#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

ΘΕΛΟΝΤΑΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ...

 Απο: Ιστοριες Συνωμοσιας

Όταν αναρτώ ένα κείμενο και ακούω τα σχολιανά μου από ανθρώπους που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικά στρατόπεδα, νοιώθω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο. Το νόημα της ανάρτησης ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ είναι πολύ απλό και συγκεκριμένο.

1. Η αθρόα χωρίς κανένα έλεγχο και σχεδιασμό εισροή μεταναστών στην Ελλάδα ήταν και είναι λάθος.
2. Δεν οφείλεται ούτε σε ανικανότητα των κυβερνώντων ούτε σε αφέλειά τους αλλά είναι ένας ένας σχεδιασμός που αποσκοπεί σε  συγκεκριμένες εξελίξεις.
3. Το μίσος δεν θα φέρει τίποτα καλό
4. Η τυφλή υποστήριξη του λάθους επίσης δεν θα φέρει τίποτα καλό
5. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί με άμεσα και ουσιαστικά μέτρα

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ?

Πριν από πολλά χρόνια ο πατέρας μου δούλευε για ένα φεγγάρι σαν οδηγός σε έναν πολύ πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος είχε μια κόρη γύρω στα 18. Ένα βράδυ καθώς τους πήγαινε σε μια δεξίωση σε μεγάλο ξενοδοχείο το αφεντικό του συζητούσε με τη γυναίκα του για ένα σοβαρό πρόβλημα που είχαν με τη κόρη τους. Το πρόβλημα εστιαζόταν στο ότι δεν είχε ένα φίλο να βγαίνει και να διασκεδάζει όπως οι φιλενάδες της. Και πάνω στη συζήτηση πέταξε μια κουβέντα που ο πατέρας μου θεώρησε ότι θα είναι ένα καλό δίδαγμα για να κατανοήσω το τι δούλεμα τρώμε εμείς οι "κατώτεροι"

Καθώς λοιπόν η σύζυγος δικαιολογούσε τη κόρη λέγοντας πως "
θέλει να έχει ένα σοβαρό δεσμό και να μην κάνει σχέσεις πριν το γάμο της" ο πατέρας βγήκε εκτός εαυτού και αναφώνησε "δηλαδή θέλεις να μου πεις πως η κόρη μας είναι τόσο ανόητη ώστε να φυλάει τη παρθενιά της όπως κάνει η υπηρέτρια μας από το χωριό? Αυτό είναι ανήκουστο να πιστεύει στις ίδιες αηδίες που πιστεύουν τα ανθρωπάκια"

ο Χίος, το makelio.gr και οι ακροδεξιές διαδικτυακές απάτες

Αναδημοσίευση από   athens indymedia:

***
Πώς ένας γνωστός δημοσιογράφος εξελίσσεται σε διαδικτυακό troll
Ή αλλιώς πώς το ξενοφοβικό παραλήρημα μπορεί να σε κάνει να επιδοθείς σε κηνύγι φαντασμάτων και να ξεβρακωθείς έτσι δημόσια:


Δείτε σε τί βαθμό έχει φτάσει η ξενοφοβική προπαγάνδα και προπαγάνδα των δημοσιογράφων. Σε τί μέσα έχουν φτάσει προκειμένου με κυριολεκτική πλύση εγκεφάλου να εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι καχύποπτοι που τους παρακολουθούν και τους ξεσκεπάζουν.

Βαρβαρότητα...

 Από τον "Ριζοσπάστη"
Η καταγγελία του Π. Γ. είναι αποκαλυπτική για τα αποτελέσματα της βάρβαρης πολιτικής των περικοπών των συντάξεων και τη θλιβερή πραγματικότητα που ζουν χιλιάδες συνταξιούχοι. Ο συγκεκριμένος συνταξιούχος, 72 ετών σήμερα, εργαζόταν ως ναυτεργάτης σε γκαζάδικο. Στα τριάντα του χρόνια όμως, καθώς το πλοίο έδενε σε λιμάνι της Λιβύης, ο κάβος έσπασε και του έκοψε το δεξί πόδι. Από τότε, καθώς ήταν ανήμπορος για εργασία, βγήκε σε σύνταξη λόγω εργατικού ατυχήματος. Με κομμένο το ένα πόδι του και τεχνητό μέλος, του αναγνωρίστηκε ποσοστό αναπηρίας 67%!!

Σήμερα ο συνταξιούχος αυτός έχει υποβληθεί και σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Κι ενώ τα προβλήματά του αυξάνονται, οι ιθύνοντες θεώρησαν πως τα 670 ευρώ σύνταξη που έπαιρνε ήταν πολλά και του τα μείωσαν στα 461 ευρώ το μήνα.

