#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Συνεχίζουμε σύντροφοι
red-traverso

Οι Έλληνες αποφάσισαν οριακά να παραμείνουν ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Ζήτω η φτώχεια, η ανεργία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία!

Ο κύβος ερρίφθη. Έστω και οριακά. Έστω και προσωρινά μιας και κανείς δεν πιστεύει πως θα έχουμε κυβέρνηση τετραετίας.

Οι Έλληνες λοιπόν, ή καλύτερα μια χούφτα τους, αποφάσισαν να παραμείνουμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ. Ορισμένοι πανηγυρίζουν για αυτό. Η χώρα παραμένει …ισχυρή, διατηρείται …στο ευρώ, έστω κι αν δε μας έχει απομείνει πλέον ούτε ένα ως συλλεκτικό κομμάτι.


Πλέον δε θα υπάρχει καμία δικαιολογία για όσους επέλεξαν την εξακολούθηση της υποτέλειας:


> όταν θα πληρώνουν τα χαράτσια


> όταν θα τους επιβληθεί φόρος ιδιοκατοίκησης


> όταν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας θα έχουν γίνει όλες παρελθόν σε λιγότερο από δώδεκα μήνες και θα εργάζονται για ψίχουλα


Mα... τόσο μαλάκες;

Λαος με μνημη χρυσοψαρου

Δεν υπαρχει τιποτα αλλο για να πουμε....καληνυχτα.
 
αναρχογατουλης

Ο φόβος νίκησε την ελπίδα! Ο ΣΥΡΙΖΑ στο 28%!


Δυστυχώς, όπως φαίνεται, ο φόβος νίκησε την ελπίδα! Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι ο μεγάλος νικητής που από το 4% πήγε στο 17% και σήμερα 28%. Η Χρυσή Αυγή πήρε 6,95%!!! Πρέπει να τονίσω τις ευθύνες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που όχι μόνο δε συνεργάστηκε με το ΣΥΡΙΖΑ, οπότε θα έβγαινε πρώτο Κόμμα, αλλά τον πολέμησε άγρια. Για το ΚΚΕ που καταβαραθρώθηκε με 4,49% θα το κρίνει η ιστορία. Τώρα το μέλλον διαγράφεται πολύ σκοτεινό. Γιατί αλλιώς παλεύεις με κυβέρνηση της Αριστεράς παρά με μια ακροδεξιά κυβέρνηση και τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Η θέση μας ότι η συνείδηση του υποκειμενικού παράγοντα είναι πολύ χαμηλή, εξακολουθεί να ισχύει. Οι δρόμοι μας περιμένουν καθώς και τα σκληρά μέτρα σε βάρος των φτωχών ανθρώπων, γι’ αυτό και ολόκληρη η Αριστερά πρέπει έστω και τώρα να ενωθεί στους αγώνες.
Βήχος Παναγιώτης

Το μήνυμα των εκλογών

Ένας πρώτος απολογισμός της μάχης


Αριστεροί θάρρος. Δώσαμε ένα έναν έντιμο και σκληρό αγώνα. Το αποτέλεσμα μπορεί εκ πρώτης όψεως να ευνοεί το δοσίλογο Σαμαρά, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Έχουμε λοιπόν τα εξής. Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε το ποσοστό του. Και αν προσέξει κανείς, θα παρατηρήσει ότι στην επαρχεία, στους νομούς εκτός Αττικής, είναι πλέον δεύτερος. Στους περισσότερους νομούς στις προηγούμενες εκλογές έρχονταν δεύτερο το ΠΑΣΟΚ.  Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πλέον ένας ισχυρός πόλος αντιπολίτευσης.
Και αυτή είναι η λέξη κλειδί. Αντιπολίτευση. Αν νομίζει ο Σαμαράς ότι θα συνεχίσει την ίδια πολιτική της χρεοκοπίας χωρίς αντιστάσεις, είναι βαθιά νυχτωμένος. Η νέα δημαγωγία έχει ποσοστό χαμηλότερο του 33%. Που πάει να πει ότι τα 2/3 του λαού δεν θέλησαν τον προδότη. Ο νόμος του Προκόπη, η νοθεία με τους προεκλογικούς διορισμούς, ο φόβος, η προπαγάνδα, οι εκβιασμοί, είχαν σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση της πραγματικής θέλησης των πολιτών.
Παρόλα αυτά ο λαός, αυτό το 30% που ψήφισε το μνημόνιο, έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Υπέκυψε στις εντολές των ξένων και ψήφισε τον υπηρέτη τους. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Το συγκεκριμένο θα πληρωθεί στα ταμεία της ΔΕΗ, στις εφορίες, στις τράπεζες. Τότε θα καταλάβεις συνταξιούχε τι εστί ΕΕ και πως για να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη, θα θυσιάσεις σύνταξη, μισθό, θα δεις τα παιδιά σου άνεργα.   

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε

Κυβέρνηση "εθνικής" ενότητας θέλατε;;
Κυβέρνηση "εθνικής" συνευθύνης;;
Φάτε (εγώ πρώτος) τώρα μιά τροϊκανή κυβέρνηση
εθνικών διαστάσεων.
Φάτε (εγώ πρώτος) τις μεραρχίες της μαύρης αυγής
σε ρόλο  επίσημων ασφαλιτών και κουμπουροφόρων.