#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

 

Κάνατε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό; Ιδού τα 30 πρώτα μέτρα

Κι έρχονται κι άλλα, αφού ο Αντώνης τιμάει την υπογραφή του!!! Οταν όλοι οι ξένοι αναγνωρίζουν τον Σαμαρά ως τον Ηγέτη του Μνημονίου… OTAN ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ… ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ… ΘΑ ΚΑΝΕΙ “ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;..

Na μην αναφέρω ότι θα πληρώσουμε και τα κερατάτικα της Siemens, της KMW, της Hochtief, των εργολάβων.

Ανάγνωστης έστειλε τις σκέψεις τους για το τι ψήφισε χτες μέρος του ελληνικού λαού, οι 4,3 στους 10 Έλληνες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ.

2) Φόρο για τα αγροτεμάχια και τα οικόπεδα, πέρα από το ΦΑΠ.

3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ 2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών!...


Μετά από όλα όσα γίνονται....

Νοιώθω πως πρέπει για λίγο να σταματήσω να γράφω. Υπάρχουν στιγμές που ένας κόμπος καρφώνεται μόνιμα στο λαιμό μου, κάτι όπως όταν ανεβαίνει ένας δυνατός λυγμός...
Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που μπορούν έτσι αδιάφορα να βαδίζουν στη ζωή τους. Δεν ξέρω ποιοι είναι εκείνοι που ζουν όχι απλά αδιάφορα αλλά με το αίμα των άλλων. Δεν με ενδιαφέρει να τους γνωρίσω. Δεν με ενδιαφέρει να εξηγήσω γαιτί το κάνουν. 
Υπάρχουν κι αυτό με κάνει να νοιώθω μεγάλη ντροπή. Πλάθω ένα παραμύθι μέσα στο μυαλό μου, πως είμαι από κάπου αλλού. Πως κατά λάθος έχω βρεθεί μέσα σ΄ολο αυτό το συρφετό.
Ένας ναυαγός του ουρανού. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Τα λέμε....
 

Ιστοριες Συνωμοσιας

Επιτροπές αντίστασης και περηφάνιας

Έτσι ονομαζόντουσαν στην Αργεντινή οι επιτροπές που έφτιαξε ο ίδιος ο κόσμος που είχε κατέβει στους δρόμους αποφασισμένος να μην φύγει αν δεν φύγουν «αυτοί», εκείνο το περίφημο Δεκέμβρη του 2001, όταν το φριχτό πρόσωπο όσων είχαν συμβεί στη χώρα, φάνηκε ξεκάθαρα, μέσα στους χιλιάδες ανθρώπους που γέμιζαν τις πλατείες, που όρμαγαν στα σούπερ μάρκετ και στις τράπεζες, απελπισμένοι, εξαθλιωμένοι, εξαγριωμένοι. Το καθεστώς είχε φτάσει πλέον στο σημείο μηδέν. Με απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους, με δυνάμεις καταστολής να χτυπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους, με ένα κόσμο απέναντί τους όμως που δεν είχε πλέον τίποτα να χάσει ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ.


Στις 20 Δεκεμβρίου 2001 όταν τέσσερις διαδηλωτές πέφτουν νεκροί, χτυπημένοι από σφαίρες της αστυνομίας το τέλος ήταν ήδη προδιαγεγραμμένο και δεν υπήρχε επιστροφή, ούτε φόβος πλέον, ούτε κανένας δισταγμός. Κανένας δισταγμός μέχρι ν΄ακούσουν του ς ήχους από το ελικόπτερο του κατάπτυστου πλέον Ντε Λα Ρουα να τον συμμαζεύει και να το σκάει όπως όπως για να μη πέσει στα χέρια ενός εκατομμυρίου εξαθλιωμένων ανθρώπων που τα τον έτρωγαν ζωντανό. Δεν υπήρχε αμφιβολία γι΄αυτό.

