#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ...

 

Δε ντρέπεσαι ρε Θεομπαίχτη, να ζεις αγκαλιά με το ψέμα;
Δεν ιδρώνει το αυτί σου ρε πολιτικέ απατεώνα, να θεωρείς ηλίθιους τους Έλληνες;
Δε ντρέπεσαι ρε ανάξιε, να παρασιτείς στην εξουσία, στην οποία σκαρφάλωσες με το ψέμα και την απάτη;
Ποια είναι η διαφορά σου ρε σκουπίδι της πολιτικής, από τον ολετήρα ΓΑΠ;
Από ποιον πήρες το δικαίωμα ρε πολιτικέ αλήτη, να καταδικάζεις έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα;
Αν η κλεψιά, η απάτη, η πλαστογραφία, η δολιότητα, η αρπαγή της ξένης περιουσίας, η παραβίαση του Συντάγματος είναι ποινικά αδικήματα, εσύ ρετάλι της πολιτικής πρέπει να σαπίσεις στις φυλακές..
Έλληνες όπου τον βρείτε, όπου τον πετύχετε τον τον Ολυμπιονμίκη της κωλοτούμπας, μην τον αφήσετε σε χλωρό κλαρί... Πλακώστε τον με αυγά, με γιαούρτια, με μπουγέλα... Πάρτε τον με τις πέτρες για να καταλάβει το κτήνος ότι εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε γέλασε...
 
  απο το blog του Χαρρυ Κλυνν

Ηράκλειτος: Εντός των τειχών οι πολιτικοί βάρβαροι

Ηράκλειτος ο Εφέσιος:
Λήθη και πλάνη
§1
Διάχυτη είναι η αντίληψη πως η πολιτική παρακμή διάγει τον πιο βαρύ της χειμώνα. Η οξυμένη μορφή του παρόντος πολιτικού-κοινωνικού χειμώνα, έτσι όπως γνωρίζεται στον σύγχρονο κόσμο και πιο τραγελαφικά στον ελλαδικό χώρο, αποτελεί απλώς μια από τις τελευταίες φάσεις του ιστορικού χειμώνα της πολιτικής και του βιωμένου πολιτισμού της. Πρόκειται λοιπόν για την ιστορικότητα ενός πολιτικού ολέθρου, που είναι πανταχού παρών και για τον οποίο συνήθως πρώτοι κάνουν λιτανείες οι αποτυχημένοι πολιτικοί. Μια τέτοια ιστορικότητα ωστόσο δεν προβάλλει ούτε οφείλει να προβάλλει εκάστοτε ως άλλοθι, προκειμένου να μην αισθάνεται κανείς, μέσα στο δικό του παρόν, τηνπνοή ενός Πολιτικού οικοδομήματος, κενού σε περιεχόμενο και μορφές.

Ο πρωταγωνιστής της δολοφονίας του Τσε, Φέλιξ Ροντρίγκες, με τον Τζωρτζ Μπους


Ο πρόεδρος Τζωρτζ Μπους (πρεσβύτερος) με τον πράκτορα της CIA Φέλιξ Ροντρίγκες στο Λευκό Οίκο. Υπογραφή “Στον Φέλιξ Ροντρίγκες – με υψηλή εκτίμηση και θαυμασμό”.
 

Ο Φέλιξ Ροντρίγκεζ Μεντιγκούτια δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος. Πρόκειται για τον γνωστό, στρατολογημένο από τη CIA, κουβανό αντικομμουνιστή που συμμετείχε στην μισθοφορική εισβολή του Κόλπου των Χοίρων. Είναι ο άνθρωπος που τον Οκτώβρη του 1967 ανέλαβε, εκ μέρους της αμερικανικής κυβέρνησης, να διεκπεραιώσει τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα στη Βολιβία. Οι οδηγίες είχαν έρθει από την Ουάσινγκτον, όταν η ομάδα των ανταρτών είχε ήδη κατακερματιστεί και τα κύρια μέλη της είχαν αιχμαλωτιστεί.

