#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Ο Μανώλης Γλέζος στο Σύνταγμα...

Παρέλαση μασκαράδων.


  Μόνο με καλλιστεία μπορείς να συγκρίνεις αυτό που γίνεται στο ελλη-
νικό Κοινοβούλιο το τελευταίο τριήμερο.
  Πρασινογάλαζα μοντελάκια ανεβοκατεβαίνουν στο βήμα, επιδεικνύο-
ντας τη...γύμνια τους και τις...ξανθές κεφαλές τους!! 
Τη γύμνια του λόγου τους και τις κενές μνήμης και εγκεφάλου κεφαλές!!
  Συναίνεση και σωτηρία πιπιλίζουν άπαντες...κάτι σαν βυζάκι-μπουτάκι,
να πούμε.
  Μαθητές δημοτικού. Παπαγάλοι της κακιάς ώρας.
Ανοιξαν τα περυσινά σημειωματάρια, διάβασαν τις ίδιες σημειώσεις.  

Όλοι στους δρόμους - Η εμείς ή αυτοί !!!

Κολλάτος: να αγοράσει η εκκλησία την ΔΕΗ.... Άλλο πάλι ετούτο. Ρε Κολλάτο, να αγοράσει η  εκκλησία  την ΔΕΗ... 
Γιατί μωρέ, αν παραμείνει δημόσια περιουσία η ΔΕΗ οι παπάδες δεν θα πάνε στον ...παράδεισο???

Aυτά είναι ...εκ του πονηρού, σεβασμιότατε Κολλ
άτο.!!!

Να περάσει τώρα στην εκκλησία και μετά όπου θέλουν.

Να δηλώσουμε ξεκάθαρα: Κάτω τα ξερ
ά σας από την ΔΕΗ και από όλη την δημόσια περιουσία. 

Να δώσει η  εκκλησία  την περιουσία της για το καλό της πατρίδας.
Και αν θέλουν, να μην ασχολούνται μόνο με τα επουράνια οι παπάδες
...ας ταχθούν στο πλευρό του Λαού 
στις πλατείες και στις διαδηλώσεις,
σεβασμιότατε Κολ
λάτο!!!!.
Aμήν.

Η Πρωτοβουλία Ανέργων διοργανώνει θεατρική βραδιά


Αυτή την Παρασκευή 24 Ιούνη, η Πρωτοβουλία Ανέργων Περιστερίου σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα "Τζιουλάρι" παρουσιάζει την παράσταση "Το Αφεντικό έχει πάντα δίκιο". Ψυχαγωγία και αγώνας πάνε μαζί. Ελάτε να περάσουμε μια βραδιά με χιούμορ και αισιοδοξία. Στο χώρο θα λειτουργήσει πρόχειρο μπαράκι με κρύα μπύρα και αναψυκτικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η παράσταση αρχίζει στις 9:00μμ στο θεατράκι έναντι του ΟΤΕ Περιστερίου (επί της Παναγή Τσαλδάρη).http://anergoi-peristeri.blogspot.com/


Δώστε μας τον ήλιο σας να πάρετε το δάνειο
Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.
"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.
Επισημαίνει ακόμα ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.
"Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό", συμπλήρωσε.
Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι προτάσεις του δεν έχουν "εθελοντικό χαρακτήρα", αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.

"Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους", υπογράμμισε.
news247
Σχόλιο....Αϊ σιχτίρ!!!!!


Σχόλιο δικό μου:
Κάτι που ο Deutsch Finanzminister, Commandant Wolfgang Schäuble, ξέχασε να πει:
Φέρτε σε μας τα χωράφια των Ελλήνων αγροτών για να λύσουμε το ενεργειακό μας πρόβλημα και σεις να πεθάνετε από την πίνα, η αν έχετε φράγκα εισάγετε αγροτικά προϊόντα από το εξωτερικό.
Όπως οι Γερμανοί...τι σκατά ισότιμοι εταίροι είμαστε..??..

Αφού οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν ζητούν τα κατοχικά δάνεια και τις πολεμικές αποζημιώσεις                          ( στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς γερμανοτσολιάδες) τα όποια ευρώ δώσει η Γερμανία θα γυρίσουν πάλι πίσω στις γερμανικές τράπεζες...

Να του χαιρόμαστε...

Gregor der Grieche

Να ποιοι κυβερνούν τη χώρα!


Της Μαριάννας Τσήπα

Η Ελβετία επιθυμεί τη φορολόγηση κεφαλαίων που κατάθεσαν έλληνες στις ελβετικές τράπεζες,  αλλά ή Ελλάδα ολιγωρεί. 

Μετά από Ερώτηση του ελληνικής καταγωγής Βουλευτή της Ελβετίας Ιωσήφ Ζησιάδη, προς την κυβέρνηση της Ελβετίας, η Υπουργός Οικονομικών Eveline Widmer-Schlumpf αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί τη φορολογία των καταθέσεων ελλήνων στην Ελβετία!Οι Ελβετοί θέλουν τη συνεργασία στον τομέα της φορολογικής απάτης, μάλιστα από το 2005 επιδιώκουν την υπογραφή ενός νέου πρωτοκόλλου, που θα έδινε τη δυνατότητα να φορολογούνται στην Ελλάδα τα περιουσιακά στοιχεία (βλέπε οι καταθέσεις), αλλά η επίσημη Ελλάδα των Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου κοιμάται…

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο στο facebook


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο στο facebook
Ανέβηκε ήδη στο facebook η σελίδα του
 Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου.
Όποιος επιθυμεί να την επισκεφθεί, βρίσκεται εδώ:


ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ή μονόδρομη ΜΙΝΤΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;…

                                             Γράφει ο Γ. Βαζάκας - καθηγητής
 
 Η χώρα μας, ως γνωστό, από πέρσι στις 25/3/2010 ζει στον «αστερισμό» της τρόικας. Από τότε θυμούμαστε, με το που έσκασε το κανόνι της υπερχρέωσής της οι ηγέτες της ευρωζώνης με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης την ενέταξαν στον λεγόμενο μηχανισμό στήριξης αποτελούμενο από την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, εξού και το όνομα τρόικα, για να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους της και να – λένε… – να ορθοποδήσει… Φορτώθηκε βέβαια κοντά στα πολλά παλιά τοκογλυφικά της χρέη κι ακόμη ένα άλλο δάνειο 110 δισ. ευρώ, για να « σωθεί…»

     Από τότε η ελληνική κοινωνία άκουσε, ακούει, γνώρισε, γνωρίζει, είδε, βλέπει, έμαθε, μαθαίνει και κυριότερο έπαθε, παθαίνει πολλά.. Δε θα κάνω απαρίθμηση, ο καθένας το γνωρίζει και το βιώνει αυτό, που με μια φράση λέγεται: « Η ζωή μας ήρθε τα πάνω κάτω». Ο απλός αδύναμος άνθρωπος αυτής της χώρας μέρα με τη μέρα γίνεται πιο αδύναμος και ο εργαζόμενος βιοπαλαιστής βλέπει το εισόδημά του διαρκώς να μειώνεται…

Ευτυχώς, κρατάει γερά ο σοσιαλισμός στην Ελλάδα…


Ποντίκι

Θερμές ευχαριστίες προς Ομπάμα από τον Κάρολο Παπούλια.


Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ απηύθυνε ο Καρ. Παπούλιας, συμβάλλοντας στη συγκάλυψη των ισχυρών ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που κρύβονται πίσω από τον ανελέητο πόλεμο, με αιχμή το ελληνικό χρέος και τη βαθιά καπιταλιστική κρίση. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Ομπάμα γιατί ενδιαφέρθηκε για τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα. Και μίλησε στους Ευρωπαίους ηγέτες, ιδιαίτερα στην κυρία Μέρκελ και στον κύριο Σαρκοζί, να βοηθήσουν την Ελλάδα», είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε χτες με Ελληνοαμερικανούς φοιτητές και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν το ξεχνάμε, τον ευχαριστώ προσωπικά και ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθώ και εγώ με τον Πρόεδρο Ομπάμα να μιλήσουμε για τα κοινά μας συμφέροντα και τα κοινά μας όνειρα»

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΨΗΦΟ "ΜΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ"!


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ!
ΔΕN ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ  ΕΔΩ - ΓΙΑ VIDEO ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Αρχίζει να γεμίζει σιγά - σιγά, και σήμερα Δευτέρα απόγευμα με πλήθη αγανακτισμένων η Πλατεία Συντάγματος, ενώ το βράδυ θα γίνει και η καθιερωμένη λαϊκή συνέλευση.
Εν τω μεταξύ, για αύριο η λαϊκή συνέλευση της Πλατείας, καλεί για νέα περικύκλωση της Βουλής την Τρίτη 21 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια συζήτησης ψήφου εμπιστοσύνης στη "νέα" Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.

 Το σχετικό Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Συντάγματος, έχει ως εξής:

Αν την Τρίτη η κυβέρνηση ξαναψηφιστεί, η Αθήνα δικαιούται και οφείλει να εξεγερθεί!


Τα ψέματα τελείωσαν!
Η Τρίτη θα είναι η μέρα που αυτή η κυβέρνηση του ΔΝΤ και των τραπεζιτών θα ανατραπεί από την λαϊκή οργή.
Η κοροίδία τελείωσε!
Την Τετάρτη μάς κήρυξαν τον πόλεμο.
Έριξαν χημικά σε μικρά παιδιά και γέρους ανθρώπους, έφτασαν ως το σημείο να χτυπήσουν ανθρώπους που είχαν μπει στις σκηνές τους για να αποφύγουν τον χημικό πόλεμο τους.
Δεν μας φόβισαν, μας όργισαν.
Την Τρίτη η κυβέρνηση που ψευτοπαραιτήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη μετά το όργιο βίας κατά του λαού της ζητά την ψήφιση της από την παράνομη βουλή τους.
Δεν θα την αφήσουμε!

Έτοιμο το πρώτο "καλάθι" με τα 100 τουριστικά ακίνητα που θα πουλήσει το Δημόσιο ...και έπεται συνέχεια !!!


Το Πρασσονήσι στη Ρόδο, η «Φωνή της Αμερικής» στην Ξάνθη, ο Καϊάφας στο νομό Ηλείας, οι Αλυκές στην Ζάκυνθο αλλά και το παλαιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, βρίσκονται μεταξύ άλλων στην πρώτη δεκάδα των ακινήτων που θα βγουν προς αξιοποίηση.
Πρόκειται για εκτάσεις οι οποίες θα περιλαμβάνονται στο πρώτο «καλάθι» των ακινήτων που θα καταστεί διαθέσιμο για επενδύσεις.
Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν ξεκινήσει να σχηματοποιούν αυτό το χαρτοφυλάκιο με τη συμβολή των εννέα τραπεζών (τμήματα real estate) που έχουν προσληφθεί ως Σύμβουλοι για την αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας.
Εκτός της Εθνικής Τράπεζας που είναι συντονίστρια του έργου στο σχήμα μετέχουν ακόμη: Alpha bank, Eurobank, Επενδυτική Τράπεζα, Εμπορική, Πειραιώς, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αττικής και Αγροτική.

Τι πουλάς, ρε Καραμήτρο;


thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
 
Προϋπόθεση για την καταβολή της πέμπτης δόσης του δανείου της τρόικας, όπως είπε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ξημερώματα Δευτέρας, είναι να έχει πρώτα ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο, ώστε τα 12 δισ. ευρώ να εκταμιευθούν στις αρχές Ιουλίου. Από δίπλα και τα διεθνή ΜΜΕ, οι οίκοι αξιολόγησης, ακόμη και ο Λευκός Οίκος.
«Τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδας θα επιφέρει οικονομικό Αρμαγεδδώνα στον πλανήτη» είναι η μόνιμη επωδός. Η Lehman Brothers θα μοιάζει με παιδική κατασκήνωση. Τέτοια δόξα, τέτοια τιμή ούτε που την είχαν ονειρευτεί ποτέ οι κοπρίτες Έλληνες εργαζόμενοι.
Πού να φανταστούν ότι, όταν τα έτρωγαν παρέα με τον Πάγκαλο (όσα προλάβαιναν, εδώ που τα λέμε) και τα έξυναν παριστάνοντας, επί 2.119 ώρες ετησίως, πως δουλεύουν, ότι θα ενεργοποιούσαν τη θεωρία του χάους και θα έφερναν σε απόγνωση ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα;

Bloomberg: «Όλεθρος» για τις ευρωπαϊκές τράπεζες μια ελληνική χρεοκοπία

Παρά το γεγονός ότι πέρασε ένας χρόνος από την προσφυγή της Ελλάδας στον εξωτερικό δανεισμό, έντονο προβληματισμό προκαλεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ευρωπαϊκές τράπεζες, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.
Κι ενώ οι Ευρωπαίοι επενδυτές έχουν περιορίσει την έκθεσή τους στην Ελλάδα κατά 30%, στα 136,3 δισ. ευρώ, διαθέτουν στο χαρτοφυλάκιό τους περίπου 2 τρισ. δολάρια που συνδέονται με την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ιταλία.
«Η ελληνική κρίση χρέους μπορεί να οδηγήσει στον όλεθρο το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα», δηλώνει ο Νέιλ Φίλιπς, διαχειριστής κεφαλαίων της BlueBay Asset Management Plc, συμπληρώνοντας ότι μια ελληνική πτώχευση θα προκαλούσε τρομακτικές επιπτώσεις στην Ευρώπη και το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, η γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ πρότεινε τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στο νέο «πακέτο» βοήθειας προς την Ελλάδα.

Ας ελπίσουμε ότι η μούτζα θα γίνει γροθιά.


Κάποιες σκέψεις για την  πλατεία συντάγματος  παρευρισκόμενος ένα μήνα τώρα σε πολλές  από τις συνελεύσεις που γίνονται εκεί.
Σίγουρα χαίρομαι να βλέπω κόσμο με αγωνίες να αλλάξει πράγματα,με διάθεση να συζητήσει και να ανατρέψει πράγματα.

Δεν συμμερίζομαι τους υπερφίαλους  χαρακτηρισμούς
περί "κοσμογονίας" ή απόψεις του τύπου "το Σύνταγμα έκανε το σύστημα να τρέμει",δεν είναι κακό να βλέπουμε την πραγματικότητα,είναι μια αρχή που μπορεί να έχει συνέχεια ,το πλήθος του κόσμου που συμμετέχει ουσιαστικά είναι πολύ λίγο για μεγάλα πράγματα, αν μεγαλώσει και απλώσει στις γειτονιές ,αν περισσότερος  κόσμος συμμετέχει,αν βρεί ένα καλύτερο βηματισμό,αν αποβάλει πολλές από τις αντιφάσεις και τις αδυναμίες του τότε μπορεί να γίνει απειλητικό  για το σύστημα .

Προς το παρόν παρά τις αδυναμίες  ασκεί μια πίεση και κατάφερε να ανοίξει μια κουβέντα περί άμεσης δημοκρατίας και όπως και να το δει κανείς δεν είναι μικρό πράγμα να γίνονται κάθε βράδυ λαϊκές συνελεύσεις με την  συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων

Ηράκλειο Κρήτης: Πολιτική - "καλλιτεχνική" παρέμβαση στα γραφεία βουλευτή Μανόλη Στρατάκη...

Κάλεσμα για κοινό αγώνα στον χώρο του Πολιτισμού
Όλοι στον αγώνα για την κοινωνική λειτουργία της τέχνης και τον κοινωνικό ρόλο του καλλιτέχνη.
Όλοι στον αγώνα για να μην περάσουν τα  νέα βάρβαρα μέτρα.
Αγώνας  τώρα για την προστασία της ζωής μας από την ανεργία, από την μείωση του εισοδήματος, από τη βαριά φορολογία και την ακρίβεια.


Η ζωή μας επιδεινώνεται: 
•   Οι καλλιτέχνες  ζούμε την κάθετη πτώση του βιοτικού μας επιπέδου όπως άλλωστε οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων. Χάνουμε κάθε εργασιακό και συνταξιοδοτικό δικαίωμα, επιδόματα, περίθαλψη. Δηλαδή οδηγούμαστε στην εξαθλίωση. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες. Η ανεργία  είναι τεράστια σε όλους τους κλάδους μας. 

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Γιατί είναι ένα εξαιρετικό αίτημα και σύνθημα


Διαχέεται ένα κλίμα ότι ο Βενιζέλος είναι διαλλακτικός πολιτικός και μάλιστα θέλει να κάνει διάλογο με την «πλατεία», τους «αγανακτισμένους» δηλαδή.
Δεν νομίζουμε όμως ότι πρέπει να γίνει κανένας διάλογος. Έχουμε δείξει (http://wp.me/pVzKU-4B) ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι μια παράνομη κυβέρνηση. Επαναλαμβάνουμε γρήγορα τον ισχυρισμό :
«Η ανώτατη συνταγματική εκτροπή που έχει συντελεσθεί είναι η ακόλουθη:
Το θεμελιώδες πρώτο άρθρο του Συντάγματος λέει:
Άρθρο 1 , παρ. 2 : «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία»
Άρθρο 1 , παρ. 3 :  «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό , υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους …» .

Ντρέπομαι...Οταν βλέπω δύο κατ΄εξοχήν ισχυρούς θεσμικούς παράγοντες της
Δημοκρατίας μας (πρωθυπουργό, αρχηγό αξιωμ.αντιπολίτευσης) να
επεξεργάζονται κυβερνητική λύση, ερήμην του Λαού, πέρα και έξω
από κάθε δημοκρατική και κοινοβουλευτική νομιμότητα. 
 Ντρέπομαι...
Οταν βλέπω τους ίδιους θεσμικούς να ισχυρίζονται πως αυτό γίνεται
χάριν της "σωτηρίας της Πατρίδας", αλλά η αποτυχία του εγχειρήματος
συνεννόησης να τους διαψεύδει οικτρά.
 Ντρέπομαι...
Οταν τους βλέπω, μερικές μέρες αργότερα, να ανταλλάσσουν κατη-
γορίες, ύβρεις και ειρωνείες, διαψεύδοντας τις δήθεν αγαθές προ-
θέσεις τους, περί σωτηρίας της Χώρας.
 Ντρέπομαι...

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Το τραγούδι της Πλατείας»


Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Το τραγούδι της Πλατείας» [βίντεο]
 [βίντεο]
 Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έχει γούστο» και μεταξύ άλλων τραγούδησε ένα ολοκαίνουριο κομμάτι «Το τραγούδι της πλατείας» οι στίχοι του οποίου είχαν γραφτεί πριν από 100 χρόνια από τον Γεώργιο Σουρή και είναι πιο επίκαιροι από ποτέ…
Ο Βασίλης μίλησε και για την καλοκαιρινή του περιοδεία που ξεκινάει την Παρασκευή με την συναυλία του στου Ζωγράφου και όπως υποστήριξε ελπίζει κάθε συναυλία να καταλήξει σε μια διαδήλωση…

Όταν μιλούν τα Ζόμπι της πολιτικής


FREE photo hosting by Fih.grΚ. Μητσοτάκης ''Η Βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή ακόμη και με νεκρούς διαδηλωτές και να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο.''!!!
 
Την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από την Νέα Δημοκρατία, ζήτησε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» και στον Αλέξη Παπαχελά, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αίσθηση προκαλεί η αναφορά του κ. Μητσοτάκη, ότι "πάση θυσία" η Βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή, ακόμη και με νεκρούς διαδηλωτές και οι βουλευτές να πάνε συζητήσουν και να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Εξέφρασε, ωστόσο, τη βεβαιότητα ότι οι βουλευτές θα πάνε.
«Προέχει να σωθεί η χώρα από την άμεση κατάρρευση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι ενώ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ να παραδειγματιστεί από τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων στην Πορτογαλία.