#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Με λίγο σκατό βρωμάει η πίττα!!

Τ’ αγγειά τα κάναν θυμιατά και με σκατά λιβάνι, γινήκαν κλέφτες δήμαρχοι κι οι μπήντες καπετάνιοι!
 
Γαύγιζε στην αρχή σιγά, μουλωχτά, συνέχεια, χωρίς σταματημό, κι όσο άκουγε τη φωνή του κι ο άλλος άναυδος δε μπορούσε ν’ αρθρώσει λόγο κόντρα στην έκρηξη του θρασύδειλου – έτσι τον γνώριζαν όλοι όσοι τον έζησαν για χρόνια, ψεύτη τον ανέβαζαν, παπάρα τον κατέβαζαν – τόσο εκείνος έπαιρνε θάρρος και συνέχιζε φωνάζοντας και πετώντας σάλια δεξιά κι αριστερά. Απομακρύνθηκαν σε απόσταση ασφαλείας αηδιάζοντας οι πιτσιρικάδες, που πλησίασαν στην αρχή λαίμαργα ν’ απολαύσουν τη σκηνή.

Η Αίγυπτος στο δρόμο της Συρίας;

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στις αρχές του 2011, η Τυνησία μαζί με την Αίγυπτο ήταν τα ‘εναρκτήρια λακτίσματα’ σε μια διαδικασία που τα ΜΜΕ της υπερεθνικής ελίτ (Υ/Ε) ονόμασαν κατ’ ευφημισμό Αραβική «Άνοιξη»––η οποία αποδείχθηκε τελικά άγριος χειμώνας. Μια διαδικασία, η οποία αποτέλεσε μάλιστα έναυσμα για να ξεκινήσουν και τα «κινήματα» των πλατειών, (Ισπανία, Ελλάδα κ.λπ.), και, στη συνέχεια, τα αντίστοιχα «κινήματα» κατάληψης (ΗΠΑ, Βρετανία) που κατέληξαν στις μαζικές διαδηλώσεις της Τουρκίας και Βραζιλίας.

ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 – Τι πληρώσαμε και σε ποιους!


 
Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!

ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ


vasiliastismonaxias

Έκλεισαν το ((i)) Indymedia :: Athens


Αν δεν οργανωθούμε, τότε ”εδώ θα μάς σκοτώνουν κάθε μέρα…”


Το δολοφονικό πρόσωπο του καθεστώτως της πλήρους πνευματικής και υλικής εξαθλίωσης του λαού και της χώρας φανερώνεται ανοιχτά σε κάθε πτυχή της κοινωνικής αναπαραγωγής.

Μικροί άνθρωποι σε ...μεγάλη αποστολή (εκτελεστές των απένταρων)


Ελεγκτές αστικών συγκοινωνιών, η νέα ομάδα κρούσης της κυβέρνησης για την πάταξη της λαθρεπιβίβασης, μικροί δειλοί δικτατορίσκοι που αποτιμούν την ανθρώπινη ζωή με ένα ευρώ.
Εξευτέλισαν και οδήγησαν στο θάνατο ένα 19χρονο παιδί, θα μπορούσε να ήταν το δικό μας παιδί.

Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗΣ

Προσπαθούσα να καταλάβω τι μου θυμίζουν οι διάφορες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί στη κατοχική Ελλάδα του σήμερα. Τελικά ήταν απλό. Fight club. Ισως όταν βλέπαμε τη σχετική ταινία δεν φανταζόμασταν ποτέ πόσο γρήγορα θα βρεθούμε σ΄αυτή τη κατάσταση. Μόνο που στη δική μας περίπτωση δεν θα ήταν η λέσχη του καυγά, αλλά η λέσχη της αυτολύπησης...

Η μεγάλη ιδεολογική εξάπλωση των ναζιστοπίθηκων

 
Ο κομιστής-Θέμος προωθεί τους ναζιστοπίθηκους για να μην πέσει η ακροδεξιά κυβέρνηση και πάει φυλακή...

Ο Μαρινάκης προωθεί τους ναζιστοπίθηκους γιατί μάχονται για τα συμφέροντά του...

Μεγαλοκαρχαρίες και μίντια προωθούν τους ναζιστοπίθηκους για να μην πέσει ο Σαμαράς και χάσουν την μαριονέτα τους...