#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ......ΤΟ ΛΕΝΕ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑΑπόσπασμα απο το σημερινό κύριο σχόλιο της ναυαρχίδας του γερμανικού τύπου
Frankfurter Allgemeine

 
Griechisches Exempel

Von Michael Martens

29. Juni 2011 


" Als im vergangenen Jahr die Details für das erste internationale Hilfspaket an Griechenland ausgehandelt wurden, war eine Warnung oft zu hören: Das milliardenschwere Notopfer Athen sei gefährlich, weil es andere Schlendrianstaaten der Eurozone dazu ermutige, noch verantwortungsloser zu wirtschaften. Das griechische Beispiel, so hieß es, werde den liederlichen Haushältern des Kontinents demonstrieren, dass Pflichtvergessenheit am Ende noch belohnt wird.
Tatsächlich dürfte das griechische Exempel längst eine gegenteilige Wirkung entfaltet haben. Kein Ministerpräsident wird ohne Not den Preis zahlen wollen, den die Regierung Papandreou zahlen muss. In ungleich höherem Maße, als es für einen Mitgliedstaat der Europäischen Union üblich und nötig ist, hat die griechische Regierung staatliche Souveränität abgeben müssen. Schon seit Monaten können die gewählten Volksvertreter der Griechen keine eigenständigen Entscheidungen von halbwegs maßgeblicher Bedeutung mehr treffen. Finanzminister Venizelos hat den Kontrollverlust auf den Punkt gebracht, als er mit Blick auf die Wut im Lande sagte, das Athener Kabinett regiere nicht mehr, es erfülle nur noch: "Wir machen, was angeordnet wird und was man uns erlaubt." Ein sozialistischer Abgeordneter klagte vor der Abstimmung am Mittwoch, er frage sich, was er im Parlament eigentlich noch zu tun habe, wenn ohnehin alles vom IWF, von der EU und der EZB entschieden werde...."


 

Ξεκίνησε – φόρα τη μάσκα σου…


Γράφει ο Tasos Hardcore  
Αγαπητέ αναγνώστη,
αυτή είναι μια ανοικτή επιστολή προς την καρδιά σου, από έναν τύπο σαν κι εσένα.
Έναν τύπο που θέλει να λέγεται “άνθρωπος”.
Έναν άνθρωπο που θέλει να ακούει στο όνομα “πολίτης”.
Έναν πολίτη που γουστάρει να συνοδεύεται από το επίθετο “ενεργός”.
Ναι, αυτό που έγινε σήμερα ήταν σφαγή.
Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα βαθύ, ίσως ανεπανόρθωτα τραυματικό, μαχαίρωμα στη Δημοκρατία.
Και δεν αναφέρομαι στη γενική και ιδανική έννοια της “δημοκρατίας”.
Αναφέρομαι σε αυτό το κακέκτυπο αστικής Δημοκρατίας που βιώνουμε κοντά 40 χρόνια.
Ναι, αυτό που έγινε σήμερα γέμισε με χημεία τον αέρα της πρωτεύουσας.
Αυτό που έγινε σήμερα φιλοδώρησε τα πνευμόνια μας με πολυάριθμους εκκολαπτόμενους καρκίνους.
Μα, κυρίως, γέμισε με καρκίνο τους πολίτες μέσα μας.
Κάθε έννοια δικαίου, δημοκρατίας και κοινωνικής ευαισθησίας  πέθανε, μαζί με τα επιδερμικά μας κύτταρα.

Απόψε η αστυνομοκρατία μεταφέρθηκε στην παραλιακή…


Οι διεθνείς κοπρίτες, οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ που μαζεύονται να κάνουν το μπάνιο τους το Σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα, έχουν μετατοπίσει τους πραίτορες του καθεστώτος στην παραλιακή.
Έτσι, αυτή την ώρα έλεγχοι λες και έχουμε Λατινοαμερικάνικη χούντα!
Διαβάζουμε «Ξεκινά την Παρασκευή στην Αθήνα, το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με τη συμμετοχή περίπου 300 εκπρόσωποι κομμάτων-μελών της Σ.Δ απ' όλο τον κόσμο και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου».
Άραγε θα...

Το βίντεο με την επίθεση στον Σαρκοζί...


 
Του ‘ρθε από εκεί που δεν το περίμενε! Ενώ ο Γάλλος πρόεδρος χαιρετούσε το πλήθος στην πόλη Μπραξ, κάποιον τον άρπαξε από το πέτο. Για κακή του τύχη, το περιστατικό «συνελήφθη» από τις κάμερες...
Στο βίντεο που μεταδόθηκε
από τα γαλλικά κανάλια, διακρίνεται ο Νικολά Σαρκοζί να...

