#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Ο Νονός

Ξεκίνησε ως φάρσα, τελειώνει ως τραγωδία

Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα παρακολουθούμε έκπληκτοι, αλλά στην ουσία με «φόβο και δέος», το πλούσιο ρεπερτόριο ρόλων στο οποίο επιδίδεται ο Έλληνας πρωθυπουργός: Στην αρχή της θητείας του εμφανίστηκε ως «ευεργέτης» που ήρθε για να μοιράσει «τα λεφτά που υπάρχουν». Στη συνέχεια, μεταμορφώθηκε στον αυστηρό κριτή μιας κοινωνίας τεμπέληδων, ψευδολόγων, καταχραστών.

Στην τρίτη φάση ενεδύθη το μανδύα του «σωτήρα» για να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και μας οδήγησε στην ασφαλή «αγκαλιά» του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μετά θυμήθηκε το ρόλο του μεγάλου «μεταρρυθμιστή», που ήρθε για να απαλλάξει τον τόπο από τις συντεχνίες και τις ξεπερασμένες δομές…

Επίθεση με αυγά και καφέδες στον Λοβέρδο


Με αποδοκιμασίες και άγριες διαθέσεις, "υποδέχτηκαν" τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, πριν απο λίγο, στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.

Ομάδα 40 ατόμων, επιτέθηκε στον Λοβέρδο στις 19:30 , με αβγά και καφέδες, ενώ υπήρξε και συμπλοκή με τους συνεργάτες του υπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδησεογραφικών σελίδων, τραυματιστηκε ελαφρά
ο συνεργάτης του υπουργού, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρος Πελέκας

Ο υπουργός Υγείας παρέμεινε αποκλεισμένος στο ΚΑΠΗ επί μία ώρα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσει.
 
http://redflyplanet.blogspot.com/

Ηλίθιοι και πρωταθλητισμός

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη που δεν έχουμε την ίδια ικανότητα με την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ως προς την ερμηνεία των παρακάτω αισιόδοξων στοιχείων.
Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα ποσοστά ανεργίας σε κάθε περιφέρεια της χώρας μας. Μιας και δεν είμαστε άνεργοι ακόμα και επομένως δεν μας ενδιαφέρουν αυτά (τα γράφουμε εκεί που τα γράφει και η κυβέρνηση, κοινώς στα παπάρια μας) είπαμε να τα εξετάσουμε από μια άλλη οπτική γωνία.

Ο "βασιλιάς" είναι γυμνός


Η ορολογία, έντεχνα και με συστηματικό τρόπο, παγιώνεται και επικρατεί: Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Το θετικό (αξιοποίηση) πρόσημο, ωστόσο, δύσκολα μπορεί να κρύψει την αλήθεια. Έχουμε πλέον πείρα ενός έτους υπό καθεστώς Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου και Κηδεμονίας. Γνωρίζουμε επίσης και πώς «αξιοποιήθηκε» αλλού (Αργεντινή, Περού κ.λπ.) η δημόσια περιουσία υπό την «αδιάφθορη» καθοδήγηση ΔΝΤ, Παγκόσμιας Τράπεζας και άλλων παρόμοιων ευαγών ιδρυμάτων...
Άλλωστε τη δική τους τεχνογνωσία και τους δικούς τους μηχανισμούς «αξιοποιεί» σήμερα, ελλείψει δικών της, και η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία όχι μόνον επιτρέπει, αλλά επιβάλλει στο έδαφος των χωρών που την αποτελούν να εφαρμόζονται πολιτικές και οικονομικές μέθοδοι Τρίτου Κόσμου.

Ο Γ. Δελαστίκ για την επερχόμενη χρεοκοπία (Βίντεο)

 

Ανακοίνωση-κείμενο από τη Κερατέα


από @ 2:28πμ, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011
Η προβοκάτσια σας δεν περνάει, δεν το έχετε καταλάβει;
Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεστε, δεν αποδίδει.

Σας γελοιοποιεί...

Κατήγγειλε ο δήμαρχος πως απειλείται, μέσω τηλεφωνημάτων, πως θα του κάψουν το σπίτι.
Κι εσείς τρέξατε αμέσως να κάνετε αυτό που έχετε εκπαιδευτεί: Να μαρτυρήσετε...
Μα καλά, τον ίδιο σας τον εαυτό;
Χρησιμοποιείτε μεθόδους ξεπερασμένες. Δεν πιάνουν, δεν το έχετε καταλάβει;

GIORGO έμαθες τα νέα; «Έσπασε» το φράγμα του 15% η ανεργία!


«Ποδαρικό» με «εκτόξευση» της ανεργίας στο 15,1% έκανε το 2011. Σύμφωνα με την έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, τον Ιανουάριο εφέτος στον κατάλογο της ανεργίας ήταν εγγεγραμμένα 756.795 άτομα, αριθμός που αυξήθηκε κατά 189.663 άτομα (αύξηση 33,4%) σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 11,3%- και κατά 23.149 άτομα (αύξηση 3,2%), σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 14,8%.

Απριλιανό, πράσινο Sex.