Είναι ηλίθιο το έργο αυτό. Το συνεχίζουμε ή το κόβουμε εδώ; (Για σκέψου…)Αυτό το βίντεο μου το έστειλε, μαζί με το κείμενο, ένα παιδί: η κόρη μου. Η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σ’ αυτή.
“Στ’ αλήθεια, δεν ξέρω πως καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε η γενιά της αναμονής, περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και για να παίξουμε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, έπρεπε να περιμένουμε μισή ώρα την κασέτα να γυρίσει. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.
Κοιτάζοντας πίσω είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Ξέρεις, ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν επικίνδυνα. Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» αλλά κανένας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση. Σπάγαμε τα χέρια και τα δόντια μας αλλά την επόμενη μέρα ήμασταν πάλι στο δρόμο. Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα αλλά δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα. Έφευγε το «κακό αίμα» και δεν μπορούσες να κατηγορήσεις κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου.

Προς αυτούς που ετοιμάζουν κυβερνητικά κοστούμια…

Δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι το πάλαι ποτέ κραταιό πολιτικό σύστημα στον τόπο μας έχει καταρρεύσει. Η εσωτερική Κυβερνητική Τρόικα «κέρδισε» τις εκλογές του Ιούνη αλλά η νίκη αυτή ήταν πύρρειος. Ακόμη και αυτή η ψευτο-ελπίδα που έδωσαν προεκλογικά σε αρκετό κόσμο Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΔΗΜ.ΑΡ. για μια κάποια «επαναδιαπραγμάτευση», για μια κάποια «ανάκαμψη» της οικονομίας, για μια κάποια «αναχαίτιση» της ανεργίας αποδείχθηκε υπερβολικά γρήγορα κάλπικη και νόθα.

Βεβαίως, ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτή η εκλογική απάτη έλαβε χώρα στο έδαφος της γενικευμένης Κρίσης, της καθολικής, σχεδόν, απόγνωσης και δυσαρέσκειας στους κόλπους των εργαζόμενων μαζών και της νεολαίας. Το μείγμα είναι εκρηκτικό, και μπορεί, άλλωστε, να το καταλάβει ο καθένας αυτό.

Ισπανία: Άνεργοι εισβάλουν και απαλλοτριώνουν τρόφιμα σε σουπερ μάρκετ


Άνεργοι εργάτες  εισέβαλαν μαζικά σε δύο σούπερ μάρκετ για να πάρουν προϊόντα σε μία πράξη  άμεσης δράσης. Άνεργοι πυροσβέστες και άλλα μέλη του σωματείου πήγαν  σε δύο σούπερ μάρκετ, ένα στο Ecija (Σεβίλλη) και ένα στο Arcos de la Frontera (Κάντιθ) και φόρτωσαν αρκετά καρότσια με είδη πρώτης ανάγκης. Είπαν ότι είναι άνθρωποι που είχαν απαλλοτριωθεί και έχουν προγραμματίσει να «απαλλοτριώσουν τους απαλλοτριωτές».

Η Cia και η Mossad αν δεν είχαν αργυρώνητους ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιογράφους στη δύση, θα είχαν γίνει ρεζίλι…

 
Χρησιμοποιούν φωτογραφίες από τις σφαγές και τα εγκλήματα τουυ σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος στη Γάζα και τις αποδίδουν στην κυβέρνηση της Συρίας…
Οι «δημοσιογράφοι» της δύσης;
Μούγκα στη...
στρούγκα κι υποταγή στα Νατοϊκά κελεύσματα!
 
- Kάτω τα χέρια από τη Συρία! ‘Oτι κρύβουν τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!

 

Πάμε φουλ για Χρυσό!


Στο 23,1% εκτοξεύθηκε η ανεργία το Μάιο του 2012
Στο νέο ρεκόρ του 23,1% σκαρφάλωσε η ανεργία το
Μάιο του 2012, από 16,8% που ήταν το Μάιο του 2011 και 22,6% που ήταν τον Απρίλιο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η...
Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 311.041 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2011 (αύξηση 37,2%) και κατά 34.141 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012 (αύξηση 3,1%) και διαμορφώθηκαν σε 1.147.372 άτομα.

Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 320.540 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2011 (μείωση 7,7%) και κατά 593 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012 (μείωση 0,02%) και εκτιμάται ότι ανήλθαν σε 3.816.912 άτομα.

Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, αυξήθηκαν κατά 11.170 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2011 (αύξηση 0,3%) και μειώθηκαν κατά 306 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012 (μείωση 0,01%). Συγκεκριμένα, ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.361.131 άτομα.

