#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Γιατί η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό προτεκτοράτο

Αρθρο του Ι.Ραμονέ στη Le Monde diplomatique

Η 21η Φεβρουαρίου 2012 θα είναι, πλέον, για την Ελλάδα, η ημερομηνία της Μεγάλης Παράδοσης. Είναι η μέρα, που με την υπόσχεση ενός δεύτερου πακέτου ευρωπαϊκής βοήθειας, η ελληνική κυβέρνηση αποδέχτηκε τους εξευτελιστικούς όρους που επέβαλε «η συμμορία του τριπλού Α» κατά τη σύνοδο του Eurogroup, την οποία ελέγχει η Γερμανία :

δρακόντειες μειώσεις στις δημόσιες δαπάνες, περικοπές στους κατώτατους μισθούς του ιδιωτικού τομέα και στις συντάξεις, απόλυση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων, αύξηση της φορολογίας, μαζικές ιδιωτικοποιήσεις…

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ - PSI

 Βασίλης Βιλιάρδος
Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ: Πως μία χώρα, με πολύ μεγαλύτερα χρέη από την Ελλάδα, η οποία όμως δεν υποχρεώθηκε στο ρόλο του Δούρειου Ίππου για την εισβολή στη Ευρωζώνη, ούτε του πειραματόζωου της Γερμανίας, κατάφερε να ξεφύγει από τη χρεοκοπία και να επιστρέψει στις αγορές - περί PSI  “Όπως στη Γερμανία του 2ου Παγκοσμίου πολέμου έτσι και σε κάθε λαό, η ήττα και η μεγάλη κοινωνική καταστροφή (όπως για παράδειγμα η χρεοκοπία ), αυξάνουν το «αγελαίο ένστικτο». Μέσα σε συνθήκες απόγνωσης, πανικού και φόβου, ελκόμαστε από σύμβολα τάξης, από σωτήρες τύπου Χίτλερ, καθώς επίσης από μοντέλα «ολοκληρωτικού κράτους » - τα οποία θα αναλάβουν την ευθύνη για λογαριασμό μας. Σε συνθήκες διάχυτου φόβου, το άτομο εξαφανίζεται ολοκληρωτικά, οπότε κυριαρχεί ένα γενικό αμόκ, μια παγκόσμια και μοιραία δύναμη – ενώ, ενάντια στη συντριπτική της επίδραση, το άτομο είναι ανίκανο να αμυνθεί. Αυτές οι συνθήκες «διαβρώνουν» τους Πολίτες και μεταβάλουν τους οργανωμένους λαούς σε ανεξέλεγκτους όχλους. Περαιτέρω, επειδή ο όχλος είναι από τη φύση του ανώνυμος και ανεύθυνος, μια τέτοια κατάσταση, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το συλλογικό έγκλημα ” (K.Jung, παρεμβάσεις).

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ: Ο εφιάλτης της 25ης Μαρτίου στοιχειώνει τους Eφιάλτες του λαού στη βουλή

«Δεν μπορεί να γίνεται σε μία δημοκρατία, (ποια δημοκρατία εννοεί;) ακόμα και από τον πιο εκνευρισμένο και αγανακτισμένο πολίτη» δήλωσε στη βουλή εν μέσω συζήτησης τρόμου και πανικού για τις παρελάσεις της 25ης, ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Χρυσοχοϊδης : «Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι». 
 Μπορεί να μην είχε διαβάσει το μνημόνιο ο υπουργός της τάξης, αλλά …θα σταθεί απέναντι στο λαό έτσι κι αλλιώς. 
Μόνος του; Μπορεί; Το 99% έχει λιγότερη δύναμη από 199 βουλευτάδες και μερικές διμοιρίες ΜΑΤ;  ( άλλωστε και η ΕΛΑΣ, την οποία σκέφτεται να αντιπαρατάξει απέναντι στο λαό,  δεν φαίνεται ευχαριστημένη από τη λεηλασία /απέτρεψε επεισοδιακά τη συμμετοχή του ασφαλιστικού της ταμείου στο  PSI).

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΙΙΙ. ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΙΙΙ. ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ.


