#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Πολεμικός δωσιλογισμός!

Τα ανδρείκελα της κυβέρνησης κήρυξαν, ανοικτά πλέον, εξοντωτικό πόλεμο εναντίον του ελληνικού λαού και της κοινωνικής και εθνικής του υπόστασης.

Ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ, δήλωση με όλη την πώρωση του ανδρείκελου που τον διακατέχει, αλλά και την αντίστοιχη ψυχρή ανοησία, τούτο:

«Εάν η χώρα ήταν σε πόλεμο, δεν θα ζητούσαμε από τους Έλληνες χρήματα για όπλα; Η κατάσταση της χώρας είναι όμοια με....
πόλεμο!…».


Ο πολεμικός αυτός γραικυλισμός έχει μια ιστορική πρωτοτυπία - οι σύγχρονοι δωσίλογοι πρωτοτυπούν στα πάντα…

Ο εχθρός δεν είναι κάποιος εξωτερικός εισβολέας, κάποια επιτιθέμενη δύναμη ή εξωτερική απειλή, αλλά η ίδια η χώρα και ο λαός της!!!!

Μέχρι σήμερα τα πολεμικά κηρύγματα, είτε των εθνικών απελευθερωτικών πολέμων, είτε της ιμπεριαλιστικής απάτης, συγκεκριμενοποιούσαν τον εχθρό και τις απειλές: Εξωτερικές ή εσωτερικές –κομμουνιστικός κίνδυνος κ.λπ…

Ο πολεμικός δωσιλογισμός της κυβέρνησης λειτουργεί εντελώς αντίστροφα, ξεπερνώντας στην ΑΠΑΤΗ ακόμα και την ιμπεριαλιστική πολεμική κακουργία του παρελθόντος.

Η εφεδρεία ζωής (εργασίας) και το σχέδιο "Endlösung" ("Τελική λύση")

"Σας προειδοποιώ ότι εδώ που ήλθατε δεν είναι αναρρωτήριο αλλά γερμανικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως από το οποίο δεν υπάρχει έξοδος παρά μόνο από την καπνοδόχο"
(κλασσικό "καλωσόρισμα" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας)

"...όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, αξιωματούχοι της Ευρωζώνης είπαν μετά τις προπαρασκευαστικές συνομιλίες της συνεδρίασης (της 16 Σεπτεμβρίου) ότι η τελική λύση θα πάρει περισσότερο χρόνο..."


Η "προϊστορία" της "τελικής λύσης"

Τον Ιανουάριο του 1942, σε ένα προάστειο του Βερολίνου, ο τότε εκφραστής της "Νέας Τάξης" Αδόλφος Χίτλερ, σε συνεδρίαση του "υπουργικού του συμβουλίου" πρωτοχρησιμοποίησε τον όρο "τελική λύση" (Endlösung ) προκειμένου να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο θα τεθεί ... τέρμα στις "κωλυσιεργίες" του δυσκίνητου δημοσίου, σχετικά με το ζήτημα της "εκκαθάρισης" εκείνων που θεωρούνταν "εμπόδια" στην αναπτυξιακή πορεία της Γερμανίας. Ως "εμπόδια" βέβαια, είχαν χαρακτηρισθεί οι Εβραίοι αλλά και όλοι όσοι "φύσει" και "θέσει" δεν μπορούσαν να ανήκουν στην ...καθαρή φυλή της "Νέας Τάξης'

Giorgo την εβαψες !!!!