ΚΙΜΠΙ: Sweet thirteen (αναδημοσίευση)

 Από τον εξαίρετο ΚΙΜΠΙ (http://kibi-blog.blogspot.gr/)

(Από τη στήλη "Γράμματα στην κόρη μου", περιοδικό ΜΟΝΟ 11, 29/6/2011)
 
 Αγαπημένη μου Βέρα, 
Την ώρα που ΔΕΝ θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θα έχεις κιόλας διαβεί το κατώφλι των δεκατριών ετών. Δέξου ετεροχρονισμένες και τις γραπτές ευχές μου. Αυτές που αποφεύγονται ή δεν συνηθίζονται στις προφορικές: να είσαι πολύχρωμη, πολύτροπη, πολύφωνη, πολυτάλαντη, ανεκτική, γενναιόδωρη, ήρεμη, μαχητική, δίκαιη, διαλλακτική, συμπονετική, αλληλέγγυα, συναισθηματική, οραματίστρια, επινοητική, αισιόδοξη, κοινωνική, πρόθυμη, δοτική. Να ΜΗΝ είσαι εγωπαθής, μωροφιλόδοξη, μισάνθρωπη, αδιάφορη, ανταγωνιστική, ατομίστρια, άδικη, αναίσθητη, υποχωρητική, φοβισμένη, ακοινώνητη, μονόχνωτη, μονοδιάστατη, απρόθυμη, οξύθυμη, αδιάλλακτη, άπονη, εμμονική, άφιλη.
Να είσαι, επίσης, ευτυχισμένη, όχι με τον τρόπο που μετρούν την ευτυχία οι διεθνείς οργανισμοί, καταμετρώντας τα αγαθά που έχει στην κατοχή του ο μέσος άνθρωπος. Αλλά ευτυχισμένη για τον πλούτο των εμπειριών και των συγκινήσεων που σου δίνει η ζωή, για τους πολλούς φίλους που σε περιβάλλουν και σ’ αγαπούν, για τα πρόσωπα που κι εσύ αγαπάς, για το πλήθος των ανθρώπων που θα τους συμπαρασταθείς στις δύσκολες στιγμές τους και για το ανάλογο πλήθος ανθρώπων που θα σταθούν πλάι σου, στις δικές σου δύσκολες στιγμές.

Το αίμα νερό δεν γίνεται, ούτε και παίρνει ταμπέλες

 Aπο: Δηθεν
Το αίμα είναι ίδιο σε όλους τους ανθρώπους, δεν υπάρχει αίμα ελληνικό ή οποιοδήποτε άλλο που να διαφοροποιεί τους ανθρώπους. Κάτι κοινότοπο και πασίγνωστο, ωστόσο για τους υπάνθρωπους με IQ ραδικιού νεοναζί, μάλλον είναι κάτι που υπερβαίνει την αντίληψή τους. Το ανεκδιήγητο αίτημα της χρυσής αυγής για «ελληνικό» αίμα είναι μια καλή αφορμή για να δειχτεί πόσο παράλογος και αποτροπιαστικός είναι ο φασιστικός-ρατσιστικός λόγος. Πιο αντιεπιστημονική, άλογη και εκτός πραγματικότητας άποψη, δεν θα μπορούσε να υπάρξει, γεγονός που τους απομυθοποιεί, αν όχι τους γελοιοποιεί.
Το αίμα είναι ένα θεμελιακό συστατικό στοιχείο του ανθρώπου, που όμως δείχνει και την καθολική-οικουμενική ουσία του. Όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από καταγωγή, θρησκεία, φυλή, χρώμα είμαστε το ίδιο πράγμα, ένα και το αυτό είδος, χωρίς διακρίσεις. Άρα άξιοι να λεγόμαστε άνθρωποι μόνο όταν φερόμαστε ως τέτοιοι, δηλαδή αλληλέγγυα, ισότιμα και δίκαια προς όλους τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους, τους βασανισμένους αυτής της ζωής, τους απόκληρους και τους κολασμένους, τους ικέτες και τους «άθλιους».

Έτσι, το βάρος έπεσε πάνω σε μια χούφτα ανθρώπων...

