#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Αναρχικός.....

Aνακοίνωση​-καταγγελί​α της Αντιεξουσι​αστικής Κίνησης Αθήνας

Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής ...υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.
  Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.

Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.

Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.

Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.

Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.

Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.


Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας"
 Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη.

«20.10.2011: Αντί για μέρα νίκης, νύχτα πένθους»

«Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής συμμετέχει στον πόνο των οικείων και των συντρόφων του οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη, στελέχους του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, που έχασε τη ζωή του στη μάχη για την κοινωνική πρόοδο. Έχει πια τη δική του θέση στο μαρτυρολόγιο του αγώνα της εργατικής τάξης. Εκφράζει τη συμπαράστασή του για την απρόκλητη βία που υπέστησαν, στους δεκάδες αγωνιστές του ΚΚΕ, αλλά και σε όσους από άλλες οργανώσεις προσέτρεξαν με αυταπάρνηση στην καυτή ζώνη για να αποσοβήσουν αυτό που έβλεπαν ως αδελφοκτόνο σύγκρουση ανάμεσα σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές...
 
Ταυτόχρονα θέλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
 
Πρώτο: Η κυβέρνηση φέρει εγκληματικές ευθύνες γιατί με την πολιτική της οδηγεί την κοινωνία στη διάλυση, φέρνει στην επιφάνεια τις πιο άγριες δυνάμεις της κοινωνίας, καλλιεργεί τον φθόνο, οδηγεί σε γενίκευση και κλιμάκωση της βίας. Φέρνει βαριές ευθύνες, που κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη, γιατί με την επιμονή της στη χρήση χημικών, παρά τις επισημάνσεις των ιατρικών φορέων, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο διαδηλωτών. Σήμερα ακούσαμε «ένα χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου».

Κατ' ουσίαν δολοφονήθηκε...

Νεκρός ένας διαδηλωτής

Νέα επιχείρηση διάλυσης της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα από ΜΑΤ και παρακρατικούς - προβοκάτορες!


Δεκάδες τραυματίες, εκ των οποίων δύο σοβαρά!


Από την Iskra


Η τραγική είδηση του θανάτου ενός 53χρονου διαδηλωτή συγκλόνισε όλο τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα όσους συμμετείχαν στη σημερινή (20.10) μεγαλειώδη διαδήλωση της δεύτερης ημέρας της 48ωρης Γενικής Απεργίας.


Ο διαδηλωτής, που στην ουσία «δολοφονήθηκε», διακομίστηκε από το χώρο της συγκέντρωσης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο άτυχος 53χρονος δεν είχε σφυγμό. Δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψής του απέβησαν άκαρπες.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί ο άτυχος 53χρονος διαδηλωτής ήταν μέλος του ΠΑΜΕ, και αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, το «έμμεσο» θύμα της σημερινής δολοφονικής επίθεσης των κουκουλοφόρων προβοκατόρων, υπό τα όμματα των ΜΑΤ, εναντίον του ΠΑΜΕ.

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας

Στη μαύρη επέτειο των δύο ετών από την έναρξη της 'ελληνικής κρίσης' τα στοιχεία για την οικονομία της Ελλάδας είναι τόσο δραματικά χειρότερα απ' ότι πριν την κρίση που μπορεί κανείς να κάνει λόγο για δύο εντελώς διαφορετικές χώρες.

Με βάση τα όσα μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά από τα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ, τον Οκτώβριο του 2009 η Ελλάδα αποφάσιζε, ήδη, την προσφυγή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ώστε να προετοιμαστεί ένα σχέδιο 'διάσωσης' της. Λίγους μήνες αργότερα το σχέδιο 'διάσωσης' είχε καταρτιστεί και η Ελλάδα υπέγραψε το Μνημόνιο με την Τρόικα το οποίο θα έλυνε τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και θα άνοιγε το δρόμο της ανάπτυξης εντός δύο με τριών ετών. Σήμερα, γνωρίζουμε πως η Ελλάδα όχι μόνο δε σώθηκε αλλά βούλιαξε σε μία βαθιά ύφεση, ενώ υπέστη δραματική χρηματοπιστωτική, χρηματιστηριακή, τραπεζική και κοινωνική βλάβη.


