#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Στρατός ΑΕ: «Ιδιωτικές» Ένοπλες Δυνάμεις, πίσω από τις «πολιτοφυλακές»


Τι επιδιώκουν όσοι στηρίζουν την δημιουργία “πολιτοφυλακών” στην Ελλάδα; Μα την ιδιωτικοποιηση και μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων! Απλά και ξεκάθαρα αυτός είναι ο στόχος όσο “ιλουστρασιόν” και αν είναι το περιτύλιγμα με το οποίο καλύπτουν τις προτάσεις τους.  Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη πολιτοφυλακών. Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών όπου η κατοχή όπλων χωρις λόγο και αιτία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αυτό έχει αρχίσει να συμβαίνει και στην Ελλάδα όπου πολλά ,πάρα πολλά όπλα βρίσκονται σε χέρια πολιτών χωρίς κανένα έλεγχο και άδεια!

ΔΑΦΝΙ - Αριστοτελους...ενα τσιγαρο δρομος

Ο Δένδιας. Ο Υπουργός Προστασίας της Εldorado. Γράφει άρθρο για την προστασία των δασών!!!Διαβάστε το. Όχι αλήθεια, διαβάστε το! Υπογράφει αυτός που μας έχει φλομώσει στο ξύλο και τα χημικά επειδή κάνουμε ακριβώς  αυτό που ζητάει στο άρθρο του!

Την ανάγκη περιβαλλοντικής συνειδητοποίησης και δραστηριοποίησης των Ελλήνων πολιτών, με την ενεργό συμμετοχή τους για την προστασία του περιβάλλοντος επισημαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με άρθρο στην Καθημερινή της Κυριακής με τίτλο: «Δέκα εκατομμύρια πυροφύλακες».
«Σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, η κυρίαρχη ελπίδα είναι η ανάληψη ενεργού ρόλου από τους πολίτες, όχι βέβαια υποκαθιστώντας το κράτος, αλλά δρώντας συμπληρωματικά στις δικές του δομές» διευκρινίζει ο κ. Δένδιας.

Οι Έλληνες έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουνπιτσιρικος
Πολλή θετική αποδείχτηκε η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, αφού η χώρα επέστρεψε σε κυβέρνηση συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, που συνεργάζονται σχεδόν επί 40 χρόνια, με καταπληκτικά αποτελέσματα. Δυστυχώς, η μεγαλόκαρδη και γενναιόδωρη απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να βάλει στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση στέρησε από τη χώρα μας την ευκαιρία να αποκτήσει έναν χρόνο νωρίτερα αυτήν την υπέροχη κυβέρνηση που προέκυψε χθες.

Κείμενο του Κώστα Σακκά Στις 4/12/10 συλλαμβάνομαι μαζί με τον σύντροφο Αλέξανδρο Μητρούσια στη Νέα Σμύρνη εξερχόμενος από ενοικιαζόμενη αποθήκη, στο εσωτερικό της οποίας βρίσκεται οπλισμός.
Έχω παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή τη σχέση μου με τον χώρο αυτό, όπως επίσης και με τα όπλα που βρέθηκαν. Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είμαι αναρχικός και ότι η παρουσία μου στον συγκεκριμένο χώρο σχετίζεται με την πολιτική μου ταυτότητα και τις επιλογές που αυτή συνεπάγεται.

Η νέα κυβέρνηση: Δικέφαλο φρικιό με 42 πόδιαΤου Μάξιμου                          Το Κουτί της Πανδώρας
Τα πήρε όλα τελικώς ο Βενιζέλος, όπως προκύπτει από μια ματιά στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης που ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον Σίμο Κεδίκογλου. Κυβέρνηση Σαμαρά-ΠΑΣΟΚ την αποκαλούν ήδη στη ΝΔ, όπου βασιλεύει κατήφεια τόσο για το δυσανάλογο σε σχέση με την εκλογική του επιρροή κομμάτι της πίτας που εξασφάλισε το ΠΑΣΟΚ, όσο και για το γεγονός ότι ο Σαμαράς βόλεψε τους δικούς του στο νέο κυβερνητικό σχήμα, αφήνοντας έξω «πιστά παιδιά» του κόμματος.