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
 
«...Έτσι, το βάρος έπεσε πάνω σε μια χούφτα ανθρώπων, από αυτούς που τρώγανε καρπαζιές μέσα στα αστυνομικά μπουντρούμια και τις ασφάλειες, μα που φλέγονταν από ηρωισμό και ανδρεία και μέσα τους υπήρχε μια...
ζεστή ελληνική καρδιά κι έτρεχε στις φλέβες τους πραγματικό ελληνικό αίμα...[...]
Αυτοί άναψαν το δαυλό κι έδωσαν το σύνθημα για τον ξεσηκωμό του έθνους. Αυτοί που δώσανε το κουράγιο στους Έλληνες. Αυτοί που δημιούργησαν τη νέα Φιλική Εταιρία: το ΕΑΜ[...]

φασισμος


Αραχτός…για το θαύμα

Αραχτός με φραπέ στο μπαλκόνι ή την καφετέρια της γειτονιάς.
Βρίζει τους πάντες. Τα λαμόγια οι πολιτικοί φταίνε για όλα. Ολοι…
Εχει ακούσει τους πάντες αλλά με αυτιά βουλωμένα. Δε θέλει να ξέρει, αλλά να κάνει πως ξέρει.
Οποιος δεν έχει “νέα ευχάριστα να πει καλύτερα να μη μας πει κανένα”.
Κάνει μια βόλτα που και που σε καμιά διαδήλωση για να μη νοιώθει ενοχές , αλλά και για νάχει κάτι να πεί στους φίλους το βραδάκι. Πως ήταν κι αυτός εκεί…κάπως.
Απεργία δεν κάνει ποτέ, εννοείται. Δε θα τον πιάσουν και κορόιδο τα κομματόσκυλα. Σιγά να μη γίνει και επανάσταση…
Ακούει όλες τις μουσικές, ό,τι νάναι. Παει σε όποια στέκια νάναι. Μιλάει με όποιους νάναι. Συνεχώς. Ειναι σίγουρος ότι αυτός θα βρεί την άκρη, θα χωθεί στην ευκαιρία όταν προκύψει.

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΔΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!

Άλλη μια δολοφονία μετανάστη διεπράχθη, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα ήταν 25χρονος πολίτης Τυνησίας, ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, τα ξημερώματα της Τρίτης. Έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα. Ο 25χρονος πέθανε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε και το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα, στην πλατεία Αττικής. Δυο νεκροί μετανάστες βρέθηκαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών μαχαιρωμένοι.Τα θύματα είναι Πολωνοί.

Η επαναστατική πρόκληση και η αποτίμηση μιας πορείας


 Του Αντώνη Δραγανίγου
Μια πολύ σοβαρή αν και όχι πάντα μεγαλόφωνη συζήτηση έχει ανοίξει μέσα στην αριστερά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τώρα, στο μεσοδιάστημα που περνάμε, χωνεύονται οι σπασμοί της διετίας και του εκλογικού αποτελέσματος και  διαμορφώνονται οι συσχετισμοί για την αριστερά της επόμενης μέρας.
Οπωσδήποτε κέντρο της συζήτησης  αποτελεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η σχέση της αριστεράς με την εξουσία. Πολλές από τι  ερμηνείες του αποτελέσματος και οι συνακόλουθες πολιτικές προτάσεις για το τι μέλει γενέσθαι, αν και  διαφορετικές μεταξύ τους, έχουν  δύο κοινά σημεία.

GREEK CRISIS: German Eurospin goes into overdrive. / Ελληνική Κρίση : H Γερμανική μεταβολή επιταχύνεται

Του John Ward
Aπόδοση στα ελληνικά για την  ΕΛ. Λ.Α.Σ: N.K.
Την περασμένη εβδομάδα είχα προβλέψει αρκετά  “νεά” από τη διαχείριση των ειδήσεων της ομάδας της Merkel να παρουσιάζουν ότι η Γερμανία θα είναι σκληρή για την Ελλάδα. Ξεκίνησε με στυλ από  σήμερα το πρωί.
Οι Αμερικανοί που διαβάζουν την Καθημερινή ισχυρίζονται ότι είναι εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο με τον οποίο οι σκληροπυρηνικοί  Γερμανοί αξιωματούχοι ασχολούνται με τους νότιοευρωπαίους  εταίρους τους …. [αλλά] οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι οι αγορές έχουν ήδη τιμολογήσει το σενάριο αυτό …Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είναι σοκαρισμένοι από το πείσμα  των Γερμανών  ομολόγων τους.  Ανησυχούν ιδιαίτερα ότι  αυτή η σκληροπυρηνική άποψη υπάρχει και σε υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Επιστολή στον κύριο Πάγκαλο

