#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ

" ...Την αποχώρησή του από το Κομουνιστικό Κόμμα ανακοίνωσε ο Φιντέλ Κάστρο, με άρθρο του σε εφημερίδα..."

ΑΧ...¨ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...¨ με τις κρυφές σου επιθυμίες και τον , ας τον πούμε, ¨δαίμονα του τυπογραφείου...¨¨Αποκαταστάθηκε ο καπιταλισμός¨ ( η ¨δημοκρατία¨ ) στην Κούβα !

Διάβασε τις κρυφές επιθυμίες ¨ορισμένων¨ ( μόνο ; ) συντακτών της ¨Ελευθεροτυπίας¨ :

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=268811

Ποιά είναι η αλήθεια ; Απλά ο Φιντέλ παραιτήθηκε από την συμμετοχή του στα όργανα του Κ.Κ. ( μέχρι τώρα είχε παραιτηθεί από την προεδρία του Κ.Κ. και παρέμενε μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής ) και ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΟΠΩΣ ¨ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ¨ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ¨ΕΙΔΗΣΗ¨ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ... που οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα ...

Το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα χαροπαλεύει

ΚΚαθώς η κρίση της υπερχρέωσης του ευρωπαϊκού Νότου εντείνεται, εξαιτίας της αδυναμίας αποτελεσματικής αντιμετώπισής της από το διευθυντήριο της ΕΕ-Ευρωζώνης, ένα νέο και τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα αναδύεται στην επιφάνεια. Πρόκειται για την, καταρχήν, παράδοξη και αναπάντεχη εμφάνιση ενός νομισματικού δυισμού, δίπλα στον οικονομικό, που από πάντοτε στοίχειωνε την ΕΕ-Ευρωζώνη.

Αυτό που τώρα συμβαίνει στο ευρωπαϊκό στερέωμα, είναι η κατεδάφιση, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ολόκληρου του πολυσύνθετου οικοδομήματος, που δημιούργησε και που καθιέρωσε το ευρώ ως κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Οι δραματικές αυτές εξελίξεις, που αναγγέλλουν την προσεχή εξαφάνιση του ευρώ, δεν έχουν ακόμη υποπέσει στην αντίληψη της τρόικας, αλλά ούτε και των αρμοδίων της ΕΕ, παρότι έχουν προεξοφληθεί από τις αγορές.

Πράγματι, όσο και αν είναι, καταρχήν, αδιανόητο, ωστόσο αποτελεί ήδη αναντίρρητο γεγονός ότι το ευρώ δεν έχει την ίδια αξία στον ευρωπαϊκό Νότο με αυτήν που έχει στον ευρωπαϊκό Βορρά. Αντιθέτως, η αξία του ευρώ στον ευρωπαϊκό Νότο συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο έναντι της αντίστοιχης του ευρωπαϊκού Βορρά.

Δημόσια Υγεία: Θανάσιμες θεραπείες και ιατρικοί πειραματισμοί σε ανθρώπους


O 20ος αιώνας αποτέλεσε ένα θερμοκήπιο εκτεταμένων ιατρικών πειραματισμών πάνω σε ομάδες ατυχών ανθρωπίνων πλασμάτων. Οι παράνομοι, απάνθρωποι και ανήθικοι ιατρικοί πειραματισμοί έδειχναν ιδιαίτερη αδυναμία σε απροστάτευτες ομάδες ανθρώπων, ασθενείς, μειονότητες, γέρους, ορφανά, φυλακισμένους και ψυχιατρικούς έγκλειστους. Οι ομάδες αυτές ανθρώπων ήταν λιγότερο πιθανό να αντιληφτούν το τι πραγματικά τους κάναν οι επίορκοι πειραματιστές. Ακόμη και αν είχαν κάποια αντίληψη για το τι πραγματικά τους συνέβαινε, ήταν μάλλον απίθανο να προστατευτούν από τα πειράματα ή να διώξουν ποινικά τους βασανιστές τους. Φυσικά, ο παράνομος ιατρικός πειραματισμός, έχοντας στον πυρήνα του την απανθρωπιά, δεν δίσταζε κατά περιπτώσεις να εξασκείται και σε άλλες ομάδες. Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου επιτελέστηκε συγκαλυμμένος πειραματισμός με ραδιενεργά ισότοπα πάνω σε εγκύους.

