#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Υπάρχει αναγκαιότητα αυτοί οι άνθρωποι να εξοντωθούν, πριν κάνουν άλλη ζημιά σε εμάςΗ καθημερινή "ομοβροντία" που δέχονται οι εργάτες, προκειμένου να γίνουν πιο "ανταγωνιστικοί" δεν έχει τελειωμό - άλλωστε, "έχουμε ακόμα πολύ δρόμο" για να μπορέσουμε να φτάσουμε το πρότυπο που έχει στο μυαλό του ο κεφαλαιοκράτης (δηλαδή τον κινέζο εργάτη).

Όμως, όταν καθημερινά χτυπάς αλύπητα τους εργάτες, είναι προφανώς ανόητο να μην πάρεις και τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσεις την όποια απάντηση τους.

Ο μοναδικός δηλαδή δρόμος για να επιβληθεί ένα όσο το δυνατόν πιο "κινεζοποιημένο" "επενδυτικό περιβάλλον", είναι το να επιβληθεί παράλληλα και ένα όσο το δυνατόν πιο "κινεζοποιημένο" νομικό καθεστώς, ώστε να περιοριστεί η δυνατότητα των εργατών να οργανωθούν και να παλέψουν εναντίον των εκμεταλλευτών τους.

Γι' αυτό και παράλληλα με την αύξηση της εκμετάλλευσης, αυξάνεται και η καταστολή, με τρομονόμους, περιορισμούς στην "ελευθερία του τύπου", περιορισμούς στη δυνατότητα να συνδικαλίζονται και και οργανώνονται σε πολιτικά κόμματα οι εργάτες, ενίσχυση των οργάνων καταστολής (αστυνομία, ή και ο στρατός) κτλ, κτλ, κτλ.

O παρασιτικός χαρακτήρας του καπιταλισμού...Ο καπιταλισμός, εκτιμά το ΚΚΕ, έχει πάψει προ πολλού να έχει προοδευτικό χαρακτήρα και φαίνονται πλέον τα ιστορικά του όρια.
Πλέον λειτουργεί παρασιτικά, με την έννοια ότι έχει μεγαλύτερο κόστος περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό απ' ότι έχει να "προσφέρει".
Είναι πια αντιπαραγωγικός (κι αυτό συμβαίνεί εδώ και αρκετές δεκαετίες) καθώς το κίνητρο του κέρδους υπερβαίνει κάθε άλλο κίνητρο για την παραγωγή.


Παράδειγμα 1ο. Η πολυεθνική Phillips, κατά τη δεκαετία του 70, μεταξύ άλλων έφτιαχνε και λαμπτήρες πυρακτώσεως, τους αγαπητούς σε όλους μας πια γλόμπους!

Η μέση διάρκεια ενός λαμπτήρα ήταν περίπου 1,5 – 2 χρόνια. Όταν άρχισαν να πέφτουν οι πωλήσεις, μείωσαν τεχνητά τη μέση διάρκεια σε 6-8 μήνες. Έφτιαξαν δηλαδή ένα υποδεέστερο τεχνικά κι από άποψη αντοχής προϊόν προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις, δηλαδή το κέρδος.

Παράδειγμα 2ο. Η τεχνολογία των κινητήρων των αυτοκινήτων, δηλαδή οι κινητήρες εσωτερικής καύσεως με έμβολα (πιστόνια) παραμένει σε γενικές γραμμές η ίδια από τις αρχές του 20ού αιώνα. Ενώ έχουν δημιουργηθεί τεχνολογίες που μπορούν να αποδώσουν μεγαλύτερη ιπποδύναμη (κινητήρες τύπου wankel, μόνο ένα μοντέλο έχει παραχθεί μ' αυτό), ενώ εφευρέθηκαν τεχνολογίες που μπορούν να μειώσουν δραστικά την κατανάλωση, ενώ έχουν προταθεί λύσεις που να αντικαθιστούν τη βενζίνη με αποσταγμένο νερό (!!) εξακολουθούν και κατασκευάζονται αυτοκίνητα με την “παλιά” τεχνολογία που συνεχώς βελτιώνεται, όχι ουσιαστικά, αλλά με ηλεκτρονικά συστήματα και υποσυστήματα. Δεν γίνονται επενδύσεις στις καινούριες τεχνολογίες γιατί α) θέλουν πολλά πολλά λεφτά β) αργούν να αποδώσουν κέρδη.

