#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Αξιοι για το Απόσπασμα.


 Επί 37 συναπτά έτη μας κυβερνούν. Πασοκ και Ν.Δ.
Με λάθη και παραλείψεις.
Με ιδιοτέλεια και απληστία.
Με καλπονοθευτικούς εκλογικούς νόμους και συντάγματα Ατιμω-
ρησίας.
Βία και ψέματα.
Με ρουφιάνους συνεργάτες παντού. Με καλοπληρωμένους παπα-
γάλους. Με άφθονες μίζες. 
Εφαγαν όσο μπορούσαν...προσωπικά και κομματικά.
  Θρασύδειλοι πατριδοκάπηλοι. Εγκληματίες καθ΄έξη.
Για 37 χρόνια διέσυραν τη Χώρα.
Τη Βίασαντη Λεηλάτησαντη Χρεωκόπησαν.
Αδίστακτα αρπακτικά εξολόθρευσαν δάνεια και επιδοτήσεις ολό-
κληρων δεκαετιών.

Οι "μνημονιακοί διανοούμενοι"


Παρέπεμψαν την Ελλάδα και το λαό της στο δικαστήριο της «νέας τάξης» και των χρηματιστηριακών συμφερόντων. Οι «εισαγγελείς» -εγχώριοι και ξένοι- απήγγειλαν ένα ολόκληρο «κατηγορητήριο» κατά των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν καν να «απολογηθούν». Τους χαρακτήρισαν τεμπέληδες, «κοπρίτες», ψεύτες, αντιπαραγωγικούς, υποστηρικτές μιας οικονομίας σοβιετικού τύπου... Κι αφού τους φόρεσαν τις χειροπέδες του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, τους έριξαν στο «βαθύ μπουντρούμι» της ύφεσης, της ανέχειας, της ανεργίας, της φτώχειας.Τους καταδίκασαν σε πολυετή ειρκτή κι αυτούς και τα παιδιά τους...
Τώρα που οι καταδικασμένοι του Μνημονίου υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας, τώρα που «τολμούν» να αποδοκιμάσουν τους δυνάστες τους, τους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων, καταγγέλλονται ως φορείς αντικοινοβουλευτικών αντιλήψεων, ως επικίνδυνοι για το δημοκρατικό πολίτευμα και τους θεσμούς του...

Ελλάδα και Πολίτες εγκλωβισμένοι στο Πασοκικό χάος!


FREE photo hosting by Fih.gr
Βάιος Φασούλας
 
Ο απεγκλωβισμός από την …σοσιαλιστική(Πασοκική) δυναστεία μπορεί να ανατρέψει το χάος της μαγειρεμένης χρεοκοπίας
«Εάν τα «αγαθά» της δημοκρατίας είναι η ληστεία, η άφεση αμαρτιών των αρχιληστών, η αστυνόμευση των Πολιτών σε όλα τα μεγέθη και τα κουτοπόνηρα κανάλια, τότε δεν τη χρειαζόμαστε και πολύ περισσότερο δεν χρειαζόμαστε κυβερνήσεις που καταληστεύουν τον λαό, τον περιθωριοποιούν και τον αφοπλίζουν πολιτιστικά, κοινωνικά και οικονομικά. Η διάσταση της… πτώχευσης της Ελλάδας αποδεικνύεται ληστρικό παραμύθι. Η «πτώχευση» είναι το «επιχείρημα» των σιωνοφασιστών του κεφαλαίου με το οποίο η σημερινή κυβέρνηση συνεργάζεται. Τον χορό του «Ζαλόγγου» τον ξεκίνησε πρώτη η Ελλάδα κατόπιν εντολών των ευρωατλαντικών συμφερόντων και του ΔΝΤ. Το «πήδημα» στο κενό το κάνουν οι Πολίτες και οι θυσίες που καταβάλλει ο λαός, τάχα, να σωθεί η Ελλάδα, είναι θυσίες μάταιες, χωρίς αντίκρισμα. Ο καπιταλισμός θέλει να τα πάρει όλα πίσω και η σημερινή κυβέρνηση πρωτοστατεί.

