#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Εν όψει και της αυριανής παγκόσμιας ημέρας κινητοποιήσεων, στην Ιταλία μπούκαραν σήμερα στα γραφεία της Goldman Sachs

Κινητοποιήσεις και στην Ιταλία σήμερα, με το zerohedge να κάνει λόγο για 10.000 νεολαίους να έχουν βγει στο δρόμο, εναντίον των περικοπών στην εκπαίδευση, αλλά και των γενικότερων πολιτικών "λιτότητας" που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι.

Η πολιτική κατάσταση βέβαια στην Ιταλία είναι πολύ προβληματική κατά τη γνώμη μου σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, διότι ουσιαστικά ο Μπερλουσκόνι παίζει "χωρίς αντίπαλο". Όσο λοιπόν και αν ο Μπερλουσκόνι, κλέβει, κοροιδεύει και κάνει και κανά όργιο άμα λάχει, δεν υπάρχει καμία οργανωμένη λαική πολιτική δύναμη που να τον απειλεί. Η αριστερά στην Ιταλία, που κάποτε ήταν υπολογίσιμη δύναμη, τώρα έχει "ξεδοντιαστεί", και όσο οι κινητοποιήσεις δε γεννούν και μια συνολική πολιτική λύση, πέρα από διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων, οι Μπερλουσκόνιδες θα αλωνίζουν.

Να πέσει τώρα η κυβέρνηση των νέων ΤσολάκογλουΠροκήρυξη της Κίνησης Πολιτών Άρδην για τις κινητοποιήσεις της 15ης Οκτωβρίου.

Η επόμενη εβδομάδα, είναι η εβδομάδα της μεγάλης μάχης που θα δώσει ο ελληνικός λαός για την υπεράσπιση της ελληνικής πολιτείας, του δημόσιου και εθνικού πλούτου. Μια μάχη για την υπεράσπιση της ελευθερίας της ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειάς μας.
Η κυβέρνηση των νέων Τσολάκογλου τα παίζει όλα για όλα. Τα ληστρικά πολυνομοσχέδια (φορολογικό, μισθοί, συντάξεις, έκτακτες εισφορές, κατάργηση κοινωνικής πρόνοιας, ιδιωτικοποιήσεις) θα μας εξαθλιώσουν και θα φέρουν την οικονομία, την κοινωνία και την χώρα στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής. Γι’ αυτό και η ανατροπή τους είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για όλους μας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 


Πολιτική αστάθεια straight ahead

Πριν από λίγο στις ειδήσεις του Αλτερ, οι αναλυτές της πολιτικής κατάστασης (από μια άποψη μας δίνουν και χρήσιμες πληροφορίες) και δη, η Κάτια Μακρή που στολίσαμε σε προηγούμενο ποστ, έκανε την εκτίμηση: 
 
"Το ΠΑΣΟΚ έχει εξαντληθεί, έχει κουραστεί απ' τη διακυβέρνηση και τα μέτρα που αναγκάζεται να πάρει, απ' την άλλη η ΝΔ δεν δείχνει να έχει διάθεση να αναλάβει τα ηνία. Αλλά ούτε και δεν έχουν διάθεση να συνεργαστούν! [...] 
 
Μετά τη σύνοδο κορυφής θα έχουμε σίγουρα πολιτικές εξελίξεις, θα πάμε σε εκλογές"

Αυτά, όταν τα λέει η αστική δημοσιογραφία που έχει άκρες στα μεγάλα κόμματα και παίρνουν πληροφορίες από πρώτο χέρι, πάει να πει, ότι το λενινιστικό κριτήριο "οι κάτω δεν θέλουν και οι πάνω δεν μπορούν" εκπληρώνεται
 
Ας είμαστε προσεχτικοί και υπομονετικοί.
 
Η επαναστατική κατάσταση προϋποθέτει και οργάνωση των μαζών μεγαλύτερη απ' ότι συνήθως, κάτι το οποίο δεν το πετύχαμε ακόμα σαν μαζικό λαϊκό κίνημα.

