#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Ο καθηγητής Καρυώτης αποχωρεί και ξεσκεπάζει τη μούφα των 600 δισ.


 
Με μία έντιμη και αυτοκριτική επιστολή, ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μέρυλαντ και συγγραφέας Θεόδωρος Καρυώτης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους διαχώρισε τη θέση του από την οργάνωση END του γιατρού Μανόλη Λαμπράκη.
«Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την καλοπροαίρετη ανάμειξή μου σε μια τέτοια υπόθεση με την οποία ουδεμία σχέση επιθυμώ πλέον να έχω», γράφει ο καθηγητής Καρυώτης, από τους πρώτους που αντιλήφθηκε την αξία της ανακήρυξης της ΑΟΖ από την Ελλάδα και αγωνίστηκε για τη διαφώτιση της κοινής γνώμης.

Το αθώο αίμα εργατών… στο κεφάλι των παιδιών σας & τις οικογένειες σας, δωσίλογα γουρούνια!

 
Εργάτης, απλήρωτος επί έξι μήνες!
Τόλμησε να ζητήσει τα χρήματα για το φαγητό των παιδιών του από την συγκυβέρνηση των τροϊκανών!

Πόσα είπαν οι συγκυβερνήτες Τσολάκογλου, ότι θέλουν για τους τροϊκανούς;


Απο sibilla-gr

Όταν αυτοκτονούν οι πασόκοι, η κατάσταση είναι τραγική

         Απο πιτσιρίκος μεσω ΕΛ.Λ.Α.Σ.

Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η αυτοκτονία -δια απαγχονισμού- του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Τζανή, το όνομα του οποίου βρισκόταν στη λίστα με τα 36 ονόματα πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ και τώρα πια είναι 35.
Μέλη του ΠΑΣΟΚ ζητούν την διαγραφή του αυτόχειρα από το κόμμα, υποστηρίζοντας πως ένας γνήσιος πασόκος δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν πως μια πιθανή αυτοκτονία σημερινού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει τη χώρα στην κατάρρευση, αφού θα περάσει στην κοινωνία το μήνυμα πως δεν υπάρχουν άλλα λεφτά για φάγωμα, μια και όλοι ξέρουν πως οι πασόκοι είναι αρπακτικά και όσο υπάρχει μάσα δεν τους περνάει από το μυαλό η αυτοκτονία.

ο δολοφόνος των ΜΑΤ, το γκλόπ και ο απλήρωτος εργαζόμενος


Απο risinggalaxy

Nομίζω ότι η φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο facebook τα λέει όλα…
Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους είναι απλήρωτοι μέχρι και 42!!! μήνες…
Φυσικά ο δολοφόνος που χτυπάει με ανάποδα το γκλόπ είναι μάλλον καλοπληρωμένος…
“Ορεξάτος” φαίνεται…
υ.γ. …
“ο καπιταλισμός δεν συζητιέται, ο καπιταλισμός καταστρέφεται”
Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι,
(αναρχοσυνδικαλιστής, λαϊκός ήρωας της Ισπανικής Κοινωνικής Επανάστασης του’36)

Λίστα λίστα, είσαι εδώ...

Δημήτρης Μυς   Απο το Ποντικι

Βλέποντας και ακούγοντας όλες αυτές τις μέρες τις συζητήσεις περί των λιστών με τα ονόματα των ευυπόληπτων συμπολιτών μας που πάρκαραν το χρήμα τους στην Ελβετία, δυσκολεύεται κάποιος να κατανοήσει γιατί οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν να βρουν και να διασταυρώσουν πόσο από αυτό το χρήμα είναι νόμιμο, πόσο μαύρο και ποιοι από τους καταθέτες αυτούς έχουν λερωμένη τη (φορολογική) τους φωλιά.

EΡΓΑΤΗ ΠΟΛΕΜΑ !


Αυτοκτόνησε υφυπουργός του οποίου το όνομα αναφερόταν στην δημοσιευμένη λίστα του ΣΔΟΕ


Απο Κουτι της Πανδωρας
Τέλος στην ζωή του έδωσε σήμερα ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Λ.Τ του οποίου το όνομα αναφερόταν στην δημοσιευμένη λίστα του ΣΔΟΕ. Ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης τόσο σε φίλους του υπουργούς, αλλά και σε νομικούς κύκλους, είχε εξομολογηθεί ότι αισθάνόταν αφόρητη πίεση από την δημοσίευση του ονόματος του στην λίστα αυτών που υποτίθεται ότι ελέγχει το ΣΔΟΕ. Ο ίδιος δήλωνε την πλήρη άγνοια του αν ελεγχόταν ή όχι από το ΣΔΟΕ ενώ θεωρούσε την ανάμειξη του ονόματος του ως ένα τρόπο ηθικής εξόντωσης.

Καλημέρα θλίψη

Του Κώστα Βαξεβάνη - Απο hotdoc.gr/

Γεια σου θλίψη
Καλημέρα θλίψη
έντομο που φωλιάζεις μέσα μου
κι ολονυχτίς καραδοκείς
πότε θ' ανοίξω μάτι...

Οδυσσέας Ελύτης

Η θλίψη πάντα συγκινούσε τους ποιητές. Η θλίψη στην ποίηση είναι σαν το βούτυρο στα γλυκά του πετυχημένου ζαχαροπλάστη. Λιώνει, γίνεται μια ζεστή ευκίνητη πραγματικότητα, εξαφανίζεται μέσα στο μίγμα, αλλά το καταλαβαίνεις ως γεύση που κάνει τη διαφορά. Ναι, η θλίψη ως ανθρώπινη κατάσταση, ως συναίσθημα πάνω στο οποίο θα μετριούνται και θα εκτιμούνται τα άλλα συναισθήματα, είναι το βούτυρο της τέχνης.


Καριόληδες

Του antapoΚΡΙΤΗ.    μεσω  ΕΛ.Λ.Α.Σ.
Για το πώς και γιατί ο Βενιζέλος και πριν από αυτόν ο Παπακωνσταντίνου κρατούσαν απενεργοποιημένη τη λίστα με τους Έλληνες λεφτάδες μιας και μόνο ελβετικής τράπεζας, γράφτηκαν αρκετά. Από τα καλύτερα σχόλια που κυκλοφόρησαν είναι αυτά του Στάθη, του Κ.Βαξεβάνη και του Πιτσιρίκου. Και επειδή οι καιροί δεν επιτρέπουν κοσμιότητες, επαναλαμβάνω την τελευταία κραυγή του τελευταίου:
Το αίμα αυτών που χάθηκαν και οι ζωές αυτών που καταστράφηκαν να πέσουν πάνω σας σαν πυρηνική βόμβα και να σας συντρίψουν. Καριόληδες.


Εκ μέρους της ολιγαρχίας ανακοινώνεται


Απο eagainst  μεσω  παγανελι

Εμείς, η οικονομική, πολιτική και κοινωνική ελίτ αυτής της χώρας, πήραμε την απόφαση να απευθυνθούμε στην ελληνική κοινωνία, χωρίς τη διαμεσολάβηση των τηλεοπτικών (και μη) υπαλλήλων μας ώστε να καταστήσουμε σαφείς τις προθέσεις μας, αλλά και να υποδείξουμε στον κάθε έναν από εσάς την πρέπουσα συμπεριφορά απέναντι στην υπό διαμόρφωση νέα κατάσταση.