Πείτε μου να ξέρω εμείς τελικά θα συναινέσουμε; Να τώρα και η συναίνεση!

«Αφού η πολιτική συναίνεση επετεύχθη στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία, γιατί όχι και στην Ελλάδα; Δεν πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι, αλλά για εθνικό πεπρωμένο και για ένα ζήτημα θεμελιώδους εθνικής υπευθυνότητας όλων των πολιτικών δυνάμεων».

Δήλωσε ο μέγας και πολύς Όλι Ρεν.

Δεν δίστασε μάλιστα, να καλέσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη, προκειμένου να υπηρετήσουν τους στόχους και την πολιτική του μνημονίου για να μπορέσει να ανακάμψει η χώρα και να βγει από τα...αδιέξοδά της.

Και τι είναι η χώρα μας βρε δουλεμποροι,σερήφηδες;

Μήπως είναι τα άπαρτα βουνά της;
Μήπως είναι τα καταγάλανα νερά της,οι δαντελένιες ακρογιαλιές της,τα νησιά της;
Μήπως είναι οι φυσικοί της πόροι ή μήπως τα κτήριά της, οι δημόσιοι κοινωφελείς της οργανισμοί;
Γιατί ρε χαραμοφάϊδες έχετε αφήσει τίποτα έξω από τις βλέψεις σας;
Έχει μείνει τίποτε έξω από τα προγράμματά σας.
Αυτό θεωρείτε "Εθνικό μας πεπρωμένο" 
Το ξεπούλημα, την εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, την άνευ όρων παράδοση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ....ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !!!


  Στη μαζική πρόσληψη συμβούλων που θα τρέξουν τα projects του Δημοσίου στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων προχώρησε η αρμόδια Διϋπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σύμβουλοι είναι οι εξής: Οργανισμός Προγνώσεων Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ): Για την επέκταση της διάρκειας της σύμβασης με το Δημόσιο, καθώς και για τη διερεύνηση της δυνατότητας πώλησης της συμμετοχής του Δημοσίου στον ΟΠΑΠ, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Deutsche Bank AG London Branch και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ.
Κρατικά Λαχεία: Για την εισφορά σε εταιρεία που θα συσταθεί των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί των κρατικών λαχείων, καθώς και την αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου στην εταιρία, επιλέγονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι Credit Suisse και Eurobank EFG Equities.

Μαστίγιο χωρίς καρότοthumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Ποιος θα ήθελε, αυτές τις μέρες, να είναι στη θέση του Γιώργου Παπανδρέου; Μάλλον κανείς. Και γιατί να το ήθελε άλλωστε; Η κατάσταση της κυβέρνησής του είναι επιεικώς δραματική και ο ίδιος είναι πέρα για πέρα αμφίβολο αν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει. Για τη χώρα, ούτε λόγος: αυτή πάει από το κακό στο χειρότερο και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να σεναριολογήσει κανείς. Τα επίσημα κρατικά στοιχεία μιλούν καθημερινά από μόνα τους.
Μόνο μερικά απ’ αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά για να καταλάβει ο καθένας ότι αυτή η κυβέρνηση βαδίζει προς τον γκρεμό συμπαρασύροντας τα πάντα στην ελεύθερη πτώση της.
1. Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου διαπομπεύθηκε κυριολεκτικά καθώς στο Eurogroup της Δευτέρας υποκαταστάθηκε από τον «τροϊκανό» Τόμσεν (ΔΝΤ), ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους του υπουργού για τη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Το σχετικό ξεφωνητό των Financial Times ήταν απολύτως χαρακτηριστικό της πολιτικής ένδειας μιας κυβέρνησης κατ’ ουσίαν καταργημένης από την τρόικα.