Europa delenda estΓραφει ο ΚΙΜΠΙ

Υπάρχει αυτή η ιστορική φράση των Λατίνων που ακουγόταν στη ρωμαϊκή σύγκλητο σχεδόν κάθε μέρα, για τα περίπου 80 χρόνια που κράτησαν οι τρεις Καρχηδονιακοί πόλεμοι. Karthago delenda est. Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί. Η πλήρης φράση, που αποδίδεται στον Σκιπίωνα τον Αφρικανό, είναι η εξής: et praeterea censeo Karthago delenda est. Την περιέλαβε και σε τραγούδι του ο Μούτσης, σε στίχους του Τριπολίτη. Υπάρχουν και παραλλαγές της, όπως αυτή που αποδίδεται στον Κάτωνα τον Πρεσβύτερο: Ceterum autem censeo, Carthaginem esse delendam. Έτσι έκλεινε κάθε ομιλία του στη Σύγκλητο αυτός ο απόγονος πληβείων που τελικά έγινε ύπατος και τιμητής κι έπεισε τους Ρωμαίους να κάνουν τον τρίτο καρχηδονιακό πόλεμο και να καταστρέψουν πραγματικά την Καρχηδόνα, το 146 π.Χ. Όλοι οι κάτοικοι της ακμάζουσας μέχρι τότε αφρικανικής πόλης σκοτώθηκαν ή πουλήθηκαν σαν σκλάβοι.

Ζουν σε "άλλο κόσμο"-όχι απλά δε θα σας βοηθήσουν,αλλά διαρκώς θέλουν να αρπάξουν κι άλλα


 κι άλλα, κι άλλα...Και θα το κάνουν, αν δε σταματηθούν.

Ποιος θα λυπηθεί την Τίνα Μπιρμπίλη; Την έκαναν πρέσβειρα του ΟΟΣΑ με δωρεάν σπίτι στο Παρίσι, οδηγό και μάγειρα...
Πρέσβειρα-με οδηγό και μάγειρα- η Τίνα!

Σε αυτή τη χώρα δεν πάει κανένας χαμένος! Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι μάλλον πάει η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη!

Μιλούν για ανεξαρτησία της Κρήτης ! - Αφέλεια ή βρώμικο παιχνίδι;


Το προκλητικό ερώτημα για το εάν οι Έλληνες βλέπουν ότι θα υπάρξει σύντομα κίνηση Ανεξαρτησίας της Κρήτης, θέτουν ξένοι προς Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Αγγλία, μέσα από το blog της εφημερίδας Guardian
Η εφημερίδα μετά τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού Νόμου, δημιούργησε στο blog της, ένα πάνελ με online συζήτηση για το πώς βλέπουν οι Έλληνες τα νέα μέτρα αλλά και για να εκφράσουν τις απόψεις τους όσον αφορά την οικονομική κρίση που βιώνουν.

Το κάλεσμα συγκεκριμένα του blog της Guardian για συμμετοχή στη συζήτηση ανέφερε ότι Έλληνες θα απαντήσουν στα σχόλια και τις ερωτήσεις αναγνωστών για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση που διαμορφώνουν τα νέα μέτρα λιτότητας.
Στη τρίτη όμως κιόλας ερώτηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τίθεται το ζήτημα μιας ενδεχόμενης Ανεξαρτησίας της Κρήτης.

ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ! Παραχώρηση στρατοπέδου στην Εκκλησία.


Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η είδηση της παραχώρησης στρατοπέδου στην Εκκλησία που ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Με περίσσια υποκρισία και πασοκική διγλωσσία, ο ΥΠΕΘΑ έρχεται να εκμεταλλευτεί τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της οποίας αποτελεί«πρώτο βιολί», σε αγαστή συνεργασία με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια της άρον άρον παραχώρησης δημοσίας περιουσίας σε ιδιώτες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, με πρόσχημα το «φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας» δίνεται...το εναρκτήριο λάκτισμα της εφαρμογής των κοινών πλάνων Βενιζέλου-Μπεγλίτη για το ξεπούλημα των στρατοπέδων στο ιδιωτικό κεφάλαιο, που λαχταρά να εκμεταλλευτεί εμπορικά και τουριστικά τα φιλέτα γης που βρίσκονται σε περιοχές απίστευτου φυσικού κάλλους ή στην περιφέρεια αστικών κέντρων.

