#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Τρώγοντας...έρχεται κι η όρεξη.


  Κοπρίτες-ξεκοπρίτες, διεφθαρμένοι ή τελμπεχανάδες οι Ελληνες είναι...σοφοί!
Κάθεσαι σ΄ένα τραπέζι με καλούδια. Με ζόρι ή από υποχρέωση.
 Πρώτη πηρουνιά, δεύτερη πηρουνιά και πότε έφτασες στο...γλυκό, χαμπάρι δεν
πήρες!!
 Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι τέσσερις (4) πρασινοΣωματοφύλακες του Mega-λεία
channel (φτου-φτου), με την αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του blog fimotro.
"Θα τσιμπήσουμε κάτι στην αρχή και μετά βλέπουμε...Λίγα σήμερα, λίγα αύριο
θα τα κονομήσουμε"!!
Δεν γνωρίζω τι μισθούς παίρνουν (και δεν με ενδιαφέρει).
Δεν γνωρίζω αν εισπράττουν και "πριμ αποδοτικότητας" (και δεν με ενδιαφέρει).
Δεν γνωρίζω αν τους έχουν παραχωρηθεί αστυνομικοί για "προστασία".
(αυτό με ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Δεν γουστάρω να πληρώνω και
γλείφτες)
  Σοφοί, λοιπόν, οι τέσσερις πρασινοΣωματοφύλακες του megaλεία (φτου-φτου).
Από ένα εκατομμύριο ζήτησαν, το σύνολο τέσσερα...

Η αλλαγη της ωρας δεν ειναι αρκετη.... 

Το κράτος πληρώνει τους μισθωτές του!


«Οι εταιρείες που έχουν μισθώσει ολυμπιακά ή άλλα δημόσια ακίνητα συνήθως δεν καταβάλλουν ενοίκιο, αλλά αποζημιώνονται κιόλας από το Δημόσιο»
Μια ματιά στον τρόπο που διαχειρίστηκαν συγκεκριμένα «φιλέτα» του Δημοσίου οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατά την περίοδο 1999-2010 μάς οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας είναι η ασφαλέστερη μέθοδος λεηλασίας του δημόσιου ταμείου και του δημόσιου συμφέροντος. Η τοποθέτηση αυτή δεν προέρχεται από κάποιο παλιότερο άρθρο του Πριν ή κάποιου άλλου εντύπου της Αριστεράς, αλλά από πρόσφατο κείμενο του Γιώργου Κύρτσου, στη Free Sunday. Καθώς θα γυρίζουν οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και ο υπόλοιπος κυβερνητικός θίασος από τις Βρυξέλλες, με το λογαριασμό των 50 δισ. ευρώ από το προωθούμενο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στο χέρι, παρόμοιες τοποθετήσεις, όπως κι αυτές που προαναφέραμε, δείχνουν ότι «ο κόσμος το’ χει τούμπανο, και η κυβέρνηση κρυφό καμάρι»…

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ.


Αν κάνει κάποιος ένα γύρο στο ιντερνετ σε φόρουμ, μπλογκ, άρθρα από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη αυτές τις μέρες, θα παρατηρήσει πόσο συχνά επαναλαμβάνεται η φράση "η Ελλάδα πάει για χρεωκοπία" Τόσο συχνά που μοιάζουμε μ΄εκείνο το κερατά που λέει στη παρέα "εμένα η γυναίκα μου δεν μου έχει πει ποτέ ψέμματα" κι όλη η παρέα κρατιέται με το ζόρι να μη σκάσει στα γέλια....

Δεν ξέρω πλέον αν στη κυβέρνηση πιστεύουν ακόμα ότι θα τα καταφέρουμε (αν στις προοπτικές τους είναι κάτι τέτοιο) και δεν μιλάνε ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει ή αν απλά εξετάζουν σχέδιο διαφυγής. Οχι της Ελλάδας, δικής τους.

