#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Blogerς. Γράφουν και λένε ότι θέλουν...

Παρκομετρα για πορνες στους δρομους στη Βονη...

  

Δείτε τι γίνεται, όπου υπάρχει κράτος και δεν είναι "μπουρδέλο" όπως εδώ!
Ο "τζάμπας" πέθανε και για τις ιερόδουλες του δρόμου που ασκούν το επάγγελμα τους χωρίς ενοίκια και τα παρελκόμενα . Δείτε τι σκέφθηκε ο δήμος της Βόνης με την συνεργασία της Siemens για να μην παρκάρουν δωρεάν εκεί που ψαρεύουν πελάτες.
"Οι πόρνες που εργάζονται στους δρόμους της Βόννης για να...
 μπορούν να εξασκούν το επάγγελμα τους πρέπει  να πληρώνουν σε ειδικά τροποποιημένα παρκόμετρα 6 ευρώ την νύχτα!
Οι αρχές έκριναν απαραίτητο το μέτρο καθώς οι νεαρές κοπέλες φοροδιαφεύγουν και δεν είναι ευθυγραμμισμένες με όσες συνάδελφους τους εργάζονται σε οίκους ανοχής.
Σύμφωνα με υπολογισμούς ο δήμος θα εισπράξει περίπου 300 εκατομμύρια φόρους από τα παρκόμετρα το χρόνο
Από το "Παπατζήδες" http://news247.gr
  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/  
 .........................

Επειδή πολλά blog γράφουν ότι θέλουν η ότι βρουν σε πορνοπεριοδικά κλπ.

Διότι τους έφαγε ο ανταγωνισμός...

  ΚΑΠΙΟΙ λένε μαλακίες...

Στην BONN κατοικούν λιγότεροι από 400.000 (324.957)
τα 300.000.000€  διά 365 μερες, δια 6€ μας κάνουν περίπου 136.000
 πουτάνες του δρόμου... 

Βρε δεν γαμιέσαι παπατζή με τις μαλακίες που γράφεις... για να είσαι πάντα πρώτος σε ανάγνωση....

gregor der grieche
 

Ακροδεξιοί και παραστρατιωτικοί δημιούργησαν Ομάδας Περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος!!!


Οργανωτής ο ακροδεξιός Σταύρος Βιτάλης (Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α. Εκπρόσωπος Πατριωτικού Μετώπου)!!!
 
FREE photo hosting by Fih.grΌταν η Αριστερά έκανε μπάνια το παρακράτος προετοιμαζόταν! «Δημοκρατική Άμυνα Τηλ. 2103233582 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώνεται η οργανωτική δομή της Ομάδας Περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος, για την 3η Σεπτέμβρη. Στην φάση της ολοκλήρωσης της οργανωτικής δομής της, μπήκε σήμερα η Ομάδα Περιφρούρησης, του Λαού που θα διαδηλώσει την 3η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, η Ομάδα Περιφρούρησης η οποία φέρει τον διακριτικό τίτλο «Δημοκρατική Άμυνα», θα φοράει διακριτά ρούχα, με σύμβολα τα δύο πλέον χαρακτηριστικά πολιτιστικά σύμβολα του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας, την Ακρόπολη και τον ήλιο της Βεργίνας, θα έχει στη διάθεσή της αντιασφυξιογόνες μάσκες, για την περίπτωση που το κράτος και το παρακράτος αποφασίσουν να προχωρήσουν σε «στημένες συγκρούσεις» και ο κεντρικός της στόχος θα είναι να προστατέψει την ειρηνική διαδήλωση των «Αποφασισμένων». Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει η ανακοίνωση των αυτοδιορισθέντων περιφρουρητών του Συντάγματος που καθοδηγούνται από τον Σταύρο Βιτάλη Υποστράτηγο Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α. Εκπρόσωπος Πατριωτικού Μετώπου!!! Αύριο Παρασκευή στη Νίκης 33 (δίπλα στο Εκκλησάκι), όπου είναι τα γραφεία της «Δημοκρατικής Άμυνας»  θα δώσουν τον όρκο της Φιλικής Εταιρίας! Επικεφαλής όλης αυτής της Κίνησης που γίνεται εν αγνοία της Πλατείας Συντάγματος είναι ο Σταύρος Βιτάλης με τον οποίο μίλησα σήμερα ο ίδιος και που θεωρεί την επαναστατική Αριστερά ως προβοκάτορες και πράκτορες του κράτους!!! «Όποιος μιλάει για βουλευτηλίκια σήμερα, να φύγει από μπροστά μας»: Ομιλία-εισήγηση για το «νέο Σύνταγμα της Ελλάδας του Συντονιστή του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη». ΕΔΩ 
Περισσότερα στη συνέχεια του άρθρου…Ο Σταύρος Βιτάλης έχει κάνει με τον Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ στην Καισαριανή Ενώπιον των αξιωματικών του, όπως ο ίδιος γράφει σε μία επιστολή του «μια αντρίκια κουβέντα, για τις εξελίξεις στο Σύνταγμα και για τον ρόλο των προβοκατόρων»!!!
 