Ακέφαλοι βουλευτές

 
Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου θα πείτε, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστικό των ηθών αυτής της κυβέρνησης: Ο άτεγκτος πρόεδρος της Βουλής έγινε χτες ξαφνικά από θεματοφύλακας του Κανονισμού πραξικοπηματίας, για να δώσει την ευκαιρία στον βουλευτή Αθανασιάδη να διατυπώσει δημοσίως τη δήλωση μετανοίας του για το Μεσοπρόθεσμο. Και να εξηγήσει στους συναδέλφους του και στους πολίτες πώς από τίγρης βρυχώμενος έγινε αρνάκι.

Την ίδια ώρα χιλιάδες άνθρωποι έξω από τη Βουλή δέχονταν απρόκλητες επιθέσεις από την αστυνομία και λούζονταν με χημικά, επειδή επιμένουν να φωνάζουν ότι το Μεσοπρόθεσμο είναι έγκλημα κατά του λαού και της χώρας. Και εν τέλει επειδή τόσες μέρες αρνούνται να δεχτούν όπως ο λόχος των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος τη θεία επιφοίτηση του Παπανδρέου περί έθνους, τιμής, κρίσιμων καταστάσεων και ανάγκης υπακοής των ανυπάκουων.

Κερατάδες και μαλάκηδες.


Πολύ ξύλο ρε αδερφέ...(ένεκα η πολύ "δημοκρατία")!!
Πολύ καπνογόνο...(ένεκα ο πολύς "πατριωτισμός"!!
Ακόμα και η Διεθνής Αμνηστεία ξύπνησε!! Διαμαρτυρήθηκε στη σοσια-
λιστική κυβέρνηση. Δεν γνωρίζω τι έκανε η σοσιαλ.διεθνής.
Αν έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Ο Γιωργάκης στο Γιωργάκη!!
  Ξύλο με τη σέσουλα. Αδιακρίτως.
Κρατικοί,παρακρατικοί,φασιστοειδή,"συνδικαλιστές".
Γυμνασμένοι,μπρατσωμένοι. Με σχέδιο. Με κάλυψη. Εν λευκώ.
  Δουλέψτε. Βαράτε. Να πιάσετε τους στόχους. Να πάρετε bonus παρα-
γωγικότητας. Κλιμάκιο,προαγωγή. Σαρδέλα.
  Εμείς αντέχουμε!!
Τη δουλειά σας και τη δουλειά μας!!

BLACKROCK, Ζ. ΝΤ' ΕΣΤΕΝ: ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ!debt-settlement_2BLACKROCK: «ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ»
ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ' ΕΣΤΕΝ: ΤΡΕΛΑ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!
 
Η Ίσκρα έχει πολλάκις εξηγήσει ότι μέσα στο υφιστάμενο νεοφιλελεύθερο και μονεταριστικό πλαίσιο της ευρωζώνης είναι, επί της ουσίας, αδύνατη η όποια λύση στην κρίση χρέους που ταλανίζει τόσο τη χώρα μας όσο και άλλα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, και δη της περιφέρειας αυτής.
Παράλληλα, έχει επισημάνει εξίσου πολλές φορές, πως πρόκειται για ένα άδικο χρέος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναγνωριστεί ως χρέος του ελληνικού λαού. Οι απόπειρες των ευρωπαϊκών ελίτ να «εξυγιάνουν» τα ελληνικά δημοσιονομικά πέφτουν διαρκώς, κάτι που είναι αναπόφευκτο, στο κενό, ενώ την ίδια ώρα οι μνημονιακές πολιτικές που ακολουθούνται αφενός αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το τεράστιο ελληνικό χρέος, αφετέρου ωθούν σε σημεία εξαθλίωσης τον ελληνικό λαό, σε μια ατέρμονη διαδικασία που είναι ταξικά και κοινωνικά άδικη και αναποτελεσματική.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ!ΜΑΤ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

21:00
Χιλιάδες κόσμου έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην Πλατεία Συντάγματος ενώ πολλοί και πολλές εξακολουθούν να συρρέουν μαζικά!
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η λαϊκή συνέλευση του Συντάγματος με τον συμμετέχοντα κόσμο να έχει κατακλύσει όλο το χώρο της πλατείας
Ύστερα από τα χθεσινά αίσχη, τη βαρβαρότητα και την αγριότητα της αστυνομικής καταστολής, που έγινε με την κάλυψη της κυβέρνησης, ο κόσμος σήμερα βρίσκει και πάλι το βηματισμό του, πιο αποφασισμένος, σε πείσμα της κυβέρνησης και του εγχώριου και ευρωπαϊκού/διεθνούς κατεστημένου.

