#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΡΙΤΩΝ

(Ή περί πρακτέου ηθικός)
Ο Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος από την Αθήνα, ο πιο γνωστός μαθητής του Σωκράτη και δάσκαλος του Αριστοτέλη. Το έργο του με τη μορφή φιλοσοφικών διαλόγων έχει σωθεί ολόκληρο (του αποδίδονται ακόμα και μερικά νόθα έργα) και άσκησε τεράστια επιρροή στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία και γενικότερα στη δυτική φιλοσοφική παράδοση μέχρι τις ημέρες μας. Ο Πλάτων, μεταξύ άλλων, έγραψε την Απολογία του Σωκράτους, η οποία θεωρείται ως μια σχετικά ακριβής καταγραφή της απολογίας του Σωκράτη στη δίκη που τον καταδίκασε σε θάνατο, το Συμπόσιο όπου μιλά για την φύση του έρωτα, ενώ σε δύο μακρούς διαλόγους, την Πολιτεία και τους Νόμους, περιέγραψε την ιδανική πολιτεία.
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Πλάτωνας: Κρίτων.pdf
Πλάτωνας: Κρίτων – Διαβάστε το

ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Γιατί έχεις έλθει τέτοια ώρα, Κρίτωνα; Ή δεν είναι πια πολύ πρωί;
ΚΡΙΤΩΝ
Ναι, είναι πολύ πρωί.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Τι ώρα ακριβώς;
 

Δ. ΠΑΤΕΛΗΣ - Υπάρχει διέξοδος από την κρίση: Πόλεμο θέλουν; Θα τον έχουν!

Σε εκδήλωση της Ομάδας Αντίστασης Σελίνου στην Παλαιόχωρα, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του εκδηλώσεων του δήμου.

 

 

 

http://epam-ir.blogspot.com/

Η απόλυτη αποικιοκρατική κατοχή‏

Για να καταλάβετε οτι τώρα μπαίνουμε στα δύσκολα, πριν έρθουν τα πολύ δύσκολα, πριν πάμε στα πάρα πολύ δύσκολα και πριν τελικά καταλήξουμε στην (εμπόλεμη?) τραγωδία… δείτε τι μας περιμένει σύμφωνα με το ‘non-paper’ του Eurogroup που παρουσιάστηκε στις 29/01/2012.

Γνωρίζοντας πολύ καλά οτι η Ελλάδα (όπως και πολλές άλλες χώρες) δεν πρόκειται εις τον αιώνα τον άπαντα… να αποπληρώσει τα πλαστά χρέη της, η απόλυτη κατοχή που επιμελώς μας ετοιμάζουν, δεν θα μοιάζει καθόλου με το Γ’ Ραιχ που δυστυχώς έμαθε πάαααρα πολύ καλά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το καινούριο λοιπόν Ραιχ θα μας παρουσιαστεί τώρα ως η αναγκαία λύση, με την ευγενική βοήθεια – χορηγία πάντα των ΜΜΕ-πανεπιστημιακών και ΜΚΟ, ώστε να οδηγηθούμε κατάλληλα λοβοτομημένοι… σα πειθήνια πρόβατα σε εκλογές-σφαγή πιθανόν κάπου μετά το Πάσχα (θυμάστε λέγανε αρχικά για Φεβρουάριο!) – αν τους βγει το σενάριο αυτό… διότι έχουν προβλέψει και εναλλακτικές λύσεις…

Πανικός στην Ευρώπη. Ξένη κατοχή και κατάλυση της δημοκρατίας ο διορισμός «αποικιακού κυβερνήτη»

 Γιώργος Δελαστίκ

Ωμός σαν γνήσιος Γερμανός ο ηγέτης των σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ακριβώς όμως επειδή είναι Γερμανός, τόλμησε να πει δημοσίως με απόλυτη ευθύτητα αυτό που κανένας άλλος Ευρωπαίος ηγέτης δεν είχε το θάρρος να το κάνει.
Ο διορισμός επιτρόπου επί του προϋπολογισμού της Ελλάδας σηματοδοτεί ξένη κατοχή και κατάλυση της δημοκρατίας στη χώρα, δήλωσε ο Γκάμπριελ χωρίς μισόλογα και περιστροφές.
Εχει απόλυτο δίκιο.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ


Αν πριν μερικά χρόνια έλεγες πως η Ευρώπη είναι γεμάτη με νεόπτωχους, θα σε κοιτούσαν καλά-καλά. Η Ευρώπη καλοπερνούσε, μέσα στην ψευδαίσθηση του υλικού παραδείσου, αν και πάντα υπήρχαν άστεγοι και φτωχοί. Η Ισπανική εφημερίδα El Paise γράφει, ότι η κάστα των νεόπτωχων ανερχόταν ως το 2009 στην Ευρώπη, σε 115 εκατομμύρια.