LONDON CALLING, ATHENS CALLING, ALL WORLD BURNING…
Στο Λονδίνο είχαμε μέσα στο καλοκαίρι απίστευτες ταραχές με αφορμή την δολοφονία νεαρού από αστυνομικό. Καταστολή, καταστροφές, εμπρησμοί σε τέτοια έκταση δεν είχαν ξανασυμβεί στην αγγλική πρωτεύουσα. Όταν τον Δεκέμβριο του 2008 συνέβαιναν τα ίδια ακριβώς πράγματα για τους ίδιους λόγους στην Αθήνα, κάποιοι βιάστηκαν να κάνουν ρηχές αναλύσεις, δίνοντας επιφανειακές εξηγήσεις για να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. Ο Δεκέμβρης του 2008 ήταν εικόνα από το σήμερα. Οι ταραχές σε ευρωπαϊκές πόλεις, οι σπασμένες βιτρίνες, τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα δεν έχουν διαφορετικά αίτια από πόλη σε πόλη. Η αστυνομική βία παντού είναι ίδια, σε μια νεολαία που σε παγκόσμια κλίμακα έχει παραμεριστεί για να αυγατίζουν τα κέρδη των τραπεζών και των επιχειρήσεων-κολοσσών. Όταν οι νέες γενιές καταπιέζονται καθημερινά και αντιμετωπίζουν συνεχή αδιέξοδα, από μια κοινωνία που πατάει τα όνειρά τους με μια στρατιωτική αρβύλα, η φλόγα της οργής φουντώνει. Ειδικά όταν δεν έχεις τίποτα να χάσεις. 

Το τέλος του κοινωνικού κράτους αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών


Μειώσεις κωδικών του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την πρόσφατη (26/8/2011) απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών (αρ. πρωτ. 2/59950/0020, αρ απόφασης: 000 15 000207)

Σημείωση: Η αρχική πίστωση είναι το ποσό που εγγράφηκε στον προϋπολογισμό πριν την έναρξη του οικονομικού έτους και αφορά στις δαπάνες όλου του έτους.

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη ξεπεράσει το μέσον του έτους, στις περιπτώσεις που τα ποσά μείωσης ξεπερνούν το 40% πρέπει να θεωρηθεί ότι στους συγκεκριμένους κωδικούς τα υπόλοιπα είναι πλέον μηδέν ή πολύ κοντά στο μηδέν.


ΚΑΕ 2311 Επιχορήγηση σε
νοσηλευτικά ιδρύματα ν.δ. 2592/53 και σε Κέντρα Υγείας, για δαπάνες λειτουργίας και ερευνητικών προγραμμάτων
μείωση 9.210.000
(αρχική πίστωση 33.362.012 € ποσοστό μείωσης 28%)

Κρίση και κέρδη….Ο όμιλος Μότορ Όιλ ανακοίνωσε ότι αύξησε τα καθαρά κέρδη του στο α΄ εξάμηνο του 2011 έναντι του αντίστοιχου εξαμήνου του 2010, κατά 436,22%, από 19,6 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο εξάμηνο πέρυσι στα 105,1 εκατ. ευρώ φέτος!

Τα ΕΛ.ΠΕ. (Ελληνικά Πετρέλαια) για το ίδιο διάστημα ανακοίνωσαν ότι τα καθαρά κέρδη των ανήλθαν στα 179 εκατ. ευρώ έναντι 59 εκατ. ευρώ, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 203,38%!