Το πανεπιστήμιο εν κινδύνω - Το Α.Π.Θ. εκπέμπει SOS

     
Η Σύγκλητος του ΑΠΘ εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος, ως αποτέλεσμα των δραματικών περικοπών της κρατικής επιχορήγησης και των κονδυλίων της έρευνας, καθώς και μιας σειράς μέτρων που καθυστερούν εξελίξεις και διορισμούς εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού, προκαλώντας μεγάλα εμπόδια στην ακαδημαϊκή λειτουργία των ΑΕΙ.
Οι περικοπές στην κρατική επιχορήγηση
Η υπεσχημένη επιχορήγηση για το 2011 είχε οριστεί, μετά τη μείωση του 33%, στα 29.500.000€, από τα οποία όμως, με το πρόσχημα της μη δυνατότητας απορρόφησης ποσού μεγαλύτερου του 7% μηνιαίως, μπορούν να εκταμιευθούν μόνο το 84%, που αντιστοιχεί σε 24.780.000€. Το ποσό αυτό δεν...

Η Ελλάδα εν τάφω


 Του Πέτρου Παπακωνσταντίνου
Εφιαλτική ήταν για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου η συνεδρίαση του ECOFIN, τη Δευτέρα, 16 Μαίου. Οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί του μίλησαν στη γλώσσα της γερμανικής, λαϊκιστικής εφημερίδας Bild, που πέρυσι τέτοιο καιρό μας καλούσε να πουλήσουμε την Ακρόπολη και τα νησιά για να ρεφάρουμε. «Επείγοντα μέτρα, μέτρα και πάλι μέτρα και μετά βλέπουμε», αξίωσε ωμά ο πρωθυπουργός του κραταιού Λουξεμβούργου και πρόεδρος του ECOFIN Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ. «Η Ελλάδα απέτυχε να τηρήσει τις υποσχέσεις της για ιδιωτικοποιήσεις ύψους 17 δις», οι οποίες πρέπει να επιταχυνθούν τάχιστα ώστε να φτάσουν τον «ικανοποιητικό όγκο» των 50 δις, είπε η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ. «Δεν μπορείτε να υπόσχεσθε ιδιωτικοποιήσεις και μετά να το στρίβετε. Αν μας κοροϊδέψατε για να μπείτε στο ευρώ, τώρα πρέπει να ανασκουμπωθείτε για να μας προλάβετε», είπε με λιγότερη γαλατική ευγένεια η Αυστριακή ομόλογός της, Μαρία Φέκτερ.

Κείμενο για κατειλλημένο εργοστάσιο “Πετζετάκις” στη Θεσσαλονίκη


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.
Εδώ και 10 μήνες, πραγματοποιείται ένας από τους πιο σημαντικούς εργατικούς αγώνες. Στη κατάληψη του εργοστασίου της βιομηχανίας Πετζετάκις Βορείου Ελλάδος και στον αγώνα που δίνουν με το σωματείο τους έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία πλαστικών και σωλήνων.
Η βιομηχανία Πετζετάκις δραστηριοποιηται στον κλάδο εδω και δεκαετίες με μονάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικο. Στη διάθεση του ομίλου του Πετζετάκη βρίσκονται μονάδες σε Ν.Αφρικη, Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, όμως οι 90 εργαζόμενοι, που απασχολεί στη νέα βιομηχανική ζώνη Θεσσαλονίκης, παραμένουν απλήρωτοι απο τον Αύγουστο του 2010, ενώ στηρίζονται μονάχα σ’ ένα πενιχρό βοήθημα του ΟΑΕΔ το οποίο μάλιστα τους παρέχεται “δανεικό…
Οι εργαζομενοι  βρίσκονται στην αυλή του εργοστασίου με σκηνές και υπνόσακους από τις 24 Μαρτίου! 
ΕΔΩ Ο ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ, ΕΚΕΙ Ο ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ; Την ίδια περίοδο άφαντος είναι ο κύριος επενδυτής του ομίλου. Οι απεσταλμένοι της διοίκησης που ήρθαν σε επαφή με τους εργαζομένους, δηλώνουν πως δεν ξέρουν σε ποια χώρα βρίσκεται, αλλά διαβεβαιώνουν πως η όποια πιθανή λύση θα οφείλεται στη… μεγαλοψυχία του! 

