#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Έτσι θα παραγγέλνουμε πίτσα στο μέλλον!...


Όλη η νέα απάτη στο προσκήνιο


Για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου, στην ΝΑ Μεσόγειο και μεταξύ Κρήτης και Λιβύης !!! Μια αναλυση του Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου, Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού Υφηγητου Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας Dimitris N. Adamopoulos


Dr-Ing. Georg Chaziteodorou
Privatdozent an der RWTH Aachen

Bleibergweg 114
40885 Ratingen
Tel.+Fax: 02102 32513
27.07.2011 
Μια αναλυση του Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου
Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού
Υφηγητου Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας http://www.berlin-athen.eu/Πριν ένα χρονο  ιδρύθηκε στην Αδριανουπολη της ανατολικης Θρακης από Ελληνες και Τουρκους επιχειρηματιες η ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!!

Θα χρηματοδοτει μηπως την από κοινου εκμεταλλευση ψαριων;

Πάμε ολοταχώς για νέα επανάσταση των λαών;


Οι ομοιότητες ενεργειών των κυβερνώντων επιβεβαιώνουν τις απόψεις, ότι υπάρχει πλέον ένα παγκόσμιο κέντρο το οποίο σχεδιάζει και κατευθύνει τις εξελίξεις με στόχο ένα ιδιότυπο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς

του Ιωάννη Δέμου
 
Όλο και περισσότερο προσομοιάζει με τις συνθήκες που επικρατούσαν στη Γαλλία του 18ου, η διαρκώς αυξανόμενη αντίδραση της μέσης τάξης στην Ευρώπης την οποία οι σημερινοί «αριστοκράτες επιχειρούν να πτωχεύσουν. Παράλληλα ενέργειες ή ανακοινώσεις όπως οι χθεσινές του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Κάμερον,  περί συμμετοχής του στρατού σε ενέργειες καταστολής,  περικοπές δαπανών στην Μητροπολιτική Αστυνομία, και απειλή για διακοπή του Ίντερνετ, απλώς οδηγούν σε όξυνση του ήδη θερμού κλίματος και οδηγούν τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης στην αναγνώριση κοινών σημείων και πρακτικών με τα όσα συμβαίνουν και στις δικές τους χώρες.

"ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"...

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ*

H απόφαση του οίκου Standard and Poors's να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ συνιστά τομή στην ιστορία του καπιταλισμού, ολοκληρώνει και αποκαλύπτει ένα κυοφορούμενο από δεκαετιών "πραξικόπημα" στην ιστορία της δυτικής δημοκρατίας, αλλά και αποτελεί μείζονα, πρώτη ρωγμή στη παγκόσμια ηγεμονία της Βόρειας Αμερικής.

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Από την εποχή που ο Οίκος των Ρότσιλντ χρηματοδότησε μαζικά την προσπάθεια της Βρετανίας να νικήσει τον Ναπολέοντα, "τελευταίο Ιακωβίνο" και φορέα του (παραμορφωμένου έστω) δημοκρατικού πνεύματος της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης, ο ανταγωνισμός Δήμου και Χρήματος υπήρξε διαρκής σταθερά της ευρωπαϊκής-δυτικής ιστορίας. Για τους άρχοντες του χρήματος, η ιδέα της δημοκρατίας δεν υπήρξε συχνά τίποτα άλλο από μια αναρχική βασικά ιδέα, που θα επιθυμούσαν να αποτελέσει παρένθεση στην ιστορία.

Ο "Κώδικας Δεοντολογίας του Αστυνομικού" (μη γελάτε)Όσο σουρεαλιστικό και αστείο να φαίνεται, το παραπάνω βιβλιαράκι είναι γεγονός.

Η κρατική αγέλη των εν δυνάμει δολοφόνων έχει, λέει, και "Κώδικα Δεοντολογίας"...

