#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ¨ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ¨ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ¨ΑΓΟΡΑΣ¨ ΚΑΙ ΤΟ…


Λεζάντες φωτογραφιών : 1. Αφίσα του Επαναστατικού Κομμουνιστικού  Συνδέσμου ¨Σπάρτακος¨( 1919) ο οποίος λίγο αργότερα μετονομάσθηκε σε Κ.Κ. Γερμανίας : Η Εργατιά συντρίβει το Αστικό Κοινοβούλιο... 2. Ταχυδρομικό δελτάριο στην Ναζιστική Γερμανία με ζωγραφικό πίνακα που υμνολογεί το κεντρικό σύνθημα του δικτατορικού καθεστώτος: ¨Εσύ -δεν είσαι τίποτα - ο Λαός σου είναι τα πάντα¨, παραλλαγή του ¨Ο Λαός είναι τα Πάντα¨...

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ¨ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ ¨

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ

Η ¨ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ¨ ΤΟΥ ΑΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ…¨

Ο ΥΦΕΡΠΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ  ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ¨ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΜΕΝΩΝ¨

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ;

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨  

Του ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨ ( ελεύθερες σκέψεις )

 

Αμφιβάλω εάν το σύστημα απαγορεύσει τα κόμματα , ακόμα και τα Αριστερά, τα οποία με διαφορετικές βέβαια ιδεολογικές αφετηρίες και σκοπούς , ήταν ο καλύτερος στυλοβάτης του συστήματος. Στην διατήρηση της ¨εκπροσώπησης¨ και ¨διαμεσολάβησης¨ , για την ¨κοινωνική ειρήνη και συνοχή¨.

Μιλάμε για το εάν υπάρχει επέμβαση , αυτή θα είναι για την καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων και των απεργιών για να ...σωθεί βέβαια η Πατρίδα.

Χώρος στέγασης για κόσμο απο επαρχία


Οι φοιτητές του ΕΜΠ οι οποίοι συμμετέχουν στη λαϊκή συνέλευση του Συντάγματος διαθέτουν τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου Ζωγράφου (είσοδος από Κατεχάκη)  για όσους δεν θα έχουν κατάλυμμα και θέλουν να συμμετάσχουν στην διήμερη κινητοποίση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6978898805

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ. ΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ.  Το φάντασμα του Πινοτσέτ με μανδύα τεχνοκράτηΣενάρια «αντι-συνταγματικής εκτροπής»FREE photo hosting by Fih.gr
FREE photo hosting by Fih.gr«Μνημόνιο ή τανκς» είναι ο ωμός εκβιασμός που θέτουν μια σειρά από δημοσιεύματα αλλά και κυβερνητικές διαρροές και δηλώσεις πολιτικών. Από τις σικέ δημοσκοπήσεις του Βήματος που εντέχνως προστάζουν ότι «μια χούντα (τεχνοκρατών) μας χρειάζεται» ως τις αποκαλύψεις για ασκήσεις στρατού κατά διαδηλωτών, και τις πρόσφατες αναφορές σε «μυστικές εκθέσεις της CIA για πραξικόπημα στην Ελλάδα», ο μπαμπούλας της «εκτροπής από τη συνταγματική τάξη» επανέρχεται όσο οι λαϊκές αντιδράσεις κορυφώνονται. Tο τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ «χουντολογίας» το έπαιξε ο – μην με πείτε λιμπερτίνο – Πάγκαλος, στην ισπανική El Mundo. Ο πρώην αριστερός εγγονός του δικτάτορα δήλωσε ότι η έξοδος από το Μνημόνιο και το ευρώ ισοδυναμεί με πραξικόπημα, που θα φέρει τα τανκς στους δρόμους, για να προστατευθούν οι τράπεζες. Είχαν προηγηθεί οι νουθεσίες – τρόμου του εκδότη του Βήματος Σ. Ψυχάρη, προς τους απείθαρχους διαδηλωτές: «...υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να προκληθεί τέτοια διασάλευση της τάξης που να δικαιολογεί έκτακτα μέτρα, δηλαδή εκτρπή από τη συνταγματική τάξη. Αυτό θέλουν;» ρωτά ρητορικά όσους ονειρεύονται ανατροπές και άμεσες δημοκρατίες, απειλώντας ξεκάθαρα όσους αντιστέκονται οτι αν δεν περάσει το νέο Μνημόνιο, θα περάσουν οι ερπύστριες των τανκς. 