Aνακαλυψη Βρετανων ερευνητων

 Ανιχνευτής συναισθημάτων «αναγνωρίζει το ψέμα στα πρόσωπα»

 Οι κόρες διαστέλλονται, τα χείλη σφίγγουν, ανεπαίσθητες μυικές συσπάσεις ρυτιδώνουν το μέτωπο: οι ακούσιες εκφράσεις του προσώπου μας όταν λέμε ψέματα μπορούν να γίνουν αντιληπτές με τη βοήθεια μιας ειδικής κάμερας και ειδικών αλγόριθμων, υποστηρίζουν ερευνητές που συνεργάζονται με τις βρετανικές αρχές.
 Το σύστημα που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ στη Βρετανία διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα στα δύο τρίτα των περιπτώσεων, ανέφεραν οι ερευνητές στο Βρετανικό Φεστιβάλ Επιστήμης

Ας ειδοποιησει καποιος τους Βρετανους επιστημονες οτι τους εχουμε το πλεον καταλληλο πειραματο..
ΖΩΟ για τα πειραματα τους. 

Με την επισημανση ομως οτι στην περιπτωση του θα κινδυνευσει το μηχανημα τους να χτυπησει μπιελες!


http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Στείλτε στην ΕΛΔΥΚ τον Κασιδόκωστα-Λάτση και όχι 19χρονα φτωχόπαιδα


Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση και το ΓΕΣ δείχνουν στα φτωχά λαϊκά στρώματα το χυδαίο και αποκρουστικό τους ταξικό πρόσωπο. Όλοι, αυτοί, αστοί πολιτικοί -Παπανδρέου, Καραμανλής, Πάγκαλος, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Αιβαλιώτης, Τσίπρας κλπ- που λούφαραν συστηματικά και εξαγόρασαν την στρατιωτική θητεία έρχονται τώρα και «πουλούν» πολεμοκαπηλεία, στέλνοντας  18χρονα και 20χρονα παιδιά φτωχών οικογενειών στην Πρώτη Γραμμή της Κύπρου.

Αλήθεια κύριε ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη και Αρχηγέ ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο γιατί δεν στείλατε και δεν στέλνετε στην ΕΛΔΥΚ τον κάθε Κασιδόκωστα, Γιαννακόπουλο, Ρουβά, Ζαγορίτη (για να μιλήσουμε για μερικά από τα τελευταία βύσματα που είδαν τα καμώματα τους το φως της δημοσιότητας), δεν στέλνετε τους χρυσοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες, τους πρωτοκλασάτους του life style, αλλά στέλνετε μόνο τα φτωχόπαιδα;

Η ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ¨ - ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ¨ ΣΤΟ ¨Δ.Δ. ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ¨…
Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ¨ Ε.Ε¨. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΣΥΝΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ - ΣΤΗΝ ¨ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΝΡΗΣΗ¨ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ¨ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ 


Του Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου
Εισαγωγικά – προτείνουμε :
-  να παρακολουθήσετε την ακροαματική διαδικασία ΣΤΟ ¨ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ¨. Σήμερα H ΑΓΌΡΕΥΣΗ ΙΤΑΛΙΑΣ   και αύριο, την Τετάρτη, 12 – 2 μ.μ.  η εισήγηση του νομικού εκπροσώπου της Ελλάδας.  
Η ακροαματική διαδικασία και οι απευθείας μεταδώσεις θα ολοκληρωθούν στις 16 Σεπτεμβρίου . 
- να διαβάστε   την ανταπόκριση  της ¨Ελευθεροτυπίας¨  από την Χάγη για τα Νέο-αποικιακά επιχειρήματα  , χθες , των Γερμανών ¨διεθνολόγων¨  ενάντια στις διαπιστώσεις - κατακτήσεις της ανθρωπότητας στην Δίκης της Νυρεμβέργης , όπως  και  στην Νίκη των Λαών στον Μεγάλο Αντιφασιστικό Πόλεμο κατά του Γερμανικού ιμπεριαλισμού. Μια φορά ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ – ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ( όπως μετά τον 1ο Π.Π. ) – ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ.