Αγαπητοί εν...αλυσίδαις αδερφοί.


Οι "εταίροι" μας στην Ε.Ε. ξεπέρασαν κάθε όριο.
Ο πρόεδρος του eurogroup Γιούγκερ και ο επίτροπος Ρεν έστειλαν χτες και
προχτές ένα τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση και τα κοινοβουλευτικά
κόμματα.
" Η συνέχιση του προγράμματος (Μνημόνια 1 και 2) εξαρτάται από τη συναίνεση
που θα επιδείξουν οι πολιτικές δυνάμεις".
  Οι αγαπητοί εν...νεοφιλελευθερισμώ αδερφοί βάζουν ένα ανατριχιαστικό όρο
στους Ελληνες Πολίτες, την κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία και τους Θεσμούς
μας (Σύνταγμα, Κοινοβούλιο, πολιτικά κόμματα).
  Οι δηλώσεις των Γιούγκερ και Ρεν, δύο ανώτατων αξιωματούχων της ΕΕ, δεν
μπορεί να εκληφθούν ως "φιλική συμβουλή", ως "πολιτική άποψη" ή "συνεταιρική
παραίνεση".
 Η ενέργεια τους μόνο ως  ω μ ή  παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα
της Χώρας μας μπορεί να εκληφθεί...Και τέτοια είναι.
 Η παρέμβαση τους θυμίζει άλλες εποχές. Περασμένες, άραγε;;
 Η κυβέρνηση, αντί να αντιδράσει άμεσα και να απορρίψει ασυζητητί τις δηλώσεις-
παρέμβαση, προτίμησε τα ήξεις-αφίξεις.
Επέλεξε την οδό της χαλαρής αποδοχής, προσποιούμενη πως δεν...άκουσε καλά.
Θεωρεί, μήπως, πως οι "εταίροι" ή δανειστές ή τοκογλύφοι μας νομιμοποιούνται
για κάτι τέτοιο;;

..."τιιι  τρέχει;;  εγίνε κατολίσθηση κι επέσε κάνας βράχος;;" (Σαββόπουλος).
 Ναι, αγαπητοί εν...αλυσίδαις αδερφοί!!
Και κατολίσθηση έγινε και βράχος έπεσε!! Και μάλιστα στο...κεφάλι μας!!
  Οι ατσίδες φράγκοι ξύπνησαν και ξεσαλώνουν!!
Βλέπουν την Ελλαδίτσα ως νεοαποικία με δούλους κατοίκους.
Ανίκανους να κυβερνηθούν από "ίδιες (!!) πολιτικές δυνάμεις".
Η κοιτίδα της Ελευθερίας και Δημοκρατίας έχει ανάγκη..."προστασίας".

ΠΟΝΤΟΣ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


Tου Παναγιώτη Αποστόλου
Οικονομολόγος

Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι οποίοι δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την εποχή του Β' Γερμανικού Ράιχ, όταν ο Κάιζερ Β', έθεσε υπό την προστασία του την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Το 1908, οι Νεότουρκοι, φορέας του παντουρκισμού, με Γερμανούς συμβούλους αναλαμβάνουν την εξόντωση των Ελλήνων και των Αρμενίων. Μόνον όσοι αλλαξοπιστούν και...
προσαρμόζονται στην νέα τάξη πραγμάτων, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα ζωής. Έτσι οι αγροτικοί πληθυσμοί υποφέρουν από αβάστακτες φορολογίες και γίνονται Μουσουλμάνοι για να σώσουν τη ζωή τους.
Το 1914 ο πληθυσμός (Άνω και Κάτω Αμισσού, 37 χωριά) υπολογίζεται σε 20.000 Έλληνες περίπου. Σε εκείνα τα χωριά, στον πόλεμο του 1914-1918, θα δημιουργηθεί και θα δράσει ένα αντάρτικο, καταπληκτικό, αν λογαριάσει κάποιος τις δυσκολίες του.
Το εγκληματικό όργιο της νεοτουρκικής συμμορίας, ιδιαίτερα ο Εμβέρ είχε ασχοληθεί με την εξόντωση των Ελλήνων , του πρώτου «διωγμού» με τον «λευκό θάνατο»( στις εξοντωτικές πορείες του εσωτερικού ) των Ελλήνων , ιδιαίτερα του Πόντου κατά την διάρκεια του Πρώτου Πολέμου (1914-1918). Χιλιάδες Ελλήνων εξοντώθηκαν με τον λευκό θάνατο (πορείες και τάγματα εργασίας). Έγραψαν πολλοί Πόντιοι ιστορικοί, όπως οι Π. Τριανταφυλλίδης, Δ. Αποστολίδης-Ιωακείμ Σάλτσης.