«Λοιπόν, Μοσχοβίτη, πώς ζεις επί καπιταλισμού;»Το Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας 
(ΚΕΚΡ-ΕΚΚ) 
ανακοίνωσε πως κατέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας για 6η συνεχόμενη φορά τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αναγνώριση του «Ενιαίου Μετώπου Εργαζομένων Ρωσίας» («ΡΟΤ-ΦΡΟΝΤ»), που έχει συγκροτήσει το ΚΕΚΡ μαζί με μια σειρά άλλες μικρότερες πολιτικές δυνάμεις της Ρωσίας, με στόχο την καταγραφή τους ως «πολιτικού κόμματος», ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καθόδου στις εκλογές.

Να σημειωθεί πως η προσπάθεια αυτή του ΚΕΚΡ συναντά τα τελευταία 2 χρόνια τη σθεναρή αντίσταση των ρωσικών αρχών, που, με διάφορα προσχήματα και καταστρατηγώντας τους δικούς τους αστικούς νόμους και το Σύνταγμα, αρνούνται στο ΚΕΚΡ το δικαίωμα της καθόδου στις εκλογές όλων των επιπέδων.

ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/04/22prwth.jpg?w=460&h=343&h=343
Ο Πάγκαλος, η Siemens, ο Χριστοφοράκος, το συγκρότημα Λαμπράκη, η thyssenkrupp, ο Λάτσης, η “Μακεδονία που δεν είναι Ελληνική”, το μνημόνιο, όλα τα καλά παιδιά σα να μην πέρασε μια μέρα. Και μία αποκάλυψη για τον “ηρωϊκό” στρατό του Κεμάλ.

Σαν σήμερα, πριν από 70 χρόνια η Ελλάδα φανερά και επίσημα περιήλθε στην ιδιοκτησία της Γερμανίας. Της Γερμανικής ελίτ των λευκών μογγόλων, για να μην βάζουμε όλους τους Γερμανούς στο ίδιο τσουβάλι.

Αυτών που εφηύραν την “Άρεια φυλή” για να κρύψουν την διαχρονική βαρβαρότητα και την πολιτιστική ανυπαρξία τους. Η φυλετική ανωτερότητα κατά τα πρότυπα του παντουρκισμού – πανισλάμ, η υπερβορεία – Θούλη στην συνταγή της Εργενεκόν.

Τι θα γίνει; Θα ησυχάσετε επιτέλους;Πριν από χρόνια που πήγαινα σχολείο, είχα έναν αγαπημένο καθηγητή. Φυσικός ήταν. Μας μιλούσε συχνά για την εξέγερση του πολυτεχνείου όπως συνηθίζουν να μιλάνε οι περισσότεροι από αυτούς που τότε είχαν βρεθεί μέσα ή εκεί κοντά. Τον ρωτούσαμε κι εμείς διάφορα για τις μέρες εκείνες, είτε από πραγματικό ενδιαφέρον είτε για να χάσουμε μάθημα.

Από τις ιστορίες που μας είχε διηγηθεί υπάρχει μία που θυμάμαι χαρακτηριστικά και συχνά την ξαναφέρνω στο μυαλό μου έχοντας βάλει εικόνα, ήχο, πρωταγωνιστές και κομπάρσους. Το συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχτηκε τη βραδιά της 16ης Νοεμβρίου και ενώ οι φοιτητές σε λίγο θα έρχονταν αντιμέτωποι με την ιστορία. Ενώ λοιπόν κόσμος είχε μαζευτεί γύρω από το Πολυτεχνείο σ’ ένα κλίμα τεταμένο, απ’ ότι μπορούμε να φανταστούμε, η μπαλκονόπορτα στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας επί της οδού Στουρνάρη άνοιξε διάπλατα. Ένας σαραντάρης κύριος με πιτζαμούλα σετάκι πετάχτηκε έξω και απηυδισμένος φώναξε:

Πολιτικός Μαυραγοριτισμός


  • Ο Γκούφυ στην Κυβέρνηση, οι Μουργόλυκοι στην Αντιπολίτευση;
Ποιο είναι το πολιτικό ισοδύναμο του σοσιαλιστικού "λεφτά υπάρχουν" για την κόσμο της λαϊκιάς κεντροδεξιάς γιαγιάς Ντακ; Μα τι άλλο από να ντυθούν οι Μουργόλυκοι χαρτογιακάδες γιαλαντζί και να βγουν να πουλήσουν μειώσεις ΦΠΑ και συντάξεις-φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πουλάνε πρόγραμμα που δεν θα τηρήσουν, θαμπώνουν το πόπολο της πτωχευμένης Λιμνούπολης και άιντε πάλι όλοι μαζί στο μαγκανοπήγαδο της φτώχειας.