PSI: Θριαμβολογία για την Πτώχευση του λαού!


Ποιοι θριαμβολογούν; Οι αγορές, οι Τράπεζες, τα διεθνή χρηματοοικονομικά κέντρα. Ποιοί θα πληρώσουν την «μεγάλη επιτυχία» του «κουρέματος»; Τα ασφαλιστικά ταμεία, οι μικροομολογιούχοι, οι εργαζόμενοι που τους περιμένει νέα μείωση των εισοδημάτων, αφού προκειμένου τώρα να περάσουμε στη φάση της «ανάπτυξης» πρέπει να μειώσουμε ακόμα 15% το εργατικό κόστος.  Σε κάθε περίπτωση θα αποφασίζεται από τα διευθυντήρια του κεφαλαίου ανά τρίμηνο για τη χώρα, με αναλογιστικές μελέτες, πόσα θα πρέπει να τους πληρώνουμε και τι απομένει για να δίνεται σε μισθούς συντάξεις. Η προσπάθεια εμπέδωσης κλίματος ανασφάλειας έρχεται να συμπληρώσει την πολιτική της διευρυμένης τρομοκράτησης των πολιτών προκειμένου να εξελιχθεί η πτώχευση μας απρόσκοπτα αντί της πυροδότησης μιας παλλαϊκής εξεγερτικής δράσης. Να αποδεχτούμε τετελεσμένα, να σκύψουμε το κεφάλι, να δεχθούμε την υποθήκη της ζωής μας για τα επόμενα 20—30 χρόνια …και βλέπουμε.

Στα όπλα!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζητάει την αλλαγή της νομοθεσίας στη χρήση όπλων τόσο από τους αστυνομικούς όσο και από τους πολίτες.
 Ο κ. Καρατζαφέρης -μεταξύ άλλων- είπε στη Βουλή πως «όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου ή στην επιχείρησή σου, να μπορείς να τον πυροβολείς».Σ' ευχαριστώ, ω μαφία!Με τόσο ενθουσιώδη "εθελοντική" συμμετοχή των πιστωτών στην προσπάθεια να ... χάσουν τα λεφτά τους, στη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους που έχει συντελεστεί ποτέ, πώς είναι δυνατόν αυτοί που "σώζονται" να βυθίζονται ραγδαία στην ερήμωση και τη διάλυση;

Αλλά από δω και πέρα ... ανάπτυξη! Ο αντιπρόεδρος Βενιζέλος προχωράει στον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens: αποζημίωση 170 εκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο, που μαζί με τα λεγόμενα αντισταθμιστικά οφέλη σε έργα και προμήθειες θα φτάσει στα 330 εκατομμύρια. Για να υπάρχει μία τάξη μεγέθους, υπολογίζεται ότι η ζημιά για το ελληνικό κράτους από την προηγούμενη θητεία της ευγενούς εταιρίας φτάνει στα 2 -μόλις!- δισ. ευρώ.

Δίκαιο αποικίας: Η Siemens "ζήτησε συγγνώμη", μας ... ξαναλάδωσε και απηλλάγη!

Τα όμορφα σκάνδαλα, όμορφα κουκουλώνονται!
Τελείωσε και η υπόθεση της Siemens, κανένας δεν πήγε φυλακή, οι Τσουκάτος-Μαντέλης πίνουν την ακριβή σαμπάνια τους εις υγείαν των κορόϊδων και σήμερα το υπουργικό επισφράγισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens!

Την ώρα που στην Ελλάδα φυλακίζονται άνθρωποι και καταστρέφονται οικογένειες, στιγματίζονται εταιρείες και μένουν άνεργοι χιλιάδες εργαζόμενοι από τον απηνή διωγμό της εφορίας και του ΙΚΑ, οι εγκληματίες της Siemens που διέφθειραν ολόκληρη της ελληνική πολιτική ελίτ και άφησαν τον Στρατό Ξηράς χωρίς επικοινωνίες, "καθάρισαν" με ...

