#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Του Κ. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ
Από την αρχή της ελληνικής κρίσης, η Αργεντινή λειτούργησε ως σημείο αναφοράς και φόβητρο. Οι υπερασπιστές των Μνημονίων ισχυρίζονται συχνά ότι προστατεύουν την Ελλάδα από την κατάντια της Αργεντινής. Ατυχέστατες αναφορές έγιναν ακόμη και από επίσημα χείλη προκαλώντας ενόχληση στο Μπουένος Άιρες. Για τους εκεί ιθύνοντες είναι εμφανές ότι η Ελλάδα ακολουθεί την πορεία της χώρας τους προς το χάος κατά το 1998-2001 εφαρμόζοντας την ‘ορθόδοξη’ συνταγή του ΔΝΤ και της ΕΕ. Υιοθετεί τρομακτική λιτότητα, επιδιώκει να δημιουργήσει δημοσιονομικά πλεονάσματα, αποδίδει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του χρέους και προσβλέπει στην ανάπτυξη μέσω χαμηλών μισθών και ξένων επενδύσεων.

Ευρωπαική φορό-τρομοκρατία

ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τροχιοδεικτικές για νέα φορολογική επιδρομή

Επιβολή νέων φόρων 16 - 17 δισ. ευρώ, συστήνει η ΕΕ με επιπλέον αύξηση του ΦΠΑ και φορολογικό πογκρόμ στη μικροϊδιοκτησία

Κλιμάκωση της φορολογικής επίθεσης, με στόχευση τους εργαζόμενους και γενικότερα τα λαϊκά νοικοκυριά, σε συνδυασμό με τη μείωση των φόρων για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ζητά από την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της τριμηνιαίας έκθεσης για την κατάσταση στην Ευρωζώνη.

Οταν το κράτος και οι μηχανισμοί του σακατεύουν και δολοφονούν (Βίντεο)

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ την τηλεόραση του Σκάι και αναφέρεται στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από «άντρα» των ΜΑΤ ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος.

 Επειδή το βίντεο αναφέρεται και στην κηδεία του Δημήτρη Χριστούλα να επαναλάβουμε ότι θα γίνει αύριο στις 2 το μεσημέρι στο Α’ νεκροταφείο Αθήνας και κατόπιν δικής του επιθυμίας, θα είναι πολιτική. Μετά η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία να αποτίσουν φόρο τιμής στον Δημήτρη Χριστούλα με μαζική παρουσία στη κηδεία του στο Α νεκροταφείο. Δεν θα πούμε αντίο στον άνθρωπο που μας συγκλόνισε με το πολιτικό μήνυμα αντίστασης και εξέγερσης που έστειλε με σφαίρα που αφαίρεσε τη ζωή του γιατί θα το έχουμε παντοτινό σύντροφο στις εξεγέρσεις ενάντια στις άθλιες πολιτικές των Μνημόνιων και των κυβερνήσεων που ως σύγχρονοι Τσολάκογλου επιτίθενται στις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων μας σπέρνοντας τη εξαθλίωση και τη πείνα.


 

Αυτό το χτύπημα δεν ήταν στον Μάριο, ήταν στο κεφάλι, στα μάτια και τα αυτιά όλων μας


Τη φωτογραφία αυτή τράβηξε ο Μάριος Λώλος που χειρουργείται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πισώπλατο χτύπημα Ματατζή

Ντίνα Δασκαλοπούλου, 6 Απριλίου 2012
“Συνάδελφοι, σε λίγες ώρες ο Μάριος μπαίνει στο χειρουργείο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο χτυπιέται από τα ΜΑΤ – έτσι και τούτη τη φορά δεν πιστεύαμε ότι είναι κάτι σοβαρό. Και τούτη τη φορά νομίζαμε όλοι ότι θα την γλιτώσει με ένα καρούμπαλο, με δυο μώλωπες και η ζωή θα συνεχιστεί.

Ψηφίζω Siemens!

Εκατόν εξήντα τέσσερα (164) πρασινογάλαζα Γουρούνια
ψήφισαν στη Βουλή τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη 
Ζήμενς, στον οποίο είχε προχωρήσει η Συγκυβέρνηση.
Εκλεισε και τυπικά μιά αμαρτωλή ιστορία.
Μιά ιστορία δεκαετιών


‘Εχει όνομα: το όνομα του είναι Δημήτρης Χριστούλας

Του Πέτρου Αργυρίου

-Είχε όνομα: Το όνομα του ήταν Δημήτρης Χριστούλας-
Όταν το Δεκέμβριο του 2010 ο 26χρονος Τυνήσιος μικροπωλητής Mohamed Bouazizi αυτοπυρπολήθηκε στην πόλη Sidi Bouzid, ολάκερος ο πλανήτης έπεσε πάνω του. Ο Mohamed ήταν το «σπίρτο που άναψε την επανάσταση» , την περίφημη «Αραβική Άνοιξη».
Οι Timeς τον ανακήρυξαν «άνθρωπο της χρονιάς» του 2011. Οι δυτικοί τίμησαν τη μνήμη του και την πράξη του με το βραβείο Ζαχάροφ. Άραβες χαρακτήρισαν αυτόν αλλά και μιμητές του ως «Ηρωικούς Μάρτυρες μιας Νέας Επανάστασης της Μέσης Ανατολής». Περισσότερο μετριοπαθείς τους βάπτισαν με τον τίτλο «Οι Θυσιασμένοι».
Όταν τον Απρίλιο του 2012 ένας 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός αυτοπυροβολήθηκε σε κοινή θέα στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, για τα περισσότερα μήντια ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός παρέμεινε ένας 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός. Ανώνυμος. Το όνομα του δεν άξιζε μνείας. Η ταφόπλακα του θα το γράφει το όνομα του. Η μηντιακή ανωνυμία όμως του θα ήταν η ταφόπλακα της αμιγώς πολιτικής του πράξης.
Ξαφνικά τα μήντια ανακαλύπτουν για μια ακόμη φορά ως Indiana Jones του παρόντος ότι οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα, μια χώρα που παραδοσιακά είχε από τους μικρότερους δείκτες αυτοκτονίες παγκοσμίως, εκτοξεύονται. 40% πάνω.