Δηλαδή σχεδόν δύο μεγάλα κράτη. Οι άνθρωποι αυτοί, δεν είναι πλέον οι “περιθωριακοί” που κάποιοι νόμιζαν, αλλά άνθρωποι που έχασαν δουλειές, σπίτια και περιουσίες, χωρίς να έχουν από κάτω τους το ασφαλές δίχτυ του κράτους πρόνοιας. Άνθρωποι θύματα του νεοφιλελεύθερου δολοφονικού και απάνθρωπου καθεστώτος που διαλύει τις ζωές μας. Και το βαφτίζουν γενικά και αόριστα “κρίση”, σαν  να είναι μετεωρίτης από το διάστημα ή ουρανοκατέβατη επιδημία. Αποκρύπτοντας τους πραγματικούς ενόχους και τις πρακτικές.

Ημέρες μνήμης ... ΙΜΙΑ

16 χρόνια πριν βιώσαμε όλοι τις δραματικές ώρες του θερμού επεισοδίου στην περιοχή των Ιμίων, που έληξε με ατίμωση της χώρας μας, «γκριζοποίηση» της θαλάσσιας αυτής ζώνης του Αιγαίου και με τρεις νεκρούς Έλληνες αξιωματικούς, τους υποπλοιάρχους Χριστόδουλο Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκο και τον αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό. Το παγωμένο εκείνο βράδυ, για μια ακόμα φορά το ίδιο πολιτικό προσωπικό, που σήμερα συγκροτεί τον νέο δωσιλογισμό και μας οδηγεί στην απόλυτη εξαθλίωση και απώλεια της αυθυπαρξίας μας, ξεπούλησε τα εθνικά μας συμφέροντα και μας οδήγησε σε έναν ταπεινωτικό συμβιβασμό. 

Ο μόνος δρόμος τώρα για να δικαιωθούν οι ήρωες των Ιμίων, μαζί με όλους τους άλλους, που έχουν χαθεί δίνοντας την μάχη του Αιγαίου τις τελευταίες δεκαετίες, είναι ο δρόμος της ανατροπής του άθλιου και προδοτικού καθεστώτος υποτέλειας, της άρνησης του χρέους, της απόκτησης της εθνικής μας ανεξαρτησίας, της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και, πρώτ’ απ’ όλα, της τιμωρίας των ενόχων και των δωσιλόγων. 

Το ΕΠΑΜ καλεί όλο τον δημοκρατικό ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση και συστράτευση στον αγώνα για την διάσωση των ιστορικών του δικαίων και την απελευθέρωση της πατρίδας μας.


Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 122 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

Οι κυβερνώντες και τα παπαγαλάκια τους μας λένε ότι η τρόικα βοηθάει την χώρα μας να μην πτωχευσει,αλλα η αλήθεια κρύβεται αλλού. Αλήθεια είναι ότι η τρόικα προσπαθεί και ιδιαιτέρως η ευρωζώνη να διασφαλίσει τα χρήματα της γιατί αν ήθελε να βοηθήσει την Ελλαδα, υπηρχε και υπάρχει τρόπος και αυτός είναι το άρθρο 122 της συνθήκης της Λισσαβωνας. 
 
Τι λέει όμως αυτό το άρθρο;

1. Με την επιφύλαξη άλλων διαδικασιών που προβλέπονται στις Συνθήκες, το Συμβούλιο, προτάσει της Επιτροπής, μπορεί να θεσπίζει, σε πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ κρατών μελών, τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κατάστασης, ιδίως εάν ανακύψουν σοβαρές δυσκολίες στον εφοδιασμό με ορισμένα προϊόντα, ιδίως στον τομέα της ενέργειας.

