#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Αίσχος! Το γερμανοτσογλάνι πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του!...

 
Κατάπτυστη, στημένη συνέντευξη. Έγραψε μόνος του το κείμενο και το έδωσε στο κυβερνητικό ΑΠΕ για να προωθηθεί καταλλήλως...
Κάνει μπαμ από μακριά. "Μαύρη προπαγάνδα", που λέει και η ΕΣΗΕΑ.
Από την πρώτη κιόλας - προβοκατόρικη - ερώτηση, "εξακολουθείτε να αποκλείετε αστυνομική επέμβαση στην Αγία Παρασκευή;" , προδίδεται η ¨κατασκευή".
Μας "πληροφορεί" για 

Ποιοί χρωστούν και εξαιτίας τους εσύ πληρώνεις; (όλα τα ονόματα)!AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει …χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ.

Παραίτηση – σοκ και «σκιές» για τα Λαχεία

 Νίκος Χρυσικόπουλος
Βαριά σκιά στο εγχείρημα παραχώρησης της 12ετούς άδειας διαχείρισης και λειτουργίας των Κρατικών Λαχείων ρίχνει η άρνηση ανώτερου στελέχους της Οικονομικής Διεύθυνσης του ΟΠΑΠ και καθ΄ύλην αρμόδιου την τελευταία διετία για το οικονομικό σκέλος του συγκεκριμένου project, να συναινέσει στο «καλώς έχειν» και να προσυπογράψει τις συμβάσεις προμηθειών μεταξύ της «Ελληνικά Λαχεία ΑΕ» και των μετόχων - βασικών της προμηθευτών, Intralot και SGI. 

Δεν θέλει και πολύ κλικ-κλικ…

Του Γιώργου Μαγιάκη
Ο βασικός οικονομικός νόμος του σύγχρονου καπιταλισμού -μονοπωλιακού καπιταλισμού- είναι όχι το μέσο κέρδος αλλά το μέγιστο κέρδος. Είναι όχι μόνο το ξεπούλημα αλλά και η κατάργηση του δημόσιου λαϊκού πλούτου. Με τούτα ως βασική αρχή, πάμε τώρα να εξηγήσουμε το λόγο που με τέτοια σπουδή, και άνευ αρκετής χορήγησης αναισθησιογόνου στη μάζα, προχώρησε η κυβέρνηση σε μια επίπονη αλλά αναγκαία τομή (για την κρίση της ιδίας): την κατάργηση της ΕΡΤ.

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!


πιτσιρικος
Μια ημέρα πριν από την μεγάλη οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας που θα φέρει η μείωση του ΦΠΑ σε μεζεδάκια και λεμονάδες, έγινε γνωστό ένα ακόμα θετικό στοιχείο: τα αναψυκτικά θα έχουν άλλη τιμή όταν τα καταναλώνεις εντός καταστήματος και άλλη όταν σου τα φέρνουν σπίτι.

Η Siemens ως προστάτιδα της έρευνας. Ξέπλυμα μέσα από το αναβάπτισμά της σε …χορηγό των ελλήνων φοιτητών


Του Θάνου Ανδρίτσου*
Ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη 30 Ιούλη το νέο πρόγραμμα για μεταπτυχιακές σπουδές του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Ένας τεράστιος αριθμός νέων ερευνητών στη χώρα μας, περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αυτή την είδηση, θεωρώντας τις κρατικές υποτροφίες ως τη μοναδική λύση για τη συνέχιση των ερευνητικών του δραστηριοτήτων, μέσα στις απίστευτα δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Κινεζικό χρέος: H επόμενη απειλή της παγκόσμιας οικονομίας;

 
Κινεζικό χρέος: αφενός οι γνωστές-άγνωστες διαστάσεις του, αφετέρου ο ρόλος που διαδραματίζει η «γενέτειρά» του στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα, τού χαρίζουν πάντα μια θέση στα reports που προειδοποιούν για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας.

Η Δημοκρατία σε Κίνδυνο!