Αυτός ο παντελώς άχρηστος "Κώδικας" -προφανώς ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν την ύπαρξή του- έχει 7 άρθρα:

 

  • Άρθρο 1: Γενικές υποχρεώσεις
  • Άρθρο 2: Συμπεριφορά κατά την αστυνομική δράση
  • Άρθρο 3: Συμπεριφορά κατά τη σύλληψη και κράτηση πολιτών
  • Άρθρο 4: Συμπεριφορά κατά την προανάκριση
  • Άρθρο 5: Εξυπηρέτηση των πολιτών
  • Άρθρο 6: Ο αστυνομικός ως δημόσιος λειτουργός
  • Άρθρο 7: Διαβεβαίωση

Διαβάζοντάς τον, σε διαπερνά ένα ρίγος συγκίνησης και θαυμασμού, ενώ παράλληλα σου προκαλείται δέος για το μέγεθος της καλοσύνης, της φιλικότητας, της υπευθυνότητας, και της δικαιοσύνης  που εμφιλοχωρεί στο σώμα της αστυνομίας.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις ακροδεξιών μετά την σφαγή στο Όσλο. Το μέχρι τώρα παραμύθι τους δεν ταίριαζε με τα γεγονότα. Ακόμη και δεξιά blogs έκαναν το άσπρο-μαύρο, γράφοντας πως ο μακελάρης είναι “μασόνος”. Η συνωμοσιολογία με ξένες λέσχες, κρυφούς εχθρούς και υπερφυσικά πιστεύω, είναι πάντα συνυφασμένη με την ακροδεξιά, που βρίσκει εκφραστές στα πρόσωπα του Άδωνη, του Πλεύρη, του Λιακόπουλου και εμετικών φυλλάδων όπως η “Ελεύθερη Ώρα”. Μάλιστα επειδή δεν μπορούν να δεχτούν πως ο δολοφόνος φέρει την δική τους ιδεολογία, την αποκρύπτουν, ενώ μερικοί δεν δίστασαν να γράψουν ότι ήταν αντιρατσιστής (γι’ αυτό μίλησε με απέχθεια προς την πολυπολιτισμικότητα) και ακροαριστερός (γι’ αυτό ήθελε να αφανίσει μαρξιστές)! Δηλαδή να του αποδίδουν στοιχεία των “απέναντι”. Κλασική ακροδεξιά προπαγάνδα.
Βέβαια δεν χρειάζεται κανείς να είναι λόγιος για να καταλάβει ότι ο λόγος που αρνήθηκαν την ιδεολογική ταυτότητα του Μπρέιβικ τα δικά μας φυντάνια, είναι επειδή φαίνεται πως το εθνικιστικό και ρατσιστικό μίσος συμβαδίζουν με την βία και την αρρώστια. Και πως οι δικές τους ιδέες μπορούν και στην Ελλάδα να δημιουργήσουν ανάλογα φαινόμενα. Η ανοχή των κυβερνήσεων στην Ευρώπη απέναντι στα φασιστικά κόμματα, δεν είναι τυχαία.

Oι χρηστες του facebook και του twitter στην Αιγυπτο ειναι επαναστατες...στην Ευρωπη βανδαλοι και ταραξιες


Αυτη ειναι η δημοκρατικη απο ακρη σε ακρη Ευρωπη,αυτο ειναι το καθεστως στο οποιο θα ζησουμε τις επομενες δεκαετιες,αν ζησουμε φυσικα,και αν ειμαστε ελευθεροι να εκφρασουμε την αντιθεση μας στην φασιστικη επιθεση που θα δεχθουμε απο τις κυβερνησεις που ελεγχουν την ζωη μας.

Στις αραβικες λοιπον χωρες η χρηση αυτων των δυο μεσων θεωρειται απο τους δυτικους επαναστατικη πραξη,εκει ο λαος που εξεγερθηκε το εκανε για να απελευθερωθει απο τα δεσμα του καθεστωτος....

Στην Ευρωπη οσοι στην διαρκεια των διαμαρτυριων χρησιμοποιουν αυτα τα μεσα ειναι βανδαλοι και θεωρουνται επικινδυνοι για τα ιδιας φιλοσοφιας καθεστωτα,αυτα που με τον ιδιο τροπο ριχνουν τους λαους τους στην ανεργια και την πεινα και δηλωνουν την ιδια στιγμη πιστα στις δημοκρατικες παραδοσεις.