Αποτελεί, ωστόσο, αυτό μία έκπληξη; Καταρτίστηκε πράγματι ένα σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας το οποίο απλά δεν εφαρμόστηκε σωστά και έτσι δεν πέτυχε; Η απάντηση την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω είναι, μάλλον, αρνητική. Μία σειρά στοιχείων δείχνουν πως στην πραγματικότητα μπορεί να υπήρξε οτιδήποτε άλλο πέρα από ένα σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας.

Χωρίς τέλος τα επεισόδια (Βίντεο)

Ενώ μέσα στο κοινοβούλιο τους ο κοινοβουλευτικός θίασος της εθελόδουλης μνημονιακής κυβέρνησης ετοιμάζεται να ψηφίσει τον αφανισμό του εργαζόμενου ελληνικού λαού και των λαϊκών στρωμάτων, η ατμόσφαιρα στους γύρο δρόμους γύρω απ’ την βουλή είναι εκρηκτική. Μάχες σώμα με σώμα, χημικά, δακρυγόνα και μολότοφ δείχνουν σκηνικό πολέμου. Το βίντεο από τα δελτία Αλφα και Αλτερ.

Δήλωση της Κατσέλη μετά τη διαγραφή της...

Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Από τη δική μου τη μεριά θέλω να δηλώσω ότι ήμουν και είμαι ΠΑΣΟΚ και έχω στηρίξει με όλες μου τις δυνάμεις την κυβέρνηση.
Για μένα όμως, θέματα αρχών και συνέπειας, ιδιαίτερα για ζητήματα που έχω...
 προσωπικά χειριστεί και γνωρίζω, είναι αδιαπραγμάτευτα.
Για αυτό δεν μπορώ να συναινέσω στην αποδόμηση θεσμών που διασφαλίζουν εργασιακά δικαιώματα και είναι πυλώνες της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους.
 
πούτσες μπλε και πράσινα άλογα... τι έκανες όλον τον καιρό (τον κακό σου τον καιρό δηλαδή) στο υπουργείο... τα κελεύσματα τις τρόικας υπέγραφες...!!!
gregor der grieche 

 

Κατοχική κυβέρνηση με τη βούλα της Ευρώπης

thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Έρχονται οι νέοι κυβερνήτες. Λίγος χρόνος μας χωρίζει από τη μαζική έλευση των εκατοντάδων επιτηρητων που θα αναλάβουν επισήμωςκυβερνητικά καθήκοντα – ως «μέρος της εκτελεστικής εξουσίας». Κι όμως, στο πολιτικό μας σύστημα δεν κουνιέται φύλλο. Μόνος καημός οι εκλογές. Για να εκλέξουμε όμως τι ακριβώς;
● Ποια ουσιαστική αρμοδιότητα θα έχει οποιαδήποτε μελλοντική ελληνική κυβέρνηση – είτε ύστερα από εκλογές είτε ύστερα από μια πολιτική συμφωνία κορυφής;
● Ποιος ελληνικός πολιτικός σχηματισμός αποδέχεται να κατέχει κατ’ όνομα και μόνον μια εξουσία η οποία εκ των πραγμάτων θα έχει καταργηθεί χωρίς καμιά λαϊκή νομιμοποίηση;
● Ποιο πολιτικό κόμμα θα ζητήσει την ψήφο των Ελλήνων για να βρίσκεται σε ένα ακυρωμένο – και επί της ουσίας καταργημένο – κοινοβούλιο, του οποίου οι αποφάσεις θα υπαγορεύονται από τις Βρυξέλλες, τη Φρανκφούρτη και το Βερολίνο;

Αν θέλεις να λέγεσαι 'Ανθρωπος...Τάσου Λειβαδίτη ποίηση...
Κώστα Καζάκου φωνή...
 


