δεξιά της Δεξιάς, που σήμερα εκπροσωπείται από τον Σαμαρά και τους περί αυτόν, ξέρει τι λέει όταν μιλάει για βία. Το κατέχει το θέμα και μάλιστα ολόπλευρα. Πρώτον από την άποψη της άσκησης παράνομης κρατικής και εκατό φορές πιο παράνομης παρακρατικής βίας για την αντιμετώπιση του εσωτερικού εχθρού. Και δεύτερον από την άποψη της δικαιολόγησης κάθε είδους βίας, με την επίρριψη κάθε είδους βίαιων προθέσεων και θέσεων στον εσωτερικό εχθρό.