#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ BLOGGER'S ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

 
Ποινική δίωξη ασκήθηκε απο την εισαγγελεία Πρωτοδικών (και απ ότι πληροφορούμαστε απο το planet-greec δεν πρέπει να είναι η μοναδική) εις βάρος γνωστού blogger δημοσιογράφου μετά απο μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Ηλίας Μάτσικας στην Ασφάλεια Αττικής και το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αιτία της μυνητήριας αναφοράς υπήρξαν ψευδή και συκοφαντικά σχόλια του δημοσιογράφου τόσο στο ένα απο τα πολλά ιστολόγια που διαχειρίζεται στο διαδίκτυο όσο και στο κανάλι όπου εργάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για την κόντρα ανάμεσα στο δημοσιογράφο blogger και τον διευθυντή του ΑΠΕ ήταν η διακοπή της αργομισθίας της συζύγου του δημοσιογράφου η οποία εκτός απο την μόνιμη δουλίτσα της σε μεγάλη τράπεζα τσέπωνε και 1500 ευρώ το μήνα ως εξτρά παροχή του κόμματος για τις υπηρεσίες που πρόσφερε ο σύζυγός της δημοσιογράφος.

Δεν έχουμε μια απολύτως ταξική «δικαιοσύνη» αλλά και εντελώς απάνθρωπη.


Κατηγορείσαι ότι πήρες μίζα ένα εκατομμύριο μάρκα. Η "δικαιοσύνη" τι κάνει; Το ψάχνει …

Φέρεσαι υπαίτιος για ανθρωποκτονία 39 ανθρώπων από ενδεχόμενο δόλο –περίπτωση  Ricomex- ποια είναι η ποινή που σου επιβάλει η «αδέκαστη δικαιοσύνη»;

Πρωτόδικα πέντε χρόνια φυλακή και στο Εφετείο σε αθωώνει.

Σου αποδίδουν ότι επί υπουργίας σου παντελωνιάστηκαν με άμεση συνεργεία σου 300 εκατομμύρια ευρώ μίζες στις πολεμικές δαπάνες; Τι δικαστικές επιπτώσεις έχεις; Αστο … βλέπουμε …


Κατηγορείσαι όχι είσαι μεγαλοεπιχειρηματίας ή χρηματιστής και χειραγώγησες μετοχές θησαυρίζοντας  εσύ και παράλληλα καταστρέφοντας εκατομμύρια κόσμου.  Τι ποινή σου επιφυλάξουν οι «λειτουργοί της Θέμιδας»; Πρωτόδικα 3 χρόνια φυλακή και αθώωση από το Εφετείο…

Έγγραφα φωτιά για την τραγωδία και βρώμικα πολιτικά παιχνίδια στη Κύπρο


Καθώς συνεχίζονται οι διαδηλώσεις του κυπριακού λαού που απαιτεί την άμεση τιμωρία των ενόχων για την τραγωδία την Ναυτική Βάση Φλωράκης και οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης «φωτογραφίζουν» ως το βασικό ένοχο τον Πρόεδρο Χριστόφια, νέα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών αποκαλύπτουν τη διαφορά προσέγγισης ανάμεσα στη Λευκωσία και την Ε.Ε. όσον αφορά το χειρισμό του ζητήματος του φονικού φορτίου.

Όπως είχαμε προσπαθήσει να πούμε από την πρώτη στιγμή, θέτοντας σχετικά ερωτήματα, η κυπριακή κυβέρνηση δεν έκανε μόνο λάθος, δεν ολιγώρησε απλώς ανεύθυνα, αλλά επί της ουσίας βρίσκονταν σε μυστικές διαπραγματεύσεις με την Ρωσία-Συρία-Ιράν. Για μια ακόμη φορά το κυπριακό κατεστημένο επιχείρησε να πατήσει σε δύο γέφυρες: και να κάνει το χατίρι σε ΟΗΕ-ΗΠΑ-Ε.Ε-Ισραήλ κατάσχοντας το επικίνδυνο φορτίο, αλλά και να βρει μια φόρμουλα επιστροφής του στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Οι συνέπειες γνωστές.

Θα δρασκελίσουμε τα όρια του Οξαποδώ.........Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε εμείς 
οι Πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Εδουάρδος Σακαγιάν
Συζητώ με πολύ κόσμο και διαβάζω  και τις απόψεις φίλων και μη στην μπλοκόσφαιρα.
Μεγάλος ο θυμός που εκφράζεται, έχει θιγεί το φιλότιμο και η αξιοπρέπεια,πέρα από τις συνθήκες που εξαναγκαζόμαστε να ζήσουμε.

