#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!


Καιρός να τελειώνει πια αυτή η προπαγάνδα και απορώ γιατί δεν αντιδρούν οι ενδιαφερόμενοι, μαζικά, αποφασισμένοι να διώξουν από πάνω τους την λάσπη.
1. Οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι ΔΕΝ είναι επίορκοι.Κάνουν τη δουλειά τους, όσο καλύτερα μπορούν, αν και λοιδωρούμενοι, αν και με μισθούς πείνας.
2. Οι περισσότεροι γιατροί ΔΕΝ παίρνουν φακελλάκι. Σώζουν ζωές, υπό δυσμενείς συνθήκες, χωρίς μέσα και πολλές φορές απλήρωτοι.

Ε!!..αϊ..γαμήσ΄...!!Είσαι υπνωτισμένος, ρε;;
Λοβοτομημένος;; Ηλίθιος Μαλάκας;;
Καναπεδάτος, φραπεδάτος, μπυρόβιος;;
Στα πα-πά-ρια μου!!
** Είσαι απολυμένος και πνίγεις τους καϋμούς σου 
στα τσίπουρα και τα στραγάλια;;
** Είσαι μαγαζάτορας, δεν μπαίνει ψυχή στο
μαγαζί σου ούτε για σεφτέ και παίζεις
το μπεγλέρι σου και το πουλί σου;;
ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ενώ στην Ευρώπη ένα αντί-ΕΕ τσουνάμι έχει ξεσπάσει από την Βρετανία μέχρι την Ιταλία, η μόνη χώρα  όπου το θέμα της ΕΕ δεν είναι καν στην δημόσια ατζέντα, είναι η Ελλάδα. Δηλαδή, η χώρα στην οποία έχει επιβληθεί μια ολοκληρωτική καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων από την υπερεθνική ελίτ, ώστε να αναγκαστούν να προσφέρουν το μόχθο τους αλλά και τον κοινωνικό πλούτο της χώρας σε τιμές ευκαιρίας. Ήδη φθάσαμε στον έσχατο ευτελισμό να ξεπουλάμε νησιά μας στον γνωστό πειρατο-«επενδυτή» Εμίρη του Κατάρ! Aυτό ακριβώς είναι το περιεχόμενο της «ανάπτυξης μέσω των επενδύσεων» που υπόσχονται οι ελίτ, αλλά υιοθετεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά την επιχειρούμενη εξαπάτηση  ότι θα... αποκλείσει τους πειρατές.

«Νόμος και τάξη» επικρατούν στην εργασιακή ζούγκλα

  
Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής για την υπόθεση της απόλυσης συναδέλφου από τις εκδ. Γεωργιάδη και τα διάφορα ζητήματα που ανακύπτουν:
Τελικά η προηγούμενη ανακοίνωση μας για τα κατορθώματα του κου Αδ. Γεωργιάδη είχε ορισμένα θετικά αποτελέσματα. Η μνήμη του βουλευτή-επιχειρηματία έδειξε σημαντική βελτίωση, αφού θυμήθηκε ότι απέλυσε έναν εργαζόμενο. Εμείς πάντως έχουμε μνήμη καμήλας και δεν ξεχνάμε τίποτε από όσα είπε και έκανε ένας από τους πιο «αγαπημένους» βουλευτής των ΜΜΕ.
Ας έρθουμε όμως στα γεγονότα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

 Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ*
Για πολλοστή φορά και διαψεύδοντας όλες τις μεγάλες προσδοκίες, οι εκπρόσωποι των πιστωτών οδηγούν την κυβέρνηση των τριών εταίρων στα πολιτικά της όρια, πιθανώς και έξω απ’ αυτά. Ένας έλεγχος από την τρόικα που περιγραφόταν ως υγιεινός περίπατος εξελίσσεται σε πονοκέφαλο και το Μέγαρο Μαξίμου, που μέχρι πρότινος πάσχιζε να κρατήσει τηναυτοκυριαρχία του, μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο σε τουλάχιστον τρία μέτωπα: στην ένταση της «διαπραγμάτευσης» με τους εκπροσώπους της τρόικας, στις εσωτερικές σχέσεις με τους εταίρους (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και στις σχέσεις με τους βουλευτές που απαρτίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία, οι οποίοι τρέμουν στην ιδέα ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους απαιτηθεί να υπερψηφίσουν νέα μέτρα.

ΣHMEIA  ΤΡΙΒΗΣ

Στο ΤΑΙΠΕΔ ο άνθρωπος που έδωσε την ΑΓΕΤ στην… Κόζα Νόστρα

 
ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση
Τον ακροδεξιό επιχειρηματία του κόμματος Δράση, Στέλιο Σταυρίδη, επέλεξαν να θέσουν επικεφαλής του ταμείου εκποίησης της δημόσιας περιουσίας ΤΑΙΠΕΔ. Ο Σταυρίδης που μέχρι σήμερα προσπαθούσε να ιδιωτικοποιήσει την ΕΥΔΑΠ (ήρθε στην εταιρεία μετά την τοποθέτηση από το ΠΑΣΟΚ ανθρώπων της γαλλικής πολυεθνικής Veolia) προβιβάζεται στην θέση του ανώτατου εκποιητή.Πώς να εξαφανίζετε την αστική τάξη


  praxisred
Ο πρόλογος του Παναγιώτη Κονδύλη στην ελληνική έκδοση της Παρακμής του αστικού πολιτισμού, με τίτλο "Το αστικό στοιχείο στην νεοελληνική κοινωνία", αποτελεί έναν έμπρακτο θρίαμβο της τάξης την οποία, στα μάτια των μικροαστών αναγνωστών του, φαίνεται να απαξιώνει και να καταδικάζει. Αποτελεί έναν τέτοιο θρίαμβο επειδή διαστρέφει ολοκληρωτικά το νόημα του τι είναι η αστική τάξη και κατά συνέπεια μετατοπίζει πλήρως και το νόημα του τι είναι η πάλη εναντίον της.