#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Χίτλερ ζεις, εσύ μας οδηγείς

Ο Χίτλερ ήταν ένας οραματιστής. Για την ακρίβεια, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οραματιστές του 20ου αιώνα. Φαντάστηκε έναν κόσμο που θα κυριαρχείται από την Άρια φυλή, τους Γερμανούς Ναζί δηλαδή. Όσοι δεν υποτάσσονταν θα εξοντώνονταν. Φαντάστηκε έναν κόσμο σκλάβων. Έναν κόσμο ωμής βίας, πόνου και φρίκης. Η δύναμη του αρσενικού, με φωτιά και ατσάλι θα συντρίβει συνεχώς κάθε τι που θα κρίνει αδύναμο. Φυσικά σε έναν τέτοιο κόσμο η λέξη Ελευθερία θα ήταν ανύπαρκτη.

Βυθίζεται στα χρέη η Ευρώπη!

Βυθίζεται από την πολιτική Λιτότητας όλη η Ευρώπη: τα ελλείμματα μειώνονται και μαζί τους μειώνεται και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της, αλλά τα χρέη αυξάνουν και μαζί αυξάνει και η ανασφάλεια για την βιωσιμότητα του Ευρώ!
Το επίπεδο του χρέους των κυβερνήσεων ως ποσοστό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα σε αυτές στην ζώνη του Ευρώ συνέχισε να ενισχύεται στους τρεις μήνες έως τον Ιούνιο, παρά τα προγράμματα

Ξεστραβώσου Ηλίθιε

 
 
Μόνο στραβοί και φοβισμένοι λειτουργούν όπως Εμείς.
Βολεμένοι σε καναπέδες, καφενέδες και σουαρέ
 αναμένουμε το επόμενο πακέτο μέτρων
που θα μας γονατίσει ακόμη περισσότερο.

ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΕΛΟΣ!


zaxarula

Ποτέ τα ράφια των φαρμακείων δεν ήταν τόσο άδεια. Χωρίς τα απαραίτητα για τη ζωή τους σκευάσματα καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς, παρκινσιονικοί κ.ά. Αλαλούμ με το νέο δελτίο τιμών.
Σοκαρισμένοι βγαίνουν, τις τελευταίες μέρες, οι Έλληνες ασθενείς που φτάνουν στα φαρμακεία για να πάρουν τα απαραίτητα για την υγεία τους φάρμακα. Άνθρωποι με καρδιολογικά προβλήματα, με ζάχαρο, με πάρκινσον, με καρκίνο, με θυρεοειδή, αντικρίζουν άδεια ράφια.

ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ (video)Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ» μας πηγαίνει ένα μικρό ταξίδι προς τα πίσω, στα χρόνια του ελληνο-ιταλικού πολέμου και της γερμανικής κατοχής στην ΕΛΛΑΔΑ, παρουσιάζοντας και ασπρόμαυρη αναπαράσταση της νύχτας εκείνης. Πρόκειται για μια σύντομη ιστορική αναδρομή, σε γεγονότα που συντάραξαν όχι μόνο τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την ΕΥΡΩΠΗ. Στις 6 Απριλίου του 1941, οι Γερμανοί εισβάλλουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Οι Έλληνες αγωνίζονται να μη χάσουν την ελπίδα τους. Στις 27 Απριλίου του ιδίου έτους, στις 8:10 το πρωί, τα πρώτα γερμανικά στρατεύματα μπαίνουν στην ΑΘΗΝΑ και στις 08:45 υψώνουν την πολεμική σημαία τους με τον αγκυλωτό σταυρό, πάνω στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Λίγες ημέρες αργότερα, δύο 19χρονοι φοιτητές αποφασίζουν το παράλογο: να κατεβάσουν το σύμβολο του ναζισμού από το πανάρχαιο μνημείο του ελληνικού κάλλους και πολιτισμού.