Μόνο χθες, 31/8/2011, τα διυλιστήρια αύξησαν όλα τα καύσιμα κατά 7 λεπτά το λίτρο!!! Σήμερα δε ειχαμε νέα αύξηση 7 λεπτά στις βενζίνες και 4 λεπτά στο πετέλαιο! Δεν έχουν τελειωμό οι αυξήσεις κερδών στα μονόπώλια και οι μιεώσεις μισθών τους εργαζόμενους.

Μιλάμε για καθαρά κέρδη χωρίς αυτά που ντύνονται δαπάνες!


Πώς να δικαιολογηθεί αυτό όταν στο ίδιο διάστημα οι πωλήσεις πετρελαιοειδών έπεσαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ., κατά 17,2%; Πως; Είμαστε τόσο αφελείς που να μη καταλάβουμε ότι οι εργαζόμενοι (φτηνή εργασία για πωλήσεις και εξαγωγές) και οι καταναλωτές ληστεύθηκαν και παράλληλα οι βενζινοπώλες συνθλίφτηκαν από τις εταιρείες με αποτέλεσμα 1.100 πρατήρια κλειστά στη περίοδο μνημονίου;

Mπορούμε όλοι μαζί ;


Κάλεσμα στους φίλους Βloger΄ς
Έστω για μια μέρα,...... μπορούμε να το αποτρέψουμε!
 
 Ποια είναι η Gulaferit Unsal
Είναι μια Τουρκάλα, είναι ένας δικός μας άνθρωπος.

Μια αγωνίστρια των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Αυτό και μόνον αποτελεί λόγο διώξεων εναντίον της.

Τα "εγκλήματα" που της αποδίδονται σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψής της, είναι ότι συμμετείχε στην οργάνωση DJKP_C που έχει χαρακτηριστεί στην Τουρκία σαν τρομοκρατική.

Συνελήφθη στην χώρα μας από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Η "τρομοκρατική"  δραστηριότητα της, είναι η συλλογή χρημάτων για ενίσχυση της οργάνωσής.

Το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής της εκδόθηκε από τις Γερμανικές δικαστικές αρχές και το Συμβούλιο Εφετών της Θεσσαλονίκης ανέλαβε να το εκτελέσει.

Κατά την απολογία της η 42χρονη συνδικαλίστρια αρνήθηκε τις κατηγορίες  και τόνισε ότι οι διώξεις σε βάρος της έχουν αιτίαση στην συνδικαλιστική και κοινωνική  της δραστηριότητα. 
Η τυχόν έκδοσή της στην Γερμανία θα σημάνει την απέλασή της στην Τουρκία.

Ακόμη μεγαλύτερες αμερικανικές απώλειες στο Αφγανιστάν.


Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ έχουν μπλέξει άσχημα στο Αφγανιστάν. Το απάνθρωπο καθεστώς της ιμπεριαλιστικής κατοχής με τους απατεώνες, διεφθαρμένους, εμπόρους ναρκωτικών Αφγανούς πολιτικούς και πολέμαρχους, με τα μαζικά νατοϊκά εγκλήματα κατά αμάχων, την προκλητική δράση ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας τροφοδοτούν το μίσος του αφγανικού λαού,  το αίσθημα εκδίκησης και την ανάγκη του να απελευθερωθεί από τα διπλά δεσμά.

Η αφγανική αντίσταση, με πενιχρά στρατιωτικά μέσα έναντι της μεγαλύτερης ιστορικά πολεμικής μηχανής χτυπά συνεχώς τους κατακτητές, κατορθώνει συχνά συντριπτικά χτυπήματα, αποδεικνύει ότι οι Μισθοφόροι του ΝΑΤΟ δεν είναι πουθενά ασφαλείς, ενώ το αίσθημα αυταπάρνησης ενισχύεται από ένα πολύ καλό δίκτυο πληροφοριών, που διαπερνά και τα πιο απροσπέλαστα σημεία φρούρησης των ντόπιων ταγματασφαλιτών, αλλά και των δυτικών στρατευμάτων.