Η Απόφαση της Ε.Ε. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ


ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ) ΠΡΙΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
   Συνεδρίασε σήμερα η Ε.Ε. της ΓΕΝΟΠ και αφού ανέλυσε την  κατάσταση έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την περαιτέρω μετοχοποίηση – ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά και άλλων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας στη βάση της αδιαπραγμάτευτης θέσης της (που είναι απόφαση των Συνεδρίων της) ότι «το 51% των μετοχών της Επιχείρησης και το management πρέπει να ανήκουν πάντα στο Δημόσιο» ώστε να μπορεί και ο πιο φτωχός καταναλωτής να απολαμβάνει το αγαθό του ηλεκτρισμού, αποφάσισε και εισηγείται στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απρίλη τα εξής:
Α)την ενημέρωση όλων των φορέων που εκπροσωπούν μεγάλες κοινωνικές ομάδες ή σύνολο  πολιτών με θέμα:

Αρχισαν οι ...επενδύσεις!


Σεξοτουρισμός στη Σκοτίνα Πιερίας.
Γινόμαστε σιγά σιγά Ταϊλάνδη..!
 

Σε συμβολικό επίπεδο, έχει μοναδική αξία: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ξεκινά από τη μετατροπή του κάμπινγκ στη Σκοτίνα σε καμπ σεξοτουρισμού.
Το ταϊλανδέζικο μοντέλο θα μεταφερθεί στις παρυφές του Ολύμπου
χάρη στο..
..ενδιαφέρον της Ιταλο-ολανδικών συμφερόντων εταιρείας «Mare nostrum» που αναλαμβάνει το έργο μετά από απευθείας ανάθεση εκ μέρους της Εταιρίας Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑ), η οποία αξιολόγησε την αναπτυξιακή πρόταση αλλά και τη διεκδίκηση της έκτασης με τίμημα 700 εκ. ευρώ.

ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ-ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΗ...ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..


ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ...


Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 11 Μαΐου στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ανακοίνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με την ανακοίνωση της απόφασης για την απεργία δήλωσε ότι "η απεργία είναι η απάντηση των εργαζομένων στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι με το εθνικό σχέδιο για την οικονομία καλούνται και πάλι να πληρώσουν και όχι οι έχοντες και κατέχοντες. Δεν γίνεται ουσιαστική συζήτηση προκειμένου να καταστεί η οικονομία βιώσιμη, ενώ εκποιείται δημόσιος πλούτος, υποδομές και κοινωνικά αγαθά όπως η ενέργεια και καταλύονται εν μια νυκτί κοινωνικά δικαιώματα."


ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ή ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Γράφει ο Gianapo

Όχι δεν θα σας κάνω τη χάρη να πεθάνω. Αφού η ανάσταση επιβάλλεται να περάσει μέσα απ' τον θάνατο, σας την χαρίζω.

Εγώ
θα μείνω ζωντανή και θα παρακολουθώ απ' το παράθυρό μου τα δρώμενα.
Ίσως ο δικός σας θάνατος και η δική σας ανάσταση, οδηγήσουν τους ανθρώπους σε μια άλλη λογική, τους δώσουν ένα καινούργιο όραμα, τους οδηγήσουν από την πόρτα της αλαζονείας στο παράθυρο της αλληλοβοήθειας
Η γΕλλάδα σκεφτόταν δυνατά και εγώ κρυμμένος στην γωνία την άκουγα σκεπτικός. Ήξερα πως δεν είναι σε θέση να αποφασίζει, είχα πληροφορηθεί την απόφαση για την επικείμενη σταύρωση της, γνώριζα ότι δεν θα υπάρξει ανάσταση....