#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ


ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Δ. ΚΑΖΑΚΗ
15/4/2011 
Σημείωση- εισαγωγή ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨  :

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ¨ΣΠΙΘΑΣ ¨  ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ¨  ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ – ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ  Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤ. ΛΗΝΑΙΟ ΓΙΑ ¨ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ¨ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ… ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ¨ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ¨ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ …

Αυτοκτονικό κοκτέιλ ...


Αυτοκτόνησε 50χρονος άνεργος στη Νίκαια.
Αλλος ένας στους τόσους πολλούς τελευταία.
Ειναι τρομερό. Κάντε ένα google στη λέξη "Αυτοκτόνησε" και θα δείτε τόσες περπτώσεις...
 Και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση χωρίς να έχει φυσικά την εντολή ή την έγκριση ή τη στήριξη του λαού, ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα φρικτό κοκτέιλ μέτρων που ονομάζει "μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα" 'η όπως διάολο το ονομαζει.
Ο κόσμος βράζει, τα κόμματα μιλούν το καθένα στο κοινό του, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις αμφισβητούνται και δεν εμπνέουν τίποτα σε κανένα και το προχθεσινό "συλλαλητήριο" της ΑΔΕΔΥ ήταν τόσο κακό λες και έγινε επίτηδες έτσι.
Ενα απόλυτο χάος ανάμεσα σε αυτό που νοιώθει ο λαός και σε αυτό που εκφράζουν οι διαφοροι σοβαροί φορείς που (δεν) τον εκπροσωπούν.
Ενα μίγμα επικίνδυνο που προδιαγράφει ένα εκτός ελέγχου ξέσπασμα χωρίς πρόβλεψη...

 Κι όμως δεν θα τους περάσει.
Δεν ξέρω γιατί το πιστεύω, απλά είμαι 100% βέβαιος.

Γιωργος Σαρρης

http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Επανάληψη εκλογών στην Κρήτη...


ευκαιρία  για... μαύρισμα!!!
 
Από το http://www.flashnews.gr/

Επανάληψη Εκλογών
στην Κοινότητα Απτέρων
για την Ανάδειξη Τοπικού Συμβουλίου Επαναληπτικές εκλογές για τη δημοτική περίοδο 2011-2014 θα διενεργηθούν την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 στο 280ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Χανίων, σύμφωνα με την...
υπ΄ αριθμ. 264/19293/28.03.2011 Απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, μετά την υπ΄ αριθμ. 9/2011 Απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Χανίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

απο ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ
Tο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη ΔΕΗ, αυτό με το οποίο απευθυνθήκαμε στο λαό, γράφει ότι:
«ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 51% των μετόχων της ΔΕΗ θα ανήκει στο Δημόσιο». 

Αυτό το «τουλάχιστον» δεν μπήκε έτσι τυχαία. Κρύβει ουσία. Γι’ αυτό και μπήκε.
Μπορεί να μας πει ο Πρόεδρος του Κινήματος που πήγε η ουσία, του «ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 51%», που μπήκε και με τη δική του υπογραφή;

Για εμάς υπάρχουν κόκκινες γραμμές.
Εμείς θα μείνουμε συνεπείς.
Η λέξη αυτή χαρακτηρίζει τη διαδρομή μας και όπως δεν αλλάξαμε δρόμο μέχρι σήμερα, ούτε τώρα θα λοξοδρομήσουμε.
Ο δρόμος της συνέπειας είναι δύσκολος και ανηφορικός. Εμείς αυτόν θα βαδίσουμε.
Υ.Γ.: Μετά την σημερινή εξέλιξη αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε την επιστολή που από τις 4 Απρίλη στείλαμε στον σύντροφο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΣΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
------------------------------------------------------------

Κερατέα: Αφού δεν τα κατάφεραν με το στρατό κατοχής καταφεύγουν στις μαφιόζικες πρακτικές.

