#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Κένταυροι – Rangers οι “χρυσαυγίτες” της ΟΝΝΕΔ


 
ksm.gr
…απλά μαθήματατα τραμπουκικής νεοδημοκράτικης ιστορίας …μιας ιστορίας ταγμάτων ασφαλείας που η τωρινή δήθεν κεντροδεξιά Ν.Δ. θέλει να ξεχάσει ή κάνει πως δεν θυμάται αλλά για κακή της τύχη δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου ιδιαίτερα εμείς που δεχτήκαμε τις επιθέσεις των πρωτοπαλήκαρών της…!
Όλοι γνμωρίζουμε πως η Ν.Δ όσα κουστουμάκια μεσαίου χώρου κι αν φορέσει στις τάξεις της είχε πάντα και πάντα θα έχει τραμπούκους ανάλογους με αυτούς της χρυσής αυγής …βέβαια τότε τα τάγματα εφόδου δεν χτυπούσαν ούτε μαχαίρωναν μετανάστες γιατί δεν υπήρχε το σημερινό πρόβλημα …χτυπούσαν και μάλιστα ανελέητα κνίτες, ρηγάδες, αναρχικούς …όσους δηλαδή δεν ταίριαζαν με τα δικά της στανταρτς και τις πολιτικές της θέσεις….

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Αδεσποτος
Ο νεοναζί βουλευτής, Δ. Κουκούτσης, σε ομιλία του, απαντά σε εκείνους που υποστηρίζουν πως η Χρυσή Αυγή θέλει να κάνει εμφύλιο: «Να κάνουμε εμφύλιο με ποιον; Με τον Στρατούλη; Με τον ΣΥΡΙΖΑ; Με τους κίναιδους; Με τις λεσβίες;». Και φυσικά, ως ”γνήσιος” άντρας, συνεχίζει λέγοντας πως μιλάει «αντρίκια, σταράτα, όμορφα» και υποστηρίζει πως «αυτούς τους ανθρώπους δεν τους βλέπουμε, δεν υπάρχουν μπροστά μας».

Το Καθήκον


Πολιτικο Κορακι
Εν ονόματι της Πατρίδας. Της Δημοκρατίας.
Της Εθνικής Κυριαρχίας και Αξιοπρέπειας...


Έξοδος αδιέξοδος


ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση

Τα είχα ακούσει από γνωστούς γνωστών και φίλους φίλων. Τα διάβαζα σε επιστολές και κείμενα σε blogs. Όμως, μ’ αυτόν τον άνθρωπο για τον οποίο θα σας πω στη συνέχεια, δεν ξέρω, κάτι μ’ έκανε να τον νιώσω περισσότερο.
Βασικά να πω ότι παίρνω όλο και περισσότερα mail από το εξωτερικό. Από Έλληνες. Φρέσκους μετανάστες, της τελευταία τριετίας. Την παλεύουν διαβάζοντας ελληνικά blogs για να μαθαίνουν τι γίνεται «πίσω». Ίσως είναι αυτοί που περισσότερο απ’ όλους κατάλαβαν ότι με το να βλέπεις ελληνικά κανάλια δε μαθαίνεις τίποτα. Άλλα λένε οι ειδήσεις, άλλα τους λένε οι συγγενείς και οι φίλοι στο τηλέφωνο. Άλλη η χώρα του MEGA, του ΑΝΤ1 και της ΝΕΤ κι άλλη εκείνη που ζουν οι Έλληνες.

Τα διαμάντια του στέμματοςΒασίλης Βιλιάρδος
Όπως διαπιστώνεται, αρκετοί είναι αυτοί που, αφού χρεοκοπήσαμε χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, επισκέπτονται πλέον την πατρίδα μας, για να μας «βοηθήσουν» – ενώ κάποιοι μας θυμίζουν το γνωστό «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».
Αυτό συμβαίνει όταν φαίνεται πως θέλουν να εξαγοράσουν σε τιμές ευκαιρίας τόσο τις κοινωφελείς (ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ κλπ.), όσο και τις μονοπωλιακές κερδοφόρες επιχειρήσεις μας (ΟΠΑΠ), ή τις στρατηγικές – τις καλύτερες εταιρείες μας δηλαδή ή, όπως θα λέγαμε μεταφορικά, «τα διαμάντια του ελληνικού στέμματος».

Ωρα Αντίστασης..

 
Τρία χρόνια ακούμε το παραμύθι της σωτηρίας της Χώρας.
Την υποχρέωση που έχουμε να υποστούμε συνεχείς και βάρβαρες
θυσίες για να σωθεί η Πατρίς...
Να κλείνουμε τα μάτια και να ανεχόμαστε οποιαδήποτε συνταγματική
ή άλλη θεσμική εκτροπή...
Να "περιορίσουμε" την υπερβολική Δημοκρατία που έχουμε...
Να συμφιλιωθούμε με τις "νέες" ιδέες/απαιτήσεις των καιρών
 για Εξαθλίωση, Υποταγή,παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και 
Εθνικού πλούτου...

Ο μύθος του ανταγωνισμού


του ΚΙΜΠΙ
Χαζεύω μια τηλεοπτική, lifestyle εποποιία. Όχι από τις κραχτές, αλλά απ’ αυτές που έχουν λίγο απ’ όλα: ολίγον υγεία, fitness, οικογένεια, κατανάλωση, ψυχαγωγία, ψυχολογία. Δεν έχει αστρολόγο. Την προσοχή μου τραβάει μια παιδοψυχολόγος, που συνιστά να μην πιέζουμε τα παιδιά για τις επιδόσεις τους στο σχολείο. Και, κυρίως, να μην τα χρησιμοποιούμε ως τρόπαια της δικής μας ανταγωνιστικής διάθεσης. Η αποτυχία είναι στο πρόγραμμα, λέει η παιδοψυχολόγος. Και προειδοποιεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί το πνεύμα του ανταγωνισμού στην ισορροπία των παιδιών. 

ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΚΑΙ “ΑΝΑΠΤΥΞΗ”

 
ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση
Με στόχο να αντιστρέψει το αρνητικό επιχειρηματικό κλίμα και τη φυγή μεγάλων εταιρειών από την Ελλάδα, το υπουργείο Ανάπτυξης κατέθεσε στη Βουλή το νέο επενδυτικό νόμο.
Σε αυτόν εισάγονται διατάξεις που αναμένεται να ενισχύσουν τη ρευστότητα των επενδυτών, ενώ καταργείται ο χρονικός περιορισμός υποβολής επενδυτικών σχεδίων.
Παράλληλα, εισάγεται ο θεσμός των «Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων», συστήνεται η «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο» και απλοποιείται η ίδρυση και λειτουργία υδατοδρομίων.