Μανιφέστο υποστήριξης στον Ελληνικό λαό από την ομάδα Malestar της Βαρκελώνης


Από την ομάδα Malestar της Βαρκελώνης είμαστε αλληλέγγυοι με τον ελληνικό αγώνα και το λαό του, και γι'αυτό το λογο σας στέλνουμε το παρακάτω μανιφέστο:
 
Διανύουμε εξεγερσιακούς καιρους. Καιρούς οικονομικής κίσης, καιρούς κοινωνικών αλλαγών. Οι κυβερνήσεις μας έχουν ξεπουληθεί στην εταιρική τάξη, ή στις αγορές όπως αυτοί τις ονομάζουν, πεπισμένοι ότι θα τους παρέσυραν προς κέρδος τους. Αλλα στην πραγματικότηα τους έχουν σύρει στα ερήπεια. Οι τράπεζες έχουν ποντάρει τις αποταμιεύσεις μας, και τώρα πια τις έχουν χάσει. Τη στιγμή της ανάκτησης των αποταμιεύσεών μας, οι κυβερνήσεις τις έχουν αφαρπάξει απο τους φόρους μας χωρίς να μας ρωτήσουν, και επίσης τις έχουν εξαφανίσει.Οι χώρες μας υπερχρώνονται με σκοπό την αποπληρωμή των παιχνιδιών της εταιρικής τλαξης, ξεπουλώντας το μέλλον μας.

Σοφία Σακοράφα: "Το Μεσοπρόθεσμο είναι εγκληματικό για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας..."

Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από την Μυρσίνη Λοΐζου.


 
Αθήνα 27/6/2011
ΑΠΟ: Μυρσίνη Λοΐζου
ΠΡΟΣ: Τον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
 Το σύνολο των ΜΜΕ

Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.


Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής:

Αφού έχουμε πόλεμο ας δράσουμε πολεμικά


 Ένα 24ωρο έχει μείνει μέχρι την μητέρα των ως τώρα μαχών. Μητέρα των μαχών την ονομάζει και ο αντίπαλος. Ρίχνει όλα τα όπλα του στη μάχη. Εκτός από τον στρατό. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κατέβει ο κόσμος στους δρόμους. Στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές, όπου αναπνέουν οι εργαζόμενοι οι άνεργοι, η νεολαία.
Κανείς, απολύτως κανείς, δεν περισσεύει. Ταυτόχρονα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα θολά σημεία σε σχέση με την επικείμενη μητέρα των μαχών. Γιατί όσο καλή θέληση να έχει κανείς, διαπιστώνει όλες αυτές τις μέρες, από όσα λέγονται και από όσα γράφονται, ότι υπάρχουν θέματα.

Δεν μιλάμε για τους γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ, που θα την κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Δεν μιλάμε επίσης για τις δυνάμεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Αυτοί έχουν διαχωρίσει την θέση τους από όλους και θα πορευτούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Βεβαίως θα ήταν ευχής έργον, να δώσουν μάχη γύρω από την Βουλή, όπου αυτοί επιλέξουν. Να μην τα μαζέψουν και φύγουν με το πρώτο μπαμ όπως έκαναν στις 15 Ιούνη. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν κάτι καλύτερο. Κάτι αντίστοιχο με τις δικές τους θέσεις και δηλώσεις ότι έχουμε πόλεμο

