#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

3,5 εκατ. πολίτες υποψήφιοι ..για φυλακή!!!


 
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι ένας δικηγόρος που ανήκει στον συντηρητικό πολιτικό χώρο και μόνο για αντιπολιτευτική διάθεση δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς.
Τα όσα ακούμε, λοιπόν, να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε δεν απέχουν καθόλου απ’ την πραγματικότητα.

Πηγάσιος ο Μπομπολίνος : Το ένα “mega του νίβει το “Εθνος” και τα 2 την alpha bank


Ο Πήγασος του κ. Μπόμπολα έλαβε στοχευμένα ειδικού τύπου δάνειο από την Alpha Bank με αποπληρωμή στη λήξη, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει ετήσιο τόκο. Το πιο καλό; Ο Πήγασος δανείστηκε με κόστος χρηματοδότησης χαμηλότερο από αυτό που πληρώνει η τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν

Άνεργη ανάπτυξη (ή παραμύθια της Χαλιμάς)
Παναγιώτης Μαυροειδής

Η είδηση σε πολλούς φάνηκε εντυπωσιακή: Με βάση τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ – ΓΣΕΕ), θα απαιτηθούν τουλάχιστον 20 χρόνια προκειμένου να δημιουργηθούν ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας και να μειωθεί το ποσοστό της ανεργίας κάτω από το 10%.

Δεν είναι ούτε είδηση, ούτε κάποιο σοφό συμπέρασμα, αλλά αποτέλεσμα απλής αριθμητικής.

Eγκληματική επίθεση του «Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας» -διάβαζε Νατοϊκοί μισθοφόροι της Αλ Κάιντα- στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ πόλη του κόσμου που μιλούν την Αραμαϊκή και η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Ελληνορθόδοξοι!

  Η Ε.Ε., η αποικία Ελλάδα τι κάνουν; Προετοιμάζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση! (Joint FSA-Nusra Invasion of World's Only Aramaic-Speaking Town, Maaloula, Syria)
 
Το βίντεο είναι από την επίθεση που έγινε 4 Σεπτέμβρη 2013 και δείχνει την επίθεση του «Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας» (FSA) με την υποστήριξη της Αλ Κάιντα (al-Qaeda/Jabhat al-Nusra).
Οι κάτοικοι της μοναδικής μικρής πόλης που μιλούν την Αραμαϊκή γλώσσα είναι στην πλειοψηφία τους Χριστιανοί.

Η ΕΡΤ θα καλύψει την ΔΕΘ ενώ είναι η μόνη με ανταποκριτή στην Μ.Ανατολή

Η ΕΡΤ θα καλύψει πλήρως την ΔΕΘ όπως αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της, φέρνοντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον “άρχοντα της ΝΕΡΙΤ”, Παντελή Καψή.


Επίσης, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τις Συνεντεύξεις Τύπου των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης
 Ακόμη, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως και τα στελέχη τους, δεν θα πάρουν μέρος σε καμία εκπομπή της ΔΤ όπως και οι συνδικαλιστικές ενώσεις.

Και τι Θεοί είναι αυτοί που σκοτώνουν!

Ο νεαρός δημοσιογράφος του BBC στη γη των ερειπίων και των νεκρών

 
Η γη τρέμει, η γη τρίζει, η γη δεν μπορεί να θρέψει τον τρόμο. Κι ο τρόμος πεινάει, σκύβει στα διαμελισμένα πτώματα και τα κατατρώει για να χορτάσει. Τρόμος υπέρ πάντων! «Σοκ και δέος!».
«Άνοιξη αίμα του βολβού. Άνοιξη οπλοπολυβόλο απύλωτο». Άνοιξη Βαγδάτη. Τρόμος και πάλι τρόμος. Άνοιξη «μισοζαλισμένα ερείπια». Πού η άνοιξη; Ερείπιον η πατρίδα, ερειπωμένοι οι άνθρωποί της.

Μη πεθάνεις τώρα ρε!!

 
Τι σου ζητάνε ρε;; 
Να μείνεις ζωντανός!!
Τώρα ξεδιπλώνεται το success σήριαλ με τους κινέζους,
τους εταίρους, τους επενδυτές, τα πλεονάσματα !!
Τώρα νοικοκυρευόμαστε με κλείσιμο σχολείων,
νοσοκομείων, δημόσιων επιχειρήσεων !!

όσα ψάχνεις σ' αυτό το δρόμο βρίσκονται


ΣΥΡΙΑ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο στρατός δεν χρησιμοποίησε χημικά λένε οι ειδικοί του ΟΗΕ

“Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η χρήση των χημικών στη Συρία έγινε από τον κυβερνητικό στρατό”,είναι το πόρισμα των ειδικών των Ηνωμένων Εθνών σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα το Russia Today. Αν η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί τότε η ανατροπή στη κρίση της Συρίας είναι ολική.

Η Ρωσία έτοιμη για "στρατιωτική δράση" στην Μεσόγειο ! "Τα πλοία μας θα αντιδράσουν"


Τα ρωσικά πολεμικά σκάφη στη Μεσόγειο έχουν «την ικανότητα να αντιδράσουν» σε περίπτωση κλιμάκωσης της σύρραξης στη Συρία, δήλωσε σήμερα ρωσική στρατιωτική πηγή, την ώρα που οι δυτικές χώρες προετοιμάζονται για ένα πιθανό στρατιωτικό πλήγμα κατά της Δαμασκού.

Η Ελλάδα μας διώχνει για δεύτερη φορά

 
Πριν 12 χρόνια κάναμε το λάθος και γυρίσαμε από Γερμανία. Αν και έπρεπε, γιατί η μητέρα μου είχε σοβαρό ατύχημα, και μιας και πάνω δουλεύανε κυριολεκτικά 15 ώρες με πολύ άγχος, ο γιατρός της είπε πως τέλος. Πρέπει να χαλαρώσει! Δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνουν κάτι άλλο, οπότε γυρίσαμε για τους πιο χαλαρούς ρυθμούς στην Ελλάδα.

Έτοιμοι! Σας περιμένουμε! Η Συρία θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους!

Λαός, στρατός, κόμματα της κυβέρνησης, κόμματα της αντιπολίτευσης, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, Μουσουλμάνοι, Χριστιανοί Καθολικοί... όλοι ενωμένοι εναντίον της ιμπεριαλιστικής επέμβασης!

Oι φονιάδες!