O Στρος Καν βγήκε από τη μέση για κάποιο λόγοO Στρος Καν βγήκε από τη μέση για κάποιο λόγο. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία επ’ αυτού.
Αυτό που δεν φαίνεται καθαρά και ίσως να μην μάθουμε ποτέ είναι το ποιος “την έκανε”. Ο γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι αμερικανοί, κάποιο μακρύ χέρι άλλων ευρωπαϊκών συμφερόντων, ΔΞ/ΔΑ;
Οπως δεν φαίνεται καθαρά και το με τι συνδέεται αυτή η “άκομψη εκπαραθύρωση”. 1) Με την Κίνα, και τον πόλεμο δολλαρίου-ευρώ 2) με την επιμονή των γαλλογερμανικών τραπεζών να σιγουρέψουν την δουλειά στην Ελλάδα, με εκβιασμό για συναίνεση 3) με αυτούς που θέλουν να σιγουρέψουν την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου στα κολλητάρια τους 4) με κάτι άλλο;
Ολοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι είναι ή εκβιάσιμοι ή έχουν διάφορα άλλα ελαττώματα ώστε να είναι διαχειρίσιμοι σε κρίσιμες στιγμές. Δεν ανεβαίνεις στα ψηλά σκαλιά της πολιτικής αν ΔΕΝ έχεις σκελετούς στην ντουλάπα.
Αν είσαι τζάμι και έντιμος, δεν έχεις πιθανότητες ανόδου. Το ίδιο το κομματικό σύστημα, σε όλες τις χώρες, εφαρμόζει το φίλτρο πρώτου επιπέδου, ώστε να πετάει έξω τους έντιμους από την αρχή, τα πρώτα βήματα.
Αλλά για να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά, οι εξετάσεις είναι δυσκολώτερες.
Ο Στρος Καν είχε πρόβλημα με τον ποδόγυρο. Κι αυτό ήταν γνωστό σχετικά. Ακόμη κιαν δεν την βίασε την καμαριέρα, ακόμα κιαν είχε σχέση ετών μαζί της, δεν έχει σημασία πολιτική εδώ. Αλλα έχουν σημασία.
Επειτα και το μήνυμα ήταν ισχυρώτατο. Ράκος κι αξύριστος και μαύρο χάλι με χειροπέδες. Και με κίνδυνο να πάει μέσα μέχρι και 15 χρόνια, ο μόλις μέχρι χθες παντοδύναμος. Κάποιος δηλαδή έκανε ΚΑΙ επίδειξη δύναμης σε κάποιους, και τους είπε “εγώ είμαι το αφεντικό, μη μου κουνιέστε πολύ”.

Θραξ Αναρμόδιος


"Μιλάς για πατριωτισμό εσύ που πήγες 29 μέρες φαντάρος";Ένταση είχαμε το πρωί με τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστα Αϊβαλιώτη σε εκδήλωση του Συλλόγου Εθνικής Μνήμης και Χρέους «Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας - Διγενής» για την συμπλήρωση 7 ετών από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Την εκδήλωση διοργάνωσε μεταξύ άλλων ο ίδιος ο Κώστας Αϊβαλιώτης, βουλευτής Β’ Αθηνών, εκπρόσωπος τύπου ΛΑ.Ο.Σ. και Γ.Γ. του Συλλόγου, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) .


Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο κ. Αιβαλιωτης ένας 50 χρόνος άνδρας, άρχιζε ξαφνικά να φωναζει:

«Δεν μπορώ να ακούω να μιλαει κάποιος για πατριωτισμό που δεν έχει υπηρετήσει την πατρίδα...εγώ πήγα στρατιώτης 18 μήνες και εσύ 29 ημέρες...»!!!

Ο Αιβαλιωτης ειχε αλλάξει δέκα χρώματα… Χρειάστηκε να παρέμβουν οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας, οι όποιοι έχουν αναλάβει την ασφάλεια του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ ώστε να απομακρυνθεί ο άνδρας από την αίθουσα!
ΠΗΓΗ.

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Νομίζουμε,αγαπητέ συμπολίτη που διαμαρτυρήθηκες,πως αδικείς τον...κομάντο Αιβαλιώτη!

Δεν υπηρέτησε ΜΟΝΟ 29 ημέρες,αλλά 45 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ!!!

Σε καλούμε λοιπόν να...επανορθώσεις άμεσα τη "συκοφαντία" σου στο πρόσωπο αυτού του αγνού πατριώτη,που...θυμήθηκε να κάνει τη "θητεία" του όταν τον κάρφωσαν αντίπαλοι Βουλευτές,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Για να σοβαρευτούμε:Το θράσος των πατριδοκάπηλων του Λάος έχει ξεπεράσει κάθε όριο!Πολύ σωστά λοιπόν ο πολίτης εξερράγη,όταν είδε ΤΟΝ "ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ" (σύμφωνα με τον Εισαγγελέα ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ Αθηνών) να πουλάει πατριωτιλίκι!

Η υπόθεσή του πάντως δεν έχει κλείσει,όσο κι αν καλύπτεται ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ:Μάλλον γι'αυτό ανησυχεί περισσότερο ο Αιβαλιώτης και όχι για το ξεβράκωμα που έπαθε από τον πολίτη!


Πηγή:Ελλάς-Ορθοδοξία

«Συναινέστε»...«Συναινέστε»...
Στη σφαγή σας, στην πολτοποίηση, στην απόλυτη φτωχοποίησή σας.
*
«Συναινέστε»...
Στην «εξ αποκαλύψεως αλήθεια» εκείνων που ένα χρόνο πριν διαφήμιζαν το μνημόνιο και έταζαν τη «σωτηρία» της Ελλάδας από το χρέος, αλλά μόλις 
χτες - μετά από αμέτρητες θυσίες και αβάσταχτα μέτρα - ήρθαν διά στόματος Γιούνκερ να δηλώσουν ότι το χρέος «δεν είναι βιώσιμο»!
*
«Συναινέστε»...
Σε ένα ακόμα μεγαλύτερο τσουνάμι από αυτό που ήδη σας έχει οδηγήσει στη συμφορά, σε έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο, όπου οι επιτιθέμενοι, ως άλλοι σταυροφόροι, δε θα κόβουν πλέον μισθούς αλλά «κεφάλια»!

ΜΑΪΜΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ! Την έδωσε το FBI για να την προστατεύσει, διέρρευσε όμως και η αληθινή. Δείτε τη.

 
Στην Αμερική ειναι παράνομο να δημοσιευθεί, διέρρευσε όμως στο διαδίκτυο.
 
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ:
 
 