Ερώτημα δύναμης

Traverso Rossa : Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση απο το blog Κόκκινη Γωνιά

Με αφορμή την ανάρτηση ενός φίλου, ένα σύντομο σχόλιο.

Θα ξεκινήσω με τα δεδομένα. Ζούμε σε καιρούς αμείλικτων διλημμάτων. Κυρίως γιατί το σύστημα δείχνει, με κάθε τρόπο και σε κάθε πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης, πως δεν μπορεί να εξασφαλίσει την στοιχειώδη επιβίωση για την τεράστια κοινωνική πλειοψηφία. Κι αυτό χωρίς να οφείλεται σε κάποια δυσλειτουργία της πολιτικής εκπροσώπησης, των πολιτειακών θεσμών ή των ιδιομορφιών της ελληνικής κοινωνίας. Απόδειξη τα βαθιά χαρακτηριστικά που διέπουν την καπιταλιστική κρίση παγκόσμια. Κρίση δομική, κρίση συστήματος που ακουμπά σε κάθε γωνιά της ύπαρξης μας.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ​Υ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚ​Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 5 Φλεβάρη

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ KAI ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 5 Φλεβάρη στις 11 πμ στο Πολυτεχνείο

Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ετοιμάζεται να ικανοποιήσει ότι έχει απομείνει από τις αξιώσεις του ΣΕΒ και της τρόικας, για την επιβολή της απόλυτης εργασιακής ζούγκλας. Νέο τσεκούρωμα μισθών και συντάξεων, ακύρωση της ΕΓΣΣΕ, μείωση ή κατάργηση του 13ου -14ου μισθού, κατάργηση των κλαδικών συλλογικών Συμβάσεων, γενίκευση της ευελιξίας στην εργασία, κατάργηση επιδομάτων ανεργίας και των ωριμάνσεων και όλων των ελάχιστων κοινωνικών παροχών, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργοδότες, και 150.000 απολύσεις στο δημόσιο. Την ίδια στιγμή η φτώχεια διογκώνεται και οι άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατ.

Τελευταίο καταφύγιο των ρατσιστών η ειρωνεία

Γράφει ο mitsos175 

 Καθημερινά προσπαθούν να περάσουν στη χώρα μας χιλιάδες εξαθλιωμένοι πρόσφυγες, θύματα των αλαζονικών ιμπεριαλιστικών πολιτικών. Άνθρωποι φτωχοί, ταλαιπωρημένοι,  αλλά ταυτόχρονα άνθρωποι με όνειρα, με ελπίδες για «καλύτερη ζωή», άνθρωποι κυνηγημένοι από τα καθεστώτα, αηδιασμένοι από τη βία και τη σαπίλα, ψάχνουν με αγωνία το καλύτερο.

Χτες μόλις, μια νέα γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από το κρύο, στην προσπάθειά της να έρθει στη χρεοκοπημένη Ελλάδα.Η λύπη μου για το χαμό ενός ανθρώπου είναι μεγάλη. Η λύπη μου μετατράπηκε όμως σε έκπληξη και θυμό όταν διάβασα ότι μια μερίδα συνανθρώπων μας, ευτυχώς μικρή, κυνικά δικαιολόγησε το χαμό, των χιλιάδων μεταναστών.

Παρόλο που αυτά τα άτομα με το ρατσιστικό μίσος είναι ελάχιστα, βρίσκουν βήμα στα καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας και φαίνεται ότι κατέχουν καίριες θέσεις στο μηχανισμό του συστήματος.

Αντικομμουνισμός δεν είναι μόνον η κρυψώνα του αμόρφωτου…..


Το σαρδόνιο γέλιο των χορτασμένων, είναι το άλλοθι των δειλών, το αλάτι των άνοστων επαναστατών, το επιχείρημα των άσχετων και ανίδεων, είναι η καταφυγή των αναθεωρητών της ανάγκης και υποχρέωσης για αντίσταση και αγώνα, τον χρησιμοποιούν όσοι φτύνουν εκεί που πρώτα έτρωγαν.
Αντικομμουνισμός είναι η δόλια βρώμικη τακτική σπίλωσης όσων  παλεύουν να τελειώσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι η τροχοπέδη στην εξέγερση των καταπιεσμένων, των αδικημένων, είναι το κερασάκι του φασισμού.
Είναι η μέθοδος ανέλιξης όσων δεν έχουν  τη λύσσα να παλέψουν για να γίνουν αφεντικά στη θέση των αφεντικών και προτιμούν τη θέση των κλακαδόρων. Επομένως αντικομμουνιστές είναι και εκείνοι που θα ‘θελαν, αλλά δε μπορούν να βρίσκονται στη θέση των εκμεταλλευτών, στη θέση όσων αξιοποιούν την εργασία άλλων ανθρώπων για το δικό τους συμφέρον.