Όχι Δεν Πουλάμε - 48 ώρες στο δρόμο


Δ. Καζάκης: «Η πέμπτη χρεοκοπία θα είναι και η τελευταία μένοντας στην Ε.Ε. και το ευρώ»Στη Λαμία βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ, προσκεκλημένος των αγανακτισμένων συμπολιτών μας, ο οικονομολόγος – αναλυτής Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος για περισσότερες από τέσσερις ώρες απάντησε σε ερωτήματα του κόσμου που συγκεντρώθηκε στην πλ. Πάρκου.
Ο κ. Καζάκης στην αρχική του τοποθέτηση ανέλυσε τις επιπτώσεις που θα έχει η κοινωνία από την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Παράλληλα χαρακτήρισε «καταχρηστικές» τις διατάξεις της δανειακής σύμβασης που υπογράφηκε πέρυσι, λέγοντας ότι «δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε στις αποικίες». Για το μεσοπρόθεσμο τόνισε ότι μ’ αυτό «περνούν στην προσημείωση ζητώντας εμπράγματες εγγυήσεις 270 δισ. ευρώ για να δώσουν τα 120 δισ.».
Έπειτα εξήγησε πως «πληρώνουμε ακόμη δάνεια του 1881 τη στιγμή που από τότε έχουμε χρεοκοπήσει δυο φορές. Τα αναγνωρίσαμε και δανειζόμασταν υπό το άρτιο. Δηλ. από τα 1000 μας έδιναν τα 800 λόγω επικινδυνότητας και πληρώναμε τόκους για 1000. Μας υπέβαλλαν μάλιστα πως θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα 1000», ανέφερε.

Απάντηση στη συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Μίμης Ανδρουλάκης στο ραδιόφωνο του Flash, στις 10/06/2011.


Του Κωστή Ανετάκη

Ο κύριος Ανδρουλάκης μας θέτει ως βασικό επιχείρημα για την παραμονή στο Ευρώ, το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτε. Δεν μας λέει ωστόσο, ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Κατά την προπαγανδιστική του αντίληψη, δεν παράγουμε τίποτε επειδή είμαστε συλλογικά τεμπέληδες, άχρηστοι και συνεπώς δεν μπορούμε να ζήσουμε ακηδεμόνευτοι. Αυτά από τους ίδιους ανθρώπους, που επιμένουν να αποκαλούν τους άλλους "λαϊκιστές", όταν αμφισβητούν τα λεγόμενά τους...

Δεν ήταν άραγε οι υποχρεωτικές πολιτικές τις οποίες μας επέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια, ως προϋπόθεση για να μας δώσουν τα περιβόητα Ευρωπαϊκά κονδύλια, που διέλυσαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας κι εκμαύλισαν συλλογικά τον ελληνικό λαό να υπερκαταναλώνει τα εισαγόμενα σκουπίδια τους; Γιατί πριν από την είσοδό μας στην ΕΟΚ, δεν εισάγαμε προϊόντα σε τέτοιο βαθμό;

 Γνωρίζει για παράδειγμα ο κύριος Ανδρουλάκης, ότι μέσα στο δάνειο το οποίο πήρε η κυβέρνηση Κων/νου Καραμανλή τη δεκαετία του '70, εμπεριέχετο ως όρος, η αθρόα εισαγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από τη Γαλλία κι έτσι γέμισε η Ελλάδα με Λακόστ; Φυσικά και το γνωρίζει, όμως έχει κάθε συμφέρον να το αποσιωπεί.

Οπλίσατε...σκοπεύσατε...Πυρ!!


Τα ψέματα τέλειωσαν.
Εκβιασμοί και διλήμματα απέδωσαν.
Παπανδρέου ή τάνκς.
Συνειδήσεις εκμαυλίστηκαν.
Εξαθλίωση-Υποταγή ή τάνκς.
Το Απόσπασμα πήρε θέση.
Οπλίζει,σκοπεύει,πυροβολεί.


 Το σκηνικό του τρόμου στήθηκε.
Ενα πλήθος υπερ"πατριωτών" αλαλάζει υπέρ "βωμών και εστιών".
Υπέρ δανειστών και τοκογλύφων.
Για την Πατρίδα,ρε γαμώτο.
Εξοντώστε,βιάστε,κάψτε.
Πάρτε λάφυρα. Οχι αιχμάλωτους.
Για την Πατρίδα,ρε γαμώτο.
Ισοπεδώστε,γκρεμίστε,κονιορτοποιήστε.
Εισοδήματα,Δικαιώματα,Οικογένεια,Μέλλον.
Για την Πατρίδα,ρε γαμώτο.