Μήπως το «πάση θυσία» κύριε Υπουργέ σημαίνει ότι θα έχουμε τώρα πια και νεκρούς;


Σε συνέντευξή του χτες στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ανάμεσα στα άλλα, ξεκαθάρισε ότι η κατασκευή ΧΥΤΑ στην Κερατέα θα πραγματοποιηθεί πάση θυσία, καθώς, αν δεν προωθηθεί μαζί με την αντίστοιχη του Γραμματικού, «θα καταρρεύσει η διαχείριση των απορριμμάτων», όπως ισχυρίστηκε.

Η απάντηση από τον δήμο Λαυρεωτικής ήρθε αμέσως και
ήταν καταπέλτης. Πριν την παραθέσουμε να αναφέρουμε ότι οι Κάτοικοι της Κερατέας συνέχισαν και σήμερα τις κινητοποιήσεις ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης που σκοπεύει να υποβαθμίσει την περιοχή τους και να κάνει προβληματική την διαβίωση των κατοίκων.

Προς: Υπουργό των Εσωτερικών κ. Ραγκούση.


Κύριε Υπουργέ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ … ?Γράφει ο Chris

Αλήθεια πιστεύετε πως όσο συνεχίζουμε να δεχόμαστε μοιρολατρικά τις κάθε λογής επιβουλές των «συμμάχων» μας που σκέφτονται μόνο το καλό μας, έχουμε έστω και την παραμικρή ελπίδα να ξεφύγουμε από το τέλμα. Μην έχετε αυταπάτες, δεν θα έρθει ο από μηχανής θεός να δώσει τη λύση στην ελληνική τραγωδία. Τα θαύματα από ότι φαίνεται μας τελείωσαν, όπως και οι ηγέτες που θα έδειχναν το δρόμο στο λαό. Το ερώτημα που φτάνει στα χείλη όλου του κόσμου είναι …
"και τώρα τι κάνουμε ?"
Έχουμε ακόμα δρόμο για να φτάσουμε στον πάτο ?
Υπάρχει άραγε λύση στο πρόβλημα που μας βασανίζει?

GOLDMAN SACHS η Τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο


Το 2008 μετά από το ξέσπασμα της κρίσης, η αμερικανική κυβέρνηση αρνήθηκε με πρόταση του υπουργού Οικονομικών Τζ. Πόλσον να χρηματοδοτήσει αρχικώς τις αμερικανικές Τράπεζες.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει η Lehman Brothers, Τράπεζα που σε μεγάλο βαθμό ήταν υπεύθυνη για την κρίση.
Μετά από την κατάρρευσή της, ο Πόλσον χρηματοδότησε με ειδική ρύθμιση τις Τράπεζες, ανάμεσα στις οποίες και την Goldman Sachs βασικό ανταγωνιστή της Lehman Brothers.
Ο Πόλσον βέβαια, υπήρξε στο παρελθόν επικεφαλής της Goldman Sachs, της Τράπεζας που, όπως φαίνεται, κυβερνά τον κόσμο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!

Ενημερώστε όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις:
 
nico_10_72@hotmail.fr  
nico_72_10@hotmail.fr 
yann.photos@ hotmail.fr  
kevinblancher@hotmail.fr 

  
Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς. Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους. Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη. 

Η επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας έχει ήδη ανακοινωθεί από το γαλλικό κανάλι EUROPE 1. 

Τις προσεχείς ημέρες πρέπει να προσέξετε να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που ονομάζεται l'Invitation (πρόσκληση), ή τι θέλει η φωτογραφία σου σ´αυτό το site?  Όποιος κι' αν σας το έχει στείλει!!! Είναι ένας ιός που ανοίγει μια ολυμπιακή δάδα και καταστρέφει το σκληρό δίσκο του PC. Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από κάποιον που έχετε στις επαφές σας, γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε αυτό το e-mail σε όλους.  
    
Εάν, λοιπόν, δεχτείτε ένα μήνυμα με θέμα 'invitation' (πρόσκληση) ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΑΣ. Είναι ο χειρότερος ιός που έχει ποτέ ανακοινώσει το CNN και έχει καταταχθεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα!
 

Αυτός ο ιός ανακαλύφθηκε χτες (?) το απόγευμα από την MCAfee και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.
 

Καταστρέφει απλούστατα την 'zero zone ' του σκληρού δίσκου όπου είναι κρυμμένες οι κύριες πληροφορίες!