#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου από την Πόλη για εργατικούς Τούρκους και τεμπέληδες Έλληνες

Την Κων/πολη επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος , ο οποίος με τις δηλώσεις του στη Hürriyet χάϊδεψε τα αυτιά των Τούρκων , υποτίμησε την Ελλάδα και χαρακτήρισε τους Έλληνες ως τεμπέληδες! 

O Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα Hürriyet τόνισε, " οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι'αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού"
Γι'αυτο και η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!"


O αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε στη Hürriyet οτι το θέμα της αγοράς και της πώλησης ακινήτων απο τους Έλληνες υπηκόους έχει επιλυθεί αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και ούτε ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιμβρου με τη Λήμνο.

ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ


Βλέπω σε διάφορα ιστολόγια, σε συζητήσεις, να εκφράζεται η απορία του γιατί αφού τελικά ξεπουλάνε τα πάντα δεν το κάνουν καλά. Γιατί δεν έχουμε ικανούς διαπραγματευτές που να παίξουν έστω και τελευταία στιγμή καλά το παιχνίδι της ανταλλαγής κέρδους. Βλέπω ανθρώπους που θεωρούν πως το σύστημα μπορεί να επιβιώσει ακόμα να ενίστανται γιατί δεν υπάρχουν τα κατάλληλα χέρια να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις.

Ξέρετε στην Ελλάδα μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος φίλοι μου. Εννοώ εμείς οι απλοί άνθρωποι. Οι κυβερνήσεις μας που καθόντουσαν στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων είτε για θέματα εθνικά, είτε οικονομικά δεν αντιμετωπίσθηκαν ποτέ όπως οι υπόλοιπες κυβερνήσεις της δύσης. Γιατί οι επικυρίαρχοι ήξεραν πως απέναντί τους δεν έχουν απλά έλληνες κυβερνώντες της ίδιας ιδεολογίας με τους οποίους συνεργάζονταν. Ηξεραν πως απέναντί τους ήταν δοσίλογοι της κατοχής που είχαν λερωμένη τη φωλιά τους με εθνική προδοσία και που ουδέποτε θα μπορούσαν να σηκώσουν κεφάλι σε κανέναν. Σκυφτοί, με τη στάμπα του προδότη στη πλάτη, του Εφιάλτη που κανείς ούτε εκτιμάει ούτε θεωρεί ότι πρέπει να συζητήσει μαζί του με δίκαιους όρους.

Απ' την Ανάσταση στην Επανάσταση...


Πέρασαν σχεδόν 45 χρόνια κι ακόμα ηχεί σ' αυτιά μου η φράση του Παπαδόπουλου «πριν από την επανάστασιν η χώρα ευρίσκετο ενώπιον γκρεμού. Σήμερον η χώρα κάνει ένα βήμα - άλμα (;) - προς τα εμπρός!...». 
Ημουνα στην Πρώτη Γυμνασίου και 21η Απριλίου δεν πήγα ποτέ στην εκδρομή στους Αγίους Αποστόλους. Θα ήταν και με λεωφορείο, η παρθενική της εφηβείας μου, μεγάλο πράγμα εκείνα τα χρόνια... 
Το Πάσχα, η Ανάσταση, εκείνο το μεγαλειώδες και βαθύτατα επαναστατικό «θανάτω θάνατον πατήσας», μας πήρε λίγο καιρό της πιτσιρικαρίας της εποχής να συνειδητοποιήσουμε ότι είχε μολυνθεί από την «εθνοσωτήριον». Ο πατέρας μου έκλαψε τους αγώνες του, η μάνα μου τη χαμένη προίκα της κι εγώ με την αδερφή μου, αντιεπικοινωνιακά μικρότερη τρία χρόνια, είχα εμπιστοσύνη στα νιάτα μου με την παντοδυναμία που εμπνέει η υγεία, η διαμόρφωση της ζωής, το σπαρτάρισμα της εφηβικής φρεσκαδούρας.

Αδίστακτοι εχθροί του λαού


 Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους αλλά και για τη χώρα γενικότερα αποδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη λυσσαλέα αντιλαϊκή πολιτική της. Με εξαίρεση τις «κυβερνήσεις» των δοσίλογων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας, ποτέ άλλοτε ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ακολουθήσει στον οικονομικοκοινωνικό τομέα τόσο υστερικά εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα πολιτική.

Ωχριά ως και ο Κ. Μητσοτάκης σε αντιλαϊκότητα σε σύγκριση με την κατάπτυστη από τους Έλληνες, αλλά υπέροχη σε αποτελεσματικότητα για τους πιο επιθετικούς κύκλους του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Η πάση θυσία ανατροπή αυτής της κυβέρνησης όσο το δυνατόν νωρίτερα αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζόμενους.
Τέτοια ...αφιονισμένα σκυλιά του κεφαλαίου σαν τη νεοφιλελεύθερη «πολιτική συμμορία» της κυβέρνησης Παπανδρέου δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος! 

Ο Αδωνις μπροστα του μοιαζει ....αρσακειαδα !


Δημοσιογραφια υπονομου απο το φασιστομουτρο Τ.Μιχα
Διαβαστε πως βγαζει το προς το ζειν
και τι κειμενα πουλαει στην
Wall Street Journal   και στο protagon του Θοδωρακη

πηγή: Κανάλι  

Athens Descends Into Anarchy
“…Η χώρα είναι στο έλεος μαχητικών ακτιβιστών που καθοδηγούνται από διάφορες οργανώσεις της σκληρής αριστεράς. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ) και ο αναρχο-σταλινικός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποτελείται από τους Οικοσοσιαλιστές, την ομάδα «Ρόζα» της Ριζοσπαστικής Αριστεράς καθώς και την Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ), για να αναφέρουμε μερικές. Οι οπαδοί τους, με πλήρη ατιμωρησία, παρενοχλούν τους πολίτες και καταστρέφουν δημόσια περιουσία, μέχρι που έχουν καταλάβει και ολόκληρα χωριά…” 
Δημοσιεύθηκε  χθες στην Wall Street Journal με τίτλο “Athens Descends Into Anarchy by Takis Michas
Mr. Michas is the international secretary for Greece’s new centrist-liberal party, the Democratic Alliance.

Καλό ταξίδι Νίκο...