Δεν συμφωνω με τους βανδαλισμους,ειναι ομως κατι που πρεπει να το δουμε διαφορετικα,ποια μεσα εχει ενας Ευρωπαιος σημερα για να διαμαρτυρηθει εναντια σε οσα γινονται?

Μαμά Ελλάς, Πειναλέων,Ανεργίτσα.


Ο Μποστ είναι διαχρονικός. Το συγκεκριμένο σκίτσο ίσως καλύτερα από κάθε άλλο μπορεί να αποτυπώσει την κατάσταση μια και η "επίσημη" ανεργία σύντομα θα ξεπεράσει το 20%.

Θα ακολουθήσει και άλλος Μποστ ...σύντομα.

Κατοχικές κυβερνήσεις...«Τα Τάγματα Ασφαλείας αποτελούν την τελευταία εφεδρεία του Ελληνικού Εθνους»
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Χρύσανθος
 
«To μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο…»
 
Θεόδωρος...
 Πάγκαλος, Αντιπρόεδρος κυβέρνησης γΑΠ

Ο Oρκος του ταγματασφαλιτη:
«Ορκίζομαι εις τον Θεόν, τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισόμενας μου υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθεί παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων»


Αγωνία στην κυβέρνησηΑπό Το Ποντίκι 11.8.2011 (απ' όπου και το σκίτσο του Soloup)

Tο ρεπορτάζ των σελίδων 10-11 στο προηγούμενο φύλλο του «Π» τελείωνε με τον τίτλο: «Με ποιον σχεδιασμό θα πορευτούν στα δύσκολα;» και ακολουθούσε η επισήμανση:

«Η κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στους όρους του πρώτου πακέτου "διάσωσης" και στις προβλέψεις και απαι­τήσεις του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου, είναι αναπόφευκτο να έλθει σε μετω­πική σύγκρουση σχεδόν με το σύνολο της κοινωνίας, εν αναμονή μια δεύτε­ρης και ακόμη σκληρότερης δανειακής σύμβασης, υιοθετώντας σταθερά την αδιέξοδη λογική των οριζόντιων περι­κοπών – χωρίς ίχνος κοινωνικής δικαιοσύνης και επιτιθέμενη σε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους και εθνικής ιδιοκτησίας.

Γκιλοτίνες στους δρόμους του Ισραήλ...


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η παραπάνω φωτογραφία είναι από τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεσπάσει στο Ισραήλ, και συμβολικά έβγαλαν τις γκιλοτίνες στους δρόμους (η ειρωνεία μάλιστα είναι ότι ο κεντρικός δρόμος στον οποίο μαζεύονται και έστησαν και αυτή την γκιλοτίνα λέγεται..."Rothschild Boulevard" (!!!), δηλαδή "Λεωφόρος Ρόθτσιλντ", από το όνομα ενός μέλους της γνωστής δυναστείας που είχε συνεισφέρει πολλά στο Ισραήλ, και τον θεωρούν ευεργέτη του κράτους).

Έτσι, αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν στηθεί γκιλοτίνες στη Λεωφόρο Ρόθτσιλντ του Τέλ Αβίδ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ - γεγονός που αν το έλεγε κάποιος πριν πχ ένα μήνα θα τον περνούσαν για τρελό.

Ωστόσο, το ρήμαγμα των λαών σε παγκόσμια κλίμακα δε μπορεί να μείνει αναπάντητο, και μπαίνουμε σε μια νέα φάση της ιστορίας, όπου οι λαοί καλούνται να δώσουν μεγάλες μάχες. Είναι βέβαια εμβρυακά τα πράγματα ακόμα, και πιθανότατα να υπάρξουν ήττες και πισωγυρίσματα, αντιδραστικές θεωρίες και επιστροφή σε σκοταδισμό, κτλ.