----------------------------------------------------------------------------------------Δεν πρέπει να ξεχνάμε , να μας διαφεύγει το γεγονός ότι η προσφυγή της Γερμανίας, τον Δεκέμβρη του 2008, κατά της Ιταλίας στο Δ.Δ. της Χάγης για την απόφαση της Ιταλικής Δικαιοσύνης να αποζημιωθούν θύματα της Γερμανίας /Ναζισμού στην Ιταλία και Ελλάδα με περιουσιακά στοιχεία της Γερμανίας στην Ιταλία , ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ σκευωρία μεταξύ Μέρκελ και Μπερλουσκόνι , ο οποίος δεν ήταν τουλάχιστον Κ. Σημίτης για να ανατρέψει με πραξικόπημα την απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας του , όπως ζήσαμε το 2001 με το λεγόμενο ¨Ειδικό Δικαστήριο¨ της Ελλάδας που ΧΑΡΙΣΕ το ¨δικαίωμα ετεροδικίας ¨ στην Γερμανία για να… ¨μπούμε στην ΟΝΕ και να φάμε με χρυσά κουτάλια…¨ ( τώρα καλούμαστε να τα κάνουμε όλα εμετό ) , ανατρέποντας την απόφαση του Αρείου Πάγου που υποχρέωνε την Γερμανία να αποζημιώσει , έστω και με τα περιουσιακά της στοιχεία , τους πολίτες της Ελλάδας. 


Αναγκαία παρένθεση

Εκτός των άλλων, τμήματα της αστικής τάξης της Ιταλίας φοβούνται ότι μ΄ ένα τέτοιο νομικό προηγούμενο θα υποχρεωθεί ίσως και η Ιταλία να καταβάλει στο μέλλον αποζημιώσεις στα θύματα του Ιταλικού φασισμού. Το 2008 ο Μπερλουσκόνι υποχρεώθηκε να καταβάλει ¨Πολεμικές Αποζημιώσεις¨ στην Λιβύη για τα εγκλήματα στην Κυρηναϊκή , σε αντάλλαγμα για να δεχτεί ο Καντάφι να περιορίσει τα ¨μεταναστευτικά ρεύματα προς την Ιταλία¨ . Απομένει όμως και η Αποζημίωση για το μεγάλο έγκλημα ενάντια στο Λαό / Λαούς της Αιθιοπίας...

Διάλογος τέλος, ώρα να μιλήσει ο δρόμος;Διάλογος  τέλος, ώρα  να  μιλήσει  ο  δρόμος;Τα ψέματα έχουν τελειώσει από καιρό, απλά τώρα βγάζουν μάτι. 
Το όραμα της μεγάλης ελλάδας, της αέναης ανάπτυξης και ευημερίας, του πλουτισμού και της σταθερότητας καταρρέουν.
Τα μέτρα της αναδιάρθρωσης δείχνουν πως το σύστημα που τόσο καιρό μας έθρεφε δεν στοχεύει παρά μόνο στην ολοένα και πιο άγρια εκμετάλλευσή μας. 
Μόνο το κέρδος μετράει.
Υπήρξε η περίοδος που αυτή η εκμετάλλευση “εξωραϊζόταν”. 
Ήταν τα χρόνια που το καρότο ήταν μέσ’ τη μούρη μας και το μαστίγιο δεν έτσουζε.
Τώρα πλέον έμεινε μόνο το μαστίγιο.
Αν τόσο καιρό χαρίζαμε απλόχερα εμπιστοσύνη και όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα λύναμε με δημοκρατικό διάλογο, τώρα βλέπουμε ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν υπάρχει.

Το τέλος της μυθολογίας της ''Ενωμένης'' Ευρώπηςalt

 

   Του Κώστα  Παπουλή

 

   1) Δημοκρατία:

 

    H E.E., ως σύλληψη και κατασκευή, ήταν εξ’ αρχής αντίθετη με την  Δημοκρατία. Η δημιουργία, ενός υπερεθνικού μπλοκ, τελικά στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, η κατάργηση των εθνικών κοινοβουλίων και της οικονομικής κυριαρχίας των κρατών, δολοφόνησε και την αστική δημοκρατία, όπως την γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Η πορεία προς τον ολοκληρωτισμό, η παράδοση της εξουσίας στις οικονομικές και πολιτικές ελίτ των ισχυρών οικονομιών και στους εκπροσώπους των τραπεζών,  η ανισότητα των εθνών, ήταν το φυσικό επακόλουθο της μεταβίβασης της  εξουσίας,  από το εθνικό πεδίο στο «υπερεθνικό».

