#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Πράκτορες της CIA Καθοδηγούσαν τους αντικαθεστωτικούς στη Λιβύη. Έσφαξαν σαν αρνιά τους υπερασπιστές της Τρίπολης!
προσοχή στο video, σκληρές εικόνες
Από την αρχή κάτι δε μου πήγαινε καλά. Οι εξεγερμένοι στην Αίγυπτο και αλλού δεν είχαν τανκς και κανόνια, δεν είχαν την υποστήριξη των ΝΑΤΟικών με αεροπλάνα και ανθρώπους της CIA
Τα VIDEO που θα παρακολουθείσετε είναι ανατριχιαστικά.
Χαρείται λοιπόν όσοι πανηγυρίζετε μαζί με τον Ομπάμα και τον Σαρκοζί την κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο, χαρείται το κλάμα και τα βογγητά απο το μαρτύριο του παιδιού που του έχουν χώσει ένα σίδερο που του το έχουν βάλει στον πρωκτό και έχει βγεί απο τον ώμο του. 
Χαρείται το ουρλιαχτό του ανθρώπου που του κόβουν το λαιμό ζωντανό. 
Χαρείται τον κανιβαλισμό και το σοδομισμό. 
Όχι αυτό δεν ήταν Επανάσταση ανεξάρτητα για τη γνώμη που έχει ο καθένας για τον Καντάφι και το καθεστώς του. 
Τα link από το σ. e.h. Δείτε εδώ: 

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (911 ΜΟΝΑΔΕΣ)!

 
ΣΕ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗ ΤΑ SPREADS!
ΜΕ ΝΕΚΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

Τίποτα, ίσως, δεν αποτυπώνει πιο παραστατικά το βάθος της οικονομικής καπιταλιστικής κατάρρευσης της χώρας από το δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που έφτασε σήμερα Τρίτη (23.8) στον πάτο των 911 μονάδων και κινείται, περίπου, στα επίπεδα των αρχών της δεκαετίας του '80!
Οι παλιές ένδοξες μέρες όπου ο χρηματιστηριακός δείκτης το καλοκαίρι του '99 πέταγε σε ουράνια ύψη και οι χρηματιστηριακοί παίκτες, ακόμα και οι ερασιτέχνες, έβγαζαν άκοπα άφθονα χρήματα από τις ανά την επικράτεια παραλίες, μοιάζουν με παραδεισένια όνειρα!
Ο σημερινός δείκτης των 911 μονάδων καταδεικνύει την πλήρη απαξίωση των ελληνικών επιχειρήσεων και την παντελή έλλειψη προοπτικής τους.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑΑ) μοιάζει αυτήν την περίοδο περισσότερο με νεκροταφείο επιχειρήσεων, παρά με ένα “δυναμικό θεσμό ανάπτυξης”, κάτι, άλλωστε, που ποτέ δεν υπήρξε, ακόμα και στις καλύτερες στιγμές του!

Μπαταρίες...φόρτισαν!!


- Μία λιτή εκδήλωση,εν όψει ΔΕΘ, υποσχέθηκε ο κ.Ηλ.Μόσιαλος,
στερνοπαίδι της κυβερνητικής προπαγάνδας.
"Οχι κυβερνητικές φιέστες!!
".
Τσογλάνια του κερατά...
Θα είχατε να παρουσιάσετε έστω και ένα θετικό κυβερνητικό απο-
τέλεσμα και δεν θα πανηγυρίζατε;;!!
Μωρέ, τον ίδιο τον Χριστό θα χρυσοπληρώνατε...να αναστηθεί, να
σταθεί δίπλα στο Γιωργάκη σας, να χειροκροτήσει!!
- Μπαγάσας ο Παπασπύρος παραιτήθηκε από την ΑΔΕΔΥ...
Τόσα χρόνια σοσιαλισμού...βαρέθηκε ο άνθρωπος...
Αντε στο καλό!! Χαμένε με τον χαμένο σ΄.
- Αρχαία Τρωάς άρχισε να το παίζει η Κόμπρα...
You know Κόμπρα;;  Πρώτα σε ζαλίζει, μετά σε δηλητηριάζει

Το μπαούλο

Όσα χάσαμε είναι φυλαγμένα σε ένα μεγάλο μπαούλο κάτω από το ξύλινο πάτωμα της πατρίδας.


Μέσα στην υγρασία, τη μούχλα και κάτω από τα ποδοβολητά των καταπατητών.
Είναι μέσα σε εφημερίδες τυλιγμένα και λαδωμένα σαν όπλα που περιμένουν τα ανάλογα χέρια να κρατηθούν.
Είναι μέσα στην πρώτη μας νεανική νίκη και σε μια κανάτα της κυράς που μας έβαζε να πιούμε τον καθάριο ουρανό όταν διψούσαμε από τις πορείες για τις κορυφές που θέλαμε να κατακτήσουμε.