Η διεθνοποίηση του κεφαλαίου

των Κ. Busch, G. Grunert και W. Tobergte
μετάφραση Μπάμπης Αντωνίου
Μέχρι τώρα προσεγγίσαμε τους δομικούς νόμους της καπιταλιστικής παγκόσμιας αγοράς, στο Ιο τμήμα της εργασίας, στη βάση της σχέσης πολιτικής και οικονομίας στην παγκόσμια αγορά και τους νόμους του διεθνούς εμπορίου στο 2ο τμήμα της εργασίας. Σ'αυτό το κομμάτι θα αναλύσουμε το ζήτημα σχετικά με τις κινητήριες δυνάμεις της εξαγωγής κεφαλαίων υπό τη μορφή των άμεσων επενδύσεων.

Σύμφωνα με τη θεωρία της τροποποίησης του νόμου της αξίας στην παγκόσμια αγορά, οι επενδύσεις κεφαλαίων στο εξωτερικό είναι προ πάντων ένα προϊόν των ειδικών νόμων του διεθνούς εμπορίου. Όταν το εθνικό κεφάλαιο φθάνει μια συγκεκριμένη βαθμίδα ολοκλήρωσης στην παγκόσμια αγορά τότε παράγουν οι νομοτέλειες, που κυβερνούν τη διεθνή ανταλλαγή των εμπορευματικών κεφαλαίων, από μόνες τους μία τάση για εξαγωγή κεφαλαίων.

Ο τοίχος

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, όπου μοναδική διέξοδος είναι ο τοίχος. Το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι, τα μάτια κοκκινίζουν, σφίγγεις τις γροθιές και το μόνο το οποίο είσαι ικανός να κάνεις είναι να πάρεις φόρα και να αναμετρηθείς μαζί του.

Είναι φορές που όλα σε ενοχλούν. Σου είναι δύσκολο να σκεφτείς, αδύναμος, δεν μπορείς να επικαλεστείς ούτε την προσωπική σου εκτόνωση, παντελώς ανίκανος ακόμη και να βάλεις δυο-τρεις λέξεις στη σειρά.

Αγνοείς τα βασικά, όλος σου ο κόσμος μετατρέπεται σε μία ανορθόγραφη απειλή και διακυβεύεται, ταυτόχρονα με το παρόν, ολόκληρη η ύπαρξη και η γενιά σου.


Όταν η τηλεόραση αποφασίζει να φωτίσει τα αγράμματα γίδια...


...έτοιμα για σφαγή και διδάσκει ανώτερα Μαθηματικά εντελώς δωρεάν!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ PSI; ΠΩΣ ΤΟ ''ΜΑΥΡΟ'' ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΑΣΠΡΟ''!

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, ΕΥΤΕΛΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ!
Σπάνια η προπαγάνδα έλαβε τέτοιες διαστάσεις πλύσης εγκεφάλου όπως η προπαγάνδα που εξελίσσεται από την Παρασκευή (09/03) το πρωί και η οποία επιχειρεί να μας πείσει για τη μεγάλη επιτυχία του PSI .
Δεν υπάρχει πιο χονδροειδές και ασύστολο ψεύδος από αυτή την προπαγάνδα.
Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, εκ των οποίων υπογραμμίζουμε τους εξής:
ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;

Απίστευτη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ της πραγματικότητας από τα ΜΜΕ !!!

Σήμερα καρφώθηκα στα ΜΜΕ για να ακούσω αναλύσεις , αντιδράσεις , κριτικές κλπ κλπ για PSI και τις επιπτώσεις του...

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στην Ελλάδα ένα γεγονός ΚΟΛΑΦΟΣ , παρουσιάζεται σαν ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!!
Γιατί δεν είναι δυνατόν ΟΛΗ Η ΓΗ να σε θεωρεί ΜΠΑΤΑΧΤΣΉ (και με την "βούλα" πλέον) και εσύ να μιλάς για "Εθνική Επιτυχία"...
Θα πρέπει είτε να μήν ξέρεις τι σου γίνεται ή να κοροϊδεύεις μικρούς και μεγάλους ΕΝ ΨΥΧΡΩ...

Πατρίδα για χάρισμα...