Η κατάσταση γι' αυτούς δεν θα καλυτερέψει, θα πάει προς το χειρότερο. 
Τώρα που είναι σε φάση σχετικής αδυναμίας, εμείς πρέπει να κάνουμε τα εξής τρία (που λέει κι ο TRASH):
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(A, ξέχασα κι ένα τέταρτο:
ΟΡΓΑΝΩΣΗ!)
 
http://redflyplanet.blogspot.com/

Τα κωλοπαιδα της ΠΑΣΠ...Οδηγίες για γενικές συνελεύσεις

Έτσι για να ξεμπροστιάζονται τα κωλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ ....για μία ακόμα φορά μπάς και πάρουν κάποιοι χαμπάρι τί καπνό φουμάρουν Ούτε στις σχολές ούτε πουθενά τσακίστε πασπίτες,δαπίτες και φυτά!!!

 indymedia
http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Είναι γνωστό το πώς η δεξιά παραχάραξε την ιστορία και πως τα ξερονήσια τα βάπτισε παρθενώνες.
Το σύστημα ακόμα προσπαθεί να σβήσει τις μνήμες του λαού και να καθαιρέσει από τη συνείδηση του κόσμου τον αρχηγό του ΕΛΑΣ τον Άρη Βελουχιώτη. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει ο δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με την Ν.Δ. και όπως ακούγεται πιθανός υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές Γ.ΣΑΓΙΑΣ.
Ο γνωστός κ.Σαγιάς,για τις πολιτικές του απόψεις ,κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση με θέμα “ Πρόταση φιλοτέχνησης και τοποθέτησης έφιππου ανδριάντα του στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα στην πλα

τεία της Λαμίας” δηλαδή δίπλα από το άγαλμα του αρχικαπετάνιου Άρη. 
Ο Άρης τιμάται στην Λάμία και σε όλη την Ελλάδα γιατί καθάρισε τα βουνά από τους κατακτητές, έδιωξε τους ντόπιους συνεργάτες τους και έφερε ένα νέο κοινωνικό σύστημα στα βουνά . Ταυτόχρονα με την απελευθέρωση τον ένοιαζε και η λαοκρατία, η κοινωνική αλλαγή και το κατάφερε! Δεν συνεργάστηκε ποτέ με τους ξένους ούτε τους είχε εμπιστοσύνη γιατί τον ενδιέφερε η ανεξαρτησία. Δεν θυσίασε ούτε στιγμή τις ιδέες του και το απέδειξε πηγαίνοντας κόντρα ακόμα και στο κόμμα του που υπέγραψε την προδοτική συμφωνία της Βάρκιζας. Ήταν ένας γνήσιος επαναστάτης! 
Από την άλλη ο Ναπολέων Ζέρβας, φιλοβασιλικός και συνεργάτης των Άγγλων , ο άνθρωπος που έκανε ανακωχή με τους Γερμανούς για να χτυπήσει τον ΕΛΑΣ. Ο κ. Σαγιάς λέει πως ο Ζέρβας ήταν ελευθερωτής, ο άνθρωπος που δημιούργησε την ελεύθερη ορεινή Ελλάδα…. Ψέματα!!! Ο Ζέρβας πάλευε με εξοπλισμό και λεφτά των Άγγλων. Ήθελε να παραδώσει την κοινωνία στους Άγγλους και να φέρει πίσω τον Βασιλιά . Ήρωας ίσως είναι για τους ακροδεξιούς που ονειρεύονται χούντες.
Για όλους τους υπόλοιπους ο πραγματικός αγωνιστής είναι ο Άρης κύριε Σαγιά. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά η παραχάραξη της ιστορίας δεν θα περάσει!!! 
Υ.Γ. Στις 18 Οκτωβρίου γιορτάζει η πόλη της Λαμίας την απελευθέρωση της . Απελευθέρωση για την οποία αγωνίστηκε ο ΕΛΑΣ και έδωσαν το αίμα τους κάποιοι άνθρωποι. Ο Δήμος Λαμιέων αποσιωπά αυτό το γεγονός και τονίζει μόνο την θρησκευτική εορτή του Αγίου Λουκά.

Κύριοι το σχέδιο σας για "διόρθωση" της ιστορίας δεν θα περάσει!!!
                             