Τακτοποιημένα με σειρά όσα χάσαμε και ακουμπισμένα ελαφριά πάνω στο πανί που είναι κεντημένο από χέρι ιερό, ο όρκος ότι δεν θα αλλάξουμε ακόμα κι αν αλλάξει χέρια τούτη η γη.

Γραμμένα σε ένα τετραδιάκι με φθαρμένο εξώφυλλο οι ερωτήσεις που σαν παιδιά κάναμε όταν ζοριζόταν η επιβίωση μας από το αδίστακτο δίκαιο.
"Γιατί;" Και η απάντηση στην επόμενη γραμμή:
"Για αυτή την χούφτα χώμα. Για ένα λουλούδι που επιμένει να ζει εδώ και όχι δίπλα. Για σένα, για μένα, για αυτούς".

ΒΟΛΟΣ-Η Νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου


Δυστυχώς η νύχτα θα είναι μεγάλη...
Φωτιές αυτή την στιγμή σε Καρτάλη,Δημητριάδος,Ιάσωνος!
Επίθεση στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ στην Δημητριάδος και στα γραφεία του κου Καρτάλη.
Συνεχείς οδομαχίες με τα ΜΑΤ.
(Συνεχής ενημέρωση...)


Tα δακρυγόνα βροχή στο κέντρο του Βόλου.

Ερήμωσε η αγορά.Αποκλεισμένο όλο το κέντρο.

Εκτεταμένα τα επεισόδια αυτή την στιγμή με τις δυνάμεις καταστολής (19:50)

Φωτιά σε παραλιακό ξενοδοχείο και έξω από την Τράπεζα Κύπρου στην Ιάσωνος.
Συνεχείς επιθέσεις και κλεφτοπόλεμος.Πανικόβλητοι τουρίστες από το πολεμικό σκηνικό τρέχουν να σωθούν!

Στον κόμβο των Μικροθηβών έχουν βγει 100 φίλοι του Ολυμπιακού και κόβουν την Ελλάδα στα δύο.
Εκτεταμένες καταστροφές στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. (20:30)

Η φωτιά στην παραλία τελικά ήταν από δύο κάδους απορριμάτων στην παραλία.(20:36)

Συνεχίζεται ο άγριος πετροπόλεμος φιλάθλων και δυνάμεων των ΜΑΤ.
Μεγάλες οι καταστροφές σε πεζοδρόμια,κάδους απορριμάτων.Οπαδοί εισέβαλλαν στο γραφείο του βουλευτή κου Καρτάλη και πέταξαν τα πάντα στον δρόμο.(20:55)

Δυνάμεις των ΜΑΤ στον δρόμο για Βόλο από Λάρισα.


Προσπάθειες για Συνεχής ενημέρωση....


http://www.volosfans.com/

ΕΛΛΑΔΑ απο ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ εγινε ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ Αγροτικων προιοντων μετα την εισοδο της στην Ευρωπαικη Ενωση


Δαπανήθηκαν 6,3 δισ. ευρώ το 2010.
Η χώρα μπορεί να αποκτήσει αυτάρκεια και να παράγει φτηνά και υγιεινά αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα σε όφελος του λαού.
Σε αστρονομικά ύψη έφτασε η αξία των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων και το 2010. Το ποσό που πληρώθηκε για εισαγωγές ήταν 6,3 δισ. ευρώ.
Η Ελλάδα έχει καταντήσει μαζικός εισαγωγέας αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, ενώ μπορεί να έχει αυτάρκεια και έχει και τη δυνατότητα να κάνει εξαγωγές.
Η πολιτική όμως των εκάστοτε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, της ΕΕ, της ΚΑΠ και του ΠΟΕ συνέθλιψαν την αγροτική παραγωγή και οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να βγούνε εκτός παραγωγής.

Η κρίση των τελευταίων χρόνων μπορεί να σταμάτησε την αύξηση της ζήτησης και φρέναρε τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων, όμως το ποσό που δαπανάται είναι σε κάθε περίπτωση δυσθεώρητο. Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, που επεξεργάστηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το 2009 η αξία των εισαγωγών ήταν 6,498 δισ. ευρώ και το 2010 ήταν 6,304 δισ. ευρώ. Δηλαδή, υπήρξε μια μικρή μείωση της τάξης του 3%.

Οργή, άρνηση, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη, αποδοχή


Λύση δεν είναι να βρεθούν νέα τρυκ για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι, αλλά να πάψουν επιτέλους να πληρώνονται. Όχι ευρωομόλογο, αλλά Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε.