  

Αφού δεν τα κατάφεραν με το στρατό κατοχής καταφεύγουν στις μαφιόζικες πρακτικές του εκβιασμού.

Το κράτος σε ρόλο "φουσκωτού" των εργολάβων εκβιάζει τις Δημοτικές
αρχές με το φόβητρο υπέρογκων προστίμων. Προτίθεται μάλιστα να
νομιμοποιήσει την πρακτική του αυτή μέσω νομοθετικής ρύθμισης.

O υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος δήλωσε πως θα φέρει νομοθετική
ρύθμιση άμεσα σύμφωνα με την οποία θα υπάρχουν κυρώσεις σε όσους
δήμους παραβαίνουν την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την
καταστευή χωματερών, βιολογικών καθαρισμών κλπ.

Στην περίπτωση της Λαυρεωτικής οι κυρώσεις αυτές θα είναι τουλάχιστον
12 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή το ευρωπαϊκό κονδύλι για το "έργο" στην
Κερατέα.

Εν ολίγοις το κράτος θα χρεώσει το Δήμο Λαυρεωτικής τόσο το ευρωπαϊκό
κονδύλι που θα χαθεί (σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθέι το έργο) όσο
και το οποιοδήποτε πρόστιμο επιβληθεί είτε από την Ε.Ε προς το κράτος.
Πέρα από το πρόστιμό/α που μπορεί να βάλει το κράτος στο Δήμο.

http://athens.indymedia.org

Η ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...


θα φέρει την τελική συντριβή του καθεστώτος χρεοκρατίας

Αρθρο του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη


Η ελληνική κοινωνία και το ελληνικό έθνος έχουν υποστεί μια βαριά ήττα, αποτέλεσμα της ενσυνείδητης προδοσίας του πολιτικού κατεστημένου...

 
Οι συνθήκες που βιώνουμε σήμερα είναι πρωτόγνωρες και οι όροι της ζωής όλων μας θα αναθεωρηθούν εκ βάθρων, προς την χειρότερη οργουελλική δουλοκρατία, αν δεν αντισταθούμε.

Οι Έλληνες βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση της νεώτερης ιστορίας μας και οφείλουμε να αγωνιστούμε για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, αλλιώς θα χαθούμε σαν ελεύθερο έθνος και θα αφομοιωθούμε ξανά για αιώνες σε νέους υπερκρατικούς μηχανισμούς (νέα τάξη, νεο-οθωμανισμός).

Ταξική η διαφορά, πολιτική η απάντηση


Χτεσινή αναφορά για την ευημερία: Απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος και τηλεφώνου, τραπεζικά δάνεια στο κόκκινο, ακίνητα ΙΧ – τώρα και ανασφάλιστα. Ανεργος ο ένας στους 5. Μισοαπασχολούμενοι όλο και περισσότεροι. Γέροντες που τώρα πια δεν κάνουν δώρα στα εγγόνια, αλλά ζητάνε βοήθεια από τα παιδιά. Και τα παιδιά; Τα παιδιά στην πιο μεγάλη συντριβή. Μαθαίνουν ήδη στην πράξη τι σημαίνει σπουδές χωρίς αντίκρυσμα, ζωή στη ζητιανιά…
Την ώρα που η αστική τάξη αξιώνει να γίνει πιο απόλυτη η υποταγή της εργατικής τάξης «για να μην έρθει η πτώχευση», τα λαϊκά στρώματα είναι ήδη στην πτώχευση. Σ’ αυτήν την πραγματικότητα έρχεται να προστεθεί κάθε νέα κυβερνητική απόφαση για να οδηγήσει ακόμα περισσότερες μάζες πληθυσμού στην εξαθλίωση. Μ’ αυτό το αντικείμενο συνεδριάζει σήμερα η κυβέρνηση. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση ο αστικός Τύπος επιχειρεί καθημερινά να πείσει τα θύματα αυτής της πολιτικής ότι πρέπει να πιέσουν την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω, να πάρει οπωσδήποτε κι άλλα μέτρα «για να σωθεί η χώρα».