Αγαπητέ Κε Πάγκαλε και αγαπητό «Τα φάγαμε όλοι μαζί» (για όσους δεν ξέρουν το βιβλίο του Κου Πάγκαλου που πωλείται προς 3,99€).

Επειδή ζητάτε ακόμα ιστορίες καθημερινής διαφθοράς για να ισχυροποιήσετε την άποψη σας, ήθελα να μοιραστώ τη δική μου.
Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές ο γαμπρός μου (σύζυγος της αδερφής μου), ένας άνθρωπος 47 ετών με 2 ανήλικα παιδιά τριών ετών βρίσκεται στο Γεννηματά σε άσχημη κατάσταση. Με μερική ανεπάρκεια σε νεφρούς, καρδιά και κάποιον ιό ο οποίος «χτύπησε» το νευρικό του σύστημα (πιθανόν εγκεφαλίτιδα). Είναι διασωληνωμένος και ψάχνουμε εδώ και 2 ημέρες να βρούμε κρεβάτι σε Μ.Ε.Θ. (μονάδα εντατικής θεραπείας).

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!

 ΟΙ ΙΕΡΑΚΕΣ ΣΕ ΗΠΑ, ΕΕ, ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΠΡΟΒΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ!
 
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!
Ζούμε μια περίοδο έντονης κλιμάκωσης των εντάσεων στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.Όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι οι σκληροί πυρήνες εξουσίας στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στο Ισραήλ οργανώνουν και σχεδιάζουν, με διάτρητα άλλοθι, ένα μεγάλο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή σε βάρος της Συρίας και του Ιράν, ο οποίος, υποτίθεται, θα έχει ως στόχο να επιφέρει την “τελική λύση” ενάντια σε κάθε φωνή, που αντιστέκεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της Δύσης.

…Tης αγάπης αίματα με πορφύρωσαν…

 Άξιον Εστί 

Της αγάπης αίματα με πορφύρωσαν
και χαρές ανείδωτες με σκιάσανε
οξειδώθηκα μες στη νοτιά των ανθρώπων
μακρινή μητέρα ρόδο μου αμάραντο
Στ’ ανοιχτά του πελάγου με καρτέρεσαν
Με μπομπάρδες τρικάταρτες και μου ρίξανε
αμαρτία μου να ‘χα κι εγώ μιαν αγάπη
μακρινή μητέρα ρόδο μου αμάραντο
Τον Ιούλιο κάποτε μισανοίξανε
τα μεγάλα μάτια της μες στα σπλάχνα μου
την παρθένα ζωή μια στιγμή να φωτίσουν
μακρινή μητέρα ρόδο μου αμάραντο
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
 
ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ


Ημέρα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς η Κυριακή. Αρχίζει σήμερα η μεγάλη εκστρατεία του ΣΚΑΪ, των Μητροπόλεων της Ελλάδας και των συνεργαζόμενων σταθμών για τη συγκέντρωση ρούχων και κλινοσκεπασμάτων για τους συνανθρώπους μας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του σταθμού "Όλοι Μαζί Μπορούμε"

Πότε είναι η εκκλησία, πότε ραδιοφωνικοί σταθμοί, πότε φασιστικά κόμματα, πότε ΜΚΟ κλπ., που αναπτύσσουν δραστηριότητες αλληλεγγύης προς αναξιοπαθούντες, οι οποίες μοιάζουν με κινήσεις χριστιανικής έμπνευσης και ουμανιστικής έκφρασης για υποστήριξη των αναξιοπαθούντων.