O εξοπλισμος των ΝΑΖΙ απο τους Καπιταληστες και τα Στρατοπεδα Συγκεντρωσης


Αναδημοσιευση απο BackDoor

Όπως όλοι ξέρουμε οι Γερμανοί έχουν ένα πάθος με την εργασία. Σαν καλοί προτεστάντες, αλλά και καθολικοί, γνωρίζουν πως «η εργασία ελευθερώνει» (Arbeit Macht Frei). Εκλαμβάνουν όμως με έναν ιδιόρρυθμο τρόπο την παραπάνω ρήση. Εννοούν την εργασία των άλλων(σαν καλοι Καπιτα-ληστες). Συχνά στην ιστορία τους από την ενοποίηση της Γερμανίας και μετά χρησιμοποίησαν αναγκαστική εργασία ξένων σε στρατόπεδα εργασίας. Για το καλό τους φυσικά πάντα. Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος ήταν το πρώτο χρονικό σημείο εφαρμογής της καταναγκαστικής εργασίας. Πρωτοπόρος στη λεηλασία και τη χρησιμοποίηση καταναγκαστικής εργασίας η μεγάλη χαλυβουργία των Krupp. Κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου η Krupp επικεντρώθηκε στην κατασκευή κυρίως πυροβόλων και χρησιμοποίησε καταναγκαστική εργασία Βέλγων που μεταφέρθηκαν από το Βέλγιο στα εργοστάσια της Krupp από το 1916, ενώ κατά το ίδιο έτος η γερμανική κατοχική κυβέρνηση είχε κατάσχει τη βελγική βιομηχανία. Με τη λήξη του πολέμου ο Gustav Krupp κατηγορήθηκε για εγκλήματα πολέμου αλλά η διαδικασία δεν προχώρησε.

Ο επίκαιρος ΣολωμόςΤι ήταν να τολμήσει να το ξεστομίσει ο αγορητής του ΚΚΕ από το βήμα της βουλής; Ω, ρε τον φουκαρά, πέσανε πάνω του να τον φάνε λυτοί και δεμένοι! Και τί είπε, δηλάδή; Ότι το κόμμα του θα στηρίξει κάθε προσπάθεια του λαού να μην εφαρμοστεί στην πράξη ο νόμος-πλαίσιο της Αννούλας για την παιδεία. 


Διέρρηξαν τα ιμάτιά τους οι αστοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Και με το δίκιο τους οι άνθρωποι, δηλαδή. Σου λένε, για σιγά, ρε μάγκες! Εδώ ψηφίσανε 250 νοματαίοι, εκλεκτοί της δημοκρατίας. Πώς εσείς αμφισβητείτε την εγκυρότητα της απόφασής τους; Δηλαδή, ωθείτε τον λαό στην παρανομία; Και πώς λογαριάζετε να πετύχετε τους στόχους σας; Με την βία;Πρώτα-πρώτα, εγώ θα επιμείνω σε κάτι που έχω ξαναπεί, έστω κι αν διαφωνεί μαζί μου ο Μανδραβέλης: η δημοκρατία ΤΟΥΣ δεν είναι δημοκρατία ΜΑΣ. Συνεπώς, δεν μας υποχρεώνει κανένας να σεβαστούμε τους νόμους ΤΟΥΣ και τους κανόνες ΤΟΥΣ, από την στιγμή που αυτοί οι νόμοι και οι κανόνες έρχονται σε αντίθεση με το "λαϊκό αίσθημα" (σύμφωνα με την δική τους ορολογία).

Μεσαίωναςthumb
Του Δημήτρη Μυ
 
Οι προβλέψεις και οι επί χάρτου λογαριασμοί και εκτιμήσεις των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων, καθώς διατυπώνονται κατά ριπάς, μας δυσκολεύουν ίσως να συνειδητοποιήσουμε πως όλοι αυτοί οι αριθμοί αφορούν ανθρώπους και τις ζωές τους. Ας ρίξουμε μια (μικρή) ματιά κάτω από αυτό  ακριβώς το  πρίσμα: Τι σημαίνουν όλα για κάποιους ανθρώπους, για όλους μας.
Στις αρχές Αυγούστου στο έντυπο Π δημοσιεύτηκε μια μικρή καθημερινή ιστορία:
«Στο ΙΚΑ Περιστερίου εισβάλλει μια κυρία σε κακά (ψυχολογικά) χάλια. Με την πρώτη ματιά το έμπειρο προσωπικό αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για μια βαριά περίπτωση ψυχικής ασθένειας. Το εν λόγω ιατρείο, ωστόσο, δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές για να προσφέρει την απαιτούμενη φροντίδα. Η ασθενής, μέσα σε στιγμές διαύγειας, φαίνεται ότι έχει πλήρη γνώση της κατάστασής της και εκλιπαρεί να την πάνε εκεί που γνώριζε ότι είχε τη δέουσα προσοχή και φροντίδα: Στο Δαφνί.