Τι αποφασίσαν και … δεν μας το λένε !

 

Τα μέτρα που αποφασίστηκαν σήμερα και ΔΕΝ ανακοινώνονται  – τα αφήνουν για μετά το Πάσχα για να κάνουν γιορτές οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΠΑ”ΣΟ”Κ, για τον φόβο των … Ιουδαίων !

1. Νέες άγριες μειώσεις Μισθών και Συντάξεων
- Στο δημόσιο τομέα
- Στον ιδιωτικό τομέα
- Στις ΔΕΚΟ

2. Νέες άγριες ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση και στις Εργασιακές Σχέσεις
- Θα μπει χέρι στις Επικουρικές Συντάξεις
- Επέκταση παντού των λεγόμενων ελαστικών μορφών εργασίας
- Το νέο δόγμα για την “ανταγωνιστικότητα” θα καταστρέψει τα πάντα

15 Απριλίου 1961 - Κόλπος των Χοίρων


''Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν για να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια».
ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ
 
Απρίλιος 1961 - Αβάνα.
Πριν ακόμα προλάβει να ανασάνει η Κουβανική Επανάσταση, γνώρισε από πρώτο χέρι την αντεπανάσταση. Τούτες τις μέρες είναι η επέτειος από την επέμβαση στον κόλπο των Χοίρων.
Στην Ουάσιγκτον είχαν πάρει την απόφαση να τελειώνουν με το νησί. Η απήχηση της κουβανέζικης επανάστασης σε όλο τον κόσμο, εμποδίζουν τις ΗΠΑ να αναλάβουν στα φανερά στρατιωτική δράση.

Ένα χρόνο πριν, το Μάρτιο του 1960, ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ εγκρίνει ένα στρατιωτικό σχέδιο δράσης που έχει επεξεργαστεί η CIA: Μια δύναμη Κουβανών αντεπαναστατών θα χρηματοδοτηθεί, θα εξοπλιστεί και θα εκπαιδευτεί από Αμερικανούς στρατιωτικούς σε ένα μυστικό στρατόπεδο στη Γουατεμάλα με σκοπό να εισβάλει στην Κούβα.


Ρεύμα - νερό - λιμάνια σε ιδιώτεςΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ - ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!!

Από τα συνολικά 77 δισ. που θα πρέπει να βρεθούν, τα πρώτα 5 θα πρέπει να έχουν μπει στα ταμεία του Κράτους μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Οι σύμβουλοι που ήδη πληρώνονται για να πουλήσουν έχουν βάλει μπρος σχέδιο για πλήρη αποκρατικοποίηση όχι μόνο του ΟΤΕ, αλλά μιας σειράς ΔΕΚΟ...

Γιατί η αριστερά πρέπει να αμφισβητεί το δημόσιο χρέος και να διεκδικεί τη συνολική διαγραφή του


του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Μια ελεγχόμενη και κηδεμονευόμενη από τις δυνάμεις της τρόικας (ΕΕ,ΕΚΤ, ΔΝΤ) αναδιάρθρωση το ελληνικού δημοσίου χρέουςείναι πολύ πιθανή, έως αναπόφευκτη το αμέσως επόμενο διάστημα. (πριν από το 2013 όπου θα διαμορφωθεί ο μόνιμος ευρωπαϊκός μηχανισμός, στον οποίον επισήμως ανατίθεται ρόλος πιθανών αναδιαρθρώσεων του χρέους στις χώρες που εντάσσονται σε αυτόν)!


Η αναδιάρθρωση αυτή μπορεί, σύμφωνα και με κύκλους της τρόικας, να συμπεριλαμβάνει την επιμήκυνση εξόφλησης του συνολικού χρέους, τη μείωση των επιτοκίων κι ενδεχομένως το "κούρεμα" (μείωση) του χρέους σε ένα ποσοστό που, ίσως, κυμανθεί ανάμεσα στο 15%-30%(το πολύ).