 

 «Αν σήμερα, ο ελληνικός λαός  μπορεί να διαδηλώσει εναντίον ενός νόμου-και να τον ανατρέψει- στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στο εθνικό του κοινοβούλιο, αύριο θα πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες,…. κάθε έννοια αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας καταλύεται», προειδοποιούσε ο Κ. Καστοριάδης, σε διάλεξη του στην Αθήνα, από την  δεκαετία του 80. 

Το κράτος, η κρίση και το έθνοςτου Κωνσταντίνου Γεώρμα


Ο Χέγκελ, μας θυμίζει ο Παπαϊωάννου[1], επισημαίνει ότι οι ιδιώτες και η αγορά, δεν διαθέτουν καμία συνείδηση της ολότητας των κοινωνικών αναγκών… Απέναντι στη φυσική τάξη των αγροτών και την σκεπτόμενη τάξη των παραγωγών βιομηχανικών προϊόντων μόνον η κρατική γραφειοκρατία μπορεί να παρουσιαστεί σαν μία οικουμενική τάξη ικανή να ανυψωθεί πάνω από τον αντιφατικό και διασπασμένο οικονομικό κόσμο, να θεωρήσει την ολότητα των αναγκών από μια οικουμενική σκοπιά και να ζητήσει συνειδητά και συστηματικά να επιβάλλει και να συγκρατήσει την ενότητα του συνόλου.

Εάν η γραφειοκρατία αποτελεί την έκφραση του συλλογικού συμφέροντος όλες οι παθογένειες της ελληνικής περίπτωσης οφείλονται ακριβώς στο γεγονός ότι οι πολιτικές ελίτ καλλιεργούσαν ακριβώς το αντίθετο: η τοποθέτηση στο κράτος μέσα από κομματικές σχέσεις, η καλλιέργεια της διαφθοράς του δημόσιου λειτουργού μέσα από τη μίζα, του γιατρού μέσα από το φακελάκι, του πολεοδόμου μέσα από τη μίζα για την άδεια του αυθαιρέτου, του αστυνομικού μέσα από τη μίζα για να παραβλέπει τα δίκτυα πορνείας, διακίνησης ναρκωτικών και της νύχτας, δεν είναι παρά η προσπάθεια «ιδιωτικοποίησης», ή μήπως καλύτερα, «ιδιωτικής οικειοποίησης», της κομματικής οικειοποίησης, ενός θεσμού που θα έπρεπε να εκπροσωπεί το συλλογικό καλό.

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ,Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΑΡάκι τουςΟ Κουβέλης της ψήφισης και της υποστήριξης επί του βήματος της Βουλής,του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ο Κουβέλης των Κύρκων και της βελούδινης αντιπολίτευσης.

Ο Κουβέλης και το ΔΗΑΡάκι του

Και τα στελέχη του....αριστεροί όπως ο Ψαριανός


http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/

Η Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών – Αρνούμε να...πληρώσω !!!

 

 

 
Αξιότιμοι κύριοι του υπουργείου Οικονομικών.
 
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου, να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.
 
Οι λόγοι είναι απλοί:
Εσείς οι πολιτικοί αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε, η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων, ήταν υπερήφανη και να μην υποδουλώνεται σε ξένους κατακτητές,  εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά υποδουλώσετε.
Το σύνταγμα της χώρας μου, μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποια ισότητα μιλάμε. Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.

Επιθετικοί οι Γερμανοί για το Δίστομο!