Συνθήκες πρωτόγνωρες, μιας και προηγούμενες από μας γενιές έζησαν την φτώχεια, την ανέχεια, αλλά ήταν στον δρόμο της ανάπτυξης του καπιταλιστικού συστήματος.

Σ΄έναν δρόμο ανάπτυξης, μετά από μια οικονομική κρίση που οδήγησε σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με εκατομμύρια νεκρούς.

Και αφού η ανθρωπότητα θρήνησε τους νεκρούς της σε νεκροταφεία και κενοτάφια, πήρε τον δρόμο να χτίσει στα ερείπια την καινούργια ζωή με δουλειά και αγώνες.

ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ


Υπάρχουν δυο κατηγορίες "πρώην" στις οποίες ανήκει ένα σεβαστό μέρος του πληθυσμού.

Οι πρώην καπνιστές
και οι πρώην  αριστεροί που εγκατέλειψαν τις παράγκες...

Το πρόβλημα είναι πως στη πρώτη κατηγορία οι ανήκοντες, αποχωρώντας όντως βρήκαν την υγειά τους και όχι μόνο,  δεν ένοιωσαν καμιά ανάγκη να εξαρτηθούν από κάτι άλλο γιατί η αποχώρησή τους πρώτα από όλα ήταν μια επιλογή του να μην έχουν να κάνουν πλέον με κάτι που είχαν αποφασίσει πως είναι άχρηστο και επικίνδυνο και το καταδίκασαν ρητά.

Στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι λιγάκι πιο πολύπλοκα... , ο ανένταχτος πλέον πρώην αριστερός δεν έχει αποφασίσει πως οι ιδέες που πίστευε είναι δηλητηριώδεις και καταδικασμένες, αλλά δεν αντέχει άλλο τους ανόητους που τις διαχειρίζονται. Στην ουσία δεν καταδικάζει το τσιγάρο του, απλά κάποια στιγμή συνειδητοποιεί πως του το πλασσάρουν σκάρτο και νοθευμένο. Η για να το πάμε ακόμα πιο πέρα ανακαλύπτει πως οι εποχές ίσως χρειάζονται κι ένα νέο είδος καπνού.

Ποιος ήθελε νεκρό στην ΠΛΑΤΕΙΑ Συντάγματος;
Του Στάθη Διομήδη«Η άλλη πλευρά επιδιώκει να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο» δήλωσε εχθές ο Οικονόμου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την τρομακτική βία που άσκησαν τα τάγματα ασφαλείας κατ’ εντολήν του στην ΠΛΑΤΕΙΑ Συντάγματος, 15, 28 και 29 Ιουνίου.

Μιλάει ο άνθρωπος που έδειρε σε μια μέρα περισσότερο κόσμο από όσο έδερνε η χούντα σε ένα χρόνο.

Ήθελαν νεκρό οι διαδηλωτές λέει με σιγουριά ο Οικονόμου για να καλύψει τη δολοφονικά  βίαιη διάλυση των διαδηλωτών στην ΠΛΑΤΕΙΑ Συντάγματος.
Ας δούμε όμως ποιος ήθελε νεκρό αυτή την περίοδο κύριε Οικονόμου η «άλλη πλευρά» όπως χαρακτηρίζετε εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές ή η κυβέρνηση και η αστυνομία;

Ο "Ανθύπατος των ΗΠΑ"


 «Ανθύπατο των ΗΠΑ που πούλησε την Ελλάδα για να την … σώσει» χαρακτηρίζει στο πρωτοσέλιδο της η ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής «Καλάμι» τον τύποις Ελληνα πρωθυπουργό.

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σημειώνει: «- Το εύρος του εξευτελισμού της Ελλάδας (του «
υπερήφανου λαός της Ελλάδας» που είπε ο πρωθυπουργός George A. Papandreou, τον οποίο η κυβέρνησή του τον οδήγησε να ζει υπό κατοχικό καθεστώς για τα επόμενα 40 χρόνια), γίνεται καλύτερα αντιληπτό, από το γεγονός ότι στην συμφωνία στήριξης της Ελλάδας -21 Ioυλίου- περιλαμβάνεται και ένας... τουρκικός τραπεζικός όμιλος, ΑΚ Bank. Mάλιστα στο μετοχικό κεφάλαιό τoυ, συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων!