Νέα μέτρα;


Μια φωτογραφία από την Δράμα , και μια σκέψη …

Και ΠΕΤΡΑ να πάρουμε θα την ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ και αυτή…

ΣΧΟΛΙΟ 101 % ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Άν η πέτρα σπάει μια τζαμαρία, το βότσαλο σπάει κατεστημένα!

«ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΟΤΣΑΛΟ»

Πηγή:101% Nέα Σμύρνη

Δεν πληρώνω: η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Η τρομοκρατία δε θα περάσει!


Η πάλη του κινήματος με το κράτος και τους μεγαλοεργολάβους οξύνεται συνεχώς, λαμβάνοντας ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά ταξικής σύγκρουσης. Η απροκάλυπτα αντιλαϊκή και τραμπούκικη στάση της κυβέρνησης των Μαγκούφηδων που αποσκοπεί στην προάσπιση της κερδοφορίας του ντόπιου και πολυεθνικού κεφαλαίου έχει οδηγήσει στη ολοένα και μεγαλύτερη μαζικοποίηση και συσπείρωση του κινήματος.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού της συναγωνίστριας Σούλας Γαλάνη στα διόδια του Μώλου την Πέμπτη 07/04/11 από τον εισηγητή της ντροπολογίας Ρέππα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη, αποτελεί τρανταχτή απόδειξη της κοινοβουλευτικής χούντας που βιώνουμε.

Σαν σήμερα, 15/04/1920, οι Σάκο και Βαντσέτι "φορτώνονται" με την κατηγορία φόνου


«Δεν θα ευχόμουν ποτέ σ’ ένα σκυλί, δεν θα ευχόμουν ποτέ σε ένα φίδι, δεν θα ευχόμουν ποτέ στο πιο χαμερπές και δυστυχισμένο πλάσμα της γης, να περάσει όσα υπέφερα εγώ, για πράγματα για τα οποία δεν είμαι ένοχος. Αλλά έχω πειστεί πως είμαι ένοχος για όλα όσα υποφέρω. Υποφέρω γιατί είμαι ριζοσπάστης και, αλήθεια, είμαι ριζοσπάστης. Υποφέρω γιατί είμαι Ιταλός και, αλήθεια, είμαι Ιταλός. Υποφέρω περισσότερο απ’ όλα για την οικογένειά μου και την αγαπημένη μου, παρά για τον εαυτό μου. Αλλά είμαι τόσο σίγουρος πως έχω το δίκιο με το μέρος μου, ώστε αν μπορούσατε να με εκτελέσετε δυο φορές, και αν μπορούσα να ξαναγεννηθώ ακόμα δύο, θα ζούσα την ίδια ζωή και θα έκανα ότι έχω ήδη κάνει».
-Bartolomeo Vanzetti

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό, κυρίες και κύριοι, έχει ένα μόνο όνομα: «ΠΑΣΟΚ»


Σήμερα κληρώνει! Η βαθιά περισυλλογή του Μέγα Τιτουλάριου φτάνει στο τέλος της. Ο ελληνικός λαός ας ετοιμάζει την καμπούρα του.
Εντός της ημέρας οι Οφφικιάλοι, οι Εξωκατάκοιλοι Αρχοντες, ο Μέγας Χαρτοφύλαξ, ο εξίσου Μέγας Νοτάριος, οι νομοφύλακες, οι χαρτουλάριοι και το λοιπό αρχοντολόι των «σωτήρων» του τόπου θα βγάλουν το λογαριασμό.
Αμα τη λήξει της συνεδριάσεως, μόλις θα έχει κάτσει η μπίλια πάνω στη ρουλέτα της λεηλασίας, τα πάντα θα είναι έτοιμα για να ανακοινωθεί το ακριβές ποσό των πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων της νέας «λυπητερής».
*
Εν αναμονή του καπνού που θα βγει από το κονκλάβιο, λίγο πριν το «Habemus papam», ας θυμηθούμε επί τροχάδην πώς φτάσαμε σε αυτό το - κατά δήλωση του κυρίου πρωθυπουργού - «δεύτερο ημίχρονο».
Ας θυμηθούμε, δηλαδή, πώς από τη φαρσοκωμωδία «δεν θα παρθούν νέα μέτρα», φτάσαμε στα προαποφασισμένα και προειλημμένα νέα - πιο άγρια και πιο απάνθρωπα - μέτρα:

Υπάρχουν μόνο ως αντιΚΚΕ...

Το σχόλιο της χτεσινής «Αυγής», με αφορμή την απάντηση που έδωσε η Αλέκα Παπαρήγα σε ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία του Πορτογαλικού ΚΚ και του «Μπλόκου», αποκαλύπτει ακριβώς το ρόλο του ΣΥΝ ως μιας από τις αιχμές της αντιΚΚΕ δράσης των αστών. Που δεν αποκαλύπτεται για πρώτη φορά αλλά είναι ενδεικτικό ως προς τους σκοπούς ύπαρξης και δράσης του συγκεκριμένου σχηματισμού, σκοποί υπόσκαψης του ΚΚΕ και συνολικά της πολιτικής πάλης της εργατικής τάξης για την κατάργηση της εκμετάλλευσης. ΑντιΚΚΕ και αντεργατικά πορεύονται και δρουν. Τι είπε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και προσπαθούν να σπιλώσουν το ΚΚΕ ως εχθρό του λαού; Είπε ότι «το ΚΚ Πορτογαλίας θα περάσει ετεροχρονισμένα τις δραματικές εμπειρίες που υπήρχαν στην Ελλάδα το 1989». Τι σχολιάζει η «Αυγή»; «Το να μην μπει το κόμμα σε περιπέτειες που θα μπορούσαν να το βλάψουν αποτελεί, κατά την Α. Παπαρήγα, αυταξία». Τι χτυπάνε εδώ; Το γεγονός ότι το ΚΚΕ υπερασπίζει τον επαναστατικό του χαρακτήρα, ως θεμελιακό ζήτημα για την αποτελεσματικότητα της λαϊκής πάλης μέχρι το επίπεδο της εξουσίας. Να, λοιπόν, ποιος είναι ο σκοπός τους. Να υπονομευτεί ο χαρακτήρας του ΚΚΕ.

Προβοκάτσια ξανά;

Τρίτωσε το κακό. Σε κάθε εισβολή και μια χοντροκομμένη προβοκάτσια;

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί η νυχτερινή καταδρομή έξω από το σπίτι μιας οικογένειας συμπολιτών μας στην Κερατέα, που τυγχάνει επαγγελματικά και οι δύο γονείς να είναι αστυνομικοί.
Ερωτήματα για τα πραγματικά κίνητρα των αγνώστων δραστών, που ενώ όλοι οι πολίτες βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού στην μια άκρη της πόλης, αυτοί οι «άγνωστοι κουκουλοφόροι» βρέθηκαν ξαφνικά στην άλλη άκρη της Κερατέας, για να κάψουν δύο αυτοκίνητα μιας οικογένειας συμπολιτών μας. Πως γίνεται κάθε φορά που η αστυνομία εφορμά με τις διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στην πόλη της Κερατέας, πάντα να υπάρχει κάποιο περιστατικό που να προκαλεί βάσιμες υποψίες για προβοκάτσια;

Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα...

  

...Πολλά κεφάλια θα σπάσουν.
Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.

~Νίκος Καζαντζάκης
Από το "βαθύ πράσινο"

Ντοκιμαντέρ – Η βαρβαρότητα της εξουσίας
Πωλείται πατρίς