Μέσες άκρες καταλαβαίνεις τι λέω, αλλά σου αλλάζω λίγο το σκηνικό γιατί η πραγματική κωμωδία παίζεται εκεί έξω ενώ πιο μέσα κάνει δράμα. Βγαίνει λοιπόν μπροστά ο πολτικός μαυραγοριτισμός μεταμορφωμένος σε αντι-μνημόνιο. Δώσε μια ψήφο καλέ κύριε να σε πω ό,τι θέλεις. Μα ό,τι θέλεις. Και υπαλλήλους του δημοσίου δεν πρόκειται να απολύσω και συντάξεις θα αυξήσω και το ΦΠΑ θα μειώσω και τα επαγγέλματα δε θα ανοίξω και διαπραγμάτευση με τους ξένους θα κάμω. Αρκεί να δώσεις μια ψήφο.

... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

thumb 

to pontiki

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 9. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Ράδιο 9 (98,9fm)

Κλείνουν 54 νοσοκομεία, 330 κλινικές, 11.000 κλίνες!


FREE photo hosting by Fih.grΚυριάκος Νασόπουλος
 
«Είμαστε εδώ για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε». Με αυτήν την άκρως ειλικρινή και «ωμή» δήλωση ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος, την παρουσίαση του «σχεδίου αναδιάταξης του ΕΣΥ», όπως χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα παραπλανητικά έχει βαφτίσει η ηγεσία του υπουργείου την περαιτέρω συρρίκνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). Μάλλον σε μια κίνηση συμβολισμού, μόλις λίγες ώρες αφότου ψηφιζόταν το Μεσοπρόθεσμο μέσα στη Βουλή και τη στιγμή που στην πλατεία Συντάγματος η αστυνομία εξαπέλυε βάρβαρη επίθεση και έπνιγε με εκατοντάδες δακρυγόνα τους διαδηλωτές, ο υπουργός Υγείας έδινε στη δημοσιότητα το σχέδιο συγχωνεύσεων νοσοκομείων και κλινών που στην ουσία φέρνει τον οριστικό ενταφιασμό της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

Μαρξ, Μπακούνιν και πλατείεςτου Γιώργου Ρούση

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο διάλογος που γίνεται στις πλατείες και γενικότερα, με επίκεντρο την αμφισβήτηση της αντιπροσωπευτικής αστικής δημοκρατίας και την αναζήτηση μορφών πραγματικής έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, βρίσκει σε μεγάλο βαθμό τις ρίζες του στην αντιπαράθεση του Μαρξ με τον Μπακούνιν γύρω από την οργάνωση της μετακαπιταλιστικής κοινωνίας.

Η διαφορά συνίσταται στο γεγονός ότι κατά τον σημερινό διάλογο, στις πιο ακραίες εκδοχές του, από τη μια έχουμε να κάνουμε με μια εκχυδαϊσμένη εκδοχή της μπακουνικής αντίληψης, έτσι όπως αυτή εκφράζεται από τους Νέγκρι, Χόλογουεϊ κ.ά., οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ανατραπεί ο καπιταλισμός δίχως να καταληφθεί η εξουσία, και από την άλλη με μια εκχυδαϊσμένη εκδοχή του μαρξισμού, που βλέπει τον σοσιαλισμό αντί ως ένα μισοκράτος υπό απονέκρωση, ως ένα ισχυροποιούμενο κράτος κατ΄ εικόνα του σταλινικού του προτύπου.

Πέρασαν-δε πέρασαν οι τράπεζες τα stress tests, εμείς θα σας πούμε ότι όλα πάνε καλά για να συνεχίσετε να κοιμάστε όρθιοι


Ομολογώ ότι γράφω αυτό το άρθρο λίγο βιαστικά, και ίσως λίγο "πρόωρα" - γι αυτό και δηλώνω προκαταβολικά ότι αν αλλάξω γνώμη, θα γράψω αύριο ένα άλλο άρθρο για να κάνω τυχόν διαρθώσεις, κτλ.