 Βάρκιζα Τέλος!!!


http://epitropesdiodiastop.blogspot.com
 


 

Καστανίδης - Παπαδόπουλος (Βίντεο)

Το βίντεο που φτιάξαμε στηρίχτηκε στους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». 

Αρχικά πήραμε το βίντεο που έχουν στην ιστοσελίδα τους και μας δείχνει την συμπεριφορά που είχε ο Χάρης Καστανίδης όταν το κόμμα του βρισκόταν στην αντιπολίτευση και αυτός ήταν ένας απλός βουλευτής.

Στην συνέχεια προσθέσαμε σ’ αυτό την στάση που επιδεικνύει ο σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης απέναντι στους εργαζομένους του ΟΤΑ που απεργούν αυτές τις μέρες. 


Και εδώ θέλουμε να πούμε ότι είναι απολύτως πετυχημένη η ταύτιση που γίνεται του Καστανίδη με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.Διαγγέλματα Πολέμου...

ρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές 
και ο ελληνικός λαός θέλει αυτές τις αλλαγές
 όσο επώδυνες και αν είναι.."

Από τις Βρυξέλες, από τη Φρανκφούρτη, από την Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη, απ' όπου βρέθηκαν οι δοσίλογοι ολετήρες και πάντα μέσα από τις οθόνες, μας κήρυξαν χθές επίσημα πια τον πόλεμο. Έβγαλαν τις μάσκες, αχρείαστες πλέον. Προμήνυμα και όρκος εσχάτης αφοσίωσής των στο καθήκον που τούς ανέθεσαν τα αφεντικά τους. Την μέχρις εσχάτων εξόντωσή μας.

ή εσείς ή Εμείς μάς διαμήνυσαν και μάς διαμηνύουν κάθε λεπτό μέσα από τα επτάτοιχα φρούριά τους, περικυκλωμένα από επτάτοιχα αποσπάσματα ασπιδοφόρων φρουρών.

 ή εσείς ή Εμείς, οι αγορές, οι τοκογλύφοι, τα όρνεα, τα λαμόγια, οι υποτακτικοί. Οι τράπεζες θα σωθούν, οι δανειστές θα σας γδύσουν, βιομήχανοι, εργολάβοι και επενδυτές θα αρπάξουν τη χώρα, οικόπεδο-φάμπρικα για τα ανομολόγητα σχέδιά μας.

Οικόπεδο και αποικία και φάμπρικα για την Ανάπτυξη, για την αναμορφωμένη νεκρανάσταση της, ξεχασμένης στα κιτάπια της ιστορίας, εποχής της δουλείας. 

Σε σατραπείες και τιμάρια η χώρα, τόσα όσα χρειάζεται για να πάρουν όλοι: όλοι οι καλοί άνθρωποι των αγορών, των τοκογλύφων, των τραπεζών, του ΔΝΤ, της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Γιούνκερ, του Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ , του Μπαρόζο, του Σόρος.

Οι σημερινές εγκληματικές χρηματοπιστωτικές συμμορίες με το ψευδώνυμο "Χρηματαγορές"

Το νέο κραχ που βρισκεται μπροστα μας θα είναι πολύ χειροτερο από εκεινο του φθινοπωρου του 2008 (καταρρευση της Lehman Brothers). Το σημερινο παγκοσμιο οικονομικο προβλημα πρέπει να αναλυθει με την ελευθερια του σκεπτεσθαι για να δωση μια βιωσιμη λυση
 
Dimitris N. Adamopoulos
Eschersheimer Ldstr. 445, D-60431 Frankfurt am Main makrinitsa@hotmail.com

Το χρημα όπως και η τροχος είναι μια εφευρεση, χωρις την οποια ο σημερινος πολιτισμος δεν θα ηταν κατανοητος. Από ολους τους γνωστους πολιτισμους μονο αυτος των Inka δεν ειχε χρημα και εχει εκλειψει. Εάν δεν υπηρχε και στους αλλους πολιτισμους το χρημα, αυτό επρεπε να εφευρεθη.
                                     