Κοινωνία στο απόσπασμα Μεσοπρόθεσμου – τρομοΜΑΤ


thumb
Από το Μαρικάκι
  
Η κυβέρνηση, τα ΜΑΤ και όσοι εξέθρεψαν τα προηγούμενα χρόνια την συγκεκριμένη εγκληματική αστυνομία έστειλαν χθες την κοινωνία στο εκτελεστικό απόσπασμα. Στη Βουλή ψήφιζαν ένα κείμενο που λέει ότι η χώρα είναι πλέον στη διάθεση των δανειστών της, να την διαμελίσουν, να την πουλήσουν, να την ποδοπατήσουν να την κάνουν ό,τι θέλουν, εν λευκώ όλα.
Έξω  από τη Βουλή, μπορεί να μην βγήκαν τα τάνκς- θά καιροφυλακτούν φαίνεται  για τη στιγμή της επίσημης  πτώχευσης αν λάβουμε στα σοβαρά τον...
 Πάγκαλο - αλλά δεν έμεινε ανυποψίαστος πλέον κανείς για αυτό που συμβαίνει: πόλεμος. Με επιτιθέμενο την εξουσία και θύτη την κοινωνία, είτε  αυτή τσίμπισε ένα κοκκαλάκι από αυτά που έφαγαν ο Πάγκαλος και το συνάφι, του είτε όχι.

Η SIXT ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ!‏..Αν ανοίξετε την Γερμανική ιστοσελίδα της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων SIXT (http://www.sixt.de/) θα βρείτε αυτή την ωραία φωτογραφία με τη λεζάντα:
"Αγαπητοί Ελληνες, η SIXT δέχεται και ΠΑΛΙ δραχμές"
"Αυτό το BMW Cabrio από 26.900 Δραχμές/ημέρα
"!!!!

Καππαδόκης
Blog: Liberal Greek

«Σύγχρονα Ες-Ες τα ΜΑΤ» λένε οι εργαζόμενοι του μετρό


Σε θάλαμο αερίων μετέτρεψαν το σταθμό του Μετρό τα ΜΑΤ, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στη λειτουργία του μετρό.
«Τα ΜΑΤ και η Αστυνομία σαν σύγχρονα Ες-Ες μετέτρεψαν το σταθμό του Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, τη στιγμή που στο ιατρείο περιθάλπονταν εκατοντάδες τραυματίες» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους. 
Καταγγέλλουν πως ακόμα και συνάδελφοί τους με τη στολή της εταιρείας λειτουργίας του Μετρό «δέχθηκαν την άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε ώρα εργασίας. Δυστυχώς οι συνάδελφοι μας φορούσαν τη στολή του Μετρό και όχι κουκούλες για να τύχουν της προστασίας της Αστυνομίας».

Aγεφύρωτο χάσμα"Η γη χωρίζεται στα δύο"

Η χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ εναντίον του λαού προφανώς μονοπωλεί αυτή τη στιγμή τη συζήτηση: Όλοι τους βρίζουν, κυκλοφορούν ένα σωρό βίντεο και εικόνες στο ίντερνετ (ακόμα και τα κυρίαρχα ΜΜΕ έπαιξαν μερικά εξ αυτών), και γενικώς όλη αυτή η κατάσταση εγκαινιάζει μια νέα φάση, στην οποία η άρχουσα τάξη θα δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να κυβερνήσει "με το καλό", και άρα θα καταφεύγει αναγκαστικά ολοένα και πιο συχνά στο "άγριο", την καταστολή δηλαδή.

"Ο Διγενής Ακρίτας" του Κωστή Παλαμά......και οι τρεις Χάροντες!


 
 

Όλοι σήμερα 30/6 στις 6.00 μ.μ. στο Σύνταγμα. Συνεχίζουμε αποφασιστικά!


ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ!
Όλοι σήμερα 30/6 στις 6.00 μ.μ. στο Σύνταγμα. Συνεχίζουμε αποφασιστικά!
Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων χαιρετίζει τον ηρωικό αγώνα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας της Αθήνας απέναντι στα κρανοφόρα και μηχανοκίνητα στρατεύματα ωμής βίας που εξαπόλυσε η χούντα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ο λαός κάνει πράξη το...
 σύνθημα που φώναξε η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος:
ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 30/6 ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ο παππούς της Πλατείας Συντάγματος που μας συγκίνησε !
Μπορεί μια εικόνα να είναι χίλιες λέξεις, 

αλλά σε αυτή την εικόνα που λήφθηκε σήμερα  στο κέντρο της Αθήνας αρκεί μόνο μία

                                «ΝΤΡΟΠΗ»

Ανοίξτε τα μάτια σας  και δείτε ποιοι είναι αυτοί που πολεμάτε & αισθανθείτε τι θέλουν να σας πουν!

 

Σήμερα κηδεύεται η Ελλάδα.


Σήμερα δεν είναι μέρα αντιπαράθεσης επιχειρημάτων.
Προβολής του μονόδρομου πατριωτισμού.
Σήμερα είναι μέρα Θριαμβολογιών για τους Ολίγους.
Μέρα μοιρολογιών για τους Πολλούς.

Σήμερα τελειώνει μιά Μάχη. Αρχίζει ένας νέος Αγώνας.
Σήμερα τελειώνουν οι Προειδοποιήσεις.

Σήμερα αναρτάται το κηδειόχαρτο της Πατρίδας.
Στη Βουλή των Ελλήνων,στις ντόπιες και ξένες τράπεζες.
Στο Λησταρχείο των Βρυξελλών,στους προϋπολογισμούς των 
"εταίρων" και φίλων μεγαλο-επχειρηματιών.

ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)


Από σήμερα, 29 Ιουνίου 2011, η
χώρα τελεί και επισήμως υπό κατοχή!

Από εδώ και μπρος, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σαν εκείνη που μαζί
με τον φόβο προσπαθεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση των δοσίλογων για να ακυρώσει όλα τα κοινωνικά και πολιτικά κεκτημένα που κατέκτησε με αγώνες και αίμα ο ελληνικός λαός κατά το διάστημα της νεώτερης ιστορίας του.

Να εμποδίσουμε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας


Στην πολιορκία της Ακρόπολης, λίγο πριν αρχίσει ο βομβαρδισμός (11 Μαρτίου 1822), η Ελληνική Κυβέρνηση συνιστούσε «προσοχή» στον επικεφαλής Γερμανών φιλελλήνων, Γάλλο συνταγματάρχη Ολιβιέ Βουτιέ: «…μη λησμονήτε», υπεδείκνυε, «ότι μέσα εις το Κάστρον περικλείονται αυτά τα πολύτιμα λείψανα της αρχαιότητος, οπού ο πανδαμάτωρ χρόνος δεν ημπόρεσε να εξαφανίση· συνιστώμεν εις την αγάπην σας προς το ωραίον τα αριστουργήματα των προγόνων μας. Είθε η αιγίς της Αθηνάς να προφυλάξη τον ναόν της»…

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ


Επειδή ήμουνα και εγώ χθές, πράγματι τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν όταν έπεσαν τα κιγκλιδώματα μπροστά στον άγνωστο. Εκεί δεν συνεχίσθηκε η επίθεση, και έπεσαν τα πρώτα δακρυγόνα. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί, ενδεχομένως, αφού δεν συνεχίσθηκε η επίθεση των διαδηλωτών. Εφόσον στη συνέχεια η κυβέρνηση επέλεγε να συνεχίσει την επίθεση των ΜΑΤ, θα αναλάμβανε εξ ολοκλήρου την ευθύνη.
Στη συνέχεια όμως συγκροτήθηκε τάγμα των μπάχαλων μπροστά στη Μ. Βρετανία και τα άλλα δύο ξενοδοχεία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φασίστες οι τύποι που φυγαδεύτηκαν στη βουλή από τα ΜΑΤ


Ο τύπος με το άσπρο μπλουζάκι που φυγαδεύεται από τα ΜΑΤ μαζί με άλλα δύο φασιστοειδή οναμάζεται Απόστολος Σουκαράς. Ο ίδιος βγήκε επώνυμα στις πρωινές εκπομπές του μέγκα και αντ1 και μίλησε. Ο ίδιος επίσης παραδέχτηκε ότι αρθρογραφεί στη φασιστοφυλλάδα''απολλώνιο φως''. Πρόκειται για έναν από τους φασίστες συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, όπως φυσικά και η υπόλοιπη παρέα του. Πλάι του στην εκπομπή, ο ανεκδιήγητος εκπρόσωπος τύπου της ελ.ας Κοκαλλάκης που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Στην ερώτηση γιατί οι συγκεκριμένοι τύποι είχαν ειδική μεταχείρηση από τα ΜΑΤ έχασε τα λόγια του και έλεγε άλλα αντί άλλων
Το βίντεο είναι από την πρώτη μέρα της απεργίας στις 28/6 όταν οι φασίστες κυνηγήθηκαν από συντρόφους σε στοά στην Όθωνος, εγκλωβίστηκαν εκεί και σώθηκαν λίγο αργότερα από τα φιλαράκια τους που τους φυγάδευσαν στη βουλή, όπως δείχνει το πολυσυζητημένο βίντεο.

Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, για χάρη του γέροντα Κρητικού που ποδοπατάτε…

…σας αξίζει να σας χώσουμε βαθιά στους υπονόμους του φασισμού!
 
Αληταράδες, σας αξίζει πολύ, άγριο βρωμόξυλο!
Γουρούνια, μπορούσε να είναι ο δικός σας παππούς, ο γέροντας της διπλανής πόρτας...
Αλλά, ο «δημοκράτης» Παπουτσής θα...
διατάξει ΕΔΕ …για να αποκαταστήσει τη "δημοκρατία"...
 

Μαρτυρίες γιατρών για την επίθεση στο σταθμό πρώτων βοηθειών

Mπαρμπα-Νικος (ετων68) ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ!...Κυρια Αννα (ετων 59) ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ...


Αυτοι με τα παιδια και τα εγγονια τους ειναι οι "κουκουλοφοροι" που τολμησαν να αντισταθουν στο στρατο κατοχης και στα ΜΜΕ.

Ναι ρε αληταραδες της κυβερνησης και των ΜΜΕ.

Ολοι αυτοι που δεν μπορεσαν να χωνεψουν τοσο χημικο και το ξερασαν με οποιο τροπο μπορουσαν πανω στους επιδοξους δολοφονους τους.

Αγανακτισμενοι τελος...ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ για αγωνα μεχρι τελους απο σημερα...ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!!!!


Σε καιρους αγριας Χουντας οι ανθρωποι και οι συνειδησεις ωριμαζουν πιο γρηγορα.

Και οσοι ζησανε  τη σημερινη θηριωδια, με την οποια ιστορια κουβαλα ο καθενας στη καμπουρα του σιγουρα παψαν να ειναι οι απλα αγανακτισμενοι του χθες.


Οι φασιστικες ηγεσιες του παρακρατους του ΠΑΣΟΚ και της αστυνομιας μπορει να νομισουν οτι καθαρισαν με οτι παει να τους χαλασει τα σχεδια, χτυπωντας με λυσσα και τρομοκρατωντας, αλλα το αποτελεσμα ειναι σιγουρα το ακριβως αντιθετο απο αυτο που θα ηθελαν.


Καθε χτυπημα τους ηταν ενα χτυπημα στη πλατη για να παμε παραπερα.

Video της αστυνομικης δράσης


ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

video


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής ζήτησε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Ελευθέριο Οικονόμου, την άμεση και εξονυχιστική έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση υπόθεσης σχετικά με βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Πίσω προδότες - Εμπρός αδέλφια


«Σαν μια θεότητα που λύει τον πανικό της και διαστέλλεται ξεσπώντας»

Τελικά μόνον ένας τυφλός άνθρωπος είδε το δίκαιο, στάθηκε στο ύψος του και καταψήφισε την καταισχύνη. Οι υπόλοιποι είναι τυφλωμένοι από τη χοληστερίνη, το χρήμα, σάπιοι ώς το μεδούλι από την εξουσία. Ο λαός θα τους θυμάται και στην ιστορία θα μείνουν ως αισχροί προδότες, ιδιαίτερα δε εκείνους που μέχρι χθες επιδίδονταν σε λεονταρισμούς ότι θα καταψηφίσουν και σήμερα σύρθηκαν σαν τα πρόβατα στο μαντρί.

Κατά τα άλλα αυτή η προδοσία μόνο με το μακρύ χέρι της φασιστικής
αστυνομοκρατίας μπορεί να επιβληθεί – γι' αυτό και η  χούντα του ΠΑΣΟΚ έχει εξαπολύσει όλους τους πραιτοριανούς να δέρνουν αλύπητα και να συλλαμβάνουν τον κόσμο στα στενά της Αθήνας.

Εντελώς αναίτια επίθεση σε ειρηνικούς διαδηλωτές


Έφοδος των SS


ΕΦΟΔΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