Γύρισα λοιπόν από τη δουλειά πριν λίγο, και μπαίνοντας στο ίντερνετ είδα τα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών, με τα κυρίαρχα ΜΜΕ να προσπαθούν "με νύχια και με δόντια" να μας πείσουν ότι "όλα πάνε καλά". Και αν γράφονται τέτοια πράγματα στο ίντερνετ, φαντάσου τι θα έλεγαν στα -ακόμα χειρότερα- "δελτία ειδήσεων" των καναλιών του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, κτλ (που προσωπικά δεν τα παρακολουθώ εδώ και χρόνια).

Ας τα πάρουμε -όσο μπορούμε- με τη σειρά:

Σε πρόσφατο  
άρθρο   σχολιάζαμε μεταξύ άλλων την εξής είδηση:

Γερμανία: Το μεγάλο κανόνι...


Του Άρη Χατζηστεφάνου

"Παύση πληρωμών". Δύο λέξεις που εδώ και αρκετούς μήνες προκαλούν πανικό αλλά και οργή στις οικονομικές και πολιτικές ελίτ του Βερολίνου, όταν ακούγονται από χείλη Ελλήνων ή ξένων οικονομικών αναλυτών. Κι όμως, η αυστηρή και άμεμπτη Γερμανία υπήρξε ο πρώτος διδάξας, «φεσώνοντας» χωρίς σκέψη τους ξένους δανειστές της. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, που προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο ιστορικός Albrecht Ritschl χαρακτηρίζει τη Γερμανία σαν το μεγαλύτερο «μπαταχτσή» του 20ού αιώνα. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ο...
οικονομικός αντίκτυπος από τις τρεις παύσεις πληρωμών που πραγματοποίησε η Γερμανία σε αυτή την περίοδο μπορούν να συγκριθούν μόνο με το χρηματοπιστωτικό σεισμό που προκάλεσε η κατάρρευση της Lehman Brothers.

Και χρεοκοπία και ξεπούλημα και λιτότητα...


Σε αναμονή του ραντεβού με τη χρεοκοπία...
thumb
 
 
Από το Μαρικάκι


Και χρεοκοπία και ξεπούλημα και λιτότητα (μέχρι εξαφανίσεως από τον χάρτη) θέλουν οι δανειστές μας.
Για τους οίκους αξιολόγησης ήδη δεν υπάρχουμε αλλά αυτοί ξαφνικά έγιναν οι «κακοί» στο παρά πέντε της κατάρρευσης της ευρωζώνης και παρόλο που εδώ κι ενάμιση χρόνο τρέχουμε να ικανοποιήσουμε τις «αγορές» έκφραση των οποίων αποτελούν και οι εν λόγω «οίκοι».
Έτσι η επιλεκτική χρεοκοπία ή αν προτιμάτε τον πιο ψυχρό και απόμακρο αγγλοσαξωνικό όρο, το selective default τον οποίο προτιμά άλλωστε και ο Μπένι, έρχεται τώρα να...
αντικαταστήσει τη «διάσωση» που γνωρίσαμ ε από την καλή κι απ’ την ανάποδη τον τελευταίο ενάμιση και πλέον χρόνο. 

Ζητούνται λίγη τσίπα και ίχνη αξιοπρέπειας…Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (press-gr)


Πολιτική ικανότητα, εντιμότητα, υπευθυνότητα και διορατικότητα δεν θα μπορούσε κανείς σοβαρός άνθρωπος να ζητήσει από τους κυβερνώντες και τους διαπλεκόμενους διαμορφωτές της κοινής γνώμης στην Ελλάδα. Τουλάχιστον να διέθεταν λίγη τσίπα και ίχνη αξιοπρέπειας!
Δυστυχώς όμως αυτά απουσιάζουν από το πρόσωπο της κυρίαρχης πολιτικο-εκδοτικής τάξης της χώρα μας. 
Τι να πεις και τι σημασία έχει η κριτική όταν απευθύνεται σε κάστες αμοραλιστών και άθλιων καιροσκόπων, που διαρκώς αγωνίζονται να εξαπατήσουν αυτούς στους οποίους απευθύνονται, μεταβάλλοντας διαρκώς στάση και... προσωπείο, στο πλαίσιο της επιχείρησης «κάνουμε το μαύρο, άσπρο».

