#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Τα Θύματά μας!!

Εδώ και δυόμισυ χρόνια μας κάθησαν στο εδώλιο.
Κυβερνήσεις, ΜΜΕ, καθηγητάδες, παρατρεχάμενοι,
συναποτελούν το "πατριωτικό δικαστήριο".
Ενας άθλιος κύκλος προπαγάνδας με ανακυκλούμενο
κατηγορητήριο,ξεδιπλώνεται καθημερινά.

Εναλλασσόμενες οι κατηγορίες.
Ενας ο κατηγορούμενος: ο Εργαζόμενος Λαός.
 

Αντιμνημονιακή Εφημερίδα “Το Χωνί” (κυκλοφορεί: 25-03-2012)

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης


Οι μόνοι ποιητές που αναγνωρίζω είναι αυτοί που γράφουν στους τοίχους της Αθήνας. 
 

«Πωλείται το 1/3 της ελληνικής γης»

Ειδική ημερίδα διοργάνωσε ο ΣΕΒ στην Κωνσταντινούπολη, για να παρουσιάσει στους Τούρκους επιχειρηματίες τα φιλέτα που προκύπτουν από το «ξεπούλημα» των περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου.

 
 
Ανάμεσα στα άλλα έγινε λόγος και για τα ελληνικά νησιά, στην ημερίδα με τίτλο «Ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα και ευκαιρίες».
«Το ένα τρίτο της ελληνικής γης είναι προς πώληση», δήλωσε ο Πάνος Πρωτοψάλτης, συντονιστής του Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, στους Τούρκους επιχειρηματίες,όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Τουρκικής εφημερίδας.

Και πάλι για την ακροδεξιά και το κόμμα του κ. Καμμένου

Χρήστος Κεφαλής

Δεν πάει πολύς καιρός που αναλύαμε, σε κείμενο που καταχωρήθηκε στην Ίσκρα, το Πολιτικό Καφενείο και σε μερικά ακόμη σάιτ1, το χαρακτήρα και τις προοπτικές του κόμματος του κ. Καμμένου. Εκεί είχαμε προσδιορίσει το κόμμα αυτό ως την «αριστερή» εκδοχή της ακροδεξιάς, ένα συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην παραδοσιακή φιλελεύθερη δεξιά τύπου Νέας Δημοκρατίας και την επιθετική και φασιστική ακροδεξιά τύπου ΛΑΟΣ και Χρυσής Αυγής. Σημειώναμε δε ότι ο Καμμένος μοιάζει να κινείται σε μια συγχρονιζέ, διαδικτυακή εκδοχή της λεγόμενης Λαϊκής Δεξιάς και της ακροδεξιάς, που ενώ διατηρεί τα ορόσημα του χώρου (εθνικισμός, ορθοδοξία, αντιμεταναστευτισμός, κ.λπ.) τα λειαίνει ώστε να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινωνικό ακροατήριο. Σε αυτή τη συνάφεια συγκρίναμε το νέο κόμμα με τα ακροδεξιά κόμματα που εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, σημειώνοντας ότι λόγω των στενών περιθωρίων του ελληνικού καπιταλισμού δεν μπορεί να έχει ανάλογα υψηλές προοπτικές ποσοστών της τάξης του 15-20% που πετυχαίνουν τα παραπάνω κόμματα.

Ενδιαφέρον για το σώμα

 
 Καλλιτεχνικές φωτογραφίες "Άριων" στην Ναζιστική Γερμανία
Κάτω από τη γνωστή ιστορία της Ευρώπης κυκλοφορεί μια υπόγεια ιστορία, η οποία αποτελείται από τη μοίρα των ανθρώπινων ενστίκτων και παθών που έχουν απωθηθεί και διαστρεβλωθεί από τον πολιτισμό. Το σημερινό φασιστικό καθεστώς, στο οποίο ο,τι ήταν κρυμμένο εμφανίζεται ολόφωτο, αποκαλύπτει τη σχέση της πρόδηλης ιστορίας μ΄αυτήν τη σκοτεινή πλευρά, την αγνοημένη τόσο από τους επίσημους θρύλους των εθνικών κρατών όσο και από την προοδευτική κριτική τους.