#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Η Ελλάδα υπό ΚΑΤΟΧΗΝ και οι «αριστεροί» νεροκουβαλητές…


Οι δωσίλογοι παλιάτσοι της κυβέρνησης χορεύουν στους κατοχικούς ρυθμούς του ευρώ-φασισμού και του εκπροσώπου του: Του Σόιμπλε.

Επέβαλλαν στρατιωτικό νόμο στην Αθήνα για να εποπτεύσει ανενόχλητος ο επικυρίαρχος την αποικία-Ελλάς και να παρελάσει πάνω στη ΦΡΙΚΗ που έχουν σκορπίσει τα δωσίλογα κυβερνητικά του ανδρείκελα.

Να παρελάσει, αυτός ο εκπρόσωπος του 4ου Ράιχ, πάνω στα συντρίμμια και τις στάχτες της ελληνικής κοινωνίας: Στο μακάβριο έργο του ευρώ-φασισμού…

Σόι πάει το βασίλειο...


πρώτη φορά πρωθυπουργός βγάζει διάγγελμα για να ενημερώσει ένα λαό ότι είναι μαλάκας!


Το ΕΠΑΜ πειθάρχησε στην κυβερνητική απαγόρευση, και δεν κατέβηκε στην πορεία εναντίον του Σόιμπλε

Η σημερινή ανακοίνωση που διανεμήθηκε στους πυρήνες. 

*****
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες,

Παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη και τους φίλους μας ότι:

Συνένοχο στο φόνο της ΕΡΤ δεν θα μ’ έχετε!


Αρνείται να γίνει συνένοχος στο φόνο της ΕΡΤ και στην ηθική νομιμοποίηση του τηλεοπτικού μορφώματος της «Δημόσιας Τηλεόρασης» ο Διονύσης Τσακνής. Ο δημοφιλής συνθέτης και στιχουργός, που χρόνια τώρα γυρίζει τις πλάτες του «στο μέλλον», απαγορεύει στο πειρατικό κανάλι της κυβέρνησης οποιαδήποτε μετάδοση του έργου του αναγνωρίζοντας ως δημόσια τηλεόραση αυτή που εκπέμπει «υπό την ευθύνη των απολυμένων της 11ης Ιουνίου».  Αναλυτικά η δήλωση του:

”…τότε τον αρπάζεις απ’ τ’ αρχίδια.”


Έξω απ’ τη βουλή χτες βράδυ βλέπουμε ξαφνικά μπροστά μας , μετά από πολύ καιρό , το σύντροφο γέρο-χασοδίκη Νέων-Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου , οικία μορφή που εμφανίζεται πάντα εκεί που δεν περιμένουμε να τον δούμε.
”Χαιρετώ από καρδιάς τα παιδιά , που σ΄αυτά βλέπω τον εαυτό μου” μας είπε.
”Γειά σου γέρο ” του απαντήσαμε ”πως πάει,πώς τα βλέπεις τα πράματα;”
”Κοιτάξτε” μας είπε ”το να μαζεύονται ελάχιστες χιλιάδες μισοκακόμοιροι αστοί δάσκαλοι , για να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις μερικών από αυτούς , τη στιγμή που οι νομοθέτες επανακαθορίζουν τις ζωές όλων των κατοίκων αυτής της χώρας , νομίζω ότι απαντάει και στο πως πάει και στο πως βλέπω τα πράματα , που με ρωτήσατε.

"Μπήκαν" ή "τους έμπασαν";


Μέσα στα πολλά διλήμματα  ας βάλουμε κι ακόμα ένα: Είναι η σκέψη που οδηγεί τη γλώσσα, ή η γλώσσα τη σκέψη;

Εξαρτάται, είναι η απάντηση, από το ποιος κρατάει το πηδάλιο του μυαλού του. Αν το κρατάει ο ίδιος ή αν το κρατάει κάποιος άλλος εκτός. Κυρίως όμως, εξαρτάται από το βαθμό επίγνωσης που έχει το άτομο για το ποιος είναι ο τιμονιέρης. Διότι μπορεί να νομίζει ότι τιμονεύει αυτός, στην πραγματικότητα όμως ο χειριστής να είναι κάποιος άλλος,  που έχει τη δύναμη να υποβάλλει και να συσκοτίζει κυριότητες.