Παπουτση παραιτησου και υπαρχει ετοιμη στρωμενη δουλεια για σενα στο εξωτερικο


Μην εισαι κοροιδο ρε υπουργακο!
Παρατα τους μαλακες που διοικεις....

Αυτοι δεν ηταν ικανοι μεσα σε ενα ολοκληρο πολεμικο διημερο να μπορεσουν να σου προσφερουν ουτε ενα κεφαλι διαδηλωτη στο δισκο.Τα σπαγανε και τα χαλαγανε μονο!

Και σε αφησανε με το παραπονο.

Γι αυτο σου λεω , γραψτους στ αρχιδια σου και τραβα εξω για διεθνη καριερα.

Υπαρχει ετοιμη και στρωμενη δουλεια για την οποια εισαι ο πλεον καταλληλος.

Δουλεια με το τσουβαλι, και στο πιατο.

Οχι οπως εδω που προσπαθεις να ξεδιπλωσεις το ταλεντο σου, να αποδειξεις οτι κατι εμαθες και συ τοσα χρονια στο κομμα, και να στην λενε και απο πανω!

Διαβασε παρακατω για τη θεση που μιλαω, και τσιμουδια, τιποτα σα κανενα.

Προκαλεί η LidlΥποστηρίζει ότι ήταν «καθαρά» ο κιμάς και τα σουτζουκάκια, που βρέθηκαν μολυσμένα με το θανατηφόρο E.coli 

Oλο το παρασκήνιο στο φως

Με μια προκλητική ανακοίνωση, που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (χθες), ο γερμανικός όμιλος Lidl συμπεριφέρεται ως κράτος εν κράτει, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον επίσημο κρατικό φορέα για τον έλεγχο των τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Ενώ ο ΕΦΕΤ, με χθεσινή του ανακοίνωση, εμμένει στο χαρακτηρισμό ως επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία, για τους κιμάδες και τα σουτζουκάκια της Lidl, στα οποία ανιχνεύτηκε το βακτήριο E.coli, η Lidl επιμένει στη δική της κατασκευασμένη εκδοχή, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά περί «ανεξάρτητων» ινστιτούτων ελέγχου που «επιβεβαιώνουν» ότι δεν υπάρχει E.coli στους κιμάδες που πουλάει η γερμανική εταιρία. «Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες μας για την αναστάτωση και τη σύγχυση που προκλήθηκε», καταλήγει η ανακοίνωση της Lidl.

Active Member - Στων βουβών την εσχατιά

γιομισαν μισος τα ματια των παιδιων
τι να σου κανουν οι βουες των τραγουδιων
οταν τα λογια μενουν μονο στα χαρτια
καποιοι γελανε στων βουβων την εσχατια..
 

Η Γάζα αρνείται την φιλανθρωπία της Ελληνικής Κυβέρνησης


Επιστολή μελών της Παλαιστινιακής κοινωνίας προς την ελληνική κυβέρνηση 

http://www.shiptogaza.gr/
Η Γάζα αρνείται την φιλανθρωπία της Ελληνικής Κυβέρνησης 

Η ακόλουθη επιστολή παραδόθηκε στην Ελληνική Κυβέρνηση στις 12 Ιουλίου 2011, κάνοντας ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι στη Γάζα ζητούν ελευθερία και σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, περιλαμβανομένου του δικαιώματος να διάγουν μια αξιοπρεπή ζωή, δεν ζητούν φιλανθρωπία. Φαινομενικά κωφεύοντας στην δήλωσή τους αυτή, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Δελαβέκουρας, επανέλαβε την "γενναιόδωρη προσφορά" της Ελληνικής Κυβέρνησης να μεταφέρει περιορισμένη ανθρωπιστική βοήθεια στους ανθρώπους της Γάζας - αντί να τους βοηθήσει να ανακτήσουν την ελευθερία που το Ισραήλ συνεχίζει να τους αρνείται.
 
12 Ιουλίου 2011
Αγαπητέ Πρωθυπουργέ Παπανδρέου,
Αγαπητέ Υπουργέ Εξωτερικών Λαμπρινίδη,

Το μανιτάρι από την έκρηξη στη ναυτική βάση "Ε.Φλωράκης"Το μανιτάρι από την έκρηξη στη ναυτική βάση "Ε... von AceVideos