Για τους λάτρεις του ευρώ που το βάζουν υπεράνω της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής επιβίωσης


Μία διαβολική ευφυΐα

Με τίτλο «Ρόμπερτ Μάντελ, η διαβολική ευφυΐα του ευρώ», δημοσιεύθηκε στην αγγλική εφημερίδα «Guardian» πριν από λίγο καιρό ένα περίγραμμα των απόψεων του λεγόμενου «πατέρα του ευρώ». Ο Μάντελ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια είναι ο θεωρητικός οδηγός για τα οικονομικά της προσφοράς, τα ρεϊγκανόμικς –ή, όπως τα αποκαλούσε ο Τζορτζ Μπους, τα «βουντού οικονομικά»–, τη μαγική πίστη στα γιατροσόφια της ελεύθερης αγοράς που ενέπνευσαν και τις πολιτικές της Μάργκαρετ Θάτσερ.


Η εξαθλίωση του λαού και ο πλούτος της χώρας

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ – ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
 
O Βάσος Γεωργίου γεννήθηκε τον Iούνη του 1910 στους Aγίους Θεοδώρους Kορινθίας. Σπούδασε Nομικά στο Πανεπιστήμιο της Aθήνας αλλά αφοσιώθηκε στην δημοσιογραφία από το 1932. Δούλεψε σε πολλές εφημερίδες, αλλά τα περισσότερα χρόνια, σε προοδευτικές αριστερές εφημερίδες, στο "Pιζοσπάστη" ως αρθρογράφος, αρχισυντάκτης και μέλος της διευθυντικής επιτροπής του, καθώς και στην "Eλεύθερη Eλλάδα", κεντρικό όργανο του EAM. Έχει γράψει συνολικά 19 βιβλία: "Aγροτική κρίση και φτωχοί χωρικοί" 1932, "H εξαθλίωση του λαού και ο πλούτος της χώρας" 1945, Έκδοση Nέας Yόρκης 1946, "Γεια χαρά. Έτσι γίνανε οι άνθρωποι" 1950, "Πού τραβάμε;" 1974, "Oι αμετανόητοι" 1975, "H δημοκρατική επανάσταση στην Πορτογαλία" 1975, "Zητήματα της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού" 1976, "Προμαχώντας για τη λευτεριά" 1979, "Iστορία της Aντίστασης 1940-45" (βασικός συντάκτης) 1979, "Διεθνισμός και πατριωτισμός του KKE" 1980, "H Kρίση στον Tύπο και η στάση των δημοσιογράφων" 1980, "H Πολωνία θα μείνει σοσιαλιστική" 1981, "H Aλβανία σήμερα" 1981, "Mεγάλοι Σταθμοί της Iστορίας" 1986, "H ζωή μου" Tόμος A΄ 1988, "H ζωή μου" Tόμος B΄ 1992, "O Aληθινός Δεκέμβρης" 1995, "Aποχαιρετισμός στη Λιλίκα μας" 1998, "Kουβεντιάζοντας με τον εγγονό μου" 2000.

Η εξαθλίωση του λαού και ο πλούτος της χώρας – Διαβάστε το 

Προσωπικές εντολές!!


Ο παπάρας Γιωργάκης Σαμαράς έδωσε νέα "προσωπική"
 εντολή!!
Να τεθούν σε επιφυλακή οι στρατιωτικές μονάδες στη κεντρική
Μακεδονία, για να παρέμβουν στη φωτιά στο Ορος.

Που είναι εκείνος ο υπουργεύων την Αμυνα να τον
ενημερώσει πως οι στρατώνες ερημώνουν, κυρίως,
τα σαββατοκύριακα;;!!
Πως όσο οι φαντάροι παλιότερα έβλεπαν άδεια με το μακαρόνι...
τώρα αδειοδοτούνται συνεχώς να πάνε σπιτάκια τους να
γεμίσουν το στομαχάκι τους με...μακαρόνια;;!!

Γιωργάκης Σαμαράς

 
Το σκέφτηκε ψύχραιμα και έξυπνα ο πρωθυπουργεύων.
Ακουσε τις "εισηγήσεις" των πολιτικών συμβούλων του,
είδε και τα περυσινά βίντεο και κατέληξε:
Γίνομαι...Γιωργάκης!!
Γιωργάκης Σαμαράς.

Νεοφιλελεύθερα κτήνη

 
Εχουν τα ίδια χνώτα και πολλά χρώματα.
Ξεχωρίζουν εύκολα.
Είναι δίποδα με μιά στάμπα στο μέτωπο: "Εφιάλτης".
Κυκλοφορούν και οπλοφορούν.
Εκτελούν συνειδητά. Μακελεύουν σχεδιασμένα.

Μόνο νεοφιλελεύθερα Κτήνη μπορούν να Σφάζουν
Ανθρώπους με πάθος και ειρωνεία.
Μόνο τέτοια Κτήνη μπορούν να Ξεπουλούν Πατρίδα,
Μανάδες και Γέροντες.