Έκθεση της ΕΥΠ για το γκέτο της Αθήνας: Δουλέμποροι, Παραεμπόριο και η Μαφία του Real Estate στην Αθήνα.
Ενα ευρύτερο κύκλωμα δραστηριοποιείται και εκμεταλλεύεται την ανάγκη των μεταναστών για να δημιουργήσει «στρατιά» πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και να πετύχει τους ευρύτερους σχεδιασμούς του στις χώρες εγκατάστασης.
Πίσω από το ζήτημα των μεταναστών κρύβεται κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα.
Γιατί είναι προφανές πως δεν έχει ο κάθε δυστυχισμένος τις 5 με 6 χιλιάδες ευρώ που εκτιμάται ότι κοστίζει η μεταφορά του.
Ενα ευρύτερο κύκλωμα δραστηριοποιείται και εκμεταλλεύεται την ανάγκη τους, για να δημιουργήσει «στρατιά» πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και να πετύχει τους ευρύτερους σχεδιασμούς του στις χώρες εγκατάστασης.
Στα γκέτο μπορεί κανείς να κρύψει φυγόδικους, παράνομα προϊόντα, δραπέτες και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους και η «φαντασία» όσων αποτελούν αυτό το πολυδαίδαλο κύκλωμα εκμεταλλευτών και σύγχρονων δούλων.
Η πλειονότητα των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας περνούν όλη την ημέρα στα φανάρια για μεροκάματο ενός ευρώ, διακινούνται με φορτηγά και διαθέτουν κινητά(!), ώστε το κύκλωμα να μπορεί να τους εντοπίσει.
Οι διακινητές τους ελέγχουν την παραγωγικότητά τους, με απειλές και ξύλο, σε όσους δεν πιάνουν τους «στόχους»!

Χρειαζόμαστε ένα νέο Σόλωνα - Σεισάχθεια


Η Ελλάδα περιέρχεται σε δεινή κατάσταση και γι' αυτό το σύστημα της χρεοκρατίας ετοιμάζει "συγκυβέρνηση" με άγρια καταστολή. Τα προμηνύματα τα είδαμε στις 11 του μηνός με την ανελέητη επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών.
 
Η αξιοθρήνητη συμπεριφορά των πολιτικών μας, των τιμητών του ψεύδους, της μηχανορραφίας, της ιδιοτέλειας και της ανομίας, υπήρξε η βασική αιτία της εξευτελιστικής de facto χρεωκοπίας της σύγχρονης Ελλάδας που με περισσό θράσος συνεχίζεται.
 
Το "επικυρωμένο" πρόγραμμα Ζάππειο ΙΙ, του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, αποτελεί ένα άλλο πρόγραμμα, μια άλλη συνταγή παρόμοια των ολέθριων οικονομικών πολιτικών του παρελθόντος, που μας οδήγησαν στη σημερινή οικονομική άβυσσο, την μεγαλύτερη μετά από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
 
Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, που χωρίς ντροπή ονομάσθηκε "επανεκκίνηση με δημιουργικό σοκ" και προκάλεσε την ικανοποίηση και τα χαμόγελα των βιομηχάνων και της ολιγαρχικής τάξης, αποτελεί μια κακή συνταγή επίλυσης των προβλημάτων που μαστίζουν την Ελληνική οικονομία.
 

«Παγκόσμιος πόλεμος» στο Αιγαίο!


Αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές, ακόμα και κινεζικές πετρελαϊκές εταιρείες επιδίδονται…
ήδη σε έναν άτυπο διαγκωνισμό για το ποιες θα είναι εκείνες που θα «βάλουν χέρι» στον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου. Κι αυτό παρότι η κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως πληροφορούνται τα «Επίκαιρα», δείχνει ήδη την προτίμησή της προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…
Οι καρχαρίες δεν βλέπουν, αλλά, όταν μυρίζουν αίμα, τους είναι αδύνατο να μην επιτεθούν! Μέσες άκρες αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν και οι πολυεθνικές εταιρείες του πετρελαίου: Μπορεί να μην βλέπουν, ακόμα τουλάχιστον, το «μαύρο χρυσό» σε κάποιο σημείο του πλανήτη, αλλά, όταν «μυρίζονται» πως αυτός υπάρχει, και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα, ενεργοποιούνται για να εισέλθουν στο παιχνίδι. Όπως στα δοκιμαστικά της Formula 1, όπου οι οδηγοί προσπαθούν να επιτύχουν όσο το δυνατό καλύτερο χρόνο για να ξεκινήσουν από ευνοϊκή pale position στον αγώνα της επόμενης ημέρας, έτσι και οι «πετρελαιάδες» επιδιώκουν να αποκτήσουν το απόλυτο πλεονέκτημα για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, παρότι η κυβέρνηση εμφανίζεται να τη μεταθέτει για μετά το 2012.