Παράνομη υπερφορολόγηση με Στέρηση της Ιδιοκτησίας και Στέρηση ταυτόχρονα του Δικαιώματος της Δικαστικής Προστασίας

Η Δημοκρατία πεθαίνει στην χώρα που γεννήθηκε! Σκληρή καταπίεση με παράνομη υπερφορολόγηση. 21 φόροι σε 6 μήνες για κάθε οικογένεια! 100% πάνω οι αντικειμενικές στις λαϊκές περιοχές! Η Δάφνη έγινε πιο ακριβή από την Εκάλη…

Η Κεντρική Τράπεζα που βοήθησε τους Ναζί στην πώληση χρυσού

 
Πώς η BoE βοήθησε στην πώληση χρυσού των Ναζί-Τι αποκαλύπτουν αδημοσίευτα αρχεία
Η Τράπεζα της Αγγλίας (BoE) είχε σημαντικό ρόλο σε ένα από τα πιο σκοτεινά επεισόδια στην ιστορία των κεντρικών τραπεζών, διευκολύνοντας την πώληση χρυσού που είχε κλαπεί από τους Ναζί μετά την εισβολή στην Τσεχοσλοβακία το 1938.

Διαρκές έγκλημα του καπιταλισμού


Οι αυτοκτονίες –που οι περισσότερες είναι δολοφονίες του συστήματος στην πραγματικότητα- έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις –και έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Συνέχεια παρακολουθούμε σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, μονόστηλα που όμως κρύβουν δράματα, έχουν θύματα αλλά ποτέ θύτες.

Στήνεται νέα τραπεζική κομπίνα με συζητήσεις για εσωτερικό δανεισμό

 
Το όλο κόλπο γίνεται πάλι για να βοηθηθούν οι τράπεζες. Όπως θα έπρεπε να έχετε καταλάβει το μεγάλο πρόβλημα των Ελληνικών τραπεζών είναι οι φαγωμένες σας καταθέσεις και τα κόκκινα δάνεια. Η ανακεφαλαιοποίησή τους και η παραμονή της ρευστότητάς τους στο 10% είναι αδύνατο να διατηρηθεί παρουσία των κόκκινων δανείων. Όσο τους σκάνε τα κανόνια από τα κόκκινα δάνεια τόσο η ανακεφαλαιοποίηση θα συνεχίζεται και το τόσο τα crash tests από την Black Rock θα συνεχίζονται χωρίς πάντα να επεμβαίνει εισαγγελέας…

Γ.Κοντογιώργης: Όταν η αλλοτρίωση γίνεται συμφέρον

Η κομματοκρατία, ο φασισμός και η δημοκρατία. Μια απάντηση στην απορία της Μυρτώς

Μυρτώ: “Από την εμπειρία μου ως απλού, απλούστατου πολίτη, ο οποίος όμως συμμετέχει ή προσπαθεί να συμμετέχει τα τρία τελευταία χρόνια σε πάσης φύσεως και μορφής κινητοποιήσεις θέλω να σας πω κύριε Κοντογιώργη ότι η ιδέα της εναντίωσης στην κομματοκρατία αντιμετωπίζεται:
α) με βαθύτατη εχθρότητα, από όλο το φάσμα -από δεξιούς έως όχι απλά αριστερούς αλλά και αντιεξουσιαστές.
β) με απορία, πως μπορούμε να κυβερνηθούμε χωρίς τα κόμματα να έχουν το πρώτο ρόλο
γ) με καχυποψία, γιατί ο Έλληνας δεν μπορεί να φανταστεί θεσμούς χωρίς τον κομματικό έλεγχο και νομίζει ότι αυτό είναι παράγωγο μιας φασιστικής ιδεολογίας κοκ.

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ: Nέα εμπρηστική επίθεση κατά οχημάτων του Γερμανικού Στρατού

Ο Γερμανικός Στρατός υφίσταται ζημιές εκατομμυρίων ευρώ από τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά οχημάτων του.
 
 
Σε μάστιγα για το Γερμανικό Στρατό εξελίσσονται οι επιθέσεις αγνώστων κατά σταθμευμένων οχημάτων εντός των στρατοπέδων του. Ο τελευταίος εμπρησμός προκλήθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου όταν άγνωστοι δράστες παρείσφρυσαν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του πεδίου ασκήσεων στο Havelberg και τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς κάτω από σταθμευμένα οχήματα.

Κορνήλιος Καστοριάδης: Η αρχαία ελληνική δημοκρατία και η σημασια της για μας σήμερα

Κορνήλιος Καστοριάδης