#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Μέχρι ΕΔΩ!!

 
Μετά από 3 χρόνια Βαρβαρότητας, η Ελλάς ΔΕΝ εσώθη!!
Το δημόσιο χρέος υπερίπταται αυξανόμενο,
 η Υφεση τσακίζει Ανθρώπους και προβλέψεις.
Τα εισοδήματα διαρκώς συρρικνώνονται, 
η Ακρίβεια ουρανοβατεί.
Η Ανεργία καλπάζει πάνω σε αλεξανδρινό βουκεφάλα,
οι φόροι και τα χαράτσια πολλαπλασιάζονται.
Τα δημόσια/κοινωνικά Αγαθά/δικαιώματα κατεδαφίζονται,
η Αυτοδιοίκηση-Παιδεία-Υγεία-Δημόσιες δαπάνες
στοχοποιούνται και...εξαϋλώνονται.

To ΔΝΤ, η Τρόικα, το ευρώ, το χρέος & η κρατική περιουσία της Ελλάδας

Πολλοί τους θεωρούν “σάχλες”. Άλλοι συνωμοσιολόγους. Έχει, επίσης, ακουστεί ότι δεν αποκλείεται να είναι φερέφωνα ή “λαγοί” της ΝΤΠ. Στο τέλος του βίντεο ενδιαφέρουσες επισημάνσεις κι από έναν ακόμη οικονομικό αναλυτή.
Δείτε τι λένε στο βίντεο αυτό (Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-05-2012) >>> 

Aγώνας για τη Ζωή ή το Θάνατο του Τόπου μας


Του Τόλη Παπαγεωργίου                   ΕΛ.Λ.Α.Σ.

Ξημερώματα Κυριακής 17 Φεβρουαρίου, ομάδα αγνώστων ακινητοποίησε τους σεκιουριτάδες της Eldorado Gold/ΑΚΤΩΡ στις Σκουριές, πυρπόλησε το εργοτάξιο, τα μηχανήματα και τα οχήματα των εργολάβων της εταιρείας και χάθηκε στο σκοτάδι του αρχέγονου δάσους.
Στις 12 Φεβρουαρίου, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ (θυγατρική κατά 100% της Eldorado Gold/ΑΚΤΩΡ) υπέβαλε στο Δασαρχείο Αρναίας αίτηση με επισυναπτόμενο χάρτη (εδώ ο χάρτης) για σύνταξη Πρωτοκόλλου Υλοτόμησης έκτασης 1754 στρεμμάτων του δάσους μέσα στο 2013. Στην έκταση αυτή περιλαμβάνονται τα τρία μεγάλα ρέματα συνεχούς ροής Καρατζάς, Λοτσάνικο και Καρόλακκας. Ήδη, μέσα στο 2012, η εταιρεία  παράνομα αποψίλωσε εκατοντάδες στρέμματα δάσους στις Σκουριές. Η συνολική προς αποψίλωση έκταση του δάσους είναι 4.600 στρέμματα.

Wasser-Privatisierung
Για την αποτροπή των σχεδίων ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ

υπογράφουμε στο: SAVE GREEK WATER
 
 

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΒΡΟΧΗ....ΜΕΤΕΩΡΗΤΩΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

 απο το ΠΑΤΡΙΝΑΚΙ


αναρχογατουλης

Οι Ζαπατίστας επιστρέφουν για ένα κίνημα ανατροπής

Μετά από χρόνια σιωπής, απομονωμένοι σε αυτοδιαχειριζόμενες κοινότητες στα νότια του Μεξικού, οι αντάρτες Ζαπατίστας επανεμφανίστηκαν με δημόσιες δηλώσεις τις τελευταίες εβδομάδες, σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν στο επίκεντρο τα αιτήματά τους για «γη, ελευθερία, εργασία και ειρήνη» και να αποτελέσουν τον καταλύτη για τη δημιουργία ενός ενιαίου εθνικού κινήματος ανατροπής.

Το Δεκέμβριο 40.000 υποστηρικτές των Ζαπατίστας πορεύτηκαν μέσα από τα χωριά της Τσιάπας υπενθυμίζοντας τα αιτήματα του αγώνα τους. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ο «Subcomandante Μάρκος», εκπρόσωπος των Ζαπατίστας, εξέδωσε μια σειρά από ανακοινώσεις ενάντια στο κυβερνών κόμμα του Μεξικού Institutional Revolutionary Party (PRI) και τον Πρόεδρο Ενρίκε Πένα Νιετο, που ανέλαβε την εξουσία τον Δεκέμβριο.

Το να ψάχνεις να βρεις σε κάθε δυναμική ενέργεια «προβοκάτορες»…..

Του Γ.Γ    Βαθύ Κόκκινο
Το γράψαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας: Δεν πρέπει να δίνουμε καμιά βαρύτητα στα όσα μεταδίδουν τα αστικά ΜΜΕ για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα στις Σκουριές Χαλκιδικής. Αυτά λειτουργούν σαν φερέφωνα των μπάτσων και σαν «ντουντούκες» τις εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» που τα έχει μπουκώσει με διαφημίσεις.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στις Σκουριές. Η αίσθηση μας είναι ότι πρόκειται για μια ακτιβίστικη ενέργεια κάποιων κατοίκων που ξέσπασαν βλέποντας τόσο καιρό ηλικιωμένους και μικρά παιδιά να τρώνε ξύλο και χημικά απ’ τις δυνάμεις καταστολής που υπεράσπιζαν τα συμφέροντα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».
 (Θυμηθείτε κάποιες περασμένες αναρτήσεις μας

"Μπούκωσαν" με διαφήμιση και τώρα "ξερνάνε" τις διαρροές της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός»

Αδεσποτος
Η διαφήμιση έκανε το θαύμα της! Η επιλογή της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» να “μπουκώσει” με διαφήμιση (ευρώ) τα ελληνικά ΜΜΕ φαίνεται ότι άρχισε να αποδίδει καρπούς.
Πριν καλά – καλά
εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας στις Σκουριές οι “δημοσιογράφοι” άρχισαν να υιοθετούν και να μεταδίδουν τις διαρροές για “αιχμαλωσίες σεκιουριτάδων” και “πυροβολισμούς”.

Μήπως το παιδί σας είναι αναρχικός;


Αδεσποτος
Μετά και το πρόσφατο δημοσίευμα της φυλλάδας “Πρώτο Ψέμα” για τον προσηλυτισμό νεαρών στην Αναρχία και κατά προέκταση στην τρομοκρατία, είναι πια επιτακτική η ανάγκη να αναχαιτισθεί ο κίνδυνος που μας απασχολεί όλους. Διότι το θέμα που καίει όλους τους γονείς δεν είναι ο βιοπορισμός, το ενοίκιο ή το δάνειο που τρέχει, οι λογαριασμοί που καταφθάνουν συνεχώς και το γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας για το μέλλον. Το πραγματικό πρόβλημα για κάθε ελληνική οικογένεια είναι μήπως το παιδί τους γίνει αναρχικός.

Σας παραθέτουμε λοιπόν 5+1 ενδείξεις, για να γνωρίζει ο κάθε γονέας εάν το παιδί του έχει πέσει στην Αναρχία.