Ετσι αντιστέκεται η εργατική τάξη της Ισπανίας

Αυτό το βίντεο μην το χάσατε. Το έφτιαξε και μας το έστειλε ο σύντροφος που χρησιμοποιεί στο youtube το ψευδώνυμο LANTZOI68. Μας δείχνει πώς αντιστέκεται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας η εργατική τάξη της Ισπανίας και συγκεκριμένα τις καθημερινές συγκρούσεις των Ισπανών ανθρακωρύχων με τις δυνάμεις καταστολής.
 Οι ανθρακωρύχοι , όπως γράφαμε και σε περασμένες αναρτήσεις μας, βρίσκονται εδώ και πολλές εβδομάδες σε απεργία αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για νέες περικοπές μισθών και μείωση των κρατικών επιδοτήσεων κάτι που θα τους οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση.
Βαθύ Κόκκινο

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ’ ΕΜΑΣ

Το πρόβλημα δεν είναι μ’ εμάς τους μεγάλους, που και να ψοφήσουμε καλό θα κάνουμε σ΄αυτόν τον τόπο, το πρόβλημα είναι με τα παιδιά και τα εγγόνια μας, που ο δικός μας ραγιαδισμός και οι δικές μας ανομίες τα έχουν καταδικάσει στην οικονομική εξαθλίωση και στην ατιμωτική φτώχεια...
 
Χαρρυ Κλυνν

Εικόνες κατοχής στην Ελλάδα του 2012!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – Συνάντηση την Δευτέρα 25 Ιούνη στις 7.30 μ.μ.

Το συμπέρασμα της 17ης Ιούνη
Χάσαμε (;) Πράγματι. Μπορεί να “χάσαμε”. Για τώρα.
Μα δεν είναι και σίγουρο το κατά πόσον η άλλη πλευρά “κέρδισε”. Και τι ακριβώς “κέρδισε” από αυτή την ήττα μας, ως λαού. Διότι η νίκη τους φαίνεται Πύρρειος. Θα φανεί βέβαια μέχρι πού έχουν διάθεση να το πάνε, από το πόσο θα εκφασίσουν το σύστημα και την πολιτική τους συμπεριφορά. Ότι είναι ανάλγητοι το ξέρουμε σίγουρα. Όμως όταν τα μέτρα τους φέρουν αντιδράσεις, μέχρι πού είναι αποφασισμένοι άραγε να φτάσουν; Διότι όταν σου κάνουν κατάσχεση στο σπίτι ή δεν έχεις να ταΐσεις τα παιδιά σου ή να πληρώσεις το νοίκι και σου κάνουν έξωση, θα αντιδράσεις. Θες δεν θες, θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
Μέχρι πού λοιπόν είναι αποφασισμένοι να φτάσουν; Στρατιωτικό νόμο; Μακρύτερα; Ήδη μετράμε τρεις νεκρούς την μέρα. Και το νούμερο ανεβαίνει. Επισήμως. Χώρια οι παράπλευρες απώλειες λόγω “ελλείψεων” στα νοσοκομεία. Είναι πόλεμος. Κανονικός. Αν και χωρίς στολές. Ο εχθρικός στρατός φοράει κουστούμια. Και βγαίνει και καμαρώνει κάθε βράδυ στα δελτία των οχτώ. Πώς “σώζει την πατρίδα μας”.

ΙΣΠΑΝΙΑ – Εκτεταμένες λεηλασίες σε κτήματα και αγροκαλλιέργειες λόγω ανέχειας και πείνας

 Μπλόκα στους αυτοκινητόδρομους στήνει η ισπανική αστυνομία για τον έλεγχο των οχημάτων, καθώς πολλοί μεταφέρουν κλεμμένα φρούτα και λαχανικά. Καθημερινά, σημειώνονται εκατοντάδες περιστατικά λεηλασίας κτημάτων με οπωροφόρα δένδρα και καλλιέργειες.
Τα μπλόκα των αστυνομικών δεν είναι πλέον για αλκοτέστ και έλεγχο ταχύτητας αλλά για ντομάτες, πατάτες, μαρούλια, κεράσια και λεμόνια.
Τον περασμένο χρόνο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 20.000 κλέφτες κτημάτων και φέτος οι αρχές εκτιμούν ότι ο αριθμός τους τριπλασιάστηκε.
Οι περισσότεροι κλέφτες κτημάτων, μεταπωλούν τα κλεμμένα σε υπαίθριες αγορές και πάγκους ενώ οι υπόλοιποι τα παίρνουν στα σπίτια τους.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Reuters