Με τη φόρα που πήραν οι Προδότες κυβερνώντες πολύ
σύντομα  δ ε ν  θα μας μείνει ούτε το...όνομα,ούτε η...χάρη.
  Οχι πως με νοιάζει πιά...αλλά...να...έτσι απλά θυμίζω πως 
υπάρχει διαθέσιμο για πώληση και το όνομα Αυτής...
Κάτι θα πιάσει...


Ανακοίνωση Χαλυβουργών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8-3-2012
 
Συνάδελφοι
 
Ο Μάνεσης προχώρησε στις απολύσεις για το μήνα Μάρτη.
Αυτή του η ενέργεια γκρεμίζει το επιχείρημα ότι στην πρόθεσή του είναι να κλείσει το εργοστάσιο του Ασπρόπυργου. Επιβεβαιώνει εμάς τους Χαλυβουργούς που λέμε από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό τον ηρωικό και περήφανο αγώνα ότι είμαστε όλοι απολυμένοι.

Επεισόδια στη Ρόδο κατά Ριζοσπάστη

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χτες στη Ρόδο κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.
Δυό-τρείς δεκάδες άνθρωποι, δήθεν αγανακτισμένοι, εθνικοπατριωτικών αποχρώσεων, αφού πρώτα αποδοκίμασαν τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτη και τους βουλευτές Κ. Καραγκούνη (από τη ΝΔ), Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρα (που είναι ανεξάρτητοι), τους πλησίασαν περνώντας από το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων και άρχισαν να τους πετούν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό.


περί μοντέρνας δημοκρατίας (και άλλων τεράτων)


Αναδημοσίευση από το  blog  της εφημερίδας Άπατρις 

Πόσο ωραίο είναι να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι οι ακατάσχετες φλυαρίες περί δημοκρατίας, ισοπολιτείας και δικαιοσύνης σήμερα…Η εποχή μας είναι κυνική και δεν επιτρέπει πια τις ψευδαισθήσεις που μάγευαν τους πειθήνιους υπηκόους τόσα χρόνια. Τώρα πια οι αυταπάτες σε άτοκες δόσεις αποτελούν παρελθόν. Το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο και επαναφέρει μνήμες από την μετεμφυλιακή εποχή των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων και της μετανάστευσης σε άλλες χώρες.
Ποιός θα το περίμενε ότι ο εθνικά υπερήφανος έλληνας της Ολυμπιάδας της ντόπας, να νοιώθει όπως ένιωθαν οι γείτονές μας αλβανοί όταν τους άρπαξαν όλες τις οικονομίες με τις παρατράπεζες και τις κερδοσκοπικές πυραμίδες το 1997 [1];

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


ΔΝΤ, ΕΚΤ, PSI, SWAPS, CDS, CACS, ISDA, EFSF.....

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΠΙΤΙ, ΦΑΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ...
Αντε κάνε εσύ τώρα το connect....
Και πως να φτιάξεις τα νέα συνθήματα? ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα λες εσύ
PSI-CACS-CDS θα σου απαντάει ο απέναντι...
Βλέπεις τη τσέπη άδεια. Ψάχεις για δουλειά και δεν υπάρχει τίποτα. Σπας το κεφάλι πως στο διάολο θα βγάλεις το υπόλοιπο του μήνα αφού έχεις γίνει σκατά στο σπίτι. Καυγάδες, κατάθλιψη, βρισίδι, όλα σου φταίνε, όλα σκατά .. ανοίγεις τη τηλεόραση να δεις μπας και υπάρχει καμιά σημαντική εξέλιξη
και βλέπεις ένα μάτσο χαρούμενες φάτσες μέσα στη καλή χαρά να γελάνε σα χάνοι γιατί σωθήκαμε...

Μη χαίρεστε όταν βλέπετε το σύστημα να σας βοηθάει…


Ξαφνικά το σύστημα πολεμάει τους μεσάζοντες! Τους ανακάλυψε… προχθές με λίγα λόγια! Δεν είχαν ξανακούσει για τη μαφία των λαχαναγορών και των λαϊκών… αλλά ήταν χιλιάδες τα ανούσια ρεπορτάζ με μια ντομάτα κι ένα μικρόφωνο στο χέρι.