Tου Σπύρου Μαρκέτου*

Στην αξέχαστη ταινία Αll That Jazz, του Μπομπ Φος, πρωταγωνιστής είναι ένας γοητευτικός και ανυπόταχτος σκηνοθέτης, που τον παίζει ο Ρόυ Σάιντερ. Η ζωή που κάνει τον σκοτώνει: γυναίκες, ποτά, τσιγάρα, ξενύχτια, και πολλή πολλή δουλειά. Η καρδιά του τον προειδοποιεί, αλλά εκείνος φυσικά δεν κόβει τίποτε απ’ όλα αυτά, ώσπου επέρχεται το μοιραίο. Στην πορεία όμως ο ήρωας αλλάζει. Αποστασιοποιείται από το εφήμερο, μέσα στο οποίο ως τότε κολυμπούσε σαν το ψάρι στο νερό. Όχι απλώς πεθαίνει σοφότερος, αλλά συνάμα αποστάζει, από τον ίδιο τον τρόπο που βιώνει την πορεία προς το τέλος, το ύστατό του έργο, το αριστούργημά του. Στοχάζεται όσα νιώθει, ώσπου τα μεταμορφώνει σε αξέχαστη τέχνη.
Όπως τα αναλύει σιγά σιγά, πέντε συναισθήματα κυριαρχούν διαδοχικά σ’ αυτή την αμείλικτη πορεία: οργή, άρνηση, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη και αποδοχή. Αρχικά θυμωμένος που εμφανίζεται ο θάνατος ενώ είχε τόσο πολλά ακόμη να κάνει στη ζωή του, έπειτα ο ήρωας αρνείται ότι οι προειδοποιήσεις είναι πραγματικές.

Νικηφόρα πορεία χαράζει η νέα οργανωτική δομή του Εθνικού Συμβουλίου για τις Γερμανικές οφειλές


Στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου  Άλφα  ο Στέφανος Ληναίος φιλοξένησε για άλλη μία φορά τις εργασίες του 9ου συνεδρίου, που οργάνωσε το Εθνικό Συμβούλιο για τις Γερμανικές οφειλές.
Στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων διαφαινόταν έντονα η αγωνιστική διάθεση, το πείσμα και η αποφασιστικότητα να δώσουν εδώ και τώρα τέλος στην απαράδεκτη στάση της γερμανικής κυβέρνησης, που δεν έχει συμμορφωθεί ακόμα με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τις συγκεκριμένες αποφάσεις της Διάσκεψης Ειρήνης των Συμμάχων στο Παρίσι το 1946.Σε αυτήν επιδικάστηκε να πληρώσει η Γερμανία για τις καταστροφές και τις θηριωδίες που προξένησε στην Ελλάδα με τον αδικαιολόγητο και απρόκλητο πόλεμο που εξαπέλυσε με την τεράστια δύναμη πυρός το 1941.

Είναι γνωστό ότι ο Μανώλης Γλέζος εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια αποφάσισε να σηκώσει την Ελλάδα στους ώμους του για άλλη μία φορά και να ξεκινήσει έναν άνισο αγώνα με ένα ισχυρό και κυρίαρχο κράτος, τη Γερμανία, προκειμένου να την αναγκάσει να επανορθώσει την υλική και ηθική βλάβη που μας προξένησε. Να αποκαταστήσει και να βελτιώσει τις κοινωνικές σχέσεις και την ηρεμία ανάμεσα στους δύο λαούς.
Δείχνοντας υπομονή Ιώβ και επιμονή Ανταίου κατάφερε με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του να ευαισθητοποιήσει ικανοποιητικά την ελληνική και ευρωπαϊκή κοινή γνώμη για τα δίκαια αιτήματά μας και να εκτελεστούν οι αποφάσεις της Διάσκεψης του 1946.

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.


Κύριε Πρόεδρε της  Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

  Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει και αναγνωρίζει  τους αγώνες και τις θυσίες του Ποντιακού Ελληνισμού, που ήταν πάντα μπροστάρης για τα δίκαια της πατρίδας μας. Κάθε φορά δε που καλείται να στηρίξει και να αγωνιστεί για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, για την αποκατάσταση των ηθικών αξιών του δικαίου και της νομιμότητας, συσπειρώνεται και δίνει δυνατά και γενναία όλες τις μάχες που απαιτούνται.
          Έτσι, λοιπόν, και εσείς κ. Πρόεδρε τιμώντας την ιστορία και την παράδοση κάνατε πάραυτα δεκτό το αίτημά μας προκειμένου να στηρίξει ο Ποντιακός Ελληνισμός τον αγώνα μας για την απόδοση των Γερμανικών οφειλών και αποζημιώσεων.
 Άλλωστε οι θηριωδίες και οι καταστροφές που προξένησαν τα γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα απρόκλητα και αδικαιολόγητα στο φιλήσυχο λαό μας και στις υποδομές της χώρας μας είναι πανομοιότυπες σε αγριότητα και βαρβαρότητα με τη Γενοκτονία που υπέστη ο Ποντιακός Ελληνισμός από τους Τούρκους, σχεδιάστηκε όμως με κάθε λεπτομέρεια  και καθοδηγήθηκε από τη Γερμανική στρατιωτική ηγεσία.