#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Είναι ακόμη εδώ... με ελληνικά ονόματα!


Για τη γερμανική volkswagen, η Παλαιστινιακή μαντίλα είναι σύμβολο τρομοκρατίας!

Άντε γαμηθείτε γουρούνια του Δ' Ράιχ!


To αίμα αυτής της γενοκτονίας στα κεφάλια και τις οικογένειες των ηγετών της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης! Φυσικά και στα ντόπια γερμανοτσογλάνια που συνεργάζονται με την Αλ Κάιντα!


Οι τρομοκράτες που έχουν οικονομική, στρατιωτική και πολιτική υποστήριξη από τους ναζί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φυσικά την κυβέρνηση Τσολάκογλου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) δολοφόνησαν 330 πολίτες στο χωριό Tal Abyad (Συρία). Ανάμεσα τους 120 παιδάκια!
Το χωριό Tal Abyad κατοικείται από Κούρδους της Συρίας που δεν υποκύπτουν στον σουλτάνο Ερντογάν και την Αλ Κάιντα των «πολιτισμένων» ευρωπαϊκών γουρουνιών. Στηρίζουν την νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του «δικτάτορα» Άσαντ.
Μια ακόμη γενοκτονία που θα ‘ρθει η ώρα να πληρώσουν ακριβά οι ιμπεριαλιστές κι οι... λακέδες τους!

Hiroshima victims WARNING VERY GRAPHIC RAW ARMY FOOTAGE


Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των νεοναζί εγκληματιών πολέμου!


Στις 5 Αυγούστου 1895 έφυγε απ’ την ζωή ο Φρίντριχ Ένγκελς

Στις 5 Αυγούστου 1895 έφυγε απ’ την ζωή ο Φρίντριχ Ένγκελς, μια κορυφαία μορφή του παγκόσμιου επαναστατικού εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος που μαζί με τον Καρλ Μαρξ επεξεργάστηκαν και θεμελίωσαν την θεωρία του επιστημονικού Κομμουνισμού και του διαλεκτικού υλισμού.

Μαζί με τον Μαρξ, γράψανε τα έργα: «Η Αγία Οικογένεια» (1845), «Η Γερμανική Ιδεολογία» (1845), το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» (1848) ενώ μερικά απ’ τα κλασικά του έργα είναι:

Προσοχή στα ρομπότ δολοφόνους


Η CHARLI CARPENTER*
Όλο και περισσότερο, οι μηχανές διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις. Μη επανδρωμένα αεροσκάφη κάνουν αναγνωριστικές πτήσεις και χρησιμεύουν ως μηχανικά υποζύγια πάνω από αφιλόξενα εδάφη, ενώ άλλα αυτοματοποιημένα συστήματα βοηθούν γιατρούς ή εκτονώνουν εκρηκτικά. Αλλά όταν πρόκειται για οπλισμένα συστήματα, οι κυβερνήσεις έχουν μέχρι σήμερα διατηρήσει ως χειριστές τους ανθρώπους. Τώρα, στρατοί σε όλο τον κόσμο προχωρούν στην ανάπτυξη ενόπλων αυτόνομων ρομπότ με ικανότητα να χρησιμοποιούν θανατηφόρα ισχύ από μόνα τους.

Ορθολογικός κανιβαλισμόςΤου Κώστα Βαξεβάνη
Αν πιστέψουμε το γκάλοπ που δημοσίευσε πρόσφατα η εφημερίδα Το Βήμα, το 60% των Ελλήνων είναι υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο. Το πρώτο θέμα που τίθεται είναι το ίδιο που τίθεται για κάθε δημοσκόπηση. Με ποιον τρόπο, δηλαδή, διατυπώνεται ένα ερώτημα ώστε να προκύψουν επιθυμητά αποτελέσματα. Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, είναι το επόμενο ερώτημα. Η απάντηση έχει δοθεί στην ολιγόχρονη ιστορία των δημοσκοπήσεων: Αν εμφανιστεί μια θέση ως άποψη της κοινωνίας, μπορεί στ’ αλήθεια να γίνει άποψη της κοινωνίας. Το φημολογούμενο ως αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αποτέλεσμα.

Γερμανός Οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζινν: “Η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ και να κάνει «κούρεμα» του χρέους της”

*Σχολιασμός του σχετικού άρθρου του Γερμανού Οικονομολόγου Χανς Βέρνερ Ζινν για την πορεία της Ελλάδας σε ΕΕ & Ευρώ: εδώ (από 1:26:57 – 1:32:36)
**Ο Γερμανός Οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζινν είναι μόνιμος σχολιαστής των Financial Times & Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo

Από iefimerida.gr / Financial Times (23-07-2013)
Την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ προτείνει ο επιφανής οικονομολόγος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo, Χανς Βέρνερ Ζιν, συνοδευόμενη παράλληλα από «κούρεμα» του χρέους και υποτίμηση του νομίσματος ως την μόνη βιώσιμη λύση για την Ελλάδα αλλά και για τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου οι οποίες βρίσκονται στην «δίνη» της οικονομικής κρίσης.

Το ΚΚΕ καταδικάζει την πώληση του 902 και απαντά με Πανελλαδική απεργία διαρκείας


Κάλεσμα για παλλαϊκή συστράτευση απευθύνουν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ αμέσως μετά την κήρυξη Πανελλαδικής απεργίας διαρκείας με αφορμή την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902.
Όπως φαίνεται, η είδηση της απόλυσης των εργαζομένων του 902 και η πώληση του σταθμού σε φιλοκυβερνητικό ιδιώτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον Περισσό.