Ξεσηκωμός: Τώρα ή Ποτέ

Τα Μνημόνια έφεραν τη Χρεοκοπία.
Την Εξαθλίωση και Υποταγή.
Τον Εξαπονδρισμό και τη Λεηλασία...
 

Η Αριστερά λούζεται!!

Το σημερινό μήνυμα/διαπίστωση είναι απλό.
Σύντομο και...καταγγελτικό. Αρκετά αφοριστικό.
 
 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σήμερα όσο ποτέ έχουμε ανάγκη την ανάπτυξη κοινών αγώνων και της έκφρασης της διεθνιστικής ταξικής αλληλεγγύης μας. Τώρα, που η καπιταλιστική κρίση οξύνεται και προβάλλεται ως αιτία και αφορμή για τη βίαιη επίθεση στα εργατικά δικαιώματα. Σε ολόκληρη τη Βαλκανική χερσόνησο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη η Ε.Ε., το ΔΝΤ και τα αστικά κράτη διαμορφώνουν ένα τοπίο εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα. Ακολουθεί η καταπάτηση των λαϊκών ελευθεριών, οι τρομονόμοι, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η θεσμοθέτηση της καταστολής του εσωτερικού εχθρού –λαού ακόμη και από τον στρατό. Αυτός είναι ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.

Η Παρτακιάδα της ελληνικής μεγαλοαστικής τάξης

Τα παρακάτω αποσπάσματα μας δείχνουν ξεκάθαρα την πλήρη αδιαφορία της ελληνικής μεγαλο-αστικής τάξης από καταβολής του σύγχρονου ελληνικού κράτους, τόσο για το ίδιο το κράτος που την συντηρούσε, όσο και για το λαό του. Μία άρχουσα τάξη, παρασιτική και εξαιρετικά απαιτητική και σπάταλη. 

Τα παρακάτω αποσπάσματα μας δείχνουν ξεκάθαρα την πλήρη αδιαφορία της ελληνικής μεγαλο-αστικής τάξης από καταβολής του σύγχρονου ελληνικού κράτους, τόσο για το ίδιο το κράτος που την συντηρούσε, όσο και για το λαό του. Μία άρχουσα τάξη, παρασιτική και εξαιρετικά απαιτητική και σπάταλη. Διαπλεκόμενη με μία πολιτική ιεραρχία και με κανένα ενδιαφέρον για την οικονομική ανόρθωση της χώρας. Στόχος η εξασφάλιση των προνομίων και η απορρόφηση της κατά καίρους ξένης οικονομικής βοήθειας προς ίδιον όφελος και συμφέρον. Πολλοί εκ των μελών της έκαναν μεγάλες περιουσίες στη κατοχή είτε σαν συνεργάτες των Ναζί κατακτητών, είτε σαν μαυραγορίτες.

70 χρόνια από τον θανατερό χειμώνα 1941 – 42: Το Εργατικό ΕΑΜ ενάντια στην πείνα

του Λέανδρου Μπόλαρη
 Το χειμώνα του 1941-1942 η σημερινή πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Κοτζιά) έγινε χώρος ταφής εκείνων που είχαν χάσει τη ζωή τους από την πείνα. Οι σχάρες των φρεατίων εξαερισμού του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου καλύπτονταν από νεκρούς άστεγους που προσπαθούσαν να βρουν λίγη ζεστασιά στις παγωμένες νύχτες. Ανθρωποι κατέρρρεαν στη μέση του δρόμου από την εξάντληση. Τα κάρα του δήμου μάζευαν νεκρούς παρατημένους στους δρόμους. Οι περισσότεροι θάβονταν ανώνυμοι, οι δικοί τους δεν δήλωναν το θάνατό τους για να κρατήσουν τα δελτία τροφίμων. Αυτός ο χειμώνας της πείνας και του θανάτου έχει χαραχτεί βαθιά στη συλλογική μνήμη μέχρι σήμερα.
 Η πείνα και η θανατερή σοδειά της δεν ήταν συνέπεια φυσικής καταστροφής. Ήταν το αποτέλεσμα του συνδυασμού των δυο τεράτων που γέννησε η κρίση του καπιταλισμού: του πολέμου και του φασισμού.

