#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεφτίλισε την "Δημόσια Τηλεόραση" των γερμανοτσολιάδων της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... από την καθεστωτική "τηλε'ορασή" τους!

Όσο για τους "δημοσιογράφους" που πούλησαν τον αγώνα των συναδέλφων τους, διαχρονικός κανόνας... Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι


Ντοκουμέντο Πάλαστ: Πως ΗΠΑ – τραπεζίτες διέλυσαν την παγκόσμια οικονομία 
Με τίτλο «Ένα εμπιστευτικό υπόμνημα στην καρδιά της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης», ο δημοσιογράφος Γκρεγκ Πάλαστ αποκαλύπτει πως από το 1997 υπάρχει σχέδιο μεταξύ του αμερικανικού Δημοσίου και τραπεζιτών για τη διάλυση του δημοσιονομικού συστήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Βάλε τον κώλο μάγειρα, σκατά θα μαγειρέψει
Ένα κείμενο απόλυτης απαξίωσης 

Πολιτικώς θα τολμούσα να μας χαρακτηρίσω ως λαό κοπρολάγνων. Η χρήση πολιτικών κοπράνων ως φαίνεται σεξουαλίζει μια μεγάλη μερίδα του λαού. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή μας να αναθέτουμε σε κώλους την διακυβέρνηση της Χώρας. Και αφού ψηφίζουμε κώλους ορθώς τρώμε και τα σκατά στη συνέχεια, και έχουμε φάει πολλά. Και τα τρώμε ησύχως και στωικά.

Έλληνας γιατρός στην Συρία: 1200 δολάρια το μήνα παίρνουν οι ''αντάρτες''

Το ραντεβού μέσω Skype με το Δημήτρη Μόγνιε που ειδικεύεται στην ιατρική εν καιρώ πολέμου ήταν για μετά τις 7 το βράδυ. Τις ώρες, δηλαδή, που κρατάει για κείνον. Εκτός απροόπτου, βεβαίως. Διότι στη Συρία που χειρουργεί κι εκπαιδεύει γιατρούς πάνω από ένα χρόνο τώρα, το απρόοπτο είναι ο κανόνας.

DWN: Κρατάμε την Ελλάδα στο ευρώ για το φυσικό αέριο


«Η αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ συνδέεται με την ζωτική ανάγκη και τον στρατηγικό στόχο της ΕΕ να εξασφαλίσει την ενεργειακή της τροφοδοσία και επάρκεια», επισημαίνει σε δημοσίευμά της η διαδικτυακή πλατφόρμας οικονομικών ειδήσεων Deutsche Wirtschafts Nachrichten αναφερόμενη στον αγωγό TAP.

Η κοινωνία στο ΚΟΚΚΙΝΟ

Του Γιώργου Μιχαηλάρη
Το καλοκαίρι τέλειωσε και μπορεί οι θερμοκρασίες φέτος να μη χτύπησαν «κόκκινο» αλλά στο καζάνι που στη κυριολεξία βράζουμε όλοι έχει πάρει φωτιά.
Μπορεί τα κυρίαρχα ΜΜΕ και εντεταλμένοι κονδυλοφόροι να προσπαθούσαν να μπολιάσουν τις συνειδήσεις του κόσμου ότι πλέον όλα μπαίνουν σε μια τάξη και όλα κυλούν ήρεμα, η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να τους διαψεύσει. Αρκεί απλά και μόνο να συνοψίσουμε:....

Οι business του πολέμου


Τέσσερα αμερικανικά αντιτορπιλικά που πλέουν ήδη στα ανοικτά των χωρικών υδάτων της Συρίας στην νοτιοανατολική Μεσόγειο αποτελούν σύμφωνα με στρατιωτικούς παρατηρητές τη δύναμη κρούσης πρώτης επιλογής της Ουάσιγκτον, όταν και εάν αποφασίσει να δράσει.

Ενα βίντεο και μια ανάλυση για τα τύμπανα πολέμου που χτυπούν στην Συρία


Είναι συγκλονιστικό το βίντεο που πουπαραθέτει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα New York Times, όπως επίσης και η φωτογραφία που έχει στην πρώτη σελίδα της έντυπης έκδοσής της και δείχνει αντικαθεστωτικούς Σύριους αντάρτες να εκτελούν εν ψυχρώ αιχμαλώτους στρατιώτες του Συριακού στρατού.

Ελληνικό δημόσιο χρέος

 Deutschland über alles

Του Λεωνίδα Βατικιώτη
Πηγή : επίκαιρα 29/8-4/9
Επίδειξη δύναμης έκανε η Γερμανία ανοίγοντας τη συζήτηση για την τύχη του ελληνικού δημοσίου χρέους μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προεκλογικής εκστρατείας. Η ανακίνηση του θέματος από την μεριά του κόμματος της Μέρκελ, ένα σχεδόν μήνα πριν τις εκλογές, δεν αποτέλεσε μια αμυντική κίνηση, που έγινε υπό την πίεση των σοσιαλδημοκρατών οι οποίοι επιδίωξαν έτσι να στριμώξουν την γερμανική Δεξιά, αποκαλύπτοντας προς άγρα ψήφων την μετεκλογική ατζέντα, ή υπό την πίεση λαϊκίστικων φυλλάδων όπως η Μπιλντ που κυκλοφόρησε ακόμη και σειρά αφισών υπό τον γενικό τίτλο «ούτε ευρώ για την Ελλάδα».