#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ...

  Ιστοριες Συνωμοσιας
Τίποτα άλλο να μην σε ένοιαζε από το κουστούμι που σου ράβουν, ένα από όλο το πακέτο, θα έπρεπε να σε κατεβάσει στους δρόμους. Συνέχεια. Οχι 24ωρα όχι 48ωρα αλλά συνέχεια. Η μεγαλύτερη ύβρις μέσα στο πακέτο που δεν είναι απλά λιτότητας αλλά ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.  Η ΥΓΕΙΑ. Το πολυτιμότερο αγαθό όπως συνηθίζεις να λες. Την υγεία μας να έχουμε λες. Κι αυτή τη φορά πρέπει να το λες συνέχεια από το πρωί ως το βράδυ. Γιατί αν δεν την έχεις, αν πάθεις κάτι που με τα σημερινά δεδομένα είναι βατό,τη βγάζεις δηλαδή καθαρή, στην Ελλάδα του μνημονίου δεν θα τη βγάλεις καθαρή.

black humor


Αδιευκρίστος μέχρι τώρα ο αριθμός των νεκρών αθώων πολιτών από την επιχείρηση της δύσης να εκδημοκρατίσει......με τους μισθοφόρους της Αλ κάιντα τους απολίτιστους Σύριους
Τρομοκρατική βομβιστική ενέργεια πριν από λίγο σε λαϊκή συνοικία της Δαμασκού 

Αυτή την Ευρώπη και το ευρώ τους, να το βάλουν στον κώλο τους!


ΟΙ NAZI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επτά απόρρητες εκθέσεις του Γενικού Επιτελείου του Χίτλερ

FREE photo hosting by Fih.gr ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Συνήθης παρανόηση είναι το ότι αποδίδεται στην Εθνική Αντίσταση ο χαρακτήρας μιας αμυντικής-στρατηγικής που περιορίστηκε σε δολιοφθορές και αποσπασματικές ενέργειες παρενόχλησης του εχθρού. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Γιατί από τα μέσα του 1943 η Αντίσταση αποκτά επιθετικά χαρακτηριστικά και σταδιακά διεξάγει έναν ολομέτωπο πόλεμο που καθηλώνει τον εχθρό, ο οποίος υποχωρεί από μεγάλα τμήματα της χώρας στα οποία εγκαθίσταται η εαμική εξουσία. Το παρόν βιβλίο συμβάλλει στην κατανόηση αυτής της αλήθειας. Αναδεικνύει την Αντίσταση μέσα από την πραγματική της διάσταση ως τμήμα του παγκόσμιου αντιφασιστικού πολέμου, ως σύγκρουση που κατατείνει στην ήττα του εχθρού ακόμα και με τους συνήθεις στρατιωτικούς όρους. Αποτυπώνει το δέος που οι κατακτητές αισθάνονται έναντι μιας Αντίστασης που γενικεύεται και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν. Τόσο τα αντίποινα που επιστρατεύουν, όσο και η στήριξη σε εγχώριους συνεργάτες που αναζητούν, εγγράφονται στην ίδια κατεύθυνση: στην απονενοημένη αποτροπή της αναπόφευκτης ήττας τους. Οι εκθέσεις του γερμανικού επιτελείου το αποδεικνύουν αδιάψευστα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ
  ΟΙ NAZI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Επτά απόρρητες εκθέσεις του Γενικού Επιτελείου του Χίτλερ
 
ΟΙ NAZI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Επτά απόρρητες εκθέσεις του Γενικού Επιτελείου του Χίτλερ
 
 
-->

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου!!!

Ποια λοιπόν είναι τελικά η αλήθεια για το χρέος της χώρας απο τις 31/12/2009 έως τίς 31/12/2011

Τυχαία “έπεσε” στα χέρια μου ένας Πίνακας του Υπουργείου Οικονομικών απο τα Δελτία Δημοσίου Χρέους, ο οποίος περιείχε την εξέλιξη του Δημοσίου Χρέους της Ελλάδος. Μελετώντας τον Πίνακα, τό στοιχείο το οποίο μου έκανε αρκετά μεγάλη εντύπωση και επικέντρωσα την προσοχή μου, ήταν η στήλη με το ετήσιο ποσοστό αύξησης του συνολικού χρέους σε σύγκριση με το χρέος του προηγούμενου έτους, και βέβαια με τα ποσοστά αύξησης των προηγουμένων ετών.