Ντόμινο καταλήψεων με πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
thumb
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για το νόμο-πλαίσιο, καθώς στις 12:00 το μεσημέρι, σήμερα Πέμπτη, πραγματοποιείται πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα, από την Ομόνοια θα ξεκινήσουν φοιτητές και εκπαιδευτικοί που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ. Ανάλογη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ώρα που συνεχίζεται το ντόμινο των καταλήψεων, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αντεπιτίθεται στις φοιτητικές παρατάξεις και τους πανεπιστημιακούς καθηγητές που κλείνουν τα Πανεπιστήμια. 

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, η υπουργός Παιδείας χρησιμοποίησε αιχμηρές εκφράσεις τόσο κατά των φοιτητικών παρατάξεων που κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα πανεπιστήμια αντιδρώντας στην ψήφιση του νέου νόμου-πλαισίου όσο και κατά των πανεπιστημιακών ηγετών και των συγκλήτων, που με τις αποφάσεις τους για αναβολή των Εξεταστικών ουσιαστικά υποδαυλίζουν τις καταλήψεις.

Πασοκ και Δημοψήφισμα.


Τον Δεκέμβρη του 1974 έγινε το τελευταίο Δημοψήφισμα στην
Ελλάδα. Εάν εξαιρέσουμε τα δύο που μεσολάβησαν επί Χούντας
(1968 και 1973) το αμέσως προηγούμενο θα το βρούμε στα 1946!!
Μπορούμε,δηλαδή,να ισχυριστούμε πως επί Δημοκρατίας, οι
Ελληνες κλήθηκαν μόλις δύο φορές να "αποφασίσουν" για κάποιο
κρίσιμο ζήτημα μέσω Δημοψηφισμάτων τα τελευταία...65 χρόνια!!
  Ολα δείχνουν πως το νεο-Πασοκ του νεο-Εφιαλτικού Δίδυμου 
Παπανδρέου-Βενιζέλου προτίθεται να μας οδηγήσει σε ένα νέο!!
Τους έπιασε,άραγε, ο πόνος και η ευαισθησία να κάνουν πράξη
αυτό που υποκριτικά ισχυρίζονται πως είναι αυτονόητο...
...τη Συμμετοχική Δημοκρατία;;
Αυτήν που εδώ και 37 χρόνια Βιάζουν εναλλάξ Πασοκ και Ν.Δ. με
τον Δικομματισμό τους, περίστροφα και Διλήμματα;;

Μέχρι εκεί έφτασαν!Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδού το τεκμήριο της πολιτικής αθλιότητας!
Μπροστά στο μέγεθος του πολιτικού τους «κανιβαλισμού» οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.
Οι λέξεις δεν επαρκούν για να περιγραφούν τα πεπραγμένα τους. Γιατί να μιλήσεις; Για αναλγησία; Για βαρβαρότητα; Για απανθρωπιά; Τίποτα πια δεν μπορεί να «χωρέσει» τα «έργα» τους.
*
Διαβάστε, βγάλτε συμπέρασμα και φρίξτε:
Στις 27 Ιούλη 2011 η κυβέρνηση διά του υπουργού Υγείας, όπως αποκάλυψε ο «Ρ» δυο μέρες αργότερα, εξέδωσε Απόφαση την οποία ανάρτησε στον ιστότοπο του υπουργείου.
Ιδού, λοιπόν, το «τεκμήριο του εγκλήματος», ιδού η Απόφασή τους, σύμφωνα με την οποία:
Από τούδε και στο εξής, από τους χρονίως πάσχοντες ασθενείς, ανθρώπους που χρήζουν ειδικής και συνεχούς μέριμνας, τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε μονάδες που παρέχουν «υπηρεσίες κλειστής περίθαλψης» (τα ψυχιατρεία, τα γηροκομεία, τα ιδρύματα που φιλοξενούν αναπήρους κλπ.)
η κυβέρνηση «βουτάει» μέχρι και το ...80% της σύνταξής τους!

ANOIΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Οι έλληνες φεύγουν,οι λάθρο έρχονται.Για εμάς ΚΑΝΕΝΑΣ έλληνας δεν πρέπει να φύγει.Να κάτσουν και να δώσουν την μάχη τους ΕΔΩ.Φυσικά οσοι Ελληνες θα πάνε εκεί θα πάνε όπως λέει το άρθρο υπο αυστηρές προυποθέσεις.Δηλαδή να υποθέσουμε οτι δεν θα πηγαίνουν με τον ίδιο τρόπο που έρχονται οι λάθρο εδω....

Η Αυστραλία αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες της σε Έλληνες για να μεταναστεύσουν, λόγω της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα, αλλά υπό πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις. Μετά από εισήγηση της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, η οποία γνωρίζει
τις ανάγκες και τις προοπτικές που υπάρχουν και...
προσπαθεί να βοηθήσει όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Αυστραλία, το υπουργείο Μετανάστευσης δέχθηκε να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία. 

Επιστροφή οθωμανικών περιουσιών ζήτησε από Ελλάδα ο Ρ.Τ.Ερντογάν!
Ένα ακόμα «σεμινάριο» του τρόπου με τον οποίο ένα κράτος ασκεί την εξωτερική του πολιτική, προσέφερε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην ελληνική κυβέρνηση, μέσα από την πρόσφατη "γενναιόδωρη", όπως κάποιοι έτρεξαν να την χαρακτηρίσουν, πρόταση του Τούρκου πρωθυπουργού για την επιστροφή των ακίνητων ιδρυμάτων της ελληνικής μειονότητας της Τουρκίας.
Πριν καλά καλά περάσουν μερικά εικοσιτετράωρα από τις δηλώσεις του Ερντογάν ο Τούρκος ΥΠΕΞ ζήτησε την επιστροφή των οθωμανικών ακινήτων στους «ομογενείς τους» όπως τους αποκάλεσε  που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου «Ελπίζουμε πως αυτά τα σημαντικά βήματα θα αποτελέσουν παράδειγμα και για τις άλλες χώρες. Θα αποτελούσε ωραίο παράδειγμα η επιστροφή των ακινήτων των ευαγών ιδρυμάτων που πέρασαν από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, ειδικότερα στα Βαλκάνια με πρώτη την Ελλάδα, στους εκεί ομογενείς μας που είναι υπήκοοί τους». Επισημαίνεται ότι η εν λόγω ακίνητη περιουσία είναι ουσιαστικά η περιουσία των τζαμιών που βρίσκονται ανα την Ελλάδα, τα οποία όμως πρέπει να είναι σε λειτουργία.

Τι σημαίνει σήμερα ο κομμουνισμός; Μια Φιλοσοφική προσέγγιση
 
Οι φιλόσοφοι Λισιέν Σεβ και Αντρέ Τοζέλ συζητούν για το άτομο και τα κοινά αγαθά, το κράτος και την εξουσία, το κόμμα και τον κοινωνικό μετασχηματισμό από τη σκοπιά της κομμουνιστικής κουλτούρας, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαρβαρότητα της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης. Μέσα στα όρια που μας έχουν απομείνει, θα μπορούσαμε να επιχειρήσουμε να αποσαφηνίσουμε τρία μεγάλα ζητήματα της κομμουνιστικής κουλτούρας: άτομο και κοινό αγαθό, κράτος και πολιτική εξουσία, κόμμα και κοινωνικός μετασχηματισμός. Αλλά ίσως θα μπορούσαμε να αρχίσουμε από τον δικό σας ορισμό του κομμουνισμού και από το πώς αρθρώνεται με την υπόθεση της συλλογικότητας αυτού του φόβητρου που έχει πλήξει μια και καλή την υπόληψη του κομμουνισμού.Λισιέν Σεβ - Αντρέ Τοζέλ

Λισιέν Σεβ: Η έννοια του συλλογικού, του κολεκτιβισμού δεν έχει τίποτα το μεμπτό, ωστόσο προτιμώ τον όρο κοινός (commun), που σημαίνει κάτι που μοιραζόμαστε. Ο καπιταλισμός, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αντιπροσωπεύει τη φρενίτιδα της ιδιωτικοποίησης όλων όσων παράγονται από κοινού. Η κομμουνιστική στόχευση είναι ακριβώς το αντίθετο να κάνουμε κοινά όλα αυτά που παράγονται από κοινού σεβόμενοι την αυθεντική σφαίρα του ιδιωτικού. Ο καπιταλισμός είναι η οικουμενική αλλοτρίωση.