Υστερόγραφο

Του Θύμιου Καλαμούκη

ΥΓ 1. Δεν ανήκω σε κανέναν από τους πληθυντικούς τους. Όπως δεν ανήκει το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού στους πληθυντικούς τους. Κυρίως όταν ακούω τις φράσεις «ζήσαμε υπερβολικά όλα αυτά τα χρόνια» ή « καταναλώναμε περισσότερα από αυτά που βγάζαμε» ή «θα δυσκολευτούμε αλλά θα τα βγάλουμε πέρα αν δουλέψουμε όλοι μαζί» ή την φράση σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής «μαζί τα φάγαμε». Δεν τα φάγαμε μαζί, δεν αποφασίσαμε μαζί, δεν απολαύσαμε μαζί, δεν δουλέψαμε μαζί και δεν δουλεύουμε μαζί, δεν αγωνιούσαμε μαζί. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί, ούτε θα είμαστε μαζί. Ευτυχώς. Θα είμαστε εμείς και αυτοί, με διαφορές και αντιπαλότητα. Με διαφορετικές επιλογές, εκτιμήσεις, προσεγγίσεις και ζωές. ΕΥΤΥΧΩΣ.

Δηλώσεις Σαμαρά…


αναδημοσίευση από : papaioannou.wordpress.com/

Η δυστυχία του κόσμου είναι ευλογία απ τον θεό

 Δεν έχουμε μόνο εδώ ρασοφόρα «μπουμπούκια». Η τακτική να προσπαθήσουν να γεμίσουν τον κόσμο ενοχές, ότι δηλαδή ο ίδιος ευθύνεται για την οικονομική καπιταλιστική κρίση που έχει εξαθλιώσει ολότελα τα λαϊκά στρώματα είναι κοινός παρονομαστής όλων των «εκπροσώπων του θεού».
 Ενας δεσπότης της Κύπρου μάλιστα –Νικηφόρος λέγεται- έφτασε στο σημείο να δηλώνει στο ποίμνιο του ότι η οικονομική κρίση είναι ευλογία Θεού, «γιατί αποτελεί ηχηρό χαστούκι, μια παιδαγωγική τιμωρία από τον ίδιο τον Θεό για να ξυπνήσει τον λαό». Το αιτιολόγισε μάλιστα με «θεόπνευστο» σκεπτικό: «Επειδή για 38 χρόνια όχι μόνο δεν μετανόησε ο λαός, αλλά βυθίστηκε στην αμαρτία και την ανομία και αρνήθηκε την θεϊκή παρουσία, ο Θεός μεταποίησε την ηθική και πνευματική κρίση σε οικονομική κρίση», τόνισε στο κήρυγμα του.

Ναι, «ΩΧ»…

 “Οι πληρωμένοι χειροκροτητές” είναι μια πρακτική που κατά κόρον χρησιμοποιείται από τα μέσα προπαγάνδας.
 Ο “τσοπάνης” ποζάρει στο φακό, τα “γίδια βελάζουν” ευχαριστημένα, λέει μετά ο πολιτικός τα δικά του, συνήθως “αρλούμπες” κλπ.
 Τι να κάνουμε όμως, υπάρχουν και τα “απρόβλεπτα”.

“Δεν αντέχω άλλο αυτή την άθλια κατάσταση, που μας συνθλίβει όλους, και εξερράγην”, είπε ο Αρτινός  συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Κάρολο Παπούλια σε μοναστήρι της Άρτας. 
 Όταν  ο πρόεδρος ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησιάς, ο συνταξιούχος του είπε, "Καταστρεφόμαστε και δεν αντιδράς, αλλά υπογράφεις". 

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.


Αρκετοί φίλοι με ρωτάνε γιατί δείχνω να απομακρύνομαι από εκείνη τη μαχητικότητα που είχα για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη καθημερινότητά μας. Γιατί γίνομαι αφηρημένη και ξεφεύγω σε "άλλα μονοπάτια" τώρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή που όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες μάχες.

Κατ΄αρχήν δεν  πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για μεγάλες μάχες. Ποιες μάχες? Το σκυλοφάγωμα ανάμεσα στα τελευταία κομματόσκυλα? Το φτωχοποιημένο λαό που ψάχνει εξιλαστήριο θύμα για να εκτονωθεί?