Ακόμα και τώρα υπάρχει λύση, αλλά δεν θα την επιλέξουν

 
 

Πότε θα λογοδοτήσει το υπουργείο Οικονομικών;

Στις 22 Οκτωβρίου, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν πίστευε στα μάτια της διαβάζοντας τα νέα ότι ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε σε έξι χρόνια κάθειρξη…
έξι σεισμολόγους επειδή απέτυχαν να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό για τον σεισμό στην πόλη L’ Aquila το 2009. Εμφανώς, το δικαστήριο δεν κατανόησε ότι η σεισμολογία βρίσκεται στα σπάργανα: μπορεί να προβλέψει πού θα γίνει μεγάλος σεισμός αλλά όχι το πότε. Συνεπώς, η φυλάκιση των επιστημόνων δεν ήταν παρά μια απόφαση απελπισίας του ιταλικού κράτους μπροστά στην (έως τώρα) αδυναμία του ανθρώπου να προβλέψει τις βουλές του Εγκέλαδου.

Βόλος- Δουλειά αύριο 7/11 με την απειλή απόλυσης

  Αδεσποτος
 Μας κάλεσαν να πάμε για δουλειά αύριο, με την απειλή της απόλυσης. Έκκληση για να παρέμβει κόσμος αύριο.
Καλησπέρα, είμαι από βόλο δουλεύω σε 5 μήνη σύμβαση τις inegsee k δουλεύω στο πράσινο κλάδεμα φύλλα κλπ. Σήμερα δουλέψαμε με την απειλή ότι αν δεν το κάνουμε θα θεωρηθούμε αδικαιολογήτως απόντες k αν το κανουμε 5 φορες χάνουμε τη δουλειά μας. Μας κάλεσαν να πάμε για δουλειά σε μυστικό σημείο ώστε να μην έρθουν σωματεία.
Κάνουμε έκκληση αύριο να μαζευτεί κόσμος εκεί που μας είπαν. Είναι "απαράδεκτο" να δουλεύουμε με την απειλή τις απόλυσης.
Το σημείο είναι στης εργατικές κατοικίες τις αγίας Παρασκευής k μας είπαν να είμαστε αύριο εκεί στις 7.30 για δουλειά.
Αν μπορείτε, γιατί εγώ δεν ξέρω πείτε μου κατάλληλα σωματεία να παρέμβουν


απο email

Διαβάστε τους όρους της σύμβασης για τη μισθωτή σκλαβιά του "εργοδότη" ΓΣΕΕ

Guardian/Observer: Η Ελλάδα φλερτάρει με την τυραννία και η Ευρώπη κοιτάζει μακριά

Άρθρο στην Guardian
Η Ελληνική δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο και το μεγαλύτερο μέρος της υπαιτιότητας βρίσκεται στην σκληρή στάση της ΕΕ.
Όταν αυτοι οι σατυρικοί Σκανδιναβοί τρελλάρες,απένειμαν το Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση,έλεγαν σε όλους ένα αστείο,καθώς επαινούσαν την δέσμευσή της για «συμφιλίωση, δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα”. Αν η αιτιολογική αναφορά της επιτροπής του 2012 ήταν κάτι διαφορετικό από μια παρωδία, θα είχατε διαβάσει τις καταγγελίες της ανόδου της καταπιεστικής κρατικής εξουσίας και του νεοναζισμού στην Ελλάδα από τους αρμόδιους ευρωπαίους Επιτρόπους εδω και πολύ καιρο.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ/ΟΝΕ 

ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ· ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
· ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Νοέμβρης, 05 2012

Σήμερα, με την ασταμάτητη γενικευμένη επίθεση των ξένων και ντόπιων ελίτ κατά του λαού και τη λήψη κτηνωδών μέτρων που σφαγιάζουν κατακτήσεις 100 ετών, με το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου σε τιμή ευκαιρίας σε μεγαλοκαρχαρίες από το Κατάρ, τη Γερμανία κ.λπ., και δικούς μας, οδηγούμαστε ταχύτατα στην Κινεζοποίηση των σχέσεων εργασίας και σε ανεπανόρθωτη καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων, ενώ χάνουμε τον έλεγχο των ίδιων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας που είναι αναγκαίος για οποιεσδήποτε απαιτούμενες ριζικές αλλαγές.

Η παρέμβαση των εργαζομένων στην πολιτική

της Αριάδνης Αλαβάνου                  tometopo.gr
 
Μια κρίσιμη 48ωρη γενική απεργία αρχίζει από απόψε τα μεσάνυχτα. Στους δρόμους θα κατέβουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, όπως δείχνουν τα πράγματα. Η λαϊκή αποφασιστικότητα μπορεί να διευρύνει τις ρωγμές που παρατηρούνται στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με άδηλο ακόμη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή για το 3ο Μνημόνιο.