37 χρόνια από την πτώση της χούντας (1974)... Ζήτω η νέα ελληνική πολιτική-κομματική χούντα της διαφθοράς, αρπαχτής, ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας».

Το ελληνικό ολοκαύτωμα για το οποίο όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν! (Σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο)


Το ελληνικό ολοκαύτωμα από την γερμανική βαρβαρική θηριωδία, και η προσπάθεια αφανισμού του ελληνισμού που προκάλεσαν οι σημερινοί μας οικονομικοί διώκτες και άρπαγες, για το οποίο όλοι κάνουν πως δεν γνωρίζουν, και προτιμούν φορώντας το σκουφάκι να εορτάζουν μόνο το Εβραϊκό.

Αν δεν μετανοήσουμε σαν έθνος και δεν μας ελεήσει ο Θεός, το ίδιο θα συμβεί και σήμερα με τα δικά μας παιδιά από τους ίδιους βαρβάρους, οι οποίοι μαγάρισαν από την πρώτη στιγμή την ελληνική ανεξαρτησία και τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821 και μας καταδιώκουν μέχρι σήμερα.

Για όσους έχουν μάθει να ζουν σε ένα γυάλινο κόσμο, ας μην το δουν γιατί περιέχει σκηνές σκληρές από την ζωή και τον θάνατο των παππούδων μας και των γιαγιάδων μας.
Φτάνει πια κ.Παπούλια.


 Στο μήνυμα του για την επέτειο της "αποκατάστασης" της Δημο-
κρατίας ο κ.Παπούλιας τόνισε πως "ήρθε ο καιρός να πληρώσουν
όσοι κρύβουν τα εισοδήματά τους είτε είναι μεγαλοφοροφυγάδες 
με βαρείς λογαριασμούς του εξωτερικού είτε αποτελούν κομμάτι 
της αφορολόγητης μεσαίας τάξης".
Σωστός ο Πρόεδρος.
  Κατά μία τυχαία (ή διαβολική) σύμπτωση η κυβέρνηση, δια του
σφαγέα δεύτερη γενιάς  κ.Βενιζέλου, έχει ανακοινώσει τις προθέσεις
της να φέρει στη Βουλή για συζήτηση-ψήφιση ένα νομοσχέδιο για την
θέσπιση ενός "πιο δίκαιου εθνικού φορολογικού συστήματος"
Μέσα από το οποίο θα "αποκαταστήσει" φορολογικές αδικίες και
θα "πατάξει" τη Φοροδιαφυγή.

Τελικα ναι. Ο "Βασιλιας"....ειναι καθυστερημενος


Μετα την ομιλια του Παπανδρεου στην κοινοβουλευτικη ομαδα του Πασοκ, δεν χωρα πια καμμια αμφιβολια.

Ο "βασιλιας"... ειναι καθυστερημενος!


Δεν εξηγειται αλλιως αυτο το παραληρημα και αυτη η θριαμβολογια τοσες μερες.

 Τετοιοι πανηγυρισμοι πια, γιατι μας πιασανε ομηρους τα κορακια!!
Τοσο καμαρι για την επιτυχια του να πουλησει ολη την Ελλαδα!!!

Εδω οι εγκληματολογοι σηκωνουν τα χερια.

Το λογο πια τον εχει η εχει η επιστημη.


Το ειδαμε και σημερα.

Να συνεχιζει το παραληρημα του και απο κατω ενα τσουρμο υποτακτικοι να χειροκροτουν ενθουσιασμενοι.
Και δυστυχως δεν βρεθηκε ουτε ενας,παρολο που υπαρχουν και αρκετοι καλοι γιατροι αναμεσα στους χειροκροτητες, να ασχοληθει με την περιπτωσαρα του.

Η σκοτεινή πλευρά της Ευρώπης


Δάκρυσε όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος για τα δεκάδες θύματα του ανθρωπόμορφου τέρατος Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, του Νορβηγού ακροδεξιού δολοφόνου. Εκατοντάδες χιλιάδες Νορβηγοί βγήκαν στους δρόμους για να συνοδεύσουν με βουνά ολόκληρα από κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια τη φάλαγγα των παιδιών και λίγων μεγαλύτερων που όδευαν προς τις όχθες του Αχέροντα. Κι ο φονιάς, πανευτυχής μέσα στον κόσμο της πολιτικής του παράνοιας, να φουσκώνει από ικανοποίηση και αυτοθαυμασμό για το κατόρθωμά του και να αισθάνεται σαν τον Οντιν, τον ανηλεή και αιματοβαμμένο θεό του πολέμου και του θανάτου των Βίκινγκ...

