#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Κάντο όπως ο ΓΑΠ

Σταύρος Χριστακόπουλος
Όταν ο ΓΑΠ στην αρχή της κρίσης – εκτός του ότι αποκαλούσε διεθνώς την Ελλάδα διεφθαρμένη – μιλούσε για το χρέος, έλεγε ότι η χώρα μας διαθέτει περιουσία μεγαλύτερη από αυτό και άρα δεν θα πτωχεύσει. Και καλούσε τους επενδυτές να την… αγοράσουν.

Η πώληση του «902» είναι μια από τις συνέπειες της πορείας του ΚΚΕ των τελευταίων χρόνων Εργατικός Αγώνας
Η πώληση του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού «902» που ολοκληρώθηκε πριν μέρες έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε ένα τμήμα του επιχειρηματικού κόσμου, όπως αυτό εκφράζεται μέσω των συγκροτημάτων των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ελέγχουν και σε ένα τμήμα του πολιτικού κόσμου κυρίως αναφερόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ. Στον κόσμο του κόμματος φουντώνει η δυσαρέσκεια, η απογοήτευση και η αγωνία για το μέλλον. Με την κίνηση αυτή ο σταθμός και το ΚΚΕ έχουν εμπλακεί σε ένα τεράστιο πόλεμο, σε μια δίνη επιθέσεων κάθε είδους.

Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες!!

 
Ρε μαντράχαλε, πήρες χαμπάρι τι γίνεται στη Χώρα;;
Αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις;; Επικοινωνείς;;
ΞΥΠΝΑ!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!

Πουτάνας κόρη η Δημοκρατία!!

Το ΚΚΕ πώλησε τον «902» σε offshore εταιρεία!


Από Κατερίνα Ηλιάδη - Εφημερίδα "Αλήθεια"
 Υπεράκτια (offshore) εταιρεία φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την αγορά του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ, «902». Σύμφωνα με έρευνα της «Αλήθειας» στον Έφορο Εταιρειών, η κυπριακή ιδιωτική εταιρεία «A-ORIZON MEDIA LTD» που αγόρασε τον «902» είχε εγγραφεί στις 19 Μαΐου 2010, από το Δικηγορικό Γραφείο Πανίκου Α. Λεωνίδου (στη Λεμεσό), με σκοπό «διαφημιστικές εργασίες και άλλα». Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η εφημερίδα, το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι 2000 ευρώ διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός (1) ευρώ η κάθε μία. Και στις 19/5/2010, αλλά και στις 19/7/2013, ως μέτοχος της εταιρείας -και κάτοχος όλων των μετοχών- εμφανίζεται η εταιρεία NALOTIA VENTURES με διεύθυνση Road Town, TRIDENT CHAMBERS, Tortola, British Virgin Islands. Διευθύντρια της «A-ORIZON MEDIA LTD» φέρεται η Χρυσάνθη Γεωργίου, ιδιωτικός υπάλληλος, με διεύθυνση τη διεύθυνση του εν λόγω δικηγορικού γραφείου και γραμματέας, η LE.KO COMPANY SERVICES LIMITED με διεύθυνση και πάλι ίδια με αυτή του δικηγορικού γραφείου του κ. Λεωνίδου (συνήθης πρακτική εγγραφής υπεράκτιων εταιρειών).

13 Aυγούστους 1944 - 13 Αυγούστου 2013... Τίποτα δεν άλλαξε! Τότε γερμανοτσογλάνια και σήμερα γερμανοτσογλάνια!


Η εποχή των λιμναζόντων επαναστάσεων(;)


Του system failure
Ο γνωστός Γάλλος φιλόσοφος Αλαίν Μπαντιού έχει πει ότι “ο καπιταλισμός είναι η επιβολή μιας ιδιάζουσας χρονικότητας, ένας χρόνος μιας κατ’επίφασιν μετάλλαξης εις το διηνεκές, ενώ κατ’ουσία ο χρόνος λιμνάζει…”.
Η λιμνάζουσα αυτή κατάσταση φαίνεται να επιβεβαιώνεται με χαρακτηριστικά έντονο τρόπο στα κινήματα των τελευταίων ετών, τόσο στον Ευρωπαϊκό νότο και την ΝΑ Μεσόγειο, όσο και στις Αραβικές χώρες. Αυτό που βλέπουμε, είναι στην ουσία το αποτέλεσμα ενός εγκλωβισμού των κοινωνιών μέσα σ’εναν μονοδιάστατο πολιτισμικό ολοκληρωτισμό.

Belgian Blue: Οι τερατώδεις γενετικά τροποποιημένες αγελάδες (Βίντεο)


Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας.

Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.

Oι νταβατζήδες δημοσίων έργων και καναλάρχες!


Κρατικό σκηνικό τρόμου στο ελεύθερο κάμπινγκ


 Της ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ                   Αδεσποτος
Υπό διωγμόν και το ελεύθερο κάμπινγκ και όσοι τολμούν μπορεί να βρεθούν να χρωστούν στην Εφορία. Ο νέος εχθρός της Πολιτείας γι' αυτό το καλοκαίρι είναι οι ελεύθεροι κατασκηνωτές.Επαναφέροντας τα στερεότυπα της δεκαετίας του '70 περί «αλητοτουριστών», η κυβέρνηση κυνηγά ανελέητα τους ελεύθερους κατασκηνωτές, επιβάλλει πρόστιμα που μετακυλίονται στην Εφορία (!) και εξοργίζει δημάρχους περιοχών που ζουν από τον τουρισμόΠρέπει να’ σαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα!


Το φοινικικό εμπορικό πλοίο αποτελεί συνεταιριστική επιχείρηση(*). Μόνο που ο πονηρός καπετάνιος έχει συνάψει συμβόλαιο με ψιλά γράμματα, καθιστώντας τους “συνεταίρους” του, μόνιμους κωπηλάτες της γαλέρας του. Κάτι σαν τον Ευρωπαϊκό Συνεταιρισμό που αυτοαποκαλείται “Ευρώπη των Λαών”. Ή σαν να λέμε “λαϊκή κυριαρχία” στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης.

13 Αυγούστου 1944: οι γερμανοί ναζί καίνε τα Ανώγεια της Κρήτης & σκοτώνουν αλύπητα τους κατοίκους των χωριών της


[...] 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1944-7.000 Γερμανοί, με πυροβολικόν και αεροπορίαν, επετέθησαν εκ τεσσάρων σημείων κατά των Ανωγείων Κρήτης, συμμαχικόν κέντρον υπό τον Άγγλον συνταγματάρχην Τόμ, συνεργαζόμενον μετά των ελληνικών ανταρτικών ομάδων. 940 οικίαι μετεβλήθησαν εις ερείπια, οι δε νεκροί και τραυματίαι ανήλθον εις πολλάς εκατοντάδας. Οι Γερμανοί εξετόπισαν ακολούθως 2.500 γυναικόπαιδα.