Διαδώστε το!
Σε προηγούμενη σημερινή ανάρτησή μας, αναδημοσιεύσαμε είδηση από το theinsider.gr, η οποία αρχικά μεταδόθηκε από το πρακτορείο Reuters και αφορούσε σε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση. Η απάντηση σ’ αυτό το κείμενο που κυκλοφόρησε ευρέως, θεωρούμε ότι είναι εξίσου σημαντικό να διαδοθεί, καθώς φαίνεται ότι υπήρξε σκόπιμη κι εξόφθαλμη διαστρέβλωση της σχετικής δήλωσης του Α. Τσίπρα.
Παραθέτουμε την απάντηση από το left.gr καθώς και το link όλης της συνέντευξης του Α. Τσίπρα, όπου φαίνεται καθαρά η διαστρέβλωση, ήδη από την παράθεση της σχετικής δήλωσης:

Στον αστερισμό της διαστρέβλωσης και το Reuters…


Ημερομηνία: 20/06/2012
Το Reuters, αφού εξασφάλισε την πρώτη συνέντευξη σε ξένο μέσο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, φρόντισε να ανοίξει τον μετεκλογικό χορό παραποίησης των δηλώσεών του…


“Δεν θα καλέσουμε τους υποστηρικτές μας να βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα λιτότητας, αλλά θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία μιας ασπίδας προστασίας για όσους βρίσκονται στο περιθώριο”, φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Reuters. H υποτιθέμενη αυτή δήλωση κάνει από χθες το βράδυ το γύρο του διαδικτύου και κοσμεί τις στήλες των αστικών φυλλάδων. Τι δήλωσε, όμως, στην πραγματικότητα ο Αλέξης Τσίπρας στο Reuters;

Τι τσίρκο ανοίγει!!


Τυχερή μου κοπέλα!!
Θάχεις...ευρώ.
Θάχεις και...φαγητό!!
Φωτοτυπίες;;


Αν επαληθευτούν οι διαρροές...
Ράπανος και Ζαννιάς αναλαμβάνουν τα θέματα Οικονομίας.
Δηλ.: δύο πασόκοι υλοποιούν τα....Ζάππεια!!

Η επιτακτική ανάγκη για ένα μέτωπο της αντισυστημικής αριστεράς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Α. Το Δίκτυο ΠΔ ήδη έναν μήνα πριν τις χθεσινές εκλογές, με το καταστροφικό για την αντισυστημική Αριστερά αποτέλεσμα (που σημαίνει ότι η εκφυλισμένη «Αριστερά», παραπαίδι της υπερεθνικής ελίτ, η οποία είναι σήμερα κυρίαρχη σε όλο τον κόσμο, τώρα γίνεται κυρίαρχη και στην Ελλάδα), τόνιζε σε σχετική ανακοίνωση του τα εξής:


«Τα λαϊκά στρώματα που προχώρησαν με τις εκλογές σε μια πρωτοφανή καταδίκη των κομμάτων εξουσίας, η οποία συνέτριψε τη λογική του Μνημονιακού μονόδρομου, κινδυνεύουν στις επόμενες εκλογές να πέσουν στη παγίδα που έστησαν οι ντόπιες και ξένες ελίτ, δηλαδή το δίλημμα “Ευρώ η καταστροφή”, που όχι μόνο θα ανατρέψει την προηγούμενη κατάκτηση αλλά και θα τα οδηγήσει στη πιο βαριά ήττα μετά τον εμφύλιο.

Οι μεγαλύτερες δημόσιες διαμαρτυρίες που έχει δει ποτέ ο κόσμος χωρίς καμία κάλυψη από τα ΜΜΕ!


Οι μεγαλύτερες δημόσιες διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις και συλλαλητήρια που έχει δει ποτέ ο κόσμος συμβαίνουν αυτή την στιγμή με σχεδόν καμία κάλυψη από τα ΜΜΕ...
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό ...πέρα απο την απόκρυψη αυτών των εκδηλώσεων απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το YouTube αφαιρεί συχνά σκηνές από αυτές μαζικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, όταν του ζητηθεί από τις κυβερνήσεις.