#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Ξεσηκωμός ή Θάνατος

 
Οσο υπερβολικό, επικίνδυνο ή μακάβριο ακούγεται,
αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η τρικομματική Συγκυβέρνηση, νομιμοποιημένη,
 εξασφάλισε "πλειοψηφία" με Ψεύδη, Απειλές
και τρομοκρατικά -αστήριχτα- Διλήμματα, με τις
ευλογίες και υποστήριξη Τοκογλύφων και καθεστωτικών ΜΜΕ.
Κινείται στις γνωστές Λογικές, με τις ίδιες Συνταγές/Πολιτικές,
και εξυπηρετεί Ξένα και επιχειρηματικά Συμφέροντα,
με πακέτα Βαρβαρότητας-Εξαθλίωσης των Ελλήνων
και Ξεπουλήματος της Ελλάδας.

Καθολική ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ προς Εφορία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ έως ότου καταρρεύσουν!


Ο Μπράουν, ο Φισερ και η … Μέρκελ

Άρης Χατζηστεφάνου           Σεισαχθεια
Οι μεγαλύτερες γερμανικές βιομηχανίες απαιτούν πρόσβαση σε πρώτες ύλες ακόμη και αν απαιτηθεί προσφυγή στα όπλα.
«Ο Μπραουν, ο Φισερ και ο Κραφτ ξανασμίξαν πάλι και φτιάξανε τραστ» τραγουδούσε πριν από χρόνια ο Βασίλης Παπακωνστατίνου, σε στίχους του Γιάννη Νεγρεπόντη και μουσική του Μάνου Λοϊζου. Και όπως όλα δείχνουν το τραγούδι της δεκαετίας του ’60 βρίσκει νέο νόημα στη Γερμανία του 2013.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ  Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει σήμερα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου Φιλελεύθερος η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων» αναφέρει ότι συνεργάτες του Προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και οικονομικοί παράγοντες ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν τις καταθέσεις τους.
Γράφει η εφημερίδα:

Η κατάρρευση του τροικανού εκβιασμού

 Συνεχίζει να παρέχει ρευστότητα στην Κύπρο η ΕΚΤ

Η προπαγάνδα των μνημονιακών ντόπιων δουλοπρεπών καθαρμάτων μαζί με τον εκβιασμό των θρασύδειλων αφεντικών τους καταρρέει μαζί με την πρόθεση τους για την κατάληψη της Κύπρου.

 «Η ΕΚΤ θα παράσχει ρευστότητα, όπως χρειάζεται, στο πλαίσιο των υφιστάμενων κανόνων», δηλώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, μετά την απόρριψη του σχεδίου για το κούρεμα των καταθέσεων, από την κυπριακή βουλή.
«Η ΕΚΤ έλαβε γνώση της απόφασης του κυπριακού κοινοβουλίου και βρίσκεται σε επαφή με τους εταίρους της τρόικας», τονίζει και προσθέτει: «Η ΕΚΤ επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της να παράσχει ρευστότητα εφόσον είναι αναγκαίο».
Σημειώνεται πως σε περίπτωση που η ΕΚΤ αποφάσιζε να σταματήσει τη παροχή ρευστότητας μέσω του ELA, η κατάρρευση του κλάδου θα ήταν αναπόφευκτη και πιθανόν να οδηγούσε σε έξοδο της Κύπρου από το ευρώ.
Πηγή : tvxs.gr

Απέρριψε η Κύπρος το κούρεμα των καταθέσεων

 

Απέρριψε η κυπριακή Βουλή το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων με 36 ψήφους σε σύνολο 56 βουλευτών. Απείχαν 19 βουλευτές, ενώ ένας απουσίαζε. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρίστος Στυλιανίδης «ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό του» στην απόφαση. Ο Νίκος Αναστασιάδης είχε επικοινωνία μισής ώρας με το Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν αμέσως μετά το «όχι» της κυπριακής Βουλής. Σημειώνεται ότι ο υπ. Οικονομικών της Κύπρου, βρίσκεται στη Μόσχα. Αύριο το πρωί πραγματοποιείται στην Κύπρο, σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.
 Πηγή: Tvxs