Οι ανθρωποι κατά την παροδο των χιλιετηριδων επινοησαν διαφορες παραλλαγες πληρωμων : Κοχυλια, Ιπποι, μαργαριταρια, Τσιγαρα και φυσικα ασημι και χρυσο. Τελικα μπορει όλα να γινουν χρημα εαν εκπληρωνουν τρεις οικονομικες λειτουργιες : ανταλλακτικο μεσο, μετρο εκτιμησης και μεσο διατηρησης της αξιας. Είναι μια από τις ως ανω λειτουργιες ανυπαρκτη, το αντικειμενο του χρηματος εκπληρωνει με ανεπαρκεια ‘η καθολου τους στοχους του.

Η Νύχτα της Εξέγερσης

Στον τρίτο όροφο του Σμόλνι, σ’ ένα μικρό τριγωνικό δωμάτιο, η Εκτελεστική Επιτροπή των Σοβιέτ συνεδρίαζε χωρίς διακοπή. Εκεί συγκεντρώνονταν όλες οι ειδήσεις που φτάνανε για τις κινήσεις στο στρατό, για το πώς σκέπτονταν οι στρατιώτες και οι εργάτες, για τις ζυμώσεις στους στρατώνες, για τα πογκρόμ που ετοιμάζονταν, για τις πολιτικές μηχανορραφίες των αστών και των πρεσβειών του Εξωτερικού, για το τι γινόταν στα Χειμερινά Ανάκτορα, για τις συζητήσεις και συνδιασκέψεις των παλιών σοβιετικών κομμάτων. Οι πληροφοριοδότες φτάνανε από κάθε γωνιά. Εργάτες, στρατιώτες, αξιωματικοί, παιδιά – υπηρέτες σε πολυκατοικίες, σοσιαλιστές «Γιούνκερς» («Ευέλπιδες» αξιωματικοί), υπηρέτες, γυναίκες μικρο-υπαλλήλων.

Πολλοί από όλους αυτούς μας φέρνανε ολότελα γελοίες πληροφορίες, ορισμένοι όμως πολύ αξιόλογες και σοβαρές. Την τελευταία βδομάδα δεν βγήκα καθόλου από το Σμόλνι, ξάπλωνα με τα ρούχα πάνω σ’ ένα πέτσινο ντιβάνι και κοιμόμουν πότε – πότε, καθώς με ξυπνούσαν συνεχώς ταχυδρόμοι, ανιχνευτές, σοφέρ, τηλεγραφητές, τηλέφωνα. Η αποφασιστική στιγμή πλησίαζε. Ήταν ολοφάνερο πως δεν μπορούσαμε πια να γυρίσουμε πίσω….

Η κατάληψη της Wall Street επανακτά τον πνευματικό χώρο

της Nina Power
Τι ελπίδα έχει το σύνθημα της συνδιάσκεψης των Εργατικών “ηγεσία για ένα καλύτερο μέλλον”( leadership for a better future)  σε σχέση με το “ας καταλάβουμε τα πάντα” (occupy everything).
Ένα καλό σύνθημα πρέπει να πιάνει τη διάθεση του κόσμου και να εκφράζει ακριβώς μια κατάσταση: “Είμαστε το 99%”, “είμαστε η κρίση”, ή απλά “χωρίς δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ειρήνη”. Όπως το έθεσε ο Λένιν: “Κάθε συγκεκριμένο σύνθημα πρέπει να βγάινει ως συμπέρασμα από το σύνολο των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών μιας ορισμένης πολιτικής κατάστασης”.
 Τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια παγκόσμια έκρηξη συνθημάτων που αναδύονται από απεργίες, διαμαρτυρίες, καταλήψεις, εξεγέρσεις, επαναστάσεις, καθιστικές διαμαρτυρίες, αντιμαθήματα και πάει λέγοντας. Συνθήματα, τα οποία φαίνεται να έρχονται συνάμα από παντού και πουθενά, σιγά σιγά ανακτούν το χώρο των ιδεών που οι μάρκες προσπαθούν τόσο καιρό να κατακτήσουν. Αυτή η έκρηξη συνθημάτων χλευάζει την προσπάθεια των καθεστωτικών πολιτικών για ζωηρά συνθήματα: Τι ελπίδα έχει το σύνθημα της συνδιάσκεψης των Εργατικών “ηγεσία για ένα καλύτερο μέλλον” σε σχέση με το “ας καταλάβουμε τα πάντα”;

