#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Καλό χειμώνα, ευτυχισμένο το 1941


  Toυ Γιάννη Μακριδάκη  Αναδημοσιευση Δραση Τωρα
Πλέον είναι όλα ξεκάθαρα ακόμα και στον πιο αδαή. Μονάχα όσοι είναι τελείως ηλίθιοι δηλαδή όσοι νοιάζονται ακόμη για το ατομικό τους συμφέρον και μόνο, δεν βλέπουν πως η Ελλάδα τέλειωσε. Ο Σαμαράς ήταν το τελευταίο χαρτί, ο άσσος στο μανίκι των κατακτητών, που εισέβαλαν στη χώρα κάνοντας έναν τριετή και προοδευτικά εντεινόμενο πόλεμο με σχετικά λίγους νεκρούς, που όμως θα φτάσουν σε αρκετά εκατομμύρια κατά την διάρκεια της πολύχρονης κατοχής τους, η οποία έχει ήδη αρχίσει...
. Βρισκόμαστε ήδη προ των πυλών ενός χειμώνα όπως εκείνον του 1941, μόνο που ο σύγχρονος θα διαρκέσει περί τον μισό αιώνα, όπως όλα δείχνουν.
Από δω και πέρα το καθεστώς είναι ορισμένο σαφώς.

Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική δημιουργούν το δικό τους Νομισματικό Ταμείο

Εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, χαρακτηριστική τόσο για τις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις της εποχής, όσο και για τις αλλαγές στους συσχετισμούς δυνάμεων σε παγκόσμια κλίμακα.
Είναι η αρχή συγκρότησης ενός αντίβαρου, ενός εναλλακτικού πόλου διακρατικής μονοπωλιακής ρύθμισης με μοχλό το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Οι εξελίξεις αυτές δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστα τα πράγματα και εκεί όπου ηγεμονεύουν οι ΗΠΑ επί των τριών παραδοσιακών κέντρων του ιμπεριαλισμού, και στο καθ’ ένα από αυτά. Υπό αυτό το πρίσμα γίνονται πιο αντιληπτές οι εξελίξεις και στον αδύναμο κρίκο της Ευρωπαϊκής ιμπεριαλιστικής ολοκλήρωσης και στις πρόσφατες διενέξεις μεταξύ ΗΠΑ-ΔΝΤ και Γερμανικού κέντρου Ε.Ε.

Νέες προκλητικές δηλώσεις του Ταμήλου

Τη στιχομυθία μεταξύ των κ. Μεϊμαράκη και Παυλόπουλου ζήλεψε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλος όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τις αντιρρήσεις του για το ότι δεν πληρώνονται για όλες τις συνεδριάσεις των επιτροπών της βουλής.

«Αντί να ασχολείστε με σοβαρά θέματα οι δημοσιογράφοι και με το τι ψηφίσαμε, ασχολείστε με το αν ξύνουμε τα αρ..... μας!» ανέφερε ο κ. Ταμήλος.


ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!

  Ιστοριες Συνωμοσιας
Ζητείται μια ελεύθερη βούληση. Μήπως τη βρήκε κανείς?

Διαβάζω πως τα παιδάκια που είναι κάτω από τριών χρονών βλέπουν 40.000 διαφημιστικά σποτάκια το χρόνο και πως γνωρίζουν περισσότερες μάρκες από ότι ονόματα ζώων. Επίσης έχουν ανακαλύψει πλέον πως το τι θα προτιμάς, τι θα αγοράζεις, τι θα ονειρεύεσαι, δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί για να διαμορφωθεί. Μέσα από τη κοιλιά της μάνας σου. Πριν βγάλεις το πρώτο κλάμα.  Η μουσική φτάνει στ΄αυτιά σου, εκεί μέσα καθώς είσαι στο απόλυτο χουζούρι μέσα στη μήτρα της. Και η μουσική αυτή δεν είναι απαραίτητο να είναι Μπετόβεν ή Μαργαρίτης (ανάλογα με τα γούστα της μαμάς) μπορεί να είναι κάλλιστα κι ένα σωρό ρυθμικά σποτάκια που διαπερνάνε τον ήσυχο κόσμο του αγέννητου και τον μολύνουν με όλα τα σκατά που περιέχει αυτός ο υπέροχος κόσμος που θα συναντήσει κατά την έξοδο.

Κράξιμο...


 
 
Δεκάρα δεν δίνω πόσο θα με στοιχίσει η νέα σωτηρία...
Αρκεί που βλέπω ευχαριστημένο τον Χατζησωκράτη!!

***  ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε.
Η Βαρβαρότητα κρίθηκε...βιώσιμη.
Βιώσιμη η Εξαθλίωση του εργαζόμενου Λαού και
η κατοχή της Χώρας.

Πανηγυρίστε ρε μαλάκες, πανηγυρίστε γαμώ την πουτάνα σας!!!ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

 ΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!-->

Ζήτω, αποφύγαμε τη χρεωκοπία. Μένει μόνο να επαναγοράσουμε το χρέος με κούρεμα, δηλαδή χρεωκοπία!!!Πάρε τη δόση σου, όμως γίνε και βαποράκι. Μπορεί να ακούγεται κυνικό και βάναυσο, αλλά ουσιαστικά έτσι είναι.
Πάρε δηλαδή 34 δις.
Από αυτά, δώσε 9 για τα χρεωλύσια, δώσε 25 στις τράπεζες, και δώσε τα άλλα 10 για την επαναγορά των ομολόγων με κούρεμα. Δηλαδή το technical default ή ελληνιστί η επιλεκτική χρεωκοπία, έγινε  θείο δώρο γιατί……αποφύγαμε τη χρεωκοπία και παραμείναμε στο ευρώ (για να εξασφαλιστεί η αποπληρωμή των δανειστών βεβαίως-βεβαίως).