#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Εσυ τι λες για ολα αυτα Συντροφε Πρασινοπουλε::;http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Είναι εμετικοί και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία...Με μια κατάπτυστη Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, ο ΛΑ.Ο.Σ. ζητά το λόγο επειδή το δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής αποφάσισε ομόφωνα τη μετονομασία ενός δρόμου στην πόλη από «οδό Λυδίας» σε οδό «Αρη Βελουχιώτη». Στο κείμενο της Ερώτησης ο Αρης Βελουχιώτης χαρακτηρίζεται «Δολοφόνος αθώων θυμάτων αλλά και αυτής της ίδιας της Εθνικής Αντίστασης την οποία οι ερυθρές συμμορίες του Βελουχιώτη προσπάθησαν να εξοντώσουν».

Εκφράσεις που προέρχονται από αντικομουνιστικό εγχειρίδιο της Ασφάλειας, της 10ετίας του '50 ή και μετέπειτα. 'Η μήπως και της Γκεστάπο; Τα παραπάνω εύοσμα του μεταπολεμικού και μετεμφυλιακού αντικομμουνισμού, του αντικομμουνισμού της δικτατορίας και μερικών σημερινών ακροδεξιών και φιλοναζιστικών ομάδων, είναι καταγεγραμμένα στην Ερώτηση που υπογράφουν οι Αδ. Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι εμετικοί και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία...
http://www.rizospastis.gr/

Πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ. Δόθηκε, προχτές, στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, για την επόμενη
τριετία
 Καλούνται οι Ελληνες Πολίτες, αφού το μελετήσουν, να διατυπώσουν την ετυμη-
γορία τους: Εγκρίνεται ή όχι.


 Κεφάλαιον Α΄ (Σοσιαλισμός εδώ και τώρα).
- Μετάταξη προϊόντων-υπηρεσιών από 13% σε 23% ΦΠΑ.
- Επιβολή φόρου στα αναψυκτικά και το φυσικό αέριο.
- Αύξηση τελών κυκλοφορίας.
- Αύξηση ΛΑΦΚΑ σε κύριες συντάξεις, άνω των 1.700 ευρώ.
- Μείωση επικουρικών συντάξεων.
- Επιβολή "εισφοράς αλληλεγγύης" υπέρ ανέργων στον δημόσιο τομέα.
-      -//-           -//-               -//-               υπέρ ανέργων στον ιδιωτικό τομέα.
- Μείωση κοινωνικών επιδομάτων, με την υιοθέτηση "κριτηρίων".
- Περικοπή φαρμάκων.
- Μείωση στο μισό των συμβασιούχων στο Δημόσιο.
  Εβδομαδιαίο ωράριο 40 ωρών.
  Περικοπή επιδομάτων.
  Μείωση εφ΄άπαξ.

Κινητοποιήσεις εργαζομένων

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από το δελτίο ειδήσεων του Mega- παρακολουθούμε δηλώσεις συνδικαλιστικών στελεχών που αντιδρούν και κινητοποιούνται ενάντια στο ξεπούλημα κάθε δημόσιας περιουσίας και επιχειρήσεων που προχωράει η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ. Παράλληλα ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ έχουν ανακοινώσει συλλαλητήριο για τις 4 Ιουνίου και πανεργατική απεργία στις 21 του μήνα. Απ’ την πλευρά τους οι συνδικαλιστικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ προγραμματίζουν διαδηλώσεις στις 28 Μάη σε όλη την χώρα.

http://seisaxthia.blogspot.com/

Γερμανία: Τούρκοι μετανάστες ζητούν αυτονόμηση ομόσπονδων κρατιδίων


Μπροστά στον τουρκικό εθνικισμό βρίσκεται η Μέρκελ

Το υπουργείο Εσωτερικών και η Διεύθυνση Αλλοδαπών της Γερμανίας απασχολήθηκαν την περασμένη Παρασκευή με το "πρόβλημα" το οποίο φαίνεται έχουν δημιουργήσει "κάποιες ομάδες δεύτερης και τρίτης γενιάς" μεταναστών από την Τουρκία οι οποίες, σύμφωνα με καταγγελίες εκκλησιαστικών και άλλων γερμανικών οργανώσεων "διαφέρουν ελάχιστα (...) είτε καθόλου" από τις νεοναζιστικές οργανώσεις και τους ισλαμιστές που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην Γερμανία.

Υπ' όψιν τους οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν και δυο κείμενα αξιόλογων τούρκικων οργανώσεων και ομάδων της Γερμανίας--των νεαρών μουσουλμάνων "Generation Zukunft e.V" και της "Grupe Fuenf". Καμία από αυτές δεν περιλαμβάνεται στην μαύρη λίστα των επικίνδυνων της Γερμανίας.

Η πρώτη, μεταξύ άλλων, καλεί τους τούρκικης καταγωγής Γερμανούς να απαιτήσουν

"αυτονομία για τους Τούρκους της Γερμανίας με απώτερο στόχο αυτόνομη, ανεξάρτητη διακυβέρνηση. Τα σήματα και οι επιγραφές στη Γερμανία να γράφονται τούρκικα, στα σούπερ Μάρκε οι πληροφορίες να είναι στα τούρκικα. Θέλουμε η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία να γίνει το πρώτο ομοσπονδιακό τούρκικο κρατίδιο. Σε απώτερο στάδιο και το Βερολίνο να γίνει αυτόνομη τούρκικη περιοχή. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να επιστρέψει στη Βόννη".

Υπάρχουν λεφτά!