Ένα από τα βασικά στοιχεία αυτής της απεργίας είναι ότι πλέον εμφανίζεται η τάση, όποια κι αν είναι η έκβαση στη Βουλή, οι αγώνες να συνεχιστούν με ένταση και μετά την Τετάρτη τα μεσάνυχτα με βασικούς φορείς συνελεύσεις, πρωτοβάθμια σωματεία και ομοσπονδίες. Τα πράγματα θα δείξουν αν θα εδραιωθεί με δικό της αυτοτελές πρόγραμμα πάλης. Το δεδομένο είναι ότι ο κυβερνητικός συνδικαλισμός περνάει δύσκολους καιρούς.

Να απολύσουμε τον κυβερνητικό θίασο

Τρίτο μνημόνιο λοιπόν. Για τρίτη φορά το ίδιο έργο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και κομπάρσους
 
Του Χρήστου Καραγιαννίδη              zaxarula
 Στα τρία αυτά τελευταία χρόνια, δεν ξεχνάμε το ΠΑΣΟΚ με Γιώργο πρωταγωνιστή από το Καστελόριζο να δηλώνει με πόνο καρδιάς, για τις απαραίτητες θυσίες, ότι θα μας σώσει οδηγώντας μας στο πρώτο μνημόνιο. Εννοούσε βέβαια ότι θα σώσει τους τραπεζίτες, αλλά τι να κάνουμε, έτσι αντιλαμβανόταν ο Γιώργος τη σωτηρία.

Διάγγελμα της ελληνικής κυβερνήσεως

(Εν όψει της κρισίμου εγκρίσεως των μέτρων διασώσεως του Έθνους και του Λαού)

 του Νίκου Κουνενή            

 Ελληνικέ λαέ! Επί τη ευκαιρία της ιστορικής συνόδου του Κοινοβουλίου, με θέμα την έκτην κατά σειράν διάσωσιν της χώρας και των κατοίκων της, η τρικέφαλος φαιογαλαζοπρασινορόζ κυβέρνησις σού απευθύνει θερμόν τοκοχρεωλυσιακόν χαιρετισμόν και σου υπόσχεται αταλάντευτον υποχωρητικήν στάσιν έναντι των δικαίων απαιτήσεων των δανειστών και συμμάχων μας.


Ωρες που σφραγίζουν τις ζωές μας

 
zaxarula
Θα περάσουν ή όχι τα νέα μέτρα την Τετάρτη; Το ερώτημα αυτό απασχολεί εκατομμύρια Έλληνες, των οποίων οι ζωές θα πεταχτούν στα Τάρταρα σε περίπτωση υπερψήφισης του ολέθριου πακέτου. Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής δείχνει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, βοηθούμενοι από τη θέση της ΔΗΜΑΡ, θα κατορθώσουν να περάσουν τα μέτρα. Αμέσως μετά θα επακολουθήσουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις σε κυβερνητικό επίπεδο και πιθανότατα θα επισημοποιηθεί το νέο ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά τα μέτρα θα έχουν περάσει. Άλλο αν θα υπάρχει κυβέρνηση που να θέλει και να μπορεί να τα εφαρμόσει.

ΟΛΟΙ στο δρόμο, να σπάσουμε τον ΤΡΟΜΟ!


Όλοι στην Απεργία!


ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΠΑΚΕΤΟ

Σε πυρετό απεργιών, διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων εισέρχεται η χώρα από τη Δευτέρα (5/11), με κορύφωση τη μεγάλη Γενική Απεργία την Τρίτη (6/11) και Τετάρτη (7/11) των μισθωτών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αλλά και του επαγγελματοβιοτεχνικού και εμπορικού κόσμου.

Να ανατρέψουμε την τρικομματική κυβέρνηση και τα μνημόνια ! Όλοι στους αγώνες !


ΜΠΟΡΟΥΜΕΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠO ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ-ΕΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η ώρα της κρίσης έφτασε:
Είτε θα τους αφήσουμε να οδηγήσουν τους εργαζόμενους στην σκλαβιά, τους άνεργους στην εξαθλίωση, τους γερόντους χωρίς φάρμακα και πετρέλαιο, και τα παιδιά μας στην απελπισία της ανεργίας και την ξενιτιά.

Κάλεσμα ΠΑΜΕ για την 48 απεργία 6-7 Νοέμβρη