Το κόμμα του καφέ


(agriazwa.blogspot.com)

Ακροβατική αεροπορική επίδειξη μέσα σε πόλη σε ώρες αιχμής;
Ναι και θα επαναληφθεί και για τις «ανάγκες» του εορτασμού του «Όχι» που θα σπιλωθεί από την παρουσία πολιτικών εκπροσώπων της πολιτικής «του ναι σε όλα».
Η πρόβα έγινε σήμερα κατά της 12 το μεσημέρι από την ελληνική ομάδα επιδείξεων Zeus F-16 η οποία μάλλον και δε φέρει καμία ευθύνη για αυτό που έγινε. Και θα ξαναγίνει.
Παρότι η ομάδα φέρει όλα τα σχετικά απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας, μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα της θα μας δείξει ότι οι επιδείξεις τους γίνονται σε αεροδρόμια ή χώρους επιδείξεων.

Γιατί δεν το κάνουμε όπως η Γερμανία; (Nexus, Οκτώβριος 2012)

Ξεχείλιζε από ανακρίβειες και μισές αλήθειες η αναφορά στην Ελλάδα και την μεταπολεμική Γερμανία του Χανς Βέρνερ Σιν σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε αρχικά στην γαλλική Λε Μοντ και στη συνέχεια στα Νέα (14 Αυγούστου 2012) με τίτλο, «Η Γερμανία και η Κρίση, Οι αδυσώπητοι αριθμοί και οι οδυνηρές λύσεις». Ανέφερε κατά λέξη ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Δημόσιων Οικονομικών και καθηγητής Οικονομίας και Δημόσιων Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Μονάχου, που τον έχουμε ακούσει πολλές φορές να επιχειρηματολογεί γιατί η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την ζώνη του ευρώ:

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

  Ιστοριες Συνωμοσιας
Τρία χρόνια τώρα έχουμε εστιάσει τα κραξίματα (γιατί ο σύγχρονος τρόπος αντίστασης είναι απλά το κράξιμο από ότι καταλαβαίνω) σε δυο παράγοντες του πολιτεύματος. Τη κυβέρνηση και το λαό. Μούντζα στη κυβέρνηση, γιουχάρισμα στην απραξία μας. Ανίκανος ή προδότης ο τάδέ Πρωθυπουργός, ανίκανοι ή προδότες οι τάδε υπουργοί. Στο ναό της δημοκρατίας που είναι φυσικά το Κοινοβούλιο έχουμε κάνει τις απόλυτες εκπτώσεις λέγοντας ξερά. Το μπουρδέλο! Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κάτι σαν εικόνισμα που και λέξη να πει κάποιος μπορεί να πάει μέσα λόγω βλασφημίας στα θεία!

Dr. Rath Berlin 2012

Μπροστά στην 28η Οκτωβρίου , Έλληνες και Γερμανοί μην χάσετε τον λόγο αυτό του ¨αιρετικού καθηγητή ¨Δρ. Ρατ¨ που ¨κυνηγά¨ αποκαλύπτει ιδιαίτερα τα εγκλήματα της χημικής-φαρμακευτικής βιομηχανίας της Γερμανίας. Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ (κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία)

 γραφει ο πιτσιρίκος
 
Οι ξένοι δημοσιογράφοι με τους οποίους μίλησα το τελευταίο διάστημα με ρώτησαν αν πιστεύω πως η κυβέρνηση Σαμαρά θα βγάλει τον μήνα. Τους απάντησα πως δεν ξέρω αν η κυβέρνηση θα βγάλει τον μήνα αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως πλησιάζει η ώρα που πρωθυπουργός θα γίνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Δεν έκανα καμιά φοβερή πρόβλεψη. Η πλειοψηφία των Ελλήνων – ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση- πιστεύουν πως το κόμμα που θα νικήσει στις επόμενες εκλογές θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και τι θα σημάνει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές; Ίσως, πολλά. Αλλά μπορεί και απολύτως τίποτα.

Το 3ο μνημόνιο που θα ψηφίσουν αν ο λαός το καταπιεί και αυτό και δεν αντισταθεί όπως πρέπει…

από Blackpanther
Τα μέτρα
Στο προσχέδιο του Μνημονίου περιλαμβάνονται τα παρακάτω μέτρα:
Αύξηση αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα από το Μάρτιο του 2013 για να προσεγγίσουν τις εμπορικές.
Διαθεσιμότητα: 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι το 2013 και 5.000 το 2014
Αύξηση των τόκων στις καταθέσεις από 10% σε 15% το 2014.
Διατήρηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης μέχρι και το 2018.
Κατάργηση φοροαπαλλαγών
Αύξηση της φορολογίας στους αγρότες.