 

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΑΝΑΧΩΡΗΤΙΣΜΟΣ ή ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ;

Μήπως οι βουλευτές της «αριστεράς» έχουν μια ύστατη ευκαιρία να διασώσουν την τιμή τους, αν έχει απομείνει κάτι τέτοιο, και ενδεχομένως το λαό, αποχωρώντας από το κατ’ επίφαση κοινοβούλιο, το οποίο αποτελεί ένα μηχανισμό νομιμοποίησης των αλλεπάλληλων μέτρων εξανδραποδισμού του ελληνικού λαού χωρίς διακρίσεις και κανένα έλεος; Όταν καλούν τους εργαζόμενους να απεργήσουν γνωρίζοντας ότι το καθεστώς δεν υποχωρεί γιατί είναι μια καινούργια πρωτόγνωρη στη χώρα κατοχική δικτατορία, τι ακριβώς επιδιώκουν παραμένοντας στην αίθουσα αυτή που έχει μεταβληθεί σε αίθουσα του αίσχους; Οι ρητορικές αντιπολιτευτικές κορώνες έχουν πια καμιά σημασία σήμερα; Έχουν άραγε την εντύπωση ότι η ραγδαία φτωχοποίηση του λαού θα τους ευνοήσει, προσφέροντάς τους μελλοντικούς ψήφους, από τους απελπισμένους, απόκληρους της ερημοποιημένης κοινωνίας; Τους βλέπω να κάνουν με άνεση τις φιλολαϊκές αναλύσεις τους για να πέσει η κυβέρνηση, αλλά οι ίδιοι δεν κάνουν κάτι έμπρακτο για να προωθήσουν την πτώση.
Αναρωτιέμαι μήπως είμαι ένας αιθεροβάμων; Ακούγοντας την ηγέτιδα του Κομμουνιστικού Κόμματος που δήλωσε αμέριμνα σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «χρειάζεται άμεσα να γίνουν εκλογές και τα   δύο κόμματα – (σημ.: εννοείται της εξουσίας ) - να βγούν κουρεμένα γουλί, αλλά αυτό θα γίνει μόνο από το λαό, το ΚΚΕ δεν μπορεί να κάνει τίποτε γι’ αυτό από μόνο του», τείνω να το πιστέψω.

OI KAΡΥΑΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;           
 
 
 
 
η μηπως    
οι στηλοβατες της    
Δημοκρατιας τους;

http://anarhogatoulis.blogspot.com/

1 ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΠάλι οι εργαζόμενοι, πάλι κομμουνιστές πληρώνουν με αίμα την εγκληματική αντεργατική πολιτική μιας κυβέρνησης πλουτοκρατών

---ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ---
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MARFIN ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΝΑΣ 53ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩN ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ.
-Ο 53 ΧΡΟΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ!!!!-
- Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗ MARFIN ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.-
-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ-
Από το "prezatv"

Η αθλιότητα μιάς Γουρούνας.
Πριν από λίγο τελείωσε στη Βουλή την ομιλία της η κυρία Βάσω
Παπανδρέου.
Ιστορικό στέλεχος. Ολων των υπουργείων, όλων των "τάσεων".
"Σοσιαλίστρια" με τον Αντρέα, "εκσυγχρονίστρια" με τον Σημίτη, 
"πατριώτισσα" με τον Γιωργάκη. 
Εθνικοσοσιαλίστρια. ΟΛΑ σε ένα. 
   - Ψήφισε τη "σωτηρία" μας με την πρώτη δόση του δανείου.
Είχε λάβει διαβεβαιώσεις αρμοδίως πως η Ελλάς...χρεωκοπεί σε
περίπτωση καταψήφισης του Μνημονίου...
  Ξαναψήφισε υπέρ της "σωτηρίας" μας με την πέμπτη δόση του
δανείου όταν ισχυρίζονταν (κλαίουσα-οδυρόμενη-απελπισμένη)
πως "δεν είμαι έτοιμη να πάρω στις πλάτες μου την ευθύνη μιας
ενδεχόμενης χρεωκοπίας" σε περίπτωση καταψήφισης του Μεσο-
μακροπόθεσμου...

Το τίμημα.


Χιλιάδες Λαού βγήκαν χτες στους Δρόμους. Σε όλη την Ελλάδα.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, επαγγελματίες, συνταξιούχοι. Νέοι, γέροι.

Τα Θύματα. Οι πραγματικοί Πατριώτες.

Αυτοί που πληρώνουν την Κρίση.