 
ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
 
Έκτακτη ανταπόκριση, του Αντώνη Βέη
Ελευθεροτυπία 13/09
 
Με ιδιαίτερο στόμφο, περισσή αυτοπεποίθηση, αλλά και άμετρη επιθετικότητα παρουσίασε χθες τετραμελής αντιπροσωπεία τις θέσεις του γερμανικού δημοσίου στη δίκη κατά της Ιταλίας ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου.
Προσπάθησαν να ανατρέψουν το νομικό κεκτημένο της δίκης της Νυρεμβέργης που είχε καταδικάσει υψηλόβαθμους ναζί, μεταξύ των οποίων και το στρατηγό Χέλμουτ Φέλμι Οπως είναι γνωστό, η Γερμανία προσέφυγε στη Χάγη επιδιώκοντας την καταδίκη της Ιταλίας, επειδή θεωρεί ότι τα ιταλικά δικαστήρια, και τελευταία το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο στη Ρώμη, μη σεβόμενα την ετεροδικία της Γερμανίας έχουν εγκρίνει κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου σε εκτέλεση αποφάσεων ιταλικών δικαστηρίων, αναφορικά με θύματα του ναζισμού στην Ιταλία, και του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που επικυρώθηκε από τον Αρειο Πάγο και επιδίκασε 28 εκατομμύρια ευρώ στα θύματα του Διστόμου.
Μετά τη Γερμανία, σήμερα θα τοποθετηθεί η Ιταλία, επίσης για ένα τρίωρο, ενώ την Τετάρτη το λόγο θα λάβει ο καθηγητής Στέλιος Περράκης, αρχηγός της αντιπροσωπείας της Ελλάδας, η οποία, όπως είχε ζητηθεί με απόφαση της κυβέρνησης, έγινε δεκτή από το Δικαστήριο ως παρατηρητής και όχι ως διάδικος.

Plan "D" ή Σχέδιο Ντου.
Πριν μερικούς μήνες και εν όψει της 5ης δόσης, οι κωλογερμανα-
ράδες πρωτοστατούσαν σε πιέσεις,απειλές και μαγκιές.
Είναι μονόδρομος η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, έλεγαν.
Δεν υπάρχει Plan "B" για την Ελλάδα.
Ταυτόχρονα απέκλειαν το ενδεχόμενο εξόδου της Χώρας από
την ευρωζώνη, όχι γιατί μας "αγαπούν", αλλά γιατί τρέμουν στο
ενδεχόμενο ντόμινο, που θα συμπαρασύρει την ΕΕ, ίσως ακόμα
και το παγκόσμιο σύστημα. (Ενδεχόμενα που ισχύουν).
   Από κοντά ακολουθούσαν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι "εταίροι", 
η λατρευτή Μαρία των λαχανικών/Βρυξελλών (Δαμανάκη) και οι
υπόλοιποι κυβερνητικοί Εφιάλτες.
Το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε χάρη στην "ελεύθερη βούληση" των
εκλεκτών πατριωτών,ανοίγοντας το δρόμο στις ορέξεις των "συμ-
μάχων" και στην καταστροφή του Λαού και της Χώρας.
  Δυστυχώς...η Ελλάς δεν εσώθη!! Κι ας ήταν η 5η φορά που κλη-
θήκαμε να στήσουμε κώλο!!

Η σιωπή δε μπορεί να αλλάξει τον κόσμο – Αλληλεγγύη στο Athens indymedia και σε όλα τα μέσα αντιπληροφόρησης !


Η εξουσία, σαν πανούκλα που αφανίζει,
μολύνει ό,τι αγγίζει,

και η υπακοή,

όλεθρος για κάθε χάρισμα,

αρετή, αλήθεια κι ελευθερία,

σκλάβους τους ανθρώπους κάνει,

κι απ’ τον άνθρωπο

μονάχα έν’ αυτόματο, μια μηχανή.