 Λέγεται πως πολλά ερωτικά ζευγάρια, μετά από μια γερή δόση sex, κάνουν
κι ένα τσιγαράκι. Καπάκι!! Απόλαυση στην απόλαυση!!
Τι να σας πω;; Κομμένα τάχω και τα δυό!!
 Αύριο, όμως, τα ξαναρχίζω...και τα δυό.
Απριλιάτικα. Επέτειο της Δικτατορίας.
Θα μπανιαριστώ με αφρόλουτρα και άλατα, θα φορέσω τα ρούχα του Αδάμ
και θα στηθώ να περιμένω να με καταχεριάσουν στη σειρά οι πράσινοι 
εξουσιαστές.
Προηγείται το υπουργικό συμβούλιο, ακολουθεί η κοινοβουλευτική ομάδα
και κλείνουμε με το πολιτικό συμβούλιο...

3η ΑΠΡΟΚΛHΤΗ ΕΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


http://lavreotiki.com/

ΕΣΥ....ΤΙ ΚΑΠΝΟ....ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ ???


Τις άδειες λειτουργίας των επιχειρήσεών τους μεταβιβάζουν αύριο Παρασκευή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με συμβολαιογραφική πράξη και δικαστικό κλητήρα που θα του τις επιδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου, 40 ιδιοκτήτες καφέ μπαρ. Σύντομα θα ακολουθήσουν οι μεταβιβάσεις άλλων περίπου 600 αδειών. Ο λόγος: «για να μη γίνει ο πρωθυπουργός μεγαλομαγαζάτορας με τη μια», όπως λένε από το Συντονιστικό Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής.
Οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες που βλέπουν από τη μία τους τζίρους τους να πέφτουν λόγω οικονομικής κρίσης και από την άλλη την «αδιάλλακτη στάση» του πρωθυπουργού στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που θα τους οδηγήσει με «μαθηματική ακρίβεια», όπως υποστηρίζουν, στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους, δεν σταματούν στη μεταβίβαση των αδειών παρόλο που του εύχονται να έχει καλύτερη τύχη στη διαχείριση των καταστημάτων τους από ό,τι οι ίδιοι.

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ....ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!http://vathiprasino.blogspot.com/


ΠΑΟ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ – ΘΥΡΑ 13

Μην είσαι μαλάκας


Μην είσαι μαλάκας. Στο λένε ξεκάθαρα από  το Τριμελές Εφετείο. Μπορείς να πάρεις "μίζα" 450.000 γερμανικά μάρκα. Το πολύ πολύ να "φας" 3 χρονάκια με αναστολή και 7.500 ευρουλάκια πρόστιμο. 

Κάμερες και στα σχολεία... Η Αρχή Προστασίας παραχωρεί Προσωπικά Δεδομένα για περισσότερη "ασφάλεια"...----Κύριοι μάλλον "ξεχάσατε" για ποιό λόγο λέγεστε "Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων"!-----Όποιος ανταλλάσσει ελευθερία για ασφάλεια,
στο τέλος

χάνει και τα δύο.

Β. Φραγκλίνος
Τη βιντεοεπιτήρηση ακόμη και σχολικών συγκροτημάτων μεγάλης έκτασης κατά τις ώρες λειτουργίας τους νομιμοποιεί, υπό όρους, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ακροβατώντας ανάμεσα στην προστασία της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια προσώπων και αγαθών, η Αρχή δίνει, κατ' εξαίρεση, το δικαίωμα στις διοικήσεις των σχολείων, όπου δεν είναι πρακτικός ο έλεγχος των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων, να λειτουργούν κάμερες που εστιάζουν σε απομακρυσμένα σημεία, αφού ληφθεί υπόψη η γνώμη του διδακτικού προσωπικού, του συλλόγου γονέων και των μαθητικών συλλόγων, όπου υπάρχουν.


Ο «οργουελικός» εφιάλτης των Γερμανικών σχεδίων σε εξέλιξη

«Οι σκέψεις της κυρίαρχης τάξης είναι σε κάθε περίοδο οι κυρίαρχες σκέψεις»

Όταν σε ένα τελάρο με μήλα υπάρχουν δύο-τρία σάπια, η πιθανότητα να σαπίσουν και τα υπόλοιπα είναι μεγάλη, ποτέ όμως δεν περιμένουμε να συμβεί το αντίθετο. Η διαδικασία της αποσύνθεσης δεν μπορεί να αντιστραφεί. Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς , τις περισσότερες φορές, και με τους ανθρώπους. Όταν η διαφθορά μέσα τους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, τότε οι άνθρωποι αυτοί γίνονται επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο και πρέπει να τεθούν, άμεσα, σε …καραντίνα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε «επιδημία».
Πολλά έχουμε ακούσει -και διαβάσει- τελευταία από τους Γερμανούς για τους «διαφθαρμένους» Έλληνες και είχαμε μάλιστα και τον –Αμερικάνο- πρωθυπουργό μας να «σιγοντάρει» αυτήν την άποψη. Το οξύμωρο όμως είναι, ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί προέρχονται από έναν λαό, που θα περίμενε λογικά κανείς να έχει …καταπιεί τη γλώσσα του. Κι αυτό, διότι δεν είναι λίγα αυτά που έχει υποστεί η κοινωνία ολόκληρη από μέρους τους.