Β. ΣΟΪΜΠΛΕ: ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 'ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ' ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!


ΚΥΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ "ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

 Να περιοριστεί η κυριαρχία "προβληματικών" κρατών της Ευρωζώνης προτείνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Stern. 
  «Η (ευρωπαϊκή) ολοκλήρωση πρέπει να προχωρήσει, και κράτη με προβλήματα που λαμβάνουν βοήθεια πρέπει σε αντάλλαγμα (!) να παραχωρούν μέρος της κυριαρχίας τους στην ΕΕ» υποστηρίζει. 

Συγκλονιστική επιστολή μιας μάνας που αποκαλύπτει τη γύμνια των δομών Πρόνοιας


Η Γεωργία Τσούμπα είναι μητέρα διδύμων αυτιστικών παιδιών, ενώ τελευταία έχασε το σύζυγό της από καρκίνο.
Εδώ και 20 χρόνια δίνει έναν τιτάνιο αγώνα για να παιδιά της, καθώς δεν«υπάρχουν δημόσιες δομές και υπηρεσίες για να υποστηρίζουν το νέο ζευγάρι, τη μητέρα που μεγαλώνει ανάπηρα παιδιά».

Η ανοιχτή επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο αποτελεί κατάθεση ψυχής της μάνας που βρίσκεται σε απόγνωση.

Μεταξύ των άλλων η Γεωργία Τσούμπα γράφει στην επιστολή της:


«Είκοσι χρόνια τώρα, μόνη μου τα περισσότερα από αυτά, προσπαθούσα να κατακτώ τους τρόπους και τα μέσα για να μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου. 

PRAVDA: Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ δολοφονούν τους Ιρανούς επιστήμονες!

 
Την άποψη των Ιρανών αξιωματούχων και του Ιρανικού Πρακτορείου Ειδήσεων FARS υποστηρίζει η Ρωσική PRAVDA σχετικά με τις δολοφονίες των Ιρανών πυρηνικών φυσικών. 
Πιο συγκεκριμένα σε σημερινό της δημοσίευμα αφήνει υπονοούμενα για έργο των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών (Mossad) σε συνεργασία με τις ΗΠΑ που έχει σαν σκοπό να εμποδίσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Η αδύναμη μνημονιακή κυβέρνηση "χάνει" την Θράκη!

Αυθαίρετο σύστημα τουρκικής παιδείας στήνουν στη Θράκη οι τουρκοπράκτορες της Άγκυρας

 Η απόλυτη ενοχική σιωπή των ενόχων από την αδύναμη κυβέρνηση Παπανδρέου 

‘‘ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ’’ από το δήμο Αρριανών! 

Κύριε Περιφερειάρχη, Άρη Γιαννακίδη, θα αντιδράσετε;

Ποια η στάση των Γ. Πεταλωτή και του Ε. Στυλιανίδη;

Κατάπληξη και οργή προκαλούν οι πρωτάκουστες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του τουρκόφωνου Καλλικρατικού Δήμου Αρριανών για τις μη συγχωνεύσεις και συγκροτήσεις των διοικητικών συμβουλίων των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Μια κίνηση η οποία μόνο ως ωμός εκβιασμός μπορεί να θεωρηθεί απέναντι στην ευάλωτη σημερινή πολιτική ηγεσία που έχει ανάγκη από ψήφους. Στόχος είναι να εκπαραθυρωθούν τα Ελληνικά και να θεσπιστεί με το έτσι θέλω η δίγλωσση εκπαίδευση στη μειονότητα (Ελληνικά – Τουρκικά) σε ΟΛΕΣ τις εκπαιδευτικές βαθμίδες!

ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ …Στην καρδιά της πολιτισμένης Ευρώπης, και δεν έχει σημασία που η Νορβηγία δεν είναι από άποψη τοποθεσίας στην καρδιά της, συνέβη λοιπόν μια ανείπωτη τραγωδία. Και είναι πραγματικά λυπηρό που άλλες τραγωδίες, όπως τα θύματα σε γαμήλια ξεφαντώματα στο Αφγανιστάν, «παράπλευρες» απώλειες λάθος Αμερικανατοικών βομβαρδισμών, στον εκεί πόλεμο, δεν παίρνουν συνήθως τον ίδιο χαρακτηρισμό: ανείπωτη τραγωδία. Ορισμένες τραγωδίες όμως ο άνθρωπος τις συνηθίζει και άλλες δεν θέλει να τον αφορούν.
Εδώ, στην Νορβηγική περίπτωση, υπήρχε και άλλη ιδιομορφία που επέτεινε τον χαρακτηρισμό ανείπωτη: Δράστες της μαζικής σφαγής  δεν ήταν οι τα τελευταία χρόνια συνήθεις ύποπτοι ισλαμιστές τρομοκράτες. Αλλά, λευκότατος, και πιθανά γοητευτικός, άντρας.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΝΑΖΙ.


Ολοένα και περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση του «ελληνικού συνδέσμου», 
ή και «συνδέσμων» που εικάζεται ότι συναντήθηκαν το 2002 με τον Νορβηγό  Ναζί εκτελεστή, Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος διατηρούσε επαφή με ακροδεξιές (φασιστικές) οργανώσεις, όπως φαίνεται από τις σχετικές αναφορές στο μανιφέστο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Associated Press, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαιώνουν ότι ήταν ενημερωμένοι για την αυξημένη δραστηριότητα στις συνομιλίες μέσω Διαδικτύου φερόμενων μελών της νέας ναζιστικής οργάνωσης, η οποία όπως όλα δείχνουν συνδέεται με τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ επιθέσεις του νεοναζιστή Νορβηγού.

Hasta la Victoria Siempre!


Hasta la Victoria Siempre!

Η Κουβανική επανάσταση, πενήντα δύο χρόνια μετά, συνεχίζει ν’ αντιστέκεται, να δημιουργεί και να εμπνέει τους αγώνες των καταπιεσμένων όπου γης. Μια χούφτα άνθρωποι μ’ επικεφαλής τον Φιντέλ Κάστρο, απέδειξαν στην πράξη πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου.

Σήμερα και παρά τον οικονομικό αποκλεισμό-πόλεμο των Αμερικανών και της Δύσης γενικότερα, παρά την τεράστια βρώμικη προπαγάνδα που δέχεται από «απέναντι» ο Κουβανικός λαός, στέκεται όρθιος με αξιοπρέπεια και παρά τις πολλές δυσκολίες, κοιτάζει περήφανα προς στο μέλλον.

Όσο η κρίση βαθαίνει…


Eίπα να γράψω κείμενο, αλλά αφού τα λένε άλλοι καλύτερα από μένα… πάρτε το…
[ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ] από athens.indymedia.org

Σε μια περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η εθνική ενότητα αποτελεί κυρίαρχο πρόταγμα από τη μεριά των από πάνω ως προϋπόθεση για τη διάσωση της εθνικής οικονομίας.  Ένα πρόταγμα, που μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας έχει ενσωματώσει. Δηλαδή όλοι οι έλληνες μαζί, εργάτες, εργαζόμενοι, κράτος και αφεντικά, εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι καλούνται να ενωθούν για τη σωτηρία του τόπου. Λες και όλοι έχουμε τα ίδια συμφέροντα!  Για τη διάσωση της εθνικής οικονομίας λοιπόν οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται, νοσοκομεία και σχολεία κλείνουν, καταργείται κάθε κοινωνικό αγαθό, εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα, ενώ η ανεργία χτυπάει κόκκινο.
Σ’ αυτό το κλίμα γενικευμένης επίθεσης από τους από πάνω, όπου η εκμετάλλευση και η καταπίεση εντείνονται, όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι οδηγούνται στην εξαθλίωση, αρχίζει να κυριαρχεί ο νόμος της ζούγκλας, η επικράτηση του πιο δυνατού, ο κοινωνικός κανιβαλισμός. Αντί να κοιτάξουμε για τον εχθρό πάνω, κοιτάμε δίπλα μας, κατηγορώντας για τα «δεινά που μας βρήκαν», το πιο υποτιμημένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, τους μετανάστες.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...
Περιγραφή: 1.378565003@web126010.mail.ne1.yahoo.com