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΨΕΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ;


Η διαβόητη Μονσάντο.
Η ίδια εταιρεία που έχει αναλάβει να "θρέψει" τον πλανήτη με τα "απολύτως ασφαλή και υγιεινά" μεταλλαγμένα της.
Αυτή είναι που μετά από παραγγελία της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατασκεύασε στα εργαστήρια της τον περιβόητο " Πορτοκαλί παράγοντα" (Agent Orange).
Διαβάστε εδώ για τον 
" Πορτοκαλί παράγοντα" της Monsanto και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη: Δράση ενάντια στην εταιρεία-κολοσσό Monsanto
Ο Κόσμος σύμφωνα με την Monsanto - Ντοκιμαντέρ
Αντιμετωπίζoντας την Monsanto
Μεταλλαγμένο καλαμπόκι: η ΕΕ δικαίωσε τη Monsanto


 

«Είσαι σε πειρασμό, Άνγκελα;»

 Ο βρετανικός Economist παρουσιάζει την Άνγκελα Μέρκελ προβληματισμένη και με λίγο ουίσκι, να βρίσκεται σε πειρασμό για μία συντεταγμένη διάλυση του ευρώ


Να δράσει αμέσως, διότι αλλιώς θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ μίας ακριβής διάλυσης της Ευρωζώνης νωρίτερα ή μίας πραγματικά καταστροφικής αργότερα, καλεί τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ο Economist.
Με ένα καυστικό εξώφυλλο φωτομοντάζ, ο βρετανικός Economist παρουσιάζει την Άνγκελα Μέρκελ προβληματισμένη και με λίγο ουίσκι, να βρίσκεται σε πειρασμό για μία συντεταγμένη διάλυση του ευρώ.

ΑΤΕ: Το δομημένο snowball και η νομική φίρμα στο Λονδίνο


Του Θανάση Μαυρίδη

Ξέρετε τι είναι η χιονόμπαλα; Είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν το παιγνίδι στο χιόνι. Σίγουρα οι εμπνευστές του δομημένου προϊόντος snowball είχαν δυνατή την αίσθηση του χιούμορ. Όσοι αγόρασαν το επενδυτικό αυτό προϊόν ζουν έναν επενδυτικό χειμώνα. Μεταξύ αυτών και η ΑΤΕ των κυρίων Μηλιάκου και Πανταλάκη. Ο πρώτος το αγόρασε. Ο δεύτερος το κράτησε και πλήρωνε και 47.000 λίρες την εβδομάδα σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο. Πάλι το Λονδίνο μπροστά μας…

H αλήθεια που κρύβουν πίσω από την Ευρωπαϊκή κρίση! Με ποιο τρόπο η Γερμανία κερδίζει εις βάρος μας;

H αλήθεια που κρύβουν πίσω από την Ευρωπαϊκή κρίση ή αλλιώς, «εις υγείαν των κορόιδων»
Πως εξαπατούν τον Ελληνικό λαό και με ποιο τρόπο η Γερμανία κερδίζει εις βάρος μας! Πόσα και από ποιους τομείς κερδίζει η Γερμανία; Απαντήσεις σε απλά Ελληνικά!!!
Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχουμε γίνει δέκτες σεναρίων, υποθέσεων, ψευδών και παραπλανητικών δηλώσεων έως πολιτικές εξαπάτησης, από κυβερνητικά στελέχη και «Εφιάλτες», ως πολίτες αυτής της χώρας.

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!


ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΕ “ΠΡΟΙΚΑ” ΤΗΣ ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΕΑ DEAL ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!
 
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Μέσα στην κρίση, παρά τη λεηλασία του ελληνικού λαού ή ακριβώς εξαιτίας αυτής της λεηλασίας οι τραπεζίτες κάνουν “party” σε βάρος της χώρας και της οικονομίας
Μετά το χάρισμα με ειδική “προίκα” 6,7 δις της  Αγροτικής Τράπεζας στην Τρ.Πειραιώς , η οποία, μάλιστα, συντελείται εν μέσω χάους και πλήρους διάλυσης, φαίνεται ότι ακολουθεί προς ξεπούλημα το “διαμάντι” του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Δυστυχώς, εκωφεύσαμεν!

της ΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
Εκτός απο κράτος δεν εχουμε και λαό. Ο οποίος ενω του τα παίρνουν όλα και τον εξαθλιώνουν δεν αντιδρά, εξακολουθεί να …κοιμάται αγκαλιά με την  Τι Βι , προσκολλήμενος  καναπέ του.
Ειναι ενα κλισε που διατυπώνεται με ειλικρίνεια απο πολίτες που κατανοούν και είναι αποδέκτες της φρίκης στην οποία ζούμε απο κάθε άποψη…Επι το πλείστον αριστεροί, έντιμοι άνθρωποι που δεν αντέχουν άλλο την καταβύθιση στο χάος.
Μόνο που είναι λάθος.