Κομματόσκυλα στους Δήμους διευκολύνουν τη διανομή φθηνών τροφίμων. Έγιναν κι αυτοί φιλάνθρωποι και σέβονται το χρήμα του κοσμάκη;
Έρχονται εκλογές …αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.
Αρχιδιαπλεκόμμενα ΜΜ”Ε” που κατασπάραξαν δισεκατομμύρια του δημοσίου διαφημίζουν τα κινήματα πατάτας κλπ. Έγιναν κι αυτοί φιλάνθρωποι;
Έρχονται εκλογές αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.

Ξαφνικά συλλαμβάνονται σε καθημερινή βάση μιζαδόροι «μεσάζοντες» δημόσιοι λειτουργοί.


ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ: H ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

του Σταύρου Δ. Μαυρουδέα (*)
16/02/11
Οι πρόσφατες αντιπαραθέσεις σχετικά με τις διά στόματος τρόικας εξαγγελίες για ένα κολοσσιαίο πακέτο εκποίησης δημόσιας περιουσίας είναι μία ακόμη ένδειξη τουαδιεξόδου της στρατηγικής με την οποία η σημερινή κυβέρνηση αλλά και οι ιθύνοντες κύκλοι του συστήματος δοκιμάζουν να αντιμετωπίσουν την κρίση στη χώρα μας.

Δελτίο Γιουχαϊσμάτων: απίστευτα βρισίδια και απόδοση πολιτικών ευθυνών από τον κόσμο σε ΓΑΠ, στη σελίδα του στο Facebook

Η δήλωσή του που εξαγρίωσε τον κόσμο:
Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους.”
*641 σχόλια μέχρι τώρα: απίστευτα βρισίδια & μεγάλο  μίσος.
Ο κόσμος του ζητά ν΄αναλάβει τις ευθύνες του, πολιτικές & ποινικές.
Δείτε τα εδώ. (Κλικ εκεί που γράφει “Δείτε και τα 641 σχόλια”).
*Προ ημερών του την έπεσε κόσμος στο γυμναστήριο. Δείτε εδώ.
 

Οι αγορές διαπραγματεύονται πλέον την Ελλάδα ως αναπτυσσόμενη χώρα


Η εκδίκηση δεν έχει θέση στον κόσμο των επενδύσεων. Αλλά οι ομολογιούχοι του ελληνικού χρέους ίσως νιώσουν κάποια μικρή ικανοποίηση με το γεγονός ότι οι αγορές διαπραγματεύονται πλέον την Ελλάδα σαν αναπτυσσόμενη χώρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους νέους τίτλους που αναμένεται να εκδώσει σε ανταλλαγή των παλαιών. Η ‘γκρι αγορά’ των ελληνικών ομολόγων που λειτουργεί πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανταλλαγής χρέους διέπεται από τους κανόνες της ένωσης των traders των Αναδυόμενων Αγορών που έχει μεγάλη εμπειρία από χρεοκοπημένους δανειολήπτες.

Διώξτε τους

Πασοκ/ΝΔ και Siemens.
Εξωδικαστικό συμβιβασμό "επέτυχε" η Συγκυβέρνηση
με την Siemens.
Συμβιβασμός που δικαιώνει τη γερμανική εταιρεία
και τη λεηλασία δεκαετιών της ελληνικής Οικονομίας.
Συμβιβασμός που δικαιώνει το γερμανικό κράτος,
τα άρματα χωρίς βλήματα και τα υποβρύχια "κλίσης",
που προμηθεύτηκε η Χώρα μας.
Συμβιβασμός που δικαιώνει τα δύο κόμματα Εξουσίας,
τις μίζες που εισέπραξαν και την Ατιμωρησία που μεθόδευσαν.
Συμβιβασμός που δικαιώνει τους πραζινογάλαζους σκύλους,
που καρπώθηκαν "δώρα" εκατομμυρίων.
Μην τους κοιτάτε...
Διώξτε τους.