#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Εκτακτο! Επιτρέπεται η χρήση του τραγουδιού «Deutsche deutsche uber alles» στις συγκεντρώσεις του ΠασοκΕπιτέλους βρέθηκε λύση από Γερμανία.
Μετά και το πρόσφατο αδιέξοδο από τις αρνήσεις χρήσης των τραγουδιών «Ηλιε, ήλιε» και «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες»  στις
 συγκεντρώσεις του Πάσοκ ( με   κίνδυνο να μείνει το κίνημα χωρίς μουσική υπόκρουση όποτε τι κίνημα θα ήταν )     το  γραφείο τύπου της καγκελαρίου κ. Μέρκελ  με έκτακτη ανακοίνωση του παραχωρεί το δικαίωμα ανάκρουσης του γνωστού ύμνου    «Deutsche deutsche uber alles»   με την επισήμανση ότι είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να διευκολυνθεί ο παρασημοφορημένος για τις υπηρεσίες του από  το Γερμανικό λαό κ Παπανδρέου.

Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: «Το τέλος του φόβου», ο λαός απέναντι στα ΜΑΤ


Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: «Το τέλος του φόβου», ο λαός απέναντι στα ΜΑΤ
Ένα από τα καλύτερα βίντεο, εμπνευσμένο από τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων. 
Τιτλοφορείται «Το τέλος του φόβου» και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα…
Πατριδίλα!..


Πατριδίλα!..
Πατριδίλα! Αυτό είναι η κολόνια, το άρωμα, ο φερετζές του φασίστα. Που δεν σηκώνει, δε φέρει, δεν τιμά τη σημαία της πατρίδας. Την κραδαίνει ως ρόπαλο. Και σκούζει σαν πορτιέρης σε ύποπτο κέντρο συναλλαγών, που απλώς έχει τα χρώματά της σε θολό λογότυπο.
 
Πατριδίλα! Αυτό είναι το επικοινωνιακό κάδρο των κληρονόμων της εξουσιαστικής εταιρείας Ελλάδα ΑΕ, που τραβάει τάχα μου την προσοχή απ’ το θέμα και το περιεχόμενο του έργου – πίνακα. Είναι η καλά μελετημένη από ειδικούς εικόνα για μάζα ηλιθίων, που θέλει το Καστελόριζο φόντο για την «πρόσκληση» του ΔΝΤ και τη «φιλοξενία» του με τα …κλειδιά στο χέρι.
Πατριδίλα! Αυτό μυρίζει όταν οι νταβραντισμένοι από την καταπίεση, την πλύση εγκεφάλου, την απελπισία της έλλειψης πολιτικής και κοινωνικής παιδείας, φέρουν τη στολή ως κουκούλα στο όνομα ενός λαού που δεν τον αναγνωρίζουν για να του ανήκουν και να τον υπερασπιστούν.

Μαρτυρία Ταξίαρχου Διαδηλωτή: Τα ΜΑΤ εφάρμοσαν στρατιωτικ​ό σχέδιο εναντίον του «εσωτερικο​ύ εχθρού»!

Η συγκλονιστική περιγραφή του οργίου κρατικής καταστολής από ένα επώνυμο Ταξίαρχο εν αποστρατεία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς βασιζόμενος στην εμπειρία του μπορεί να αντιληφθεί, παρουσιάσει και κρίνει το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχει εξαιρετική σημασία να σταθμίσουμε την εκτίμηση του ως Στρατιωτικού  για  το Σχέδιο Ενεργείας της Αστυνομίας  που “ήταν από πλευράς επιτελικής σχεδίασης άψογο : Σωστή αρχική διάταξη – Αναγνώριση– Ελιγμός – Αιφνιδιασμός – Ρήγμα στο εχθρικό μέτωπο –Εκμετάλλευση του αποτελέσματος. Ίσως και κάπου ανάμεσα κάποιες κατάλληλες«καταδρομικές ενέργειες».

Μόνο που τέτοιος σχεδιασμός αφορά την αντιμετώπιση του ένοπλου εχθρού στο Πεδίο της Τιμής. Και όχι άμαχους συμπατριώτες μπροστά από το Εθνικό τους Μνημείο, τον Άγνωστο Στρατιώτη “!

Λαμία:Αγανακτισμένοι έχουν εγκλωβίσει βουλευτή και στελέχη του ΠΑΣΟΚ


 
Σοβαρό επεισόδιο με τον βουλευτή Νίκο Τσώνη

Αγανακτισμένοι πολίτες έχουν εγκλωβίσει σε γραφεία κεντρικού κτιρίου στη Λαμία τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ>


Το επεισόδιο:

Λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά?... και τον έφτυσε...