Νέα κατοχή

 Του Μενέλαου Γκίβαλου*

Θυμίζει τους στίχους του παλιού στρατιωτικού εμβατηρίου: «Των εχθρών τα φουσάτα πέρασαν σαν ' το λίβα που καίει τα σπαρτά...». Γιατί, πράγματι, ο στρατός της οικονομικής και πολιτικής κατοχής, με τους «στρατηγούς» της τρόικας και τους πραιτοριανούς του, έχει καταλάβει και καταστρέφει συστηματικά τη χώρα.

Στις ημέρες μας δεν χρειάστηκε να βοηθήσει την κατάληψη αυτή κάποιος πολιτικός «Εφιάλτης». Ο «Εφιάλτης» ήταν η ίδια η επίσημη κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, που προετοίμασαν το έδαφος και παρέδωσαν επίσημα και αμαχητί τη χώρα στις δυνάμειςτης πολιτικής και οικονομικής κατοχής. Υπέγραψαν, μάλιστα, προκαταβολικά τα «συμβόλαια παράδοσης» τόσο με τιςΗΠΑ όσο και με το ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα ευτέλιζαν, λοιδορούσαν και απαξίωναν την πατρίδα και το λαό της...

Τώρα βρισκόμαστε, δυστυχώς, σε μια κατάσταση, η οποία μόνο με την περίοδο 1941 -1943 μπορεί να συγκριθεί - με βάση, βεβαίως, τιςπροσήκουσες ιστορικές αναλογίες...

Κράχτες του αποικιοκρατικού ιμπεριαλισμού


του Λευτέρη Ριζά

Διάβασα στο τεύχος 58 του «Δρόμου» το άρθρο του Στέλιου Ελληνιάδη με τίτλο «Ευρωπαϊκή Αριστερά: Υπάρχει;». Σε αυτό θίγονται πολλά κι ενδιαφέροντα προβλήματα που συνδέονται με την σημερινή κατάσταση της Αριστεράς – Ευρωπαϊκής και Ελληνικής. Σε κάποια αναφερθώ μελλοντικά. Θέλω να εστιάσω στην αναφορά του για την «παλινόρθωση της αποικιοκρατίας». Πραγματικά αυτό συμβαίνει. Καμιά αμφιβολία δεν αφήνει αυτό που συμβαίνει τώρα με και στη Λιβύη. Το «κακό» είναι πώς η αριστερά  - και συμφωνώ με τη διαπίστωση του Στ. Ελληνιάδη ότι υπάρχουν αριστεροί αλλά αριστερά δεν υπάρχει -  επικεντρώνεται στις εσωτερικές έριδες της – στους οργανωτικούς μικροεγωισμούς της – και πολύ δύσκολα σηκώνει το κεφάλι να δεί τι γίνεται γύρω της, πως και προς τα πού σχεδιάζουν να πάνε τα πράγματα οι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι και οι ιδεολογικοί στυλοβάτες τους: «δεξαμενές σκέψης», ινστιτούτα, διανοούμενοι και δημοσιογράφοι της.

            «Πιο συγκεκριμένα μήνες τώρα αυτά τα κέντρα επαναφέρουν το αίτημα για μια νέα αποικιοκρατία ως διέξοδο από την κρίση – και της Ευρώπης. Αυτή η «ιδέα» παρουσιάστηκε και εδώ, σε εμάς, στην Ελλάδα. Τότε έγραψα αμέσως, στα γρήγορα, ένα άρθρο με το οποίο προσπαθούσα να επιστήσω αυτό τον κίνδυνο και το έστειλα (29/11/ 2010) για δημοσίευση στο «ΠΡΙΝ». Προφανώς είχαν άλλες προτεραιότητες ή δεν κατάλαβαν τη σημασία του. Δικαίωμα τους. Με αφορμή όμως, το άρθρο του Στ. Ελληνιάδη και την αναφορά του στο θέμα αυτό, το παραθέτω ολόκληρο.