Ο Μητσοτάκης και οι νεκροί διαδηλωτές


“Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του κ. Μητσοτάκη, ότι ”πάση θυσία” η Βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή, ακόμη και με νεκρούς διαδηλωτές και οι βουλευτές να πάνε συζητήσουν και να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.” Από τη σελίδα της οικονομικής εφημερίδας express, όπου δημοσιεύτηκε στις 15/6. Αυτό φέρεται να δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά “νέοι φάκελοι”, αργά το βράδυ της Τρίτης 14/6.
Και αναρωτιέμαι: αν γνωστός βουλευτής μπορεί να μας μηνύει κάθε φορά που το αποκαλούμε δημοσίως χοντρό, στην περίπτωση Μητσοτάκη (δημόσιου πολιτικού προσώπου) που έμμεσα καλεί σε δολοφονίες πολιτών δεν θα πρέπει να παρέμβει αυτόκλητα εισαγγελέας;
Μήπως οι κύριοι θα πρέπει να ξεσκονίσουν λιγάκι το Σύνταγμα -που φαίνεται πως δεν θυμούνται πού το έχουν καταχωνιάσει- και να θυμηθούν ότι  βρισκόμαστε τόσες μέρες στους δρόμους επειδή ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία (άρθρο 120.4); Και ο κ. Μητσοτάκης καλεί σε περαιτέρω κατάλυση του ήδη καταλυθέντος Συντάγματος, δεδομένου ότι ”θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία”, “όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπέρ αυτού” (άρθρο 1).

Αγαπητέ αστυνομικέ!…


Σε λέω αγαπητό, παρότι…

Όταν έδινα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, με είχες φιλοδωρήσει με ένα φάκελο ικανό να φράξει το δρόμο τα ζωής μου.

Και φοιτητή στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου με μια παρέα συναδέλφων σου μας είχατε δείρει, όσο τραβούσε η όρεξή σας, γιατί φωνάζαμε για το δίκιο.


Σε λέω, λοιπόν, αγαπητό, γιατί μεγαλώσαμε μαζί. Γιατί φάγαμε μαζί το ψωμί της φτώχειας. Δουλεύοντας είκοσι ώρες το 24ωρο, για να καλοτρώει το τεμπελχανείο των πάσης φύσεως παρασίτων.
Πρέπει όμως να σου εξομολογηθώ ότι για ένα χρονικό διάστημα σε μισούσα.

Γιατί σε έβλεπα να κακομεταχειρίζεσαι τ’ αδέλφια μας: Τους αγρότες, τους εργάτες, τη φτωχολογιά. Με τα ροζιασμένα χέρια και τα πονεμένα πρόσωπα. Τη στιγμή, που φωνάζουν για το δίκιο τους. Που μονίμως καταπατούν τα παχύδερμα του κατεστημένου.

Εχετε σκεφτεί οτι μας σπρώχνουν στη λύση που θέλουν;...
Εκβιασμοι, απειλες,
εχθροτητα αντιμετωπισε ο αρχηγος της νουδου στο ταξιδι του στο εξωτερικο, πατριωτης οπως ειναι σταθηκε πιστος στις αρχες του και δεν ενεδωσε τελικα στην απαιτηση να συναινεσει στο ξεπουλημα της χωρας...
Κατι λαθος εχω κανει εδω.
Ο Σαμαρας συμφωνει στο ξεπουλημα της χωρας,
διαφωνει στα φορολογικα μετρα, εκτος αν ξεχναμε οτι θελουμε, λοιπον η συναινεση ηταν ενα κολπο τελικα διοτι το...
  μεσοπροθεσμο αν ψηφιστει η ακομη και αν δεν ψηφιστει την δοση θα την παρουμε...και χωρις συναινεση.
Γιατι λοιπον οι Ευρωπαιοι
πλαθουν στο μυαλο των χαζων Ελληνων εναν μυθο πατριωτη για καποιον που δεν τους λεει οχι στο μνημονιο αλλα τους ζηταει λιγοτερη πιεση; Αυτο ζηταει ο κοσμος στις πλατειες και ολοι που ειμαστε αγανακτισμενοι η ζηταει καθολου μνημονιο;

Μέθοδοι λωποδυτών


Του Σταύρου Χριστακόπουλου

Τι κοινό έχουν η πολιτική και ο αθλητισμός στην Ελλάδα; Δυστυχώς μοιάζουν σαν δίδυμα αδελφάκια. Για το ποδόσφαιρο γνωρίζαμε όλοι επί χρόνια, όχι μόνο επειδή το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια, αλλά και διότι πολλές φορές έρχονταν στο φως στοιχεία τα οποία έδειχναν ότι οι αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων «στήνονταν» με μεθόδους κοινών γκάνγκστερ. Η αποκάλυψη μάλιστα του «τρέχοντος» κυκλώματος είναι πραγματικά εκπληκτική, ανεξάρτητα από το πόσοι θα δουν τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Και στην πολιτική ζωή όμως το παιχνίδι ήταν «στημένο». Προνομιακοί προμηθευτές και εργολάβοι, κομματικοί στρατοί και ευνοούμενοι πάσης φύσεως και κάθε είδους καταλάμβαναν και ανακαταλάμβαναν το κράτος, μαφίες νέμονταν προμήθειες και μελέτες, πολιτικοί συλλαμβάνονταν με το κατσίκι στην πλάτη αλλά ποτέ δεν τιμωρούνταν εξ αιτίας ενός τρισάθλιου νομικού πλαισίου περί πλήρους απουσίας «ευθύνης υπουργών».  

Στρατοί «γενίτσαρων»  
Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου τα αποτελέσματα ήταν πολύ συγκεκριμένα και ξεπερνούν κατά πολύ τα βρώμικα πρωταθλήματα, τα οφέλη που προέκυπταν για τους «νονούς» του αθλητισμού (αθλητικά, επιχειρηματικά, δικαστικά, πολιτικά) και τα κέρδη – ή υπερκέρδη – από τα στοιχήματα ή τις «αμοιβές» όσων τα έπαιρναν για να ρυθμίζουν αποτελέσματα.

Αντε γαμησου Παγκαλε !!!!


Θεόδωρος Πάγκαλος μέσα 
από τις σελίδες της 
ισπανικής εφημερίδας El 
Mundo.


«Εάν δεν έχουμε πάρει 
μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει 
ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος
που θα θέλει να αποσύρει 
τα χρήματά του.»


Ο «στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες επειδή δεν 
θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη 
χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν 
από 
τα παράθυρα» λέει ο Θ.Πάγκαλος και προσθέτει ότι 
αυτό θα ήταν 
καταστροφή και για την οικονομία όλης της Ευρώπης.


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει 
«τεράστια ανοησία» τις 
εισηγήσεις περί αποχώρησης της χώρας από την Ευρωζώνη, λέγοντας 
πως είναι «βλάκες» 
όσοι επιμένουν σε αυτό το σενάριο -«μπορεί να είναι αναλυτές, 
πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, 
αλλά και μόνο που 
το λένε συνιστά τεράστια βλακεία».
 http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Συνέντευξη του Δ. Καζάκη στην Άρτα (25-6-2011)
O Δ. Καζάκης, κατά την επίσκεψή του στην Αρτα, συνομιλεί (25-6-2011) με τον συνεργάτη του ιστολογίου monoplio.gr, Γιώργο Ψωμά.
Τα προβλήματα ήχου στο βίντεο οφείλονται στον δυνατό αέρα που φυσούσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης στο Πέτα Αρτας.


ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ


ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ...
Υπάρχουν κλάδοι όπου οι εργαζόμενοι δέχονται εντονότερη εκμετάλευση.
ΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ: Δεν γεμίζουμε τις καφετέρειες.
Δεν το βρίσκουμε ως ευκαιρία για να κάνουμε τα ψώνια μας.
Δεν περιμένουμε από άλλους εργαζόμενους να μας ταΐσουν.


Ας πάμε την εργατική αλληλεγγύη ένα βήμα μπροστά και την κερδοφορία των αφεντικών, ένα βήμα πίσω.


...ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ
ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΞΑΝΘΗΣ
 

stekiksanthis.squat.gr/

 http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Τώρα τo ΠΑΜΕ στην Ακρόπολη! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η επίκληση των τανκς για τους ψοφοδεείς βολευτές του νεοφιλελεύθερου ΓΑΠ!