Κράτος και φασίστες προειδοποιούν: εσύ είσαι ο επόμενος στόχος!

Kείμενο που μοιράστηκε στην Πάτρα. Παρέμβαση σε λαϊκές αγορές.

από atavisman 15:05, Τρίτη 14 Αυγούστου 2012


Mπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως το κράτος και τα πιστά του σκυλιά δεν παύουν ούτε μια στιγμή να μας υπενθυμίζουν ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε 4 από τα πολλά γεγονότα που καταγράφηκαν το τελευταίο δεκαήμερο.
4 Αυγούστου ξεκινάει μια κολοσιαία αστυνομική επιχείρηση υπό την κωδική ονομασία ΄΄Ξένιος Ζευς΄΄. Το κράτος επιστρατεύει μια πανστρατιά από ένοπλους πραιτωριανούς με σκοπό να ΄΄καθαρίσει΄΄ το κέντρο της Αθήνας από τα πλήθη των εξαθλιωμένων μεταναστών. Ο τραγικός απολογισμός του σύγχρονου Apartheid (μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο) είναι 7.361 προσαγωγές μεταναστών εκ των οποίων 1.596 που δεν έχουν χαρτιά συλλαμβάνονται και μεταφέρονται να στοιβαχτούν στα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης (Αμυγδαλέζα, σχολές αστυνομίας Ξάνθη και Κομοτηνή).

Πείνα...
Είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, τον Αύγουστο του 2012, να κτυπήσει το βραδάκι κάποιος την εξώθυρα ενός σπιτιού, να του ανοίξεις και να είναι η Πείνα;


Όλοι μαζί θα γίνουν... Ρόμπες

 
Από τις σημαντικές ειδήσεις, αν και πέρασε απαρατήρητη, ήταν η υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και ακόμη δέκα ανώτατων κοινοτικών αξιωματούχων...

Ούτε γιουσουφάκια ούτε ναζιστές

   
 Μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει αυτή η κυβέρνηση, πρέπει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της αρχόμενης φυλετικής βίας. Στην αρχή ο «Ξένιος Ζευς» φάνηκε... καλή ιδέα για να αποσπαστεί η προσοχή από τα νέα μνημονιακά μέτρα – άλλωστε για μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα ούτε λόγος να γίνεται. Όμως το θέμα αυτό στα απόνερά του άφησε τις επιχειρήσεις αφιονισμένων νεοναζί, οι οποίοι μαχαιρώνουν, δέρνουν, τρομοκρατούν και ενίοτε σκοτώνουν μετανάστες στα τυφλά.

Αφού "Τα Φάγαμε Μαζί" γιατί ο Σάλλας πήρε μόνος του την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ...που την είχαμε μαζί;

14 Αυγούστου 1996...


ΤΟ 68% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ 48% ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!


ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
Δραματικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για την Ελλάδα την εποχή του Μνημονίου, σύμφωνα με την τριμηναία έκθεση της Κομισιόν .
Κάτω από το όριο της φτώχειας ζει πλέον το 68% των Ελλήνων,
ενώ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 χάθηκαν 400.000 θέσεις εργασίας και οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 8,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Οι άστεγοι αυξήθηκαν κατά 25% το 2011 σε σχέση με το 2009.
 
Χαρρυ Κλυνν

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΗ


 Απο: ΕΛευθερη Λαικη Αντιστασιακη Συσπειρωση

Στην περίπτωση που κάποιος κερδίσει 100 ή 50 εκατομμύρια ευρώ στο Λόττο, υπάρχει μια συγκεκριμένη σειρά αντιδράσεων. Στην αρχή θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το μυστικό. Δε θα πρέπει να μαθευτεί ότι κέρδισε αυτά τα λεφτά, επειδή έχει ακούσει για απαγωγές με λύτρα, αλλά και για κάθε είδους πανέτοιμους να του παρουσιάσουν το δράμα τους ώστε να λάβουν μία μικρή ενίσχυση.