Την Κρίση που δημιούργησαν οι...'Αλλοι. 

  - Την ίδια ώρα στη Βουλή...154 Γουρούνια στοιχίζονταν το ένα 
πίσω 
από το άλλο...
Διαγωνίζονταν σε κορώνες "πατριωτικές" και "φιλολαϊκές"...

Κατέθεταν ηλίθιες "βελτιωτικές προτάσεις" σε ένα νεοφιλελεύθερο,

το πιο Βάρβαρο μετα
πολεμικό πολυνομοσχέδιο...
Απαριθμούσαν ως παπαγάλοι τα "πρέπει" και τα "θα" που δεν υλο-

ποίησαν (από επιλογή) τόσα χρόνια που κυβερνούν...

Υποκριτικά. Με θράσος

  - Την ώρα που εκατομμύρια Ελλήνων καταθέτουν το Αίμα τους για
την πουτάνα τη "σωτηρία" (που δεν ήρθε ακόμη και δεν θαρθεί με

καμία "δόση")...
ο ΑρχιΣφαγέας Παπαντρέας ζητούσε από τα 154
Γουρούνια να 
ενισχύσουν τη "διαπραγματευτική θέση" του, εν όψει 
της συνόδου κορυφής 
της 23/10, ψηφίζοντας την πρόσθετη Βαρ-
βα
ρότητα του πολυνομοσχέδιου.

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους

Και σήμερα όλοι στους δρόμους (Βίντεο)

Και σήμερα όλοι στους δρόμους. Εργατική εξέγερση για να πέσει η χούντα ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε-ΔΝΤ. Είναι φανερό ότι το μήνυμα που πήρε η εθελόδουλη κυβέρνηση από τις χθεσινές μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα την έχει πανικοβάλλει. «Ξυπνάει ο γίγαντας τώρα λαός και σπάει δεσμά κι αλυσίδες». (Το βίντεο που παραθέτουμε από την ιστοσελίδα του Γιώργου Σαρρή είναι πολύ χαρακτηριστικό).

Και σήμερα με την ίδια μαζικότητα την ίδια δυναμική να πλημυρίσουμε τους δρόμους. Τα κυβερνητικά πρεζόνια της εξουσίας το έχουν καταλάβει ότι οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία δεν περνάει πια στον Ελληνικό λαό. Αυτό όμως δεν αρκεί. Μόνοι τους δεν πρόκειται να φύγουν.

Γεια σου ρε Νίνα!!! (Βίντεο)

Το κανόνι της εκπαιδευτικού Νίνας Γεωργιάδου ξαναβρόντησε από την Κάλυμνο!
Ούτε πέντε λεπτά δεν χρειάστηκαν για έναν υποδειγματικό πολιτικό λόγο που ξετινάζει κάθε συνείδηση, ακόμα και τις θεωρούμενες (ή και επιλεγόμενες) "επαναστατικές".

Αυτό το βίντεο δεν κάνει να το προσπεράσετε.

Η εικόνα της ημέρας...

Ο ρόζ πάνθηρ

Πολύ καλύτερο από μολότοφ ... Νομίζω;
Εντρέπομαι πολύ διότι εγκλωβίστηκα δύο φορές, ωσάν αρχάριος, μία στην Σίνα και μία στο μέσον της Ακαδημίας οπότε και έφαγα το δακρυγόνο τις αρκούδας. Ήμασταν μια φιλική παρέα από καμιά εφτακοσαριά χιλιάδες κολλητούς ...
Δείτε ποιος δώρισε στην ΕΛ.ΑΣ. το ένα από τα φορτηγά που κουβαλάνε το σιδερένιο φράχτη στη Βουλή

Και εκεί που λέγαμε πως δεν υπάρχουν πια εθνικοί ευεργέτες διαψευστήκαμε οικτρά σήμερα το μεσημέρι.
 
Βέβαια μη φανταστείτε πως ανακαλύψαμε καμία δωρεά για νοσοκομείο,γηροκομείο,ορφανοτροφείο ή άλλο ευαγές ίδρυμα.
Οχι,όχι τέτοια ταπεινή προσφορά...