αγανάκτηση ! ! !

Η δολοφονία της γλώσσας οδηγεί στη λαϊκή υποταγή.Ο στόχος κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος είναι η υποταγή της πλειοψηφίας μέσω της στέρησης γνώσης και έκφρασης. Σε αυτό το πλαίσιο δράσης, το υπερόπλο που ονομάζεται γλώσσα πρέπει να παραμείνει κτήμα μιας Ελίτ. Οι μάζες πρέπει να στερηθούν τον τρόπο δημιουργικής και ελεύθερης έκφρασης ώστε η νόηση και η παιδεία τους να είναι απόλυτα ελεγχόμενες και στείρες. Γι’ αυτό παραδοσιακά κάθε προοδευτική κίνηση είχε ως βασικό αίτημα την παιδεία, όχι ως προς τα κονδύλια αλλά το δικαίωμα ελευθερης διακίνησης της Γνώσης.
Το φαινόμενο ελέγχου της ανθρώπινης επικοινωνίας είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Στην Ελλάδα όμως ο χώρος της παιδείας ήταν ανέκαθεν στο στόχαστρο για συγκεκριμένους λόγους που επικεντρώνονται στη ιδιαίτερη φύση της Ελληνικής γλώσσας:

Η Ελληνική κατέχει την πρώτη θέση στο βιβλίο Γκίνες με 5,000,000 λέξεις και άνω των 80 εκατομμυρίων λεκτικών τύπων. Αντίστοιχα η Αγγλική έχει μόλις 490,000 λέξεις. Ακόμα και βάσει του μοντέρνου λεξικού Webster, η Αγγλική γλώσσα φαίνεται να έχει δανειστεί πάνω από 40,000 Ελληνικές λέξεις. Φανταστείτε ότι από όλες τις Σλαβικές διαλέκτους μαζί έχει δανειστεί μόλις 34 (!) ενώ λ.χ από την Τουρκική 57. Αντίστοιχη και μεγαλύτερη είναι η επιρροή στην Γαλλική, που οδήγησε τον Γάλλο ιστορικό J.P. Vernant να δηλώσει ότι “οι Έλληνες μας εφηύραν” (1997).

Άρνηση - Στάση – ΑντίστασηΤου Γιώργου Τάσιου
Μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Καρπενησίου (Ε.Πα.Μ.)
Μέλος της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος


          Το συσσωρευμένο παγκόσμιο κεφάλαιο στις ελβετικές τράπεζες, κινεί την διάλυση των οικονομιών -  κρατών, και με πρόφαση την σωτηρία τους, απαιτούν την αναγκαία μείωση έως και εξάλειψη κάθε ίχνους δημοκρατίας, σε ένα ψευδέστατο αγώνα και εξαπάτησης, που δήθεν στοχεύει στην οικονομική ανάκαμψη των οικονομιών.
          Η τριτοκοσμοποίηση και εν συνεχεία η κατάργηση των κρατών που είναι κι ο τελικός σκοπός, θα επιφέρουν τον πλήρη έλεγχο και εξάρτηση της ανθρωπότητας από μια αλήτικη ελίτ, όπου θα έχει ιδιωτικοποιηθεί όλους τους πόρους του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του νερού, του αέρα, και του ήλιου ακόμη, με τους νόμους που θα έχουν οι ίδιοι θεσπίσει, για την προστασία τους και την διαιώνιση του είδους τους.

