#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Αδιαφορώ...


Ισως στο παρελθόν, κάποιος από αυτούς που μας κυβέρνησαν
τόσα χρόνια, να είχε την πρόνοια να κατοχυρώσει το όνομα
της Χώρας μας σε κάποιο διεθνές δικαστήριο ή οργανισμό!!
Γιατί...με τη φόρα που πήραν οι Προδότες κυβερνώντες, πολύ
σύντομα  δ ε ν  θα μας μείνει ούτε η...χάρη, ούτε το...όνομα.
  Οχι πως με νοιάζει πιά...αλλά...να...έτσι, απλά, θυμίζω πως 
υπάρχει διαθέσιμο για πώληση και το όνομα Αυτής...
Κάτι θα πιάσει...

Ευρώ και Αριστερά: Αν παραμείνει «ταμπού» θα γίνει χαρακίρι!

Να λοιπόν που στην ευρωζώνη γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι - και πενόμενοι! Εκεί που «φοβόμασταν» πως οι καταθέσεις μας θα απειληθούν από το νεοκομμουνιστικό δρεπάνι του Στρατούλη, τα της Κύπρου πιστοποίησαν ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει στην ίδια την ευρωπαϊκή, τραπεζοκεντρική ...στράτα - στρατούλα της «οικονομικής ορθοδοξίας».

Επειδή πλάι στο σαπισμένο φρούτο του «ευρωπαϊσμού» ανθεί και η κολοκυθιά, μερικά ημέτερα «παπαγαλάκια» επιδόθηκαν προ ήμερων στην αναζήτηση του μνημονιακού «μικρότερου κακού» - παλιά μου τέχνη, δηλαδή...

Η ΕΕ αιτία της καταστροφής Ελλάδας και Κύπρου

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ολοκληρούμενη καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων στην Ελλάδα και η επαπειλούμενη αντίστοιχη καταστροφή στη Κύπρο που, παρά την αρχική ελπιδοφόρα αντίσταση στις αποφάσεις των ελίτ κάθε άλλο παρά αποφεύχθηκε, δεν οφείλεται στις συνήθως αναφερόμενες αιτίες. Αρχικά, η αιτία είναι κοινή για την Ελλάδα και την Κύπρο παρά τις αποπροσανατολιστικές «εξηγήσεις»: η πλήρης ενσωμάτωση τόσο της Ελληνικής όσο και της Κυπριακής οικονομίας στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση μέσω της ένταξής τους στην ΕΕ. Αυτό σήμαινε την πλήρη μετατροπή της Ελλάδας (και την απειλούμενη της Κύπρου) σε προτεκτοράτο οικονομικό και πολιτικό της υπερεθνικής ελίτ.[1] Η αφορμή ήταν η άτυπη Χρεοκοπία που ήταν όμως απλά η συνέπεια της καταστροφής της παραγωγικής δομής της, σαν αποτέλεσμα του ανοίγματος και απελευθέρωσης των αγορών της που επέβαλε η ένταξή μας στην ΕΕ.

Εκδήλωση Πρωτοβουλίας Μετώπου ( 9/3/2013)

Video εκδήλωσης στα Χανιά

Μέρος 1ο: ΕισηγήσειςΑρ. Αλαβάνου    2:00
Χ. Τουλιάτος     22:00
Γ. Κυριακάκης  42:00
Μ. Τσίχλη      1:03:00
Δ. Πατέλης    1:22:00
 

Κύπρος: Άμεση επιστροφή στη λίρα, γιατί ευρώ δεν υπάρχουν!

-Παπαφλέσσας«Η επανάσταση, είτε θέτε, είτε όχι θα γίνει! Πάρτε το απόφαση. Αν εσείς γυρεύετε να την εμποδίσετε, εγώ πήρα προσταγή από την Αρχή να ξεσηκώσω το λαό και να την κάνω. Και τότες, όποιον βρουν ξαρμάτωτο οι Τούρκοι, ας τον κόψουν…» -Παλαιών Πατρών Γερμανός: «Είσαι απατεώνας, άρπαγας, εξωλέστατος!»
Αμβρόσιος Φραντζής: «Επιτομή της ιστορίας της αναγεννηθείσης Ελλάδας», τόμος Α’,  σελ.98.
____________________

Φωτιά στην Κύπρο (2)Στο χτεσινό μας σημείωμα αφήσαμε αναπάντητο ένα ερώτημα, το οποίο απασχολεί τους περισσότερους: γιατί το Γιούρογκρουπ πήρε απόφαση να δημευτούν -έστω εν μέρει- οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες; Μήπως τα “μεγάλα κεφάλια” της Ευρώπης στερούνται μυαλού και δεν καταλάβαιναν ότι μια τέτοια απόφαση θα έβαζε φωτιά στην Κύπρο και θα προκαλούσε σεισμικές δονήσεις τόσο στο ευρώ όσο και στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα γενικώτερα;