Και εκεί που λέγαμε πως δεν υπάρχουν πια εθνικοί ευεργέτες διαψευστήκαμε οικτρά σήμερα το μεσημέρι.Βέβαια μη φανταστείτε πως ανακαλύψαμε καμία δωρεά για νοσοκομείο,γηροκομείο,ορφανοτροφείο ή άλλο ευαγές ίδρυμα.Οχι,όχι τέτοια ταπεινή προσφορά.
Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι αυτό που δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία το ένα από τα δύο φορτηγά που μεταφέρουν τα τρέιλερ με το σιδερένιο φράχτη,ο οποίος τοποθετείται κάθετα στη Βασιλίσσης Σοφίας για να προστατεύει τους εθνοπατέρες μας από τον εχθρό λαό!
Δείτε τη σχετική πινακίδα στο πίσω δεξιό μέρος της καρότσας του υπ’  αριθμόν ΕΑ 24620 φορτηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (κάντε μεγέθυνση στις εικόνες και δείτε το ιδίοις όμμασι).
Πάνω στο σιδερένιο φράχτη δεν υπάρχει καμία πινακίδα,δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως κι αυτός είναι δωρεά του συγκεκριμένου ιδρύματος.
Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (www.SNF.org) είναι διεθνής κοινωφελής οργανισμός, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας,όπως αναφέρει το ίδιο,(που κολλάει η δωρεά του φορτηγού στην Αστυνομία;)  και πουθενά δεν αναγράφεται στησελίδα των δωρεοδόχων του η ΕΛ.ΑΣ. ή το υπουργείο Προπ-Πο.
Γιατί άραγε;
 


Να τελειώνουμε με δαύτους, πριν χαρίσουν τα κλειδιά στους Γερμανούς

http://2.bp.blogspot.com/-QvaDagPUviI/Tp6hfg-PHnI/AAAAAAAAC50/DBVm_QXNpCM/s1600/01.JPG
Από την προηγούμενη τραγικοκωμική ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου μέχρι σήμερα το μόνο ίσως «καλό» που συνέβη είναι ότι η κυβέρνηση – μη μπορώντας να κάνει κι αλλιώς – μόνη της συνέτριψε το επιχείρημα περί «συντεχνιών» ανοίγοντας πυρ σε ολόκληρη την κοινωνία χωρίς εξαιρέσεις. Όλη η κοινωνία έχει καταστεί μια «συντεχνία» που καλείται να πληρώσει με αίμα το προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο για το οποίο ο πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές του κόμματός του ότι «κάθε άρθρο του αποτελεί μια δέσμευση προς τους εταίρους».  Σε ποιο «πόλεμο» κάλεσε λοιπόν τους βουλευτές ν‘ αντέξουν; 
Στον πόλεμο με αυτούς που τους ανέδειξαν, με αυτούς που...
 σύμφωνα με τον πρωθυπουργό σήμερα διαλύουν τη χώρα. Ώστε να μην μπορεί αυτή να πιάσει μια τιμή της προκοπής στο παζάρι των ευρωπαίων που την έσυρε για (ξε)πούλημα.
Έτσι, την ώρα που ο πρωθυπουργός καλεί τους βουλευτές του να ψηφίσουν το πιο τραγικό νομοσχέδιο στην ιστορία της χώρας, ώστε στην διαπραγμάτευση του Σαββατοκύριακου να «διαπραγματευτεί» καταθέτοντας ως όπλο (!) – ο μέγας διπλωμάτης – την μέγιστη πίεση της  απόλυτης συμφωνίας της κυβέρνησής του με τις επιταγές της τρόικας, η κοινωνία πλέον σύσσωμη βγαίνει στο δρόμο.

Μετά από 110 Χιλιόμετρα

Το βίντεο που παραθέτουμε μας το έστειλε ένα μπλοκ που έχουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Το κείμενο που το συνοδεύει αναφέρει: "Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Καλοφύρης τερμάτισε πρώτος στον υπερμαραθώνιο βουνού VFT 2011 στο Παρανέστι Δράμας τρέχοντας 110 χιλιόμετρα σε 10 ώρες και 47 λεπτά και μας αποστόμωσε όλους με αυτά που είπε".Βαθυ κοκκινο