#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

 ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤH ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2001
Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος
Το πλήρες κείμενο της Έκθεσης του Διοικητή, όπως παρουσιάζεται στην έντυπη έκδοσή του, είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Internet σε μορφή Adobe Acrobat pdf.

Διαβάστε απο την σελίδα 24:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ:    ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Πιέστε εδώ 

epam-ir

Παρθενοραφέςkartesios091212
Ο πρωθυπουργεύων Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε σε συνέντευξή του, κρίνοντας κάποιους από τους… υπουργούς του, ότι: «Σε ορισμένα υπουργεία οι υπουργοί λειτούργησαν σαν συνδικαλιστές. Υπήρχαν υπουργοί που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν τόλμησαν και χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο πρωθυπουργός».
Δίκιο έχει. Ξεκάθαρο παράδειγμα ο υπουργός Δικαστών και ουχί Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. Συμπαθής ως φυσιογνωμία, αλλά μέγας συντεχνιάρχης. Την ώρα που βάλλεται όλη η κοινωνία από τα μέτρα, ο προστάτης των δικαστών, μοιράζει ανταλλάγματα για να σταματήσει τις κινητοποιήσεις του ο δικαστικός κλάδος.
Μόλις χτες, έφτασε στο σημείο να εκλιπαρεί τους δικαστικούς να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους τάζοντάς τους:

Μην καρτεράτε να λυγίσουμε!του Ηλία Σμήλιου

Πόση αξία έχει για τους κρατούντες η πιθανότητα να χάσουν αύριο δύο (ακόμη) άνθρωποι τη δουλειά τους, το ψωμί τους;
Αυτοί που καταδικάζουν ένα ολόκληρο λαό σε ζωή χωρίς αξιοπρέπεια παραπέμπουν δυο δασκάλους για «αναξιοπρεπή, ανάρμοστη ή ανάξια για υπάλληλο συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας» (Νόμος 4057, άρθ. 107, παρ. 1, εδαφ. ε). Δυο δασκάλους, γιατί ο Θανάσης Αγαπητός και ο Ηλίας Σμήλιος δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από δάσκαλοι, από εργαζόμενοι που δε συμμετείχαν με κανένα τρόπο στη νομή της εξουσίας και δεν προσποριστήκαν τίποτα (ούτε πλούτο ούτε χλιδή) απ’ όλα αυτά  που οι κατέχοντες την εξουσία νέμονται…

Πότε θα σταματήσουμε να δίνουμε σημασία σε δηλώσεις της πολιτικής τάξης;

Γεωργαντζάς Νίκος Γεωργαντζάς
Όχι,δεν πέφτω μέσα στην παγίδα του να γράψω γιά κάποιο συγκεκριμένο μέλος της πολιτικής τάξης στην Ελλάδα. Όλα μα όλα της τα μέλη, ανεξαρτήτως κόμματος, είναι τα προϊόντα-σκουπίδια του σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, που κατακερματίζει την ελληνική κοινωνία και την κρατάει στην ομηρία της ιδιωτείας, του πλασματικού δημοσίου χρέους και των καταχρηστικών δόσεων της αποπληρωμής του.
Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν κάποια μέλη της παρούσας πολιτικής τάξης να καθίσουν στο σκαμί κάποια άλλα μέλη της ιδίας πολιτικής τάξης; Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Η χούντα των Αθηνών και το παιδομάζωμα στη μνήμη του Αλέξη

  Σχολιαστες Χωρις Συνορα

Αλλη μια μαύρη σελίδα έγραψε η Αστυνομία, ανήμερα της θλιβερής επετείου της δολοφονίας του 16χρονου Γρηγορόπουλου, μαζεύοντας παιδιά, από την Αθήνα ώς το Χαλάνδρι. Τουλάχιστον 20 από τις προσαγωγές αφορούσαν παιδιά από 13 έως 17 ετών.
Και αφού τα προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ, στα κρατητήρια της Ασφάλειας, τους έκαναν δακτυλοσκόπηση, φωτογράφιση, διασταύρωση στοιχείων ταυτότητας (όσα είχαν αστυνομική ταυτότητα) και στη συνέχεια τα έριξαν σε κελιά έως ότου εξαντληθεί το χρονικό περιθώριο που ορίζεται για τις προσαγωγές, δηλαδή έξι ολόκληρες ώρες.