          Τότε ο στόχος τους, θα επιτευχθεί: Ο απόλυτος έλεγχος μίας και μόνο ιδιωτικής οικονομίας, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης που ευαγγελίζονται, η οποία θα ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.
          Όποιος σκλάβος θα δουλεύει, θα έχει νομιμότητα ζωής, επί του ιδιόκτητου πλέον πλανήτη τους, ειδάλλως, θα στερείται των πόρων τους και ο φόβος του αφανισμού θα τον κυριεύει…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Να μην απελαθεί η αγωνίστρια Gulaferit Unsal


To ψήφισμα αυτό διακινείται από συνδικαλιστές ως πρόταση στα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. 
Είναι απαραίτητο να διακινηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία και να βγουν αποφάσεις αλληλεγγύης στην αγωνίστρια. 
Αντιγράψτε το και διαδώστε το.
Όσο μεγαλύτερη είναι η έκφραση αλληλεγγύης από συλλογικότητες εργασιακές ή και άλλες τόσο θα μειωθούν και οι πιθανότητες να παραδοθεί στη Τουρκία. 
Προς το παρών όσοι θέλουν να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης μπορούν να το κάνουν μέσω του mail του blog μας, όπου και θα δημοσιευτούν, εφ' όσον το θέλουν βέβαια. Καλούμε και άλλα συντροφικά και συναγωνιστικά blog να συμμετάσχουν στην καμπάνια αλληλεγγύης, αν και νομίζουμε ότι είναι αυτονόητο. 

Πόσα κιλά πατριώτης είσαι;Το παρακάτω τεστ απευθύνεται αποκλειστικά στους  πατριώτες και είναι αντίγραφο απο παρόμοιο τεστ του Πανεπιστημίου North Fartking ,προσαρμοσμένο στα ελληνικά πρότυπα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Α)Η σημαία για εσένα είναι:
-Το απόλυτο φετίχ. Είναι Τα κόκαλα των προγόνων τα ιερά. Συμβολίζει όλους τους Έλληνες από την Ιουρασική περίοδο ως σήμερα και την ορθοδοξία που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού . Δεν γίνεσαι Έλληνας αλλά γεννιέσαι.Α
-Η σημαία που ΔΕΝ θα υψώσεις στο καινούριο σου σκάφος.Α
-Σύμβολο της ελληνικής μπανανίας.Β
-Όχι δεν συμβολίζει την ορθοδοξία αλλά μόνο τους αρχαίους Έλληνες που όταν έχτιζαν τον παρθενώνα ,οι υπόλοιποι ήταν πάνω δέντρα. Οι αρχαίοι εφηύραν τα πάντα, από τον Η/Υ μέχρι το φάρμακο για την πιτυρίδα και κανονικά οι υπόλοιποι βάρβαροι πρέπει να κόψουν παράβολο για κάθε ελληνική πατέντα που έκλεψαν. Α
-Υπενθύμιση ότι κάποια αργία είναι στα κοντά.Γ
Β)Η Πατρίδα για εσένα είναι:
-Είναι πάνω από όλα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.Τα “παιδιά της Ελλάδος παιδιά”(πολύ ωραία ως εδώ),το κρυφό σχολειό(άψογα).Το: ΠΑΟ θρησκεία θύρα δεκατρία(όνειρο).Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ελένη Μενεγάκη (δε βρίσκω λόγια).Γ
-Το σύνολο των εδαφών εντός των ένδοξων συνόρων, στα οποίο έχεις την τιμή να ζεις και να αναπνέεις, να φιλάς τα χώματα και να σαπουνίζεις τα αρχαία μνημεία μπας και ασπρίσουν .Είναι η αποκλειστική πατρίδα μόνο των ελληνόπουλων και όχι των αφγανόπουλων ,των αλβανόπουλων ,των πομακόπουλων,των πρωηνγιουκοσλαβικηδημοκρατιατησμακεδονιόπουλων κ.ο.κ Γιαυτό θεωρείς πως η καθολική προστασία τους από κάθε λογής αλλοδαπούς εισβολείς, αποτελεί ύψιστο Εθνικό καθήκον.Α
-Είναι η 125η χώρα σε οικονομική ανάπτυξη,η 1η σε διαφθορά,η 128η σε στασιμοπληθωρισμό,η 71η στον κινούμενο πληθωρισμό,η 1η στην τεμπελιά κ.ο.κ.Β
-Η πολύτιμη ατομική σου ιδιοκτησία.Β