Δείτε τι αυγά Τουρκίας έφαγε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ από τους Φοιτητές στην Κωνσταντινούπολη!Σκοτώστε το...Βαρέλι!!

Αυτό το παμφάγο βαρέλι...
Το σαρκοφάγο...το άπατο...
Αυτό που καταπίνει οικογένειες,νοικοκυριά,επιχειρήσεις.
Αυτό που αλέθει Εισοδήματα και Δικαιώματα.
Αυτό που ξερνάει Φόρους, Φασισμό και ΜΑΤ.
Σκοτώστε το Βαρέλι...
Αυτό που ξεπουλάει την Ελλάδα.
Που παραχωρεί σε δόσεις Κυριαρχία και Ανεξαρτησία.
Αυτό που μετατρέπει τους Πολίτες σε Σκλάβους.
Που Ατιμάζει την Πατρίδα.
Που Καταστρέφει τη Χώρα.
Εξολοθρεύστε τους Ιδιοκτήτες του...Βαρελιού.
Αυτούς που συνειδητά Εξοντώνουν το Λαό.
Που τον Βιάζουν καθημερινά.
Αυτούς που υπηρετούν τους Ξένους.
Που γινήκαν ένα με τους Κατακτητές.
Που τους Ξεπέρασαν.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ Ευρωχωροφυλακή-Eurogedfor!

Η κυβέρνηση, τρέμοντας την λαϊκή εξέγερση που ελλοχεύει και αφού δε μπορεί να βασιστεί ούτε στον Στρατό για να καταστείλει τον εχθρό λαό, έφερε μια Ταξιαρχία της Ευρωχωροφυλακής, της Eurogendfor. Ουσιαστικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετέφερε μια μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogedfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν:
H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.

Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Βαλτε τα ΜΑΤ να μαζεψουν τα σκουπιδια

1) Ειναι οι μονοι "προθυμοι" που σας εχουν απομεινει.

2) Τα περισσοτερα σκουπιδια δεν θα χρειασθει καν να πανε στο ΧΥΤΑ μιας και τα γουρουνια τρεφονται με σκουπιδια και το πιο πιθανο ειναι να τα καταναλωσουν επι τοπου υστερα απο τετοια νηστεια που τους εχουν τα αφεντικα τους


3) Τους εχετε εκπαιδευσει για την βρωμικη δουλεια και μεχρις στιγμης εχουν ανταπεξελθει με μεγαλη επιτυχια


4) Θα βρεθουν στο φυσικο τους περιβαλλον


Ειλικρινα καλυτερους σκουπιδοφαγους δεν προκειται να βρειτε!!!


 http://anarhogatoulis.blogspot.com/


Να σταματήσουν ΟΛΑ!

Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς,
χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς!
Κώστας Βάρναλης
 

Η πορεία ενάντια στην “Ημέρα του Κολόμβου” στη Χιλή

Οι διοργανωτές της πορείας ενάντια στην “Ημέρα του Κολόμβου” μιλάνε για 12.000 συμμετέχοντες, κυρίως ιθαγενείς και φυλές των Μαπούτσε. Η 12η Οκτωβρίου 1492 για πολλούς είναι αργία, αλλά για τους ιθαγενείες και άλλους καταπιεσμένους συμβολίζει την ένραξη της ισπανικής κατάκτησης της χώρας.

Η πορεία άρχισε ειρηνικά καθώς οι Μαπούτσε (σημαίνει Άνθρωποι της Γης στη γλώσσα τους Mapudungun) ζητάνε περισσότερα δικαιώματα και την επιστροφή της αρχαίας τους γης που έκλεψαν οι αποικιοκράτες τα τελευταία 500 χρόνια.

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν αναρχικοί και άλλοι διαδηλωτές άρχισαν να πετάνε πέτρες στους μπάτσους και να στήνουν φλεγόμενα οδοφράγματα στο κέντρο του Σαντιάγκο.

 Βίντεο εδώ


Anarchy press gr
http://axinosp.blogspot.com/

ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ;;; ΟΙ ΕΥΡΩ...ΚΑΠΗΛΟΙ (!) ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

Μας τρομοκρατούν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, μόνο έτσι, θα γλυτώσουν από τους τρομακτικούς τους εφιάλτες! Μας εκφοβίζουν, γιατί η ταπεινή δραχμούλα μας αποτελεί την φοβερή εκδίκησή μας !!! Μας δημιουργούν τον τεχνητό πανικό της ''εξόδου από το ευρώ'', γιατί αυτή η έξοδος σημαίνει γι' αυτούς ταφόπλακα!!! Μας κρατάνε σιδηροδέσμιους της αδιέξοδης οικονομικής φόρμουλας που....
δημιούργησαν, γιατί αν ανατραπεί κι οι σκλάβοι γίνουν ελεύθεροι, έρχεται αυτόματα το τέλος τους! Μας προπαγανδίζουν το ψέμα από τα φερέφωνα της καταποντιζόμενης Εξουσίας τους, για να διασφαλίσουν τα κλεμμένα και τα αθέμιτα κέρδη τους! Μας παρουσιάζουν τα ''πλεονεκτήματα'' του κοινού Ευρωπαϊκού νομίσματος, προβάλλοντας την ασέληνη νύχτα σαν ηλιόλουστη μέρα, λες και δεν τα βιώνουμε στο καταπληγωμένο τομάρι μας ..!
Και ποιοί είν' αυτοί ;;;
Κατά πρώτον, τα αδίστακτα αφεντικά της Ευρωζώνης, που αφού μας ήπιανε το αίμα με το ''καλαμάκι'' κι από τους τόκους που μέχρι τώρα έχουν εισπράξει, έχουν καλύψει προ πολλού τα κεφάλαια (!), θέλουν να φάνε και τις σάρκες μας, αρπάζοντας τον πολύμορφο φυσικό πλούτο που ο Πανάγαθος χάρισε στον Τόπο μας !
Εν συνεχεία, οι Μεταπολιτευτικοί πολιτικάντηδες, που στήριξαν την 38ετή <<<Δημοκρατία>>> τους, σ' αυτούς τους άσπονδους ''φίλους'' και τις σκοτεινές λέσχες τους παγκοσμίων ζωτικών αποφάσεων τύπου Bildeberg, που κατά την τρομερή αποκάλυψη του γνωστού σημερινού Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου σε γνωστό δημοσιογράφο του Βήματος: '' Αν σου πω τι συζητήσαμε στη σύνοδο της λέσχης Bildeberg, πρέπει μετά να σε σκοτώσω '' !!!

Επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας, με το ΝΑΤΟικό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης

Αναδημοσίευση από Ριζοσπάστη (οι υπογραμμίσεις δικές μας)

Ακόμα πιο βαθιά γίνεται η εμπλοκή της Ελλάδας στους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, με την ενεργό συμμετοχή σε ΝΑΤΟική άσκηση που γίνεται το διάστημα 1 - 12 Νοέμβρη 2011 στη Λιθουανία, στοχεύοντας ανοιχτά τη Ρωσία και τα συστήματα αντιβαλλιστικής - αντιαεροπορικής άμυνας που έχει εγκαταστήσει στο θύλακα της Αν. Πρωσίας (Καλίνινγκραντ - ρωσικό έδαφος που περιβάλλεται από τη Λιθουανία και την Πολωνία).
Συγκεκριμένα, η ΝΑΤΟική Δύναμη (Ταχείας) Αντίδρασης NRF (NATO Response Force), με την ευθύνη του ΝΑΤΟικού Στρατηγείου στο Brunssum της Ολλανδίας, θα διεξαγάγει την άσκηση «Steadfast Juncture 2011» («κρίσιμη συγκυρία») στο πεδίο εκπαίδευσης Pabrade της Λιθουανίας, στα ρωσο-λιθουανικά σύνορα, δίπλα στο ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ, ενώ θα επεκταθεί και σε γειτονικές χώρες. Το κατά τ' άλλα «αθώο» σενάριο της άσκησης, προβλέπει τη διεξαγωγή υπό το ΝΑΤΟ επιχείρησης αντιμετώπισης κρίσης και διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας. Το ζητούμενο όμως για τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις είναι η πιστοποίηση των συστημάτων τους σε πραγματικό πεδίο ανάπτυξης.