#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Δεν έχετε δικαίωμα να πουλήσετε την εθνική μας ανεξαρτησία. Κανείς δεν σας εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο!

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δεν έχετε  δικαίωμα να πουλήσετε την εθνική μας ανεξαρτησία κανείς δεν σας εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο.
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υπογράψετε οτιδήποτε δεσμεύει τα αγέννητα παιδιά μας.
Σε κανενός το πρόγραμμα δεν  αναφέρεται ούτε ένα μέτρο από αυτά που από κοινού παίρνετε τώρα, για να εξυπηρετήσετε τα σχεδία της νέας τάξης πραγμάτων.

Δεν υπάρχει λεπτό που να μπορεί να πάει χαμένο

Ο κλασικός τρόπος σκέψης και δράσης έχει πλέον περάσει ανεπιστρεπτί και η νέα κατάσταση που ζούμε δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ή δράσης με παλιά καύσιμα. Στις ειδήσεις λένε ότι πάνε να ψηφίσουν τη συνθήκη σε έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή! Το πολύ μέχρι Τρίτη θέλουν να έχουν ξεμπερδέψει με όλα!!!
Ακόμα και αν η Τρίτη γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη δεν υπάρχει καμία διαφορά. Η συνδικαλιστική ηγεσία δεν πρόκειται να οξύνει, κι ακόμη κι αν αποφασίσει μία ή δύο 24ωρες απεργίες, αυτό δεν σημαίνει τίποτε για τους εργαζόμενους αν δεν έχουν υπάρξει διεργασίες στους εργασιακούς χώρους. Αν θέλουμε να λεγόμαστε πρωτοπορία οφείλουμε να το αποδείξουμε. Ο κόσμος βράζει και μία σπίθα αρκεί. Άλλωστε, δεν έχουμε πια τίποτα να χάσουμε. Ας το πάρουμε πάνω μας. Τέρμα τα ψέματα!

Κατακτητές και Συνεργάτες

Αφού η νέα "δανειακή" σύμβαση έρθει στη Βουλή 
και ψηφιστεί ομόθυμα/συναινετικά/πατριωτικά
από 180 μαυροπρασινογάλαζα Γουρούνια...

Μαθήματα Δημοκρατίας


Έντονη ήταν η αντίδραση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το κάψιμο της γερμανικής σημαίας με την σβάστικα στα σκαλιά του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

..."Είναι απαράδεκτο μια Δημοκρατία, μια συντεταγμένη Πολιτεία, να ανέχεται μειοψηφίες τραμπούκων που προβαίνουν σε ακραίες πράξεις βεβήλωσης. Η απόδοση συλλογικών ευθυνών είναι μια πρακτική βάρβαρη που πρέπει να καταπολεμηθεί στις ρίζες της

Ρήξη με τα μισά λόγια, τη μοιρολατρία και τα άσφαιρα πυρά. Εξέγερση για να τους διώξουμε!

του Παναγιώτη Μαυροειδή
Ο Καρατζαφέρης ήταν ο πλέον λαλίστατος χθες από τον τρι-κομματικό θίασο του κοινωνικού κανιβαλισμού. Και αυτό έχει τη σημασία του, διότι αποδίδει την αντιδραστικότητα της κοινωνικής τομής που επιχειρεί ο συνασπισμός εξουσίας, αλλά και τη μέθοδο επιβολής της.
«Μέχρι στιγμής, τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά»,
 δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της έκτακτης συνάντησης που είχε με στελέχη του ΛΑΟΣ που μετέχουν στην κυβέρνηση.
Για να συνεχίσει εντελώς κυνικά και αποκαλυπτικά: