#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Η δυστυχία ενός σάπιου

Ακόμα ένα μαντρόσκυλο, φύλακας της Σαπίλας,
έκανε την εμφάνιση του στο κανάλι της Διαπλοκής,
των εθνικών εργολάβων και των μισθωμένων 
παπαγάλων, σήμερα πρωί.

«Άντε γαμήσου»


http://antipetroula.blogspot.com/

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 

ΕΔΩ: 
http://www.youtube.com/watch?v=MW_I20qLMqQ&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=uwQJHKXvV-U&feature=youtu.be

 

http://antipetroula.blogspot.com/

 

Τα δάκρυα της μικρής μαθήτριας για το μέλλον της

Μπορεί  να βραβεύτηκε για την καλύτερη μαθητική εφημερίδα αλλά όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει το βραβείο της και να μιλήσει για το μέλλον των νέων ανθρώπων ξέσπασε σε λυγμούς.

 

 

http://epam-ir.blogspot.com/

ΝΤΡΟΠΗ, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

 Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας, εύχομαι αυτό να μην συμβεί ποτέ στην Ιταλία γιατί οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες, είπε ο Μόντι.

Να διαβάζω μια τέτοια δήλωση από τον Ιταλό Πρωθυπουργό, ο οποίος σημειωτέον δεν είναι τίποτα άλλο από ένα αντίγραφο Παπαδήμου, και να βλέπεις την ιδια στιγμή τα παράθυρα της ντροπής στη τηλεόραση νοιώθω ντροπή και οργή. 

Ντροπή γιατί δεν είμαστε ακόμα όλοι στους δρόμους,ντροπή που υπάρχουν ακόμα πολίτες που καταπίνουν όλες αυτές τις αηδίες που τους πασάρουν, ντροπή για το γεγονός πως αυτά τα ασήμαντα φερέφωνα μιας κατοχικής κυβέρνησης συνεχίζουν να παραπλανούν το κοσμάκη, να τον τρομοκρατούν συνεχώς χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας....

Το ΚΚΕ πήρε διαζύγιο από το λαϊκό αίσθημα και τα αυτονόητα

Του Γιώργου Τσίπρα – “Δρόμος της Αριστεράς” 
Με απίστευτα επιχειρήματα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα
Αυτή τη φορά δεν πρόκειται απλώς για μια λαθεμένη ή διαφορετική προσέγγιση, ούτε για το σύνηθες εμφυλιοπολεμικό κλίμα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Απέναντι σε ένα συντριπτικό για το δικομματισμό εκλογικό απστέλεσμα που ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό και προκαλεί αισθήματα ανάτασης στον αριστερό κόσμο και το λαό, ο Περισσός δυσφορεί αδυνατώντας να ξεχωρίσει το δικό του μίζερο αποτέλεσμα από το αντικειμενικό πολιτικό αποτέλεσμα της κάλπης.
Απέναντι στο πολιτικό επίδικο των μετεκλογικών εξελίξεων, όπου για πρώτη φορά δημιουργούνται και θεσμικοί όροι ανατροπής της μέχρι σήμερα κυρίαρχης αστικής πολιτικής, ο Περισσός κάνει τα πάντα για να «εξαφανίσει» αυτό το επίδικο και να το υπονομεύσει. Απέναντι στη μεγάλη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ που κυρίως εξέφρασε την εκλογική μετατόπιση λαϊκών μαζών προς τα αριστερά, περνά σε μια τυφλή ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μπερδεύοντας σκόπιμα το ποιος είναι ο κύριος εχθρός και ποιος ο σύμμαχος. Για να τα κάνει όλα αυτά η ηγεσία του ΚΚΕ παίρνει διαζύγιο από τα αυτονόητα, υποστηρίζει πράγματα που δεν αντέχουν την ελάχιστη κριτική, σιωπά για άλλα που βοούν. Αυτή τη φορά η ηγεσία του ΚΚΕ έχει ολότελα ξεφύγει…

Ως πότε άραγε;;

Την επόμενη ακριβώς των εκλογών...Δευτέρα και πριν
καλά...συνέλθουμε απ΄τις κατραπακιές...τα παπαγαλάκια
της Διαπλοκής και της μίζας...έπιαναν δουλειά!!
Εν χορώ, λοιπόν, ΟΛΟΙ οι παπαγάλοι με πολιτική 
εντολή-προφανώς-άνωθεν, μόλις έβλεπαν Συριζαίο 
τού έβαζαν τα χοντρά "διλήμματα":

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο!

Του Γιώργου Δελαστίκ Συναρπαστικό ήταν το αποτέλεσμα των πρόωρων βουλευπκών εκλογών της περασμένης Κυριακής, οι οποίες επισφράγισαν το ορισπκό και αμετάκλητο τέλος του δικομματικού πολιτικού σκηνικού ΠΑΣΟΚ – ΝΔ της μεταπολίτευσης. Μετά από σχεδόν σαράντα χρόνια, ο λαός μας επιτέλους απσπναξε τα πολιττικά δεσμά που ο ίδιος είχε επιλέξει, δίνοντας επί δεκαετίες στα δύο κόμματα – πυλώνες του συστήματος εκλογικά ποσοστά της τάξης του 80% και πάνω. Καταβαραθρώ νοντας τώρα με τη μία το ΠΑΣΟΚ στο 13% και τη ΝΔ στο 19%, οι όροι του πολτπκού παιχνιδιού (και όχι φυσικά του πολιτικού συστήματος) άλλαξαν ριζικά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας προσπάθειας τρομοκράτησης του λαού και στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η εμμονή της συμμαχίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, φανερώνει την αγωνία τους για να διασωθεί το σύστημα, το Μνημόνιο και ο δικομματισμός ως εχέγγυο της προάσπισης των συμφερόντων που επέλεξαν να υπηρετούν, που δεν έχουν σχέση με τα λαϊκά βεβαίως.