Νοσταλγοί της δικτατορίας, υπερεθνικισμός και ένοπλες δυνάμεις

Βαθύ Κόκκινο
Μία είδηση που εντυπωσίασε τις τελευταίες  ημέρες του Νοέμβρη, παράλληλα με τα της κρίσης, είναι η συμπεριφορά του Αρχηγού και μερίδας των Ευέλπιδων κατά τον εορτασμό της σχολής τους στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο νέος αυτός παρότρυνε (κατά τις εφημερίδες) και τραγουδήθηκε ο ύμνος της χούντας μετά το τέλος της εκδήλωσης αφού αναχώρησαν αξιωματικοί, αλλοδαποί και Κύπριοι ευέλπιδες. Νωρίτερα είχε δώσει εντολή «να κατεβεί αυτή η μπούρδα» δηλαδή η εικόνα του Πολυτεχνείου ενώ σημείωσε πως «η επανάσταση της 21ης Απριλίου έχει διαστρεβλωθεί».

Η εστίαση των δημοσιευμάτων «σε χουντοσταγονίδια» στο στράτευμα ήταν, νομίζουμε, ανεπαρκής. Με τον τρόπο αυτόν περιορίζεται το πρόβλημα στην ύπαρξη κάποιων νοσταλγών της χούντας που εν προκειμένω ήταν και αγέννητοι επί δικτατορίας. Δεν αναρωτιούνται πώς οι φοιτούντες στην σχολή γνωρίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι-ύμνο της χούντας. Γεγονός που σημαίνει πως έχει κατ’ επανάληψιν τραγουδηθεί. 

Βουλευτές στα νύχια της... Γκεστάπο!


Σοκ προκαλεί στην υπόλοιπη Ευρώπη η είδηση ότι ο ολοκληρωτικός χαρακτήρας του κράτους στη Γερμανία έχει οδηγήσει στο σημείο οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας να παρακολουθούν ως «υπόπτους ανατρεπτικής δράσης» 27... βουλευτές (!!!) της Αριστεράς στην ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας και 11 ακόμη βουλευτές του ίδιου κόμματος σε τοπικά κοινοβούλια. Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθεί η σύγχρονη «Γκεστάπο» (η οποία σήμερα ονομάζεται Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος - B7V) συμπεριλαμβάνονται η πρόεδρος του κόμματος Αριστερά Γκεζίνε Λετς, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Γκρέγκορ Γκίζι, η αντιπρόεδρος της Βουλής Πέτρα Πάου, μέχρι και ο Στέφεν Μπόχαν που είναι μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής ελέγχου των... γερμανικών μυστικών υπηρεσιών!!!

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Συνέντευξη του δημοσιογράφου Νίκου Kατζηλάκη στον Κώστα Συλιγάρδο και στην εκπομπή "πρώτη θέση" του tv creta

στην 
συνέντευξη αναλύονται τα σχέδια για μια ενωμένη Ευρώπη από την ναζιστική γερμανια,οπου μεταξύ άλλων σχεδίαζαν ενωμένη κεντρική τράπεζα στην φρανκφουρτη,κοινη αγορά κ.ά. και επίσης την προσπάθεια των κεφαλαιούχων Γερμανών για την επανασύσταση της ναζιστικής αυτοκρατορίας με οικονομικά μέσα μετά την λήξη του β΄παγκοσμιου πολέμου και την διαπλοκή μεταξύ ναζιστικού κόμματος και μεγαλοβιομηχάνων της δύσης.


Νigel Farage:Απεγνωσμένοι άνθρωποι..κάνουν απεγνωσμένες πράξεις

Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, τι είπε ο Βρετανός ευρωβουλευτής Niegel Farage, σήμερα στην Ευρωβουλή για την πρόταση της Γερμανίας, την Ελλάδα και την κρίση.
Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αυτά που είπε δεν τα έχουν πει ούτε Έλληνες βουλευτές στο κοινοβούλιο.