(Σέλλεϋ)

 

Για ακόμη μία φορά  το Athens indymedia και άλλα μέσα αντιπληροφόρησης γίνονται στόχος του κράτους. Με την ψήφιση του νέου νόμου πλαισίου για  τη τριτοβάθμια εκπαίδευση και την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, επανέρχεται η στοχευμένη επίθεση κατά του Athens indymedia, με απειλές και ονειρώξεις( μέσα από  τη λιωμένη πια καραμέλα ότι «διαπράττονται ποινικά αδικήματα μέσω της ιστοσελίδας») για ενδεχόμενη εισβολή στον ακαδημαϊκό  χώρο στέγασης του σέρβερ με τους γνωστούς φασίστες – ακροδεξιούς του τηλεκόμματος του ΛΑΟΣ (οι οποίοι ψήφισαν και αυτοί το νομοσχέδιο-δεχόμενοι τα ευχαριστήρια της υπουργού) να δηλώνουν στο τηλεοπτικό παζάρι εθνικιστικών και συνομοσιολογικών βιβλίων τους ότι: «Το πρώτο που θα κάνουμε τώρα που καταργήθηκε το πανεπιστημιακό άσυλο είναι να .μπούνε αστυνομικοί στο Πολυτεχνείο και να ξηλώσουν το Indymedia».

Αυνανιστήκατε...το ευχαριστηθήκατε;;!!
Προσκλητήριο χειροκροτητών-κοθωνιών είχαμε σήμερα.
Συγκεντρώθηκε άρον-άρον η Κ(αταστροφική) Ο(μάδα) του κυβερ-
νώντος κόμματος. Στη Βουλή!!
Να...ακούσει τις...χτεσινές ανακοινώσεις!!
Τα νέα...μή εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρα, που αποφάσισαν ομό-
φωνα και παράνομα (σιγά το πράμα) οι νενέκοι υπουργοί.
  Μαζεύτηκαν, λοιπόν,  για ένα πρωϊνό ομαδικό αυνανισμό.
Τους χρειαζόταν μιά προθέρμανση πριν την κατεπείγουσα ψήφιση
του νέου βάρβαρου-κατοχικού νόμου, πριν,δηλαδή, τον πατριωτικό 
Βιασμό, Ελλήνων και Ελληνίδων.
  Ακουσαν τον Εφιάλτη Αρχηγό, τον Εφιάλτη Συν-αρχηγό, έβγαλαν
μερικές κραυγούλες και επιφωνήματα αυτοϊκανοποίησης και τρά-
βηξαν στο Δρόμο που χάραξε ο συνεταιρισμός κυβέρνησης-τρόϊκας.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!


                         ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Δουλοδυνάστες.


Φάρα πολιτικών "ανδρών".
Διασταύρωση χτεσινού σοσιαλιστή με σημερινό νεοφιλελεύθερο.
Δουλουποταγμένοι σε Αφεντικά και Συνεταίρους.
Ακραίοι δυνάστες Πολιτών.
Αλλαζόνες, αυταρχικοί, σκατοπατριώτες.
Βρωμερά και τρισάλθια πολιτικά όντα.
Επιβιώνουν με απάτες,εκβιασμούς και τεμενάδες.
Πορεύονται με το φωτοστέφανο του πατριώτη στο κεφάλι,
Κυκλοφορούν με μιά καρέκλα μόνιμα χωμένη στον κώλο τους.
Αποφασίζουν συνειδητά με τη Χαντζάρα του Χάρου στα χέρια.
Προσαρμόζονται στο εκάστοτε περιβάλλον σα χαμαιλέοντες.
Υποτάσσονται, υποτάσσοντας τη Χώρα και τους Πολίτες.
Μιλούν για Ανομία, διαπλεκόμενοι με Σκάνδαλα και Μίζες.
Περιγράφουν το μέλλον, οδηγώντας στο Παρελθόν.
Απαγορεύουν τη διαφορετική άποψη.
Επιβάλλουν τη δική τους με Βία και Τρομοκρατία.
Υπηρετούν Αλλότρια Συμφέροντα.