του Δημήτρη Καζάκη

Όλοι θυμόμαστε την προεκλογική διαπίστωση του κ. Γ. Παπανδρέου ότι λεφτά υπάρχουν. Το έλεγε για να πείσει ότι δεν χρειάζονται μέτρα λιτότητας και περικοπών σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Μετά τις εκλογές και τα απανωτά μνημόνια, υπήρξαν πολλοί που τον κατηγόρησαν ότι έλεγε ψέματα. Όμως η αλήθεια είναι άλλη. Τα λεφτά πράγματι υπάρχουν και βρίσκονται συσσωρευμένα σε τεράστιες κινητές και ακίνητες ιδιωτικές περιουσίες.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Gredit Suisse, Global Wealth Databook, (Οκτώβριος 2010) οι ιδιωτικές περιουσίες των πιο πλούσιων Ελλήνων αυγαταίνουν διαρκώς και περισσότερο. Στο πίνακα 1 παρατηρούμε την εξέλιξη του συνολικού ιδιωτικού πλούτου στην Ελλάδα (κινητού και ακίνητου) από το 2000 έως και το 2010. Αισίως το 2010 ο συνολικός ιδιωτικός πλούτος στην Ελλάδα ήταν 3 φορές μεγαλύτερος από το ΑΕΠ της χώρας.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι τα στοιχεία αυτά προέρχονται από τις εταιρείες διαχείρισης ιδιωτικού πλούτου και αφορούν όσους έχουν διαθέσιμο πλούτο τέτοιον που χρειάζονται επαγγελματίες διαχειριστές για να τον αξιοποιήσουν. Αυτό σημαίνει ότι στον πλούτο αυτό δεν περιλαμβάνονται όλοι εκείνοι που έχουν κάποια ομόλογα εν είδη αποταμίευσης, ούτε κάποια ακίνητα εν είδη εξασφάλισης. Τα στοιχεία που παραθέτουμε αφορούν περίπου 60 χιλιάδες Έλληνες κατοίκους και μιλάμε για εγχώρια περιουσία (κινητή και ακίνητη) που δεν εμφανίζεται, ούτε καταγράφεται πουθενά.

Επιτέλους η Ισπανία ξεκίνησε!!!!!!!!

Πόσες Siemens είναι το ξεπούλημα;


thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
 
Η δημοσιοποίηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του καταλόγου των προς εκποίηση δημόσιων επιχειρήσεων άφησε πίσω της μια σειρά πολύ σοβαρές εκκρεμότητες. Σχεδόνκανένας από τους πολιτικούς στόχους της κυβέρνησης δεν έχει επιτευχθεί στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. Αν και το «πακέτο» θα έπρεπε να ικανοποιεί, επί της αρχής τουλάχιστον, τιςσημαντικότερες από τις απαιτήσεις των δανειστών και των αγορών, η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν μπορεί να αισθάνεται πολύ άνετα.
Στο διεθνές πεδίο η Κομισιόν, αν και είχε απαιτήσει τα σκληρά μέτρα, δεν έστερξε να δώσει τα εύσημα στην κυβέρνηση. Ο Αμεντέο Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν, δήλωσε μεν την ικανοποίησή του, αλλά άφησε την τελική άποψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μετά την αξιολόγηση και τη στάθμιση των μέτρων από το κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο επανακάμπτει από σήμερα στην Αθήνα.
Ο Αλταφάζ ήταν ακόμη σαφέστατος όταν είπε ότι εκκρεμεί η απαίτηση για τη δημιουργία του φορέα ο οποίος υποτίθεται ότι θα επιβλέπει την πορεία των αποκρατικοποιήσεων. Στην πραγματικότητα βεβαίως ο οργανισμός αυτός, κατά πάσαν πιθανότητα στο πρότυπο της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, θα ελέγχει και θα αποφασίζει ποιος θα αγοράζει τι από την κρατική περιουσία.

Σε ποιόν ιδιώτη, κερδοσκόπο τραπεζίτη χρωστάει η κυβέρνηση;


Από ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!
 
ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!
 
Οι μάσκες έπεσαν. Σήμερα η κυβέρνηση αποκάλυψε το προσωπείο της.
Πουλάει τα ασημικά του Δημοσίου.
Η Τρόικα διατάζει. Η κυβέρνηση εκτελεί την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
Αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα ξεπουλάνε ό,τι με κόπο και θυσίες δημιούργησε ο Ελληνικός Λαός. Αυτοί που κερδοσκόπησαν τα προηγούμενα χρόνια σε βάρος των Ελληνικών νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση.
Το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, η ασπίδα του μικροαποταμιευτή, παραδίνεται στους ιδιώτες ντόπιους και ξένους τραπεζίτες.

Xάρτης με τις τοποθεσίες των συγκεντρώσεων των "Αγανακτισμένων Ελλήνων της 25ης Μαΐου "


H 25 η Μαίου 2011, ορόσημο για τον ιστορικό του μέλλοντος...Κλίκ στη φωτογραφία για λεπτομέρειες...


ΠΗΓΗ >> sxoliastesxwrissynora

Greek Management


Τώρα που θα γίνουν περικοπές θέσεων εργασίας,

ο Μαλάκας θα πάει σπίτι του...
 
 

Ανεπανάληπτος ο Μπουμπούκος (Βίντεο)

Τελικά ο Μπουμπούκος έχει γίνει η χαρά των συντελεστών των σατιρικών τηλεοπτικών εκπομπών. Το πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφύρερ, εκτός από ένας γελοίος τηλέμπορας που πουλάει πατριδοκαπηλία και αρχαιοπληξία, με την σαβούρα που διαλαλεί σαν εμπόρευμα, δίνει τα περιθώρια με τις πράξεις του να γίνει απ’ τα αγαπημένα νούμερα τηλεοπτικών εκπομπών. Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»Ο Λοβέρδος μιλάει και η ΝΕΤ παίζει